تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 848 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

در مورد Data Usage خیلی ممنون. من از این آپشن اندروید اطلاعی نداشتم. الآن دیدم تو 1 ماه گذشته برای وای‌فای روی گوشیم 1.05GB مصرف زده که فقط 323MB اش برای نرم‌افزار SpeedTestاه. چه می‌کنه این اسپیدتست.

گزینه خوبیه. اما هر چی گشتم گزارش مصرف ساعتی یا حتی روزانه توش پیدا نکردم. برای من فقط مصرف سرجمع ماهیانه رو نشون می‌ده.

چرا روزانه رو هم نشون میده کافیه ابتدا و انتهای نمودار رو از پایین جا به جا کنید

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چرا روزانه رو هم نشون میده کافیه ابتدا و انتهای نمودار رو از پایین جا به جا کنید
    گوشی من آخه Galaxy S2 با رام کاستومه. هر کاریش کردم دست از لجبازی برنداشت و به راه راست هدایت نشد.

من البته برای گوشی از نرم‌افزار My Data Manager استفاده می‌کنم. اون حتی به ساعت هم میزان مصرف برنامه‌های مختلف رو نشون می‌ده. امروز با وای‌فای گوشی به مودم 4G با سیم‌کارت ایرانسل وصل شدم و دو تا تست با اسپیدتست از سرورهای داخلی گرفتم سرجمع 106مگابایت خرج دانلود و آپلود شد.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان یه مشکلی با پارس دارم

حس میکنم همیشه یه مقداری از حجمم خورده میشه و بعدش تو گزارش مصرف که میرم می بینم نرم افزارشون چندین جا یه ترافیکو دوباره حساب میکنه

مثلا میاد یه بار از ساعت 8:00 تا 8:10 رو حساب می کنه
    بعدش به جای اینکه بیاد از 8:10 به بعد رو حساب کنه میاد از 8:09 رو حساب میکنه در صورتی که از 8:09 تا 8:10 یه بار حساب شده
    یعنی 8:09 تا 8:10 دوبار حساب میشه حالا شما فرض کنید تو همون 1 دقیقه ای 3 دستگاه به مودم وصل باشند و هرکدوم 5 مگ دانلود کنند که حجم میشه 15=3*5
    و چون 2 بار حساب میشه ترافیک مصرفی میشه 30=15*2

به نظرتون طرح شکایت بزنم به سامانه 195

6. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان یه مشکلی با پارس دارم

حس میکنم همیشه یه مقداری از حجمم خورده میشه و بعدش تو گزارش مصرف که میرم می بینم نرم افزارشون چندین جا یه ترافیکو دوباره حساب میکنه

مثلا میاد یه بار از ساعت 8:00 تا 8:10 رو حساب می کنه
    بعدش به جای اینکه بیاد از 8:10 به بعد رو حساب کنه میاد از 8:09 رو حساب میکنه در صورتی که از 8:09 تا 8:10 یه بار حساب شده
    یعنی 8:09 تا 8:10 دوبار حساب میشه حالا شما فرض کنید تو همون 1 دقیقه ای 3 دستگاه به مودم وصل باشند و هرکدوم 5 مگ دانلود کنند که حجم میشه 15=3*5
    و چون 2 بار حساب میشه ترافیک مصرفی میشه 30=15*2

به نظرتون طرح شکایت بزنم به سامانه 195
    پارس آنلاین اگه بخواد حجم دزدی کنه فقط از شما که دزدی نمیکنه ! باحس که نمیشه شکایت کرد. شما توی متن شکایتت میخوای بزنی حس میکنم ازم دزدی میشه؟ شما باید علت مصرف حجمتون رو پیدا کنی مثل استفاده سایر دستگاه ها ؛ آپدیت خودکار دستگاه ها ؛ هک شدن , و مسائل دیگه

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

پستمون که حذف شد البته کار درستی کردند بی جهت به دوستمون تهمت زدم

فقط خواستم به دوستانی که فکر می کنند پارس نرم افزارش درستت کار میکنه بگم بهتره خودتون برید و گزارش مصرف دوماهه رو بزنید متوجه عرایض بنده میشید
    Last edited by محمد7966; 02-02-2016 at 16:13.

