تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 419 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه Mohammaddms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من آخر نفهمیدم یه مودم خوب در حد 300 تا 350 تومان چی بخرم که همه اپراتور ها رو ساپورت کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اضافه کردن adb که هیچ آخه قدیمی شده و الان که چند وقتی گزشته حتی bosybox هم روی مودمهای هواوی براحتی نصب میشود

از خوبیهاشون بگم که مثلا با adb خیلی سریع و در چند ثانیه میشود شماره IMEI را عوض کرد
    و یا اینکه پورتهای مودم و پروسسهای فعال رو مانیتور کرد که خیالمون از بابت امن بودن فریمویر راحت باشد و شاید بخایم kill کنیم اگر نیاز باشد
    ( عکس پایین با minimal adb وصل شدم به آی پی مودم)

تاحالا با bosybox کار کردی ؟ میدونی لقب این برنامه چیه ؟ بهش میگن the swiss army knife of embedded linux که کارکنی باهاش میفهمیاین لقب حقشه
    ( عکس پایین با putty وصل شدم به مودم و bosybox را اجرا کردم که فرامین رو برای استفاده نشون میده)

وقتی میخوای ببینی پردازنده مودم چیه از دستور cpuinfo استفاده میکنیم

راستی این خود شمایی که تجرب نداری و بهتره بجای کج بینی و بدبینی و بدحرفی فقط کافیه سوال بپرسی
    در این قسمت از فروم غیر از بنده افراد حرفه ای دیگری هم هستند که براحتی با این ابزارها کار میکنند
    و میتوانند جوابت رو بدهند !

سلام , دوست عزیز قصد جسارت نداشتم , من با adb زیاد کار کردم ولی با Busy Box زیاد اشنا نیستم
    عذر می خوام , واقعا نمی دوستم مودم های هوآوی شبه یونکس هستند
    امیدوارم شما و امثال شما رو روز به روز تو این انجمن بیشتر ببینم

3. این کاربر از windows-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستان من مودم e8372 رو امروز گرفتم.کامپیوترم usb 2.0 هست.یه جا شنیدم وصل کردن این مودم به usb 2.0 مشکل داره.به نظرتون چجوری به کامپیوتر وصلش کنم؟بعد از اینکه خریدمش تازه این موضوع رو فهمیدم.لطفا یه راهی بهم پیشنهاد بدین.من کلا اینو واسه وصل کردن به pc خریده بودم.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من مودم e8372 رو امروز گرفتم.کامپیوترم usb 2.0 هست.یه جا شنیدم وصل کردن این مودم به usb 2.0 مشکل داره.به نظرتون چجوری به کامپیوتر وصلش کنم؟بعد از اینکه خریدمش تازه این موضوع رو فهمیدم.لطفا یه راهی بهم پیشنهاد بدین.من کلا اینو واسه وصل کردن به pc خریده بودم.
    نزدیک به دوسال هستش که این مودم رو دارم و با USB 2.0 هیچ مشکلی نداره .

6. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام , دوست عزیز قصد جسارت نداشتم , من با adb زیاد کار کردم ولی با Busy Box زیاد اشنا نیستم
    واقعا نمی دوستم مودم های هوآوی شبه یونکس هستند
    امیدوارم شما و امثال شما رو روز به روز تو این انجمن بیشتر ببینم
    شما فقط اطلاع نداشتی و پیگیرش نبودی پس احتایج به عذرخواهی نیست فقط اون موقع که پست رو نوشتم حالم زیاد خوش نبود بد حرفی کردم شما ببخشید
    دلبسته این فروم نیستم حواسم جای دیگه ای است و اینجا هم حرفه ای زیاد داره فقط کم حرفی میکنند شاید هم فکر میکنند لازم نیست بقیه بدانند

8. 5 کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

کسی درباره b5142 ایرانسل اطلاعات نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

امروز e8372 رو گرفتم.تجربه کاربریمو بهتون میگم.سیمکارتمو از گوشیم درآوردم گذاشتم تو مودم و وصل کردم به پاوربانک.بعد با گوشی رفتم تو پنل کاربریش دیدم سه خط بیشتر آنتن نداره.همون اول خورد تو ذوقم چون گوشیم با همون سیمکارت و در همون مکان همیشه انتنش پره.بعد یکم باهاش وبگردی کردم دیدم وارد سایت ها نمیشه.فقط میشه تو گوگل سرچ کرد و تلگرام.رفتم تو پنل کاربری یه پروفایل جدید ساختم.درست شد ولی دوباره به مشکل خورد.بعد یکم سرعتش رو تست کردم و متوجه شدم از گوشیم ضعیفتره.یه لحظه سریعه یه لحظه کند میشه.بعد از همه این موارد مودم رو به پشت کیس وصل کردم دیدم کلا نوشته no signal !!! بعد مودم رو به جلوی کیس وصل کردم درست شد.پینگ رو هم تست کردم.با گوشی وضعش بهتر از مودم بود.همه میگفتن آنتن دهیش از گوشی بهتره اما واسه من برعکس بود.اصلا سیگنالش پایدار نیست و یکم اینور اونورش میکنم آنتنش کم میشه در حالی که با گوشی اینطوری نیست.مودم رو پشت کیس وصل کردم no signal اومد یعنی در این حد انتن دهیش ضعیفه.پول زیادی خرج نکردم اما انتظاراتم بالاتر بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شما فقط اطلاع نداشتی و پیگیرش نبودی پس احتایج به عذرخواهی نیست فقط اون موقع که پست رو نوشتم حالم زیاد خوش نبود بد حرفی کردم شما ببخشید
    دلبسته این فروم نیستم حواسم جای دیگه ای است و اینجا هم حرفه ای زیاد داره فقط کم حرفی میکنند شاید هم فکر میکنند لازم نیست بقیه بدانند
    سلام
    دوباره میپرسم
    لطفا جواب بدید
    نحوه تنظیمات putty برای اتصال به مودم چیه
    همون پورت سریال و نوع com ?

یا تفاوت داره
    تو عکس ها یه جایی رو سفید کردین سانسور اون چیه نام کاربری شما هست ؟

چطور بیزی باکس نصب کردید؟
    چطور پروسس های فعال رو میبینید ؟باکدام دستور ؟

داره خودمونی میشه h_kobari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان .
    من مودم جدید ایرانسل (FD-M60) که همون مودم هوآوی E5785 هست رو خریدم ،که لاک شده روی سیمکارت ایرانسل .
    میخواستم بدونم راهی هست که بشه این مودم رو آنلاک کرد ؟
    اینم بگم که سیمکارت همراه اول انداختم توش و ازم کد آنلاک رو پرسید ، ولی من نتونستم کد آنلاک 16 رقمی پیدا کنم براش(کد 8 رقمی رو قبول نمیکنه) ...

ممنون میشم اگه کسی توی این زمینه تجربه داره ، منو راهنمایی کنه .

پیشاپیش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام دوستان

webui e3372s-153 که مودم های ایرانسل دارن رو میخاستم .. یعنی پیج اصلی مودم که باز میشه آرم ایرانسل بیاد بالا

من نسخه جدید ترش رو نصب کردم ولی گزینه قفل کردن فقط روی 4g رو نداره

ممنون میشم کسی برام بفرسته .. نسخه جدید ترهم که میخام نصب کنم وسطش ارور میده .

- - - Updated - - -

سلام دوستان

webui e3372s-153 که مودم های ایرانسل دارن رو میخاستم .. یعنی پیج اصلی مودم که باز میشه آرم ایرانسل بیاد بالا

- - - Updated - - -

سلام دوستان

- - - Updated - - -

سلام دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •