سلام دوستان .
رفتم برای تهیه رم 256 مگ ، دفترچه مادربرد رو که نشون دادم گفتن این مادر برد شما طبق اونچه که در دفترچه نوشته شده تا 2 گیگ رم رو ساپورت می کنه . بهشون گفتم خودم خیلی مایلم که یک رم 1 گیگ بزارم اما یکی دو متخصص قبلا به من گفته بودن بهتره بیشتر از 512 مگ نذاری . اونها هم حرف شما رو زدن بعدش هم گفتن بهتره به جای دو رم 256 مگ ، یک رم 1 گیگ بذاری و دیگه اون رم 256 مگ رو کنار بگذاری . به این ترتیب با این رم 1 گیگ می تونی ویندوز نصب کنی
در ضمن گفتن رم 256 مگ نو اصلا نمی تونی پیدا کنی اما رم یک گیگ اورجینال و نو موجود هست قیمتش رو هم بین حدود 50 تومن تا 60 تومن می گفتن . اکثرا می گفتن 24 تا 48 ساعت مهلت میدن برای تست ، اما یکیشون که می گفت رم 1 گیگ اورحینال و نو داره رو یک هفته هم مهلت میده تا تست کنم
در مورد مودم دایل آپ و سرعت اینترنت ، برای اینترنت مخابرات خیلی وقته ثبت نام کردم اما گفتن بدلایل فنی به خط شما نمیشه اینترنت پرسرعت داد . بهشون گفتم میشه از یک شرکت دیگه اینترنت بگیرم ، گفتن نه نمیشه . پیشنهاد کردن تا زمانی که مشکل برطرف بشه ، وایمکس بگیرم
با توجه به اینکه مودم من دایل آپ هست و برای نصب لینوکس مناسب نیست ، بهتر نیست که همین رم یک گیگ رو بگیرم و ویندوز رو نصب کنم ؟
اگر رم 1 گیگ رو بگیرم ، از چه راهی می تونم بفهمم که رم مشکلی نداره ؟ آیا همین که سیستم مقدار رم رو 1 گیگ نشون میده کفایت می کنه یا نه از راه دیگه ای باید بفهمم رم اورجینال و درست هست ؟
مشخصات سیستم :
مشخصات کارت گرافیک :