داره خودمونی میشه Archangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

256 نامحدود پارس آنلاین ارزش گرفتن داره یا باید به گزینه های بالاتر فکر کرد؟

آپدیت: اگه طبق جدول گفته شده باشه که 256 اصلا نمیصرفه فقط باعث استهلاک pc میشه گزینه های بالاتر هم که از نظر قیمت نمیصرفه

Last edited by Archangel; 03-02-2016 at 00:44.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

والا ما 512 محدود داریم ساعات شلوغی به زور صفحه باز میکنه

ولی سرعت دانلودش خوبه علی الخصوص نیمه های شب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آپدیت: اگه طبق جدول گفته شده باشه که 256 اصلا نمیصرفه فقط باعث استهلاک pc میشه گزینه های بالاتر هم که از نظر قیمت نمیصرفه
    برای چه کاری می‌خواید استفاده کنید از نامحدود پارس‌آنلاین؟ اگه این رو مشخص‌تر بگین بهتر می‌شه راهنمایی کرد که آیا ارزشش رو داده یا نه؟

-----------
    چه چیز 256 نامحدود باعث استهلاک PC می‌شه؟ سرعت پایینش؟ اگه سرعت پایین منظورتونه که همه سرویس‌های نامحدود تو شرکت‌های مختلف سرعتشون در حد سرعت اسمی خود سرویسه. یعنی نباید انتظار داشته باشین با سرویس نامحدود 256کیلوبیت به طور معمول سرعت بالاتر از 32 کیلوبایت در ثانیه بگیرین. اگه تو یه بازه زمانی هم یه شرکتی سرعت رو بالاتر ببنده در واقع یه مزیت اضافه داره به کاربر می‌ده که قطعن تو کل دوره سرویس این جوری نخواهد بود.
    Last edited by bilmazlar; 03-02-2016 at 09:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پستمون که حذف شد البته کار درستی کردند بی جهت به دوستمون تهمت زدم

فقط خواستم به دوستانی که فکر می کنند پارس نرم افزارش درستت کار میکنه بگم بهتره خودتون برید و گزارش مصرف دوماهه رو بزنید متوجه عرایض بنده میشید
    بعضی وقتا منم می‌بینم یه پیغام اومده که یکی از پستام حذف شده. راستش چون تو ایمیلی که می‌آد مشخص نیست دلیل حذف و به طور کلی گفته می‌شه بر خلاف قوانین انجمن و تاپیک، منم نمی‌فهمم علتش چیه. به هر حال کاش موقعی که مدیران محترم زحمت حذف پستی رو می‌کشیدن، درباره دلیل حذفش یا مصداق نقض قوانینش هم به طور مشخص یه یاد‌آوری می‌کردن تو ایمیلی که فرستاده می‌شه.

--------------
    در مورد اون مشکل خاصی که برای شما تو گزارش مصرف وجود داشت (و عکسش رو گذاشته بودین) به نظرم با پشتیبانی خود پارس‌آنلاین پیگیری کنین. به هر حال باگیه که باید رفعش کنن. البته من فکر می‌کنم مشکل تو نرم‌افزار اکانتینگ نیست، مشکل تو طراحی جدید سایت و اسکریپت‌های مربوطه‌اشه. اگه تو نمایش ثانیه‌ها رو حذف نمی‌کردن نیازی به گرد کردن هم نبود و این مشکل پیش نمی‌اومد. من به شخصه بعید می‌دونم که سیستم اکانتینگ حجم مصرف شده تو اون بازه 1 دقیقه مشترک بین دو ردیف تو گزارش مصرف رو دوبار حساب کنه. اشکال بیشتر همونه که عرض کردم. نحوه نمایش اطلاعات.

---------------
    این یکی نظر شخصیمه و قصدم دفاع از شرکت‌ها نیست و در واقع در نتیجه تجربه شخصی خودم بهش رسیدم:

چه اون موقع که پارس‌آنلاین داشتم و چه الآن که از عصرتلکام دارم و چه قبلنا تو 10 سال گذشته که از سرویس ADSL استفاده می‌کنم و از 3-4 تا شرکت دیگه مثل فن‌آوا، آسیاتک، شهراد و سپنتا سرویس داشتم، من با چیزی به شکل حجم‌خوری (یا به تعبیر بعضی از دوستان حجم‌دزدی) به شکل تعمدی و سیستماتیک مواجه نشدم.

کلن اگه شرکتی بخواد تعمدن حجم‌خوری کنه به راحتی دستش رو می‌شه و عواقب بدی هم می‌تونه براش از نظر قانونی داشته باشه. علت این حجم‌خوری‌ها ممکنه یکی از موارد زیر باشه:

1. باگ نرم‌افزاری سیستم اکانتینگ شرکت‌ها به ویژه تو سرویس‌هایی که شبانه دارن. (چه شبانه رایگان باشه چه شبانه با تخفیف) مثلن تو آسیاتک مواردی پیش اومده بود که دانلود نزدیک به زمان تغییر وضعیت از عادی به شبانه یا بالعکس جزو ترافیک روزانه محسوب شده بود. یا بسته‌های افزایشی حجمی 5 گیگ ایرانسل رو من تست کردم یه 60 - 70 مگ آخرش رو نگه می‌داشت و اجازه مصرف نمی‌داد.

2. اختلاف در مورد نحوه اندازه‌گیری ترافیک مصرفی بین نرم‌افزار شرکت و کاربر و/یا حتی اختلاف بین خود تعریف ترافیک مصرفی از نظر شرکت و کاربر (مثلن بعضی از نرم‌افزارهایی که کاربرا استفاده می‌کنن فقط بخش payload (دیتا اصلی) دانلود و آپلود رو نشون می‌دن و اورهد بسته‌های دیتا رو محاسبه نمی‌کنن یا بسته‌های ناموفق رو اصلن حساب نمی‌کنن در حالی که ممکنه اکانتینگ شرکت کل این موارد رو جزو ترافیک محاسبه کنه.

3. در مواردی که کم هم نیست ناآشنایی کاربر با کنترل و مانیتورینگ ترافیک مصرفی که نتیجه‌اش می‌شه این که سیستم اکانتینگ شرکت یه مصرفی رو نشون می‌ده اما کاربر تصور می‌کنه خیلی کمتر از اون مقدار مصرف کرده. مثل فعال بودن آپدیت ویندوز یا برنامه‌های دیگه، استفاده هم‌زمان چند دستگاه از اینترنت و نداشتن نرم‌افزار مانیتورینگ روی همه این دستگاه‌ها یا عدم انطباق بازه‌های زمانیی که نرم‌افزارهای مانیتورینگ ترافیک مصرفی رو بر اساس اون ثبت می‌کنن با بازه‌های زمانی اکانتینگ شرکت. مثلن اکانتینگ شرکت شهراد یا آسیاتک قبلن که داشتم ریز مصرف رو به ساعت می‌دادن که می‌شد با گزارش نرم‌افزارهای روی سیستم بهتر مقایسه‌اش کرد اما پارس‌آنلاین و الآن هم عصرتلکام فقط مقدار مصرف بین زمان‌های قطع و وصل رو یکجا نشون می‌دن و گزارش ساعت به ساعت ندارن.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Archangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

برای چه کاری می‌خواید استفاده کنید از نامحدود پارس‌آنلاین؟ اگه این رو مشخص‌تر بگین بهتر می‌شه راهنمایی کرد که آیا ارزشش رو داده یا نه؟

-----------
    چه چیز 256 نامحدود باعث استهلاک PC می‌شه؟ سرعت پایینش؟ اگه سرعت پایین منظورتونه که همه سرویس‌های نامحدود تو شرکت‌های مختلف سرعتشون در حد سرعت اسمی خود سرویسه. یعنی نباید انتظار داشته باشین با سرویس نامحدود 256کیلوبیت به طور معمول سرعت بالاتر از 32 کیلوبایت در ثانیه بگیرین. اگه تو یه بازه زمانی هم یه شرکتی سرعت رو بالاتر ببنده در واقع یه مزیت اضافه داره به کاربر می‌ده که قطعن تو کل دوره سرویس این جوری نخواهد بود.
    منظورم واسه دانلود بود چون حال تخلیه خط رو نداشتم فکر نامحدود به سرم زد انگار چاره ای جز تعویض شرکت نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •