سلام
عجب دنیاییه این کامپیوتر
تازه با تورنت آشنا شدم
دارم Metallica.Mexico.2009.BDRip.Xvid.AC3.-HELLYWOOD رو میگیرم که حجمش است 2.91 GB.با پهنای باند 256 و سرعت میانگین 120.
دقیقاً نمی دونم درست میگم یا نه اما seeds رو زده 31(102) و peer رو هم نوشته 6(79)
سوال:
1-بهترین سایت برای تورنت کدومه؟همونهایی که در پست اول اومده؟
2-و اینکه اگه الآن اون فایلی رو که دارم میگیرم Pause کنم و ادامش رو فردا برم مشکلی پیش نمیاد؟سرعتش تغییر نمی کنه؟
3-من فهمیدم که ما وقتی داریم دانلود می کنیم آپلود هم میکنیم.درسته؟!خوب این خطری نداره؟برای نفوذ هکرها به کامپیوتر ما؟
4-راستی یه سری لینک معرفی شده بود برای بالا رفتن سرعت که در قسمت Properties اضافه کردم.OK?
متشکر
سلام..به دنیای تورنت خوش اومدی...
اون 31 از 102 یعنی از 102 نفری که این فایل رو تو pc شون دارن 31 نفر در حال حاضر دارن بهت سید میدن..
و peer هم یعنی از 72 نفری که دارن این فایل رو میگیرن 6 نفر در حال حاضر آن هستن و در حال دریافت هستن ( مثل شما)..
1-من از سایت زیر استفاده میکنم..به نظرم عالیه..از بین 300-400 تا سایت میگرده همه رو میاره..
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-نه هیچ مشکلی پیش نمیاد..
3-درسته..این قانون تورنته..یه چیز میگیری باید یه چیز هم بدی....
4-منم 2-3 بار این کار رو کردم..اما تفاوت زیادی تو سرعت مشاهده نکردم..حالا تو این کار رو بکن شاید رو فایل تو جواب داد
خوبی تورنت اینه که همه چیز توش پیدا میشه و مهم نیست فایلت چه حجمی داشته باشه..هر چقدر باشه تو دو سه روز تموم میشه...