سلام دوستان من کوشی ام n73 ولی فایلهای سیس روش نسب نمیشه لطفا راهنمای ام کنید که اولا چیکار کنم با این مشکل دوما میشه سیسو به جار تبدیلش کرد یانه دوما کسی از شما از گوشی ان 73 تاحالا به عنوان وب کم کام÷وتر استفاده کرده یانه
سلام دوستان من کوشی ام n73 ولی فایلهای سیس روش نسب نمیشه لطفا راهنمای ام کنید که اولا چیکار کنم با این مشکل دوما میشه سیسو به جار تبدیلش کرد یانه دوما کسی از شما از گوشی ان 73 تاحالا به عنوان وب کم کام÷وتر استفاده کرده یانه
مشکل نرم افزاریه و با ریسیت با کد #7370#* حل میشه(البته اگر فایلها به سیستم گوشی S60 V.3 بخوره ولی نصب نشه) باید این کارو بکنی......
حتمآ قبل از فرمت از اطلاعات فون مموری بک آپ بگیر...
برای تبدیل این دو فرمت برنامه ای وجود داره ولی در 90% مواقع نمیتونه درست تبدیل کنه
برای وبکم هم از mobiola استفاده کن
سلم دوستان و مهندسین عزیز موبایل.
یه n73 دارم که میخوام پسورد گوشی رو عوض کنم اما موقع عوض کردن پسورد قبلی رو میخواد و منم پسورد قبلی رو یادم رفته.
حال باید چه کنم؟؟؟؟
من N73 دارم بازیهام دیگه save نمیشن می نویسه باید highscore بازیهای دیگرو پاک کنم می خواستم ببینم بازیهارو که save می کنیم کجا میره؟ از کجا باید اونا رو پاک کنم؟
راحتترین راه حلش فرمت سه دکمه هستش
راه دیگش هم استفاده از برنامه ی nss هست که اگه بگردی تو همین انجمن نوکیا اموزششو پیدا میکنی
موفق باشی![]()
محل سيو بازيها رو اينجا برو بپرس احتمالا بچه ها مي دونن.......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقتی می خوام رو گوشیم تم وصل کنم تازگی ها این پیغام روبرام می نویسه(unebel to install)ونصب نمی کنه لطفا راهنماییم کنید؟
مطمئنی تم مخصوص این سری (s60v3) هست؟
يعني قبلآ نصب مي شد ولي حالا نميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)