از ساعت ۲ تا ۸ صبح اگر میخواهی استفاده کنی باید از شبکه خارج بشی و دوباره وارد بشی.
Sent from my iPhone using Tapatalk
از ساعت ۲ تا ۸ صبح اگر میخواهی استفاده کنی باید از شبکه خارج بشی و دوباره وارد بشی.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بازار 29 بهمن كجاست ؟
ميني سايتهايي كه جديداً نصب كردن به نظر من مال ايرانسل هستن
يكي تو خيابون دارايي زدن كه دست روبروش ميني همراه اول هم هست
و يكي درست تو چهارراه شهناز زدن كه اونم درست رو به روي ميني دكل همراه اول هست
و به گفته ي دوستمون فكر كنم 4G باشن
دوستان مشهدی خیابان فرامرز عباسی و سجاد و فردوسی آخراش(تقریبا نزدیک همون میدان استقلال)رو کسی تست کرده ببینه آنتن هست یا نه؟؟؟
دوستان من الان رایتل دارم ، میخواهم ببینم اگه سرعت نت ایرانسل بیشتره فعلا ایرانسلو بندازم
دوستانی که تو شهر چالوس هستن اونجا نت ایرانسل چیه ؟ سرعتش خوبه ؟ اگه بهتر از رایتله ایرانسلمو بندازم
احتیاجی به اونهمه حجم ندارم. بیخودی میسوزه
خیلی پی دانلود نیستم وگرنه در ساعات رایگان Adsl با خط 6 مگ براحتی 5 تا 6 گیگ ظرف 5 ساعت میشه گرفت. میخوام چکار
ببین سوال اینه چرا باید کاربرهای کم مصرف رو مجبور به استفاده از بسته کنن؟!
همون گرجیلر بازاری یا همون یا نزدیک بازار امیر
آره من هم دقت کردم و این مینی سایت ها داره تعدادشون زیاد میشه و اکثرا هم چون کاربرد اینا نفوذ به زمینه تو مناطقی میزنن که تراکم زیر زمین ها زیاد باشه !!
مثلا بازار پر از این مینی سایتهاس
بلاخره ما هم از نعمت 3G بهرمند شدیم.
بعد از مدتها سیگنال دهی ضعیف ( 95-) امروز به نزدیک ترین BTS که به تکنولوژی 3G آپدیت شده ، متصل شدم با گیرندگی (67-)
به زودی تست های سرعت رو قرار میدم.
با سلام . امروز پوشش بازار تربیت اصلاح شد . پوشش از طرف ارتش تا چهارراه 17 شهریور جدید کامل گردید. مینی bts های چهار راه گجیل و تقاطع 17 شهریور قدیم و پور شریفی نصب شده ولی در حال تست هستند. دوستان از منطقه قونقا و ولی عصر زیاد شکایت دارند که باید ضمن تشکر از صبوری دوستان عرض کنم که bts قونقا تجهیز شده ولی ایراد نرم افزاری پیدا کرده که در حال کار بر روی این ماژول هستیم. دوستان منطقه ولی عصر وبازار تا قونقا دچار مشکلاتی گردیده که اگر شرکت یاری کند و پخش قطره چکانی تجهیزات را رونق دهد تا هفته اینده این مشکلات بر طرف میگردد. دوستانی از مینی bts ها پرسیده بودند که باید عرض کنم تمام مینی bts ها در 17 شهریور و چهارراه شهناز و دارایی مربوط به ایرانسل میباشد که به تازگی 5 عدد در سه راه امین و گجیل و میدان نماز نصب شده است. پنج شنبه تبریز به عنوان اولین شهر به شبکه ملی اطلاعات وصل خواهد شد . دوستان امروز کار روتر را تمام کردند . دیرور تا پاسی از شب در زیر ساخت همکاران در حال تست لایه 2 بودند که تجهیزات خوب جواب دادند. با شروع شبکه سرعت در بخش توزیع و bt افزایش پیدا خواهد کرد و سرعت لود شدن بالا خواهد رفت . دوستان ping 8 برای تهران را دیروز ثبت کردند و سرعت دانلود تا 24 مگابیت تست شد . این تست ان شاالله روز 5 شنبه در چند نقطه از تبریز و در ساعاتی محدود در چند سایت قابل دسترسی خواهد بود و دیگر استان ها تا چند ماه دیگر به این شبکه وصل خواهد شد. دوستان اگر دقت فرمایند در جای جای شهر برای پوشش در فرکانس پایین مینی bts های زیادی در حال نصب است که تا مهر تجهیز خواهد شد . دوستان نگران اینترنت بودند که با وصل شدن شبکه ملی چه اتفاقی خواهد افتاد که باید عرض کنم جای هیچ گونه نگرانی نیست و دسترسی شما محدود نخواهد شد بلکه سرعت در لایه 1 و لایه 2 افزایش پیدا خواهