تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 755 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه hedye222222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزيز متاسفانه خوب راهنماييت نكردن. ما اصلا فكس جوهر افشان نداريم. در واقع همون پرينتر چهار كاره رو به شما گفتن. فكس دو نوع داره يا رول ميخوره كه به اصطلاح همون كاربن هست يا مثل دستگاه ليزري تونر ميخوره.
    واقعا ممنون که افراد این تاپیک رو راهنمایی میکنید
    پس یه فکس که رول نمیخوره و کاغذ معمولی داره و قابلیت کپی داره مثل دستگاه لیزری تونر می خوره و خوب هستش .اره؟تورنج قیمت تا 150هم اینجور فکسی با این مشخصات هست ؟

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

من کارتریج (مشکی) پرینترم عوض کردم (HP 5550) ولی الآن اولا که text ها رو دیگه پرینت نمیکنه ، فقط عکس. بعد هم همون عکسها رو هم کم رنگ پرینت میکنه!!

اشکال از چیه که متن پرینت نمیشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

واقعا ممنون که افراد این تاپیک رو راهنمایی میکنید
    پس یه فکس که رول نمیخوره و کاغذ معمولی داره و قابلیت کپی داره مثل دستگاه لیزری تونر می خوره و خوب هستش .اره؟تورنج قیمت تا 150هم اینجور فکسی با این مشخصات هست ؟

دوست عزيز خواهش ميكنم.
    شما ببين اول فكس ميخواي كه كار كپي هم بكنه يا اينكه پرينتر ميخواي كه چهار كاره باشه. دستگاه هاي فكس همشون قابليت كپي هم دارن بخاطر داشتن اسكنر ولي مدل هاي ليزريش گرونه. پرينتر چهار كاره ليزري هم كمترين مدلش تو سامسونگ هست كه فكر كنم 265000 هست.
    شما يكبار ديگه بگو كارت دقيقا چيه ؟

---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------

سلام

من کارتریج (مشکی) پرینترم عوض کردم (HP 5550) ولی الآن اولا که text ها رو دیگه پرینت نمیکنه ، فقط عکس. بعد هم همون عکسها رو هم کم رنگ پرینت میکنه!!

اشکال از چیه که متن پرینت نمیشه؟؟
    دوست عزيز تو چاپ عكس رنگ مشكي چاپ ميشه يا يك رنگي نزديك به رنگ مشكي چاپ ميكنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزيز خواهش ميكنم.
    شما ببين اول فكس ميخواي كه كار كپي هم بكنه يا اينكه پرينتر ميخواي كه چهار كاره باشه. دستگاه هاي فكس همشون قابليت كپي هم دارن بخاطر داشتن اسكنر ولي مدل هاي ليزريش گرونه. پرينتر چهار كاره ليزري هم كمترين مدلش تو سامسونگ هست كه فكر كنم 265000 هست.
    شما يكبار ديگه بگو كارت دقيقا چيه ؟

سلام
    من یه فکس میخوام که قابلیت کپی هم داشته باشه و به بدی پرینت چهارکاره جوهر افشان که اینقدر ازش بد میگن نباشه.قیمتشم بالای 150نباشه
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

تمام فكس ها قابليت كپي هم دارن. دردسر جوهر افشان هم ندارن چون همونطور كه گفتم رولي هستن كه نه خشك ميشه نه گرونه. شما منشي دار ميخواي يا بدون منشي.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تمام فكس ها قابليت كپي هم دارن. دردسر جوهر افشان هم ندارن چون همونطور كه گفتم رولي هستن كه نه خشك ميشه نه گرونه. شما منشي دار ميخواي يا بدون منشي.
    سلام
    اگه منشی دار باشه بهتره
    من این مدل رو انتخاب کردم به نظرتون خوبه؟فکس samsung sf-375tp ؟
    ببخشید اینقدر سوال میکنم؟اخه من هیچی از این وسایل اداری نمیدونم؟
    یه سوال دیگه؟
    فکس هست که قابلیت اسکن هم داشته باشه و قیمتش از 150نره بالا؟
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض سوال

ببخشيد من يك سوال داشتم .مطلبي درباره يك مدل پرينتر خواندم كه براي شما ميزنم .
    شما راجع به اين پرينتر چيزي شنيده ايد ؟ كيفيتش چطوره ؟ راجع به قيمتش چيزي ميدونيد؟

با شنیدن کلمه پرینتر اولین چیزی که به ذهن مان می رسد گرفتن پرینت از اسناد و عکس های مان است و دومین چیز، سایز و قابل حمل و نقل نبودن آن به آسانی است. اما Printouts ذهنیت دوم شما را تغییر خواهد داد. این پرینتر با طراحی زیبا و سایز کوچک می تواند بعنوان یک ابزار دست برای شما و همیشه در کیف لپ تاپ شما باشد.
    این پرینتر با طول ۲۳ و عرض ۶ سانتیمتر زیاد جاگیر نبوده و بعنوان یک پرینتر کار راه انداز میتواند کمک دست باشد. برای پرینت گرفتن به کامپیوتر نیازی نیست و کافیست تا فلش درایو خود را به آن متصل کنید. به همه اینها دکمه ها و نمایشگر OLED را اضافه کنید که زیبایی کار را دو چندان کرده است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من 3 کاره کنون دارم
    مشکل من پرینت کمرنگ تکرار شونده است یعنی چند خط از متن رو دوباره به صورت کمرنگ جاهای دیگه چاپ میکنه
    اومدم ودرام و نمد های 2 طرف رو به پودر بچه اغشته کردم و چند ساعتی خوب بود اما دوباره مشکل برگشته
    چه کار میشه کرد؟ اگه بیام یه کم پودر بچه بریزم تو مخزن کارتریج مشکل حل میشه؟
    اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام
    اگه منشی دار باشه بهتره
    من این مدل رو انتخاب کردم به نظرتون خوبه؟فکس samsung sf-375tp ؟
    ببخشید اینقدر سوال میکنم؟اخه من هیچی از این وسایل اداری نمیدونم؟
    یه سوال دیگه؟
    فکس هست که قابلیت اسکن هم داشته باشه و قیمتش از 150نره بالا؟
    مرسی
    سامسونگ زياد تو فكس قوي نيست اون مدلي هم كه گفتي جديد نيست و خيلي كم گير مياد. لوازم جانبي هم نداره. بهترين چيزي كه تو بازار هست پاناسونيك و شارپه كه هم لوازمش هست هم مواد مصرفيش خيلي ارزونه.
    تنها مدلي كه به كامپيوتر وصل بشه و بتوني اسكن هم بكني يك مدل پاناسونيكه قيمتش هم 175000 هست.

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------

ببخشيد من يك سوال داشتم .مطلبي درباره يك مدل پرينتر خواندم كه براي شما ميزنم .
    شما راجع به اين پرينتر چيزي شنيده ايد ؟ كيفيتش چطوره ؟ راجع به قيمتش چيزي ميدونيد؟

با شنیدن کلمه پرینتر اولین چیزی که به ذهن مان می رسد گرفتن پرینت از اسناد و عکس های مان است و دومین چیز، سایز و قابل حمل و نقل نبودن آن به آسانی است. اما Printouts ذهنیت دوم شما را تغییر خواهد داد. این پرینتر با طراحی زیبا و سایز کوچک می تواند بعنوان یک ابزار دست برای شما و همیشه در کیف لپ تاپ شما باشد.
    این پرینتر با طول ۲۳ و عرض ۶ سانتیمتر زیاد جاگیر نبوده و بعنوان یک پرینتر کار راه انداز میتواند کمک دست باشد. برای پرینت گرفتن به کامپیوتر نیازی نیست و کافیست تا فلش درایو خود را به آن متصل کنید. به همه اینها دکمه ها و نمایشگر OLED را اضافه کنید که زیبایی کار را دو چندان کرده است.
    دوست عزيز من در مورد اين پرينتر چيزي نشنيدم ولي اول ببين مواد مصرفيش پيدا ميشه و چند قيمته. و لوازم جانبي داره يا گارانتي كه پاسخگو باشه.

---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------

سلام
    من 3 کاره کنون دارم
    مشکل من پرینت کمرنگ تکرار شونده است یعنی چند خط از متن رو دوباره به صورت کمرنگ جاهای دیگه چاپ میکنه
    اومدم ودرام و نمد های 2 طرف رو به پودر بچه اغشته کردم و چند ساعتی خوب بود اما دوباره مشکل برگشته
    چه کار میشه کرد؟ اگه بیام یه کم پودر بچه بریزم تو مخزن کارتریج مشکل حل میشه؟
    اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه
    دوست عزيز به احتمال زياد بايد درام دستگاهتو تعويض كني.

10. این کاربر از payam hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام من یک پرینتر Lbp3010 canon دارم چگونه می تونم اون شارژ کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •