تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 284 از 391 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من جنرال 1 و نصب كردم اما زماني كه ميخوام Zero Hour و نصب كنم اين ارور ميده
    C & C Generals was not found. Pleas install the full version of C&C Generals and try again.
    البته اين و بگم جنرال يك من پرتابل هست و روي هر سيستمي كپي كنم روي يك آيكون كليك كنم بازي و مياره

خيلي لنگ جنرال ساعت صفر هستم كسي ميتونه راهنمايي كنه

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام
    من جنرال 1 و نصب كردم اما زماني كه ميخوام Zero Hour و نصب كنم اين ارور ميده
    C & C Generals was not found. Pleas install the full version of C&C Generals and try again.
    البته اين و بگم جنرال يك من پرتابل هست و روي هر سيستمي كپي كنم روي يك آيكون كليك كنم بازي و مياره

خيلي لنگ جنرال ساعت صفر هستم كسي ميتونه راهنمايي كنه
    شما باید حتما هر دو باز ی را از یک شر کت داشته باشید شر کتهای زیادی بازی جنرالها را منتشر کردند و تعدادی شون نصب آسان و غیره انجام دادند رو بازی ها بخا طر همین نمیشه هر بازی رو از یک شر کت داشته باشید و هر دو شون نصب بشند پیشنهاد می کنم بر ید و باز ی رو به صورت کامل بخر ید ...

داره خودمونی میشه mohammad1196's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ِDezful

پيش فرض راهنمایی در مورد رد کردن مرحله مرحله 3 چین

لطفا یه راهنمایی در مورد رد کردن مرحله 3 چین در حالت سخت بدین.

با تشکر
    Last edited by mohammad1196; 23-08-2011 at 22:08.

داره خودمونی میشه sajjadram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    جنرال

پيش فرض

سلام به همه دوستان من تقریبا 5 سال جنرال بازی میکنم وقتی بچه بودم همیشه ارزو داشتم تا تو ارتش استخدام بشم ولی شرایط طوری پیش رفت که تو دانشگاه استخدام بشم ولی از وقتی با بازی جنرال اشنا شدم دیگر هیچ عقده ای به نظامی شدن ندارم چون بازی جنرال تو را به عنوان ژنرال میشناسه نه یک سرباز برا همین این بازی را انقدر دوست دارم که شاید باور نکنین هر روز بعد از اداره 2 ساعت بازی میکنم این مطالب را به این خاطر گفتم که دوستان بفهمند این بازی مثل بازیهای دیگه نیست و قدر این بازی را بدانند من اکثرا gla را بعنوان تیم خود بر میگزینم چون خانه مادر در این تیم بصورت مسجد هست و سربازان برای ازادی جهان میجنگند .

5. 3 کاربر از sajjadram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت s.majestik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان من تقریبا 5 سال جنرال بازی میکنم وقتی بچه بودم همیشه ارزو داشتم تا تو ارتش استخدام بشم ولی شرایط طوری پیش رفت که تو دانشگاه استخدام بشم ولی از وقتی با بازی جنرال اشنا شدم دیگر هیچ عقده ای به نظامی شدن ندارم چون بازی جنرال تو را به عنوان ژنرال میشناسه نه یک سرباز برا همین این بازی را انقدر دوست دارم که شاید باور نکنین هر روز بعد از اداره 2 ساعت بازی میکنم این مطالب را به این خاطر گفتم که دوستان بفهمند این بازی مثل بازیهای دیگه نیست و قدر این بازی را بدانند من اکثرا gla را بعنوان تیم خود بر میگزینم چون خانه مادر در این تیم بصورت مسجد هست و سربازان برای ازادی جهان میجنگند .
    خوشحالم که جوره دیگه ای به آرزوت رسیدی دوست من
    ولی من نمی دونستم این بازی این جور فن بویم داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی کرک Command and Conquer Generals رو نداره...؟ اگه لینک دانلود کرک رو بدید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

جنرالز بازیه فوق العاده ایی هست چه ساعتهایی که ننشستم بشت مونیتور و این بازیو انجام دادم یادمه اولی که اومد عاشقش شدم ولی به کامپیوترم نخورد اخه نوشته بود بازی روی این چیپست اجرا نمیشه شانسو داشتین ؟ بعد که بعد چند سال سیستمو عوض کردم حسابی عقده جنرالز بازی کردنو در اووردم تیم دوست داشتنیم هم چین هست مخصوصا او تانکهای اورلوردهای عظیم اگه اپگرد بشه چیزی جلودارش نیست
    الان دیگه بازی جنگی که حس جنرالز رو بهم بده پیدا نمیکنم شماره 3 هم که افتضاحه
    خلاصه بازیه توپی بود که یه حس برتری و قدرت تفکر بهت میده

9. این کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام من هم کاملا با شما موافقم تا امروز بازی ندیدم به این جذابیت باشه این بازی واقعا فوق العاده است البته این رو مدیون گیم پلی قوی و روانی بازیست به خاطر همین از ابتدا از همون نسخه اول من بازی رو تا الان انجام دادم و این آخر ها هم سعی کردم تا ارتش ایر ان را به صور ت بازی وارآر ماگدون بسازم که بر ای کار اول بد نبود الان مشغول ارتقا این بازیم که هم گرافیک بازی و هم ساختمانها و همه چیز بازی مثل بازی های امروزی بشه و لی گیم پلی بازی همون بمونه که با بازی فاینال بتل این کار رو دارم انجام می دم که بسیار نیاز به کمک دارم کمک تر دی کار یا حتی فتو شاپ کاتر تا الان هم بیش از 18 مگابایت بر نامه بر اش نو شتم یعنی دقیقا دو بر ابر بازی اصلی چیزی حدود بیشت هزار خط بر نامه نویسی جدید بر ای ابز انجام دادم که باورتون نمیشه بازی تا 70% کار هاش تموم شده حجم بازی تا الان 6 گیگ شده که احتمال داره بیشتر هم بشه همه چیز بازی به غیر از گیم پلی بازی عوض شده ......
    البته واقعا کار بسیار بسیار سختیه ..... اینهار و گفتم که بدونید تا چه حد عاشق این بازیم و این کار هار رو کردم به خاطر اینکه شر کت سازندش دیگه شماره سوم این باز ی رو نساخت دوستی گفته بود شماره سه این بازی مزخرف بود این بازی تنها دو شماره است... بازی های تایبر یم اصلا دنباله بازی جنرالها نبوده و نیست ولی سود جویی شرکتهای ایر انی از جذابیت این بازی (جنرالا) بر ای فر وش این بازی تایبریم های مسخره استفا ده کردند و من حتی دیدم که روی باز تایبر یم ها تا ژنرال 5 هم اسم گذاشته بود ند ...!!!!
    در کل من این بازی رو انشا الله دو باره احیا می کنم ....
    دو ستار همه شما منصوری

11. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی کرک Command and Conquer Generals رو نداره...؟ اگه لینک دانلود کرک رو بدید ممنون میشم

CRACK GENERALS AND GENERALS ZH
    سلام
    اینهم آدرس کرک کامل دو شماره بازی جنرالها

توضیح:
    CRACK 1:
    کرک پوشه یک کر ک های دو شماره بازی جنرالهاست که در هنگام بازی نیاز به سیدی داره
    که به درد بازی های آنلاین میخوره چون اکثرا از این کرک استفا ده میکنند

CRACK 2:
    کرک پوشه دو کر ک های دو شماره بازی جنرالهاست که در هنگام بازی نیاز به سیدی ندارد

حجم :4.4 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

CRACK GENERALS AND GENERALS ZH
    سلام
    اینهم آدرس کرک کامل دو شماره بازی جنرالها

توضیح:
    CRACK 1:
    کرک پوشه یک کر ک های دو شماره بازی جنرالهاست که در هنگام بازی نیاز به سیدی داره
    که به درد بازی های آنلاین میخوره چون اکثرا از این کرک استفا ده میکنند

CRACK 2:
    کرک پوشه دو کر ک های دو شماره بازی جنرالهاست که در هنگام بازی نیاز به سیدی ندارد

حجم :4.4 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی ممنون که سریع جواب دادین، من هر دو کرک رو امتحان کردم حتی چند نوع دیگه هم از جاهای دیگه گرفتم، اما وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم صفحه splash نشون داده میشه و متاسانه بعدش بسته میشه...
    من از ویندوز 7 64بیتی استفاده میکنم ربطی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •