تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 602 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

امروز بعد از 1 ماه که وضعیت سرویس از تو پنل روی ارسال به مرکز مونده رفتم پیش رییس مرکز مخابراتی میگم الان 1 ماه از ثبت نام FTTH من میگذره پیمانکار نمیاد؟ میگه من مورد داشتم 1 سال طول کشیده حالا راست گفت؟ یا یه چیزی گفت که دیگه پیگیری نکنم؟
    Last edited by RANOLD63; 09-09-2020 at 10:55.

2. این کاربر از RANOLD63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

فیبر نوری من به تازگی وصل شده، تجربیاتم رو می نویسم.
    ۱- تو کوچه ما FFAT اومده بود، بعد من اقدام کردم، خیلی اتفاقی هم فهمیدم. تو فاصله ۱۰۰ متری خونه‌تون بررسی کنید، اگر باشه، می‌تونید با پیگیری کم‌تری سرویس بگیرید. وگرنه مخابرات به صورت روتین زیر بار نصب تجهیزات جدید نمی ره.۲- پیمانکار من شرکت کیسان صنعت ایرانیان بود، از کارشون راضی بودم، مودم رو از خودشون گرفتم، Huawei HG8245H به قیمت ۱ م و ۳۵۰ هزار تومن، ۳۰ تومن پچ کورد سبز به آبی (حتما به این مورد دقت کنید که اگه مودم سبزه و OTO آبی، پچ کورد سبز به آبی بزنید) و ۲۰ تومن راه اندازی. گفته می شه مودم‌های هواوی‌ای که پورت پچ کوردشون سبز هست، استوک نیست. بیرون ارزون تر هم پیدا می شه ولی من به این شرکت اطمینان کردم. مثلا بعضی از مودم‌های بیرون رو دیدم که آداپتور هواوی رو برداشته بودن. ضمنا این مودم هایی که تو ایران وارد کردن، وای فای بسیار ضعیفی داره و باید در کنارش یه روتر تهیه کنید، وگرنه حداکثر تا سی-چهل مگابیت سرعت می‌گیرید.۳- هزینه فیبر متری ۶۳۰۰ تومن (برای من ۵۰ متر، البته کلی اضافه اومد، توی متراژ دقت کنید که نه کم باشه و نه زیاد). ۲ تا فیوژن ۱۴۰ تومن. باکس‌ OTO (که قبل مودم می خوره و مثل یه پریزه) ۲۰ تومن و ATA (که ورودی ساختمون می خوره و برای همه واحدهایی که بعدا اشتراک بگیرن هم کاربرد داره ولی مشترک اول باید پولش رو بده!) ۹۰ تومن. با احتساب بقیه هزینه‌های متفرقه جمعا ۷۱۰ تومن.۴- مرکز ما بهشتی هستش، باید حضوری برای ثبت نام برید و درخواست بدید. قانون هر مرکز با مرکز دیگه متفاوته. بعضی جاها درخواست کننده رو بازجویی می‌کنن و می گن اصلا برای چی فیبرنوری می‌خوای؟! ولی خدا رو شکر مرکز ما یه مسئول امور مشترکین داشت که همیشه پاسخگو بود. آقای مقدادیان. تلفن امور مشتکرین ۸۸۴۷۸۰۰۳۵- اساسا فیبرنوری توی مخابرات بی سر و صاحب هست. هیچ کسی اطلاع درستی ازش نداره. هیچ جایی هم پاسخگو نیست، چه ۲۰۲۰، چه ۲۰۲۱، چه رییس مرکز مخابراتی و توی این ایام کرونا، هر پیگیری نیازمند مراجعه حضوری هست. لطفی که خدا به من کرد این بود که مسئول امور مشترکین پیگیری می کرد کارم رو.۶- از ثبت نام تا وصل شدن اینترنت یک ماه زمان برد! تازه باکس FFAT بیخ گوش مون بود. دو هفته طول کشید که بیان بکشن و دو هفته بعدش انقدر زنگ زدم و پیگیری کردم که یوزر نیم و پسورد دادن.۷- اشتراک‌ها در مخابرات به صورت پیش پرداخت و پس پرداخت هست. برای من اول پس پرداخت زدن ولی از اول چون تو درخواستم نوشته بودم که پیش پرداخت می‌خوام، پیش پرداختش کردن. پس پرداخت یه جور گرو کشیه، اگه یه مدتی نخوای سرویس بگیری، باید بری و کتبا تقاضا کنی!!! وگرنه باید همین طوری پول اشتراک سرویس رو بدی!۸- سرویسی که گرفتم سرویس ۱۶ مگه با ۱۸۳ گیگ ترافیک و ۸۷ تومن و سرعتش تا ۱۰۰ مگابیت بازه، چه داخلی و چه خارجی، چه آپلود و چه دانلود، چه بسا آپلودش قوی تر از دانلودشه. پینگ 4.2.2.4 هم بین ۷۵ تا ۸۵ متغیره، هر بار که مودم آپ می‌شه، تغییر می‌کنه. جالبه که یه سرویس ADSL مخابرات دارم که پینگش یکم پایین تر از اینه.
    خیلیممنونمازکساییکهاینجات جاربشونرونوشتهبودن. انقدرمخابراتداغونهکهآدماز همینفورم‌هاتکلیفخودشرومی فهمه. دمهمهگرم.
    سلام.
    ممنون که تجربیاتتون رو به اشتراک گذاشتین.
    چنتا سوال داشتم ازتون

اول اینکه شما تمام هزینه کابل کشی رو برعهده گرفتین؟ یا فقط هزینه کابل کشی داخلی رو دادین؟
    بعدش میدونین تا چند متری پست FAT میتونن تانوما بدن؟ چون فاصله ما ازش حدود 120 تا 150 متره.

باتوجه به هزینه ای که انجام دادین و سرعت و حجم دریافتی تون بنظرتون تانوما بهتره یا VDSL ؟

پیشاپیش ممنون از شما

4. این کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

۱- تو کوچه ما FFAT اومده بود، بعد من اقدام کردم، خیلی اتفاقی هم فهمیدم. تو فاصله ۱۰۰ متری خونه‌تون بررسی کنید، اگر باشه، می‌تونید با پیگیری کم‌تری سرویس بگیرید. وگرنه مخابرات به صورت روتین زیر بار نصب تجهیزات جدید نمی ره.۲- پیمانکار من شرکت کیسان صنعت ایرانیان بود، از کارشون راضی بودم، مودم رو از خودشون گرفتم، Huawei HG8245H به قیمت ۱ م و ۳۵۰ هزار تومن، ۳۰ تومن پچ کورد سبز به آبی (حتما به این مورد دقت کنید که اگه مودم سبزه و OTO آبی، پچ کورد سبز به آبی بزنید) و ۲۰ تومن راه اندازی. گفته می شه مودم‌های هواوی‌ای که پورت پچ کوردشون سبز هست، استوک نیست. بیرون ارزون تر هم پیدا می شه ولی من به این شرکت اطمینان کردم. مثلا بعضی از مودم‌های بیرون رو دیدم که آداپتور هواوی رو برداشته بودن. ضمنا این مودم هایی که تو ایران وارد کردن، وای فای بسیار ضعیفی داره و باید در کنارش یه روتر تهیه کنید، وگرنه حداکثر تا سی-چهل مگابیت سرعت می‌گیرید.۳- هزینه فیبر متری ۶۳۰۰ تومن (برای من ۵۰ متر، البته کلی اضافه اومد، توی متراژ دقت کنید که نه کم باشه و نه زیاد). ۲ تا فیوژن ۱۴۰ تومن. باکس‌ OTO (که قبل مودم می خوره و مثل یه پریزه) ۲۰ تومن و ATA (که ورودی ساختمون می خوره و برای همه واحدهایی که بعدا اشتراک بگیرن هم کاربرد داره ولی مشترک اول باید پولش رو بده!) ۹۰ تومن. با احتساب بقیه هزینه‌های متفرقه جمعا ۷۱۰ تومن.۴- مرکز ما بهشتی هستش، باید حضوری برای ثبت نام برید و درخواست بدید. قانون هر مرکز با مرکز دیگه متفاوته. بعضی جاها درخواست کننده رو بازجویی می‌کنن و می گن اصلا برای چی فیبرنوری می‌خوای؟! ولی خدا رو شکر مرکز ما یه مسئول امور مشترکین داشت که همیشه پاسخگو بود. آقای مقدادیان. تلفن امور مشتکرین ۸۸۴۷۸۰۰۳۵- اساسا فیبرنوری توی مخابرات بی سر و صاحب هست. هیچ کسی اطلاع درستی ازش نداره. هیچ جایی هم پاسخگو نیست، چه ۲۰۲۰، چه ۲۰۲۱، چه رییس مرکز مخابراتی و توی این ایام کرونا، هر پیگیری نیازمند مراجعه حضوری هست. لطفی که خدا به من کرد این بود که مسئول امور مشترکین پیگیری می کرد کارم رو.۶- از ثبت نام تا وصل شدن اینترنت یک ماه زمان برد! تازه باکس FFAT بیخ گوش مون بود. دو هفته طول کشید که بیان بکشن و دو هفته بعدش انقدر زنگ زدم و پیگیری کردم که یوزر نیم و پسورد دادن.۷- اشتراک‌ها در مخابرات به صورت پیش پرداخت و پس پرداخت هست. برای من اول پس پرداخت زدن ولی از اول چون تو درخواستم نوشته بودم که پیش پرداخت می‌خوام، پیش پرداختش کردن. پس پرداخت یه جور گرو کشیه، اگه یه مدتی نخوای سرویس بگیری، باید بری و کتبا تقاضا کنی!!! وگرنه باید همین طوری پول اشتراک سرویس رو بدی!۸- سرویسی که گرفتم سرویس ۱۶ مگه با ۱۸۳ گیگ ترافیک و ۸۷ تومن و سرعتش تا ۱۰۰ مگابیت بازه، چه داخلی و چه خارجی، چه آپلود و چه دانلود، چه بسا آپلودش قوی تر از دانلودشه. پینگ 4.2.2.4 هم بین ۷۵ تا ۸۵ متغیره، هر بار که مودم آپ می‌شه، تغییر می‌کنه. جالبه که یه سرویس ADSL مخابرات دارم که پینگش یکم پایین تر از اینه.
    خیلیممنونمازکساییکهاینجاتجاربشونرونوشتهبودن. انقدرمخابراتداغونهکهآدمازهمینفورم‌هاتکلیفخودشرومی‌فهمه. دمهمهگرم.
    اگه میشه ی عکس از optical information بزار

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

6. این کاربر از peyman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلیممنونمازکساییکهاینجات جاربشونرونوشتهبودن. انقدرمخابراتداغونهکهآدماز همینفورم‌هاتکلیفخودشرومی فهمه. دمهمهگرم.
    سلام. سیم کشی رو تا داخل واحد انجام میدن؟ نحوه سیم کشی چطور از روی کار هست یا از کنار این سیم های تلفن فعلی رد میکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال داشتم
    اولا فاصله من تا مخابرات حدودا 400 متر هست تهران هستم
    داخل کوچه فیبرکشی شده
    حالا اگه بخوام درخواست بدم چقدر زمان میبره تا راه اندازی و کابل کشی داخل خونه
    اول باید برم مخابرات درخواست ftth بدم یا داخل سایت هم میشه ؟
    Last edited by ali_z051; 09-09-2020 at 21:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

دوستان پافشاری کنید که حتما سرعت آپلود و دانلود متقارن باشه چه فایده وقتی سرعت آپلود رو 16 قفل باشه حالا سرعت دانلود هرچقدر باشه این کانکشن فقط به درد فیلم دیدن و دانلود میخوره نه کارهای دیگه

10. این کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام. بهتره که از طریق 2020 ثبت نام کنید از طریق سایت فقط کد رهگیری میدن اما از طریق 2020 شماره مجازی بهتون میدن که میتونین از ثبت نام تا نصب از تو پنل مخابرات مراحل رو پیگیری کنید.

12. 2 کاربر از RANOLD63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوستان پافشاری کنید که حتما سرعت آپلود و دانلود متقارن باشه چه فایده وقتی سرعت آپلود رو 16 قفل باشه حالا سرعت دانلود هرچقدر باشه این کانکشن فقط به درد فیلم دیدن و دانلود میخوره نه کارهای دیگه
    سرعت متقارن باسه جاهایی هست که FAT نوری اکتیو باشه فکرکنم GPON سرعت متقارن نمیده

14. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

من قبلا واسه تانوما یه خط تلفن گرفته بودم الان دیگه اونجا ساکن نیستم چطوری درخواست قطع تلفن ثابت رو بدم؟ قبلا شنیده بودم هزینه که اول واسه تلفن ثابت گرفته بودن رو دوباره بر میگردونن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان از کجا بفهمم که فیبر نوری هست تو کوچه یا نه ؟ اگه نباشه و بخواییم چیکار باید کنیم ؟

- - - Updated - - -

دوستان از کجا بفهمم که فیبر نوری هست تو کوچه یا نه ؟ اگه نباشه و بخواییم چیکار باید کنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •