تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 1320 اولاول ... 1842342742802812822832842852862872882943343847841284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بر خلاف تجربه شما،من همچین مشکلی نداشتم.شاید توی یه منطقه خاص داشتن کار میکردن

Sent from my HTC One using Tapatalk
    خیلی عجیبه . من اکثر نواحی مرکزی و شمال شهر همین وضعو دیدم . باقی نقاط هم پرسیدم از دوستان .
    شما کدوم ناحیه هستید ؟ خیلی سرعت ایده اله!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: [SIZE=2 
    به گفته مسوولان موضوع امنیت و حفظ حریم خصوصی از دغدغه‌های حاکمیت در ورود به نسل پنجم ارتباطات سیار است. از سوی دیگر افزایش تعداد کاربران متصل به شبکه‌های تلفن همراه در سالهای آینده، بروز و ظهور مفاهیمی مانند اینترنت اشیاء و ارتباطات ماشین به ماشین، تنوع خدمات و افزایش تقاضای کاربران برای کاربردهای جدید و با کیفیت بیشتر و پیش‌بینی عدم توانائی پاسخگوئی شبکه‌های نسل چهارم به نیازهای روزافزون کاربران از ضرورت‌های حرکت به سمت نسل پنجم ارتباطات سیار است. بنا بر این موضوع نسل پنجم ارتباطات در کشور با طمأنینه و دقت خاص و با در نظر گرفتن شرایط اجتماعی، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی ویژه کشور دنبال می‌شود چرا که رفتن به سمت تکنولوژیهای خاص با وسواس و آرامش یا سرعت زیاد ما را دچار چالش می‌کند. مراحل تحقیق و توسعه 5G از سال 2012 آغاز شده و تا سال 2018 که تست‌های میدانی آن شروع می‌شود، استانداردسازی و توسعه و آزمایش محصولات انجام خواهد شد تا این نسل از ارتباطات سیار در سال 2020 راه‌اندازی تجاری شود. به طور همزمان مطالعه و بررسیهای نسل پنجم ارتباطات سیار در بخشهای فناوری و خدمات، طراحی طیف فرکانسی، بررسی فنی و اقتصادی و تحلیل بازار، اینترنت اشیا و مقررات مورد نیاز در حوزه رگولاتوری در حال انجام است. براساس این زمانبندی فرصت کافی برای تدوین طرح جامع پیاده‌سازی عملیاتی 5G در کشور وجود دارد و به گفته مسوولان در حال حاضر رگولاتوری، ظرفیت لازم را در پروانه‌های صادره با در نظر گرفتن قابلیت بی‌طرفی نسبت به فناوری ایجاد کرده و حرکت به سمت همگرائی در خدمات و شبکه‌ها را در پروانه‌ها پیش‌بینی کرده است. اخیرا معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش 5G، فرصت‌ها، چالشها و رویکردها با تاکید بر جامع و مانع بودن طرح 5G در تعامل با صاحبنظران، متخصصان و پژوهشگران داخلی و خارجی گفته است: در این طرح جامع باید هدفگذاری و استراتژی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مشخص شود و براساس این استراتژی نقشه راه تدوین شده و در پی آن وظایف هر بخش در تحقق آن تعیین شود. علی‌اصغر عمیدیان 1000 برابر شدن ظرفیت کل شبکه و امکان اتصال حداقل 100 میلیارد دستگاه به اینترنت در سال 2020، توان عملیاتی برای 10 گیگا بایت در ثانیه برای کاربران، کاهش قابل ملاحظه در تاخیر تا کمتر از یک میلی‌ثانیه، افزایش قابلیت اطمینان و در دسترس بودن شبکه و پوشش وسیعتر، بهبود کیفیت و امنیت بیشتر را بعنوان برخی از ویژگیهای پیش‌بینی شده برای شبکه‎‌های نسل پنجم تلفن همراه بر شمرد. همچنین تنوع در خدمات و ایجاد فرصتهای تجاری جدید یکی دیگر از ویژگیهای نسل پنجم تلفن همراه است که زمینه خوبی از اشتغال را برای کسب و کارهای کوچک و جدید ایجاد می‌کند تا بتوانند با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت حاکمیت رشد کنند.
    منبع : ایسنا]
    [/SIZE]

3. این کاربر از mojtabaghanidel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

درسته , تهران هم از دیروز چهارشنبه 10تیر حتی بهترین جاها هم فقط Edge میداد که بمرور بدتر هم شده امروزهم که نصف روز بکل قطع بود
    الان هم که پکت لاس بالای 75 درصده و پینگ چهار رقمی !!

مسخره اینکه اگر اشکالی در شبکه است یا هر مورد سراسری دیگه کاربران پشم هم فرض نمیشوند که لااقل یه اطلاع رسانی رسمی انجام
    بشه , پوزش سرشونو بخوره . ( مثلا از ایرانسل خسته شدیم گفتم یه طرح همراه آخر فعال کنم که اینجا تعریف میکردن از سرعت و پایداریش)
    الان تو محل ما خیلی وقته آنتن نسل سه ضعیف هست در حد 1 دونه بزور اونم چند بارم زنگ زدم اپراتور گفتن پیگیری میشه از خود مخابرات اینجا بهم زنگ زدن گفت شما صبر کنین درست میشه. اما الان 2 ماه بیشتر شده و هیچ تغییری نکرده
    Last edited by mohebronaldo; 06-07-2015 at 21:59.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

الان تو محل ما خیلی وقته آنتن نسل سه ضعیف هست در حد 1 دونه بزور اونم چند بارم زنگ زدم اپراتور گفتن پیگیری میشه از خود مخابرات اینجا بهم زنگ زدن گفت شما صبر کنین درست میشه. اما الان 2 ماه بیشتر شده و هیچ تغییری نکرده
    با سلام
    متاسفانه یکی از تاکتیک های بد همراه اول اینه که اغلب مشاهده شده کل شهر رو پوشش نمیده و در سایتش اعلام میکنه نسل ۳ شدن
    در حالی که پوشش بسیار ناقصی دارند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

این همراه اول نمیخواد یه تنوعی تو بسته هاش بده؟واقعا عجیبه که بسته شبانه حجم بالا نداره

7. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

OLK

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

اثا همراه اول تو اصفهان اصلا ۳ جی نداره من هر جا رفتم ای بود ۱۰ تومان اینترنت گرفتم همش حروم شد هیچ جا نشد وصل بشم مصرفش کنم

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
    شما کجای اصفهان هستید؟
    من به جز منطقه مدرس/مولوی که هنوز 2G هست همه مناطق اصفهان 3G رو راحت ساپورت میکنه و حتی آنتن دیفالت موبایل هم به خاطر قدرت بالای امواج روی 3G ست میشه

پ.ن: الان سرچ کردم LTE همراه اول هم پیدا کرد؟قضیه چیه؟سیم کارتمونو عوض کنیم؟

9. 2 کاربر از Amin_0913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

شما کجای اصفهان هستید؟
    من به جز منطقه مدرس/مولوی که هنوز 2G هست همه مناطق اصفهان 3G رو راحت ساپورت میکنه و حتی آنتن دیفالت موبایل هم به خاطر قدرت بالای امواج روی 3G ست میشه

پ.ن: الان سرچ کردم LTE همراه اول هم پیدا کرد؟قضیه چیه؟سیم کارتمونو عوض کنیم؟
    سیم کارت پیدا نمیکنی که بخای عوض کنی

Sent from my HTC One using Tapatalk

11. 3 کاربر از mojtabaghanidel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اصفهان سمت ترمینال کاوه 3g 2-3 خط انتن میده اما سرعت به دایلاپ هم نمیرسه!

Sent from my iPhone 6

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اصفهان سمت ترمینال کاوه 3g 2-3 خط انتن میده اما سرعت به دایلاپ هم نمیرسه!

Sent from my iPhone 6

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینم از 3g همراه اول
    بسته آلفا پلاس
    تبریز

ما که نه تو ارومیه و نه تبریز فرقی بین ۲جی و ۳جی تنهای اول ندیدیم....

Sent using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •