تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 452 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اينو بگم كه تعرفه هاي مبين نت از تمام اوپراتورهاي ديگه گرون تره و حتي از اينترنت fdd سيمكارت هاي موبايل هم گرون تر ميشه
    توصيه ميكنم كه اگر گزينه هاي ديگه اي مثل adsl و فيبر نوري داريد، به هيچ عنوان سمت مبين نت نيايد. اگر هم تو پوشش td ايرانسل هستيد كه ايرانسل بگيريد(هرچند اونم نسبت به adsl و فيبر گرون تر هست)
    من با نت همراه اول يه بسته 10 گيگ رو گرفتم حدود 11 هزار تومن كه ميشه هم رو موبايل و هم تو مودم گذاشت و قابليت استفاده در حركت داره
    مبين نت يه بسته 7 گيگي رو رو سيمكارت ثابت كه نميشه رو موبايل گذاشت و در حال حركت نميشه استفاده كرد رو ميده حدود 32 هزار تومن(با ماليات)
    Last edited by mostafadc; 03-02-2019 at 23:02.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

براي سرويس هاي با حجم بالا هم نسبت به adsl و فيبر نوري خيلي گرون تر ميده
    1000 گيگ يكساله رو ميده 927 هزار تومن
    دوست من حدود دو ماه پيش adsl گرفت 5000 گيگ به مدت 500 روز به 500 هزار تومن!!
    Last edited by mostafadc; 03-02-2019 at 23:08.

داره خودمونی میشه babi_rich's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی نمی دونه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اينو بگم كه تعرفه هاي مبين نت از تمام اوپراتورهاي ديگه گرون تره و حتي از اينترنت fdd سيمكارت هاي موبايل هم گرون تر ميشه
    توصيه ميكنم كه اگر گزينه هاي ديگه اي مثل adsl و فيبر نوري داريد، به هيچ عنوان سمت مبين نت نيايد. اگر هم تو پوشش td ايرانسل هستيد كه ايرانسل بگيريد(هرچند اونم نسبت به adsl و فيبر گرون تر هست)
    من با نت همراه اول يه بسته 10 گيگ رو گرفتم حدود 11 هزار تومن كه ميشه هم رو موبايل و هم تو مودم گذاشت و قابليت استفاده در حركت داره
    مبين نت يه بسته 7 گيگي رو رو سيمكارت ثابت كه نميشه رو موبايل گذاشت و در حال حركت نميشه استفاده كرد رو ميده حدود 32 هزار تومن(با ماليات)
    حجم های بالای مبین‌نت برعکس حرف شما از سایر اپراتورها مناسب‌تر هست (غیر از adsl). اتفاقا از td-lte ایرانسل هم مناسب‌تر هست.

میشه لینک یا تصویری که نشون بده همراه اول ۱۰ گیگ رو ۱۱ هزارتومن میفروشه رو ارسال کنید؟ برای ما که بسته ۱۰ گیگی خیلی بیشتر از این قیمت هست.

5. این کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حجم های بالای مبین‌نت برعکس حرف شما از سایر اپراتورها مناسب‌تر هست (غیر از adsl). اتفاقا از td-lte ایرانسل هم مناسب‌تر هست.

میشه لینک یا تصویری که نشون بده همراه اول ۱۰ گیگ رو ۱۱ هزارتومن میفروشه رو ارسال کنید؟ برای ما که بسته ۱۰ گیگی خیلی بیشتر از این قیمت هست.
    منم نوشتم كه براي حجم هاي بالا adsl و فيبر نوري خيلي بصرفه تر هست. نمونش رو هم نوشتم در پست بعد از اين پست. پنج هزار گيگ به مدت 500 روز به قيمت 500 هزار تومن
    براي حجم هاي عادي حتي نت همراه اول هم ارزون تره
    عكس از اون بسته هم گرفتم. فقط چون گوشي اصليم دو سيمكارته نيست، رو يه گوشي قديمي يه سيمكارت گذاشتم و عكس از روش گرفتم تا ببينيد.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ايرانسل هم يه مدت بسته هاي 5 گيگ به سه هزار تومن گذاشته بوده ولي ظاهراً چند روزه برشون داشته.(رو سيمكارت fdd)
    مقايسه كنيد با بسته هاي مبين نت كه بايد ارزون تر از ايرانسل و همراه اول باشه ولي چند برابر اوناست!!!

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

بسته اینترنت همراهی هست واسه هر کس فرق داره
    واسه من ۳۰ گیگ یک ماهه رو زده ۳۶ تومن بدون مالیات کد ستاره ۱۰۰۰ مربع

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بسته اینترنت همراهی هست واسه هر کس فرق داره
    واسه من ۳۰ گیگ یک ماهه رو زده ۳۶ تومن بدون مالیات کد ستاره ۱۰۰۰ مربع
    بله همينطوره برا شما 30 گيگ با مالياتش ميشه حدود 40 تومن كه بازم به صرفه تر و بهتر از مبين نت هست و سرعتشم بيشتر و پوششش هم صد برابر مبين نت هست.(برا من سي گيگش با ماليات در مياد كمتر از 33 تومن
    خب تا وقتي اين بسته ها هست كه از هر لحاظ بهتر و بصرفه تره، مگه آدم ديوانس بره سراغ اينترنت ثابت مبين نت؟؟

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

بله همينطوره برا شما 30 گيگ با مالياتش ميشه حدود 40 تومن كه بازم به صرفه تر و بهتر از مبين نت هست و سرعتشم بيشتر و پوششش هم صد برابر مبين نت هست.(برا من سي گيگش با ماليات در مياد كمتر از 33 تومن
    خب تا وقتي اين بسته ها هست كه از هر لحاظ بهتر و بصرفه تره، مگه آدم ديوانس بره سراغ اينترنت ثابت مبين نت؟؟
    اینا بسته عادی نیستن جز بسته های خاص هست
    مثلا مبین نت بسته ای که به نظرم جذابه ۱۰۰ گیگ یک ماه و گیگ پک یه روزه
    ولی توی ترافیک بالا بنظرم مبین نت بهتره

11. این کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینا بسته عادی نیستن جز بسته های خاص هست
    مثلا مبین نت بسته ای که به نظرم جذابه ۱۰۰ گیگ یک ماه و گیگ پک یه روزه
    ولی توی ترافیک بالا بنظرم مبین نت بهتره
    بسته خاص يا غير خاص. به هر حال قيمتش پايين تره. مبين نت بسته خاص ارزون نداره كه.
    الان برا همراه اول هركس چندتا سيمكارت داشته باشه، براحتي ميتونه براي حداقل يك سال با نرخ خيلي ارزون تر از مبين نت اينترنت 4g استفاده كنه با سرعت و پوشش خيلي خيلي بيشتر از مبين نت.
    خود من ماكزيمم حدود 200 گيگابايت در سال احتياج دارم. هزينش با نت همراه اول كمتر از نصف مبين نت ميشه.تازه همراه اول ماه به ماه پول ميدم، مبين نت كل پولشا اول ميگيره. الان حدود 3 ماهه كه از نت همراه اول استفاده ميكنم و مبين نت رو گذاشتم كنار
    اگر هم حجم خيلي بالا احتياج داشته باشم كه ميرم سراغ ADSL يا فيبر نوري. چون در كل اينترنتاي بيسيم برا حجم خيلي زياد به صرفه نيستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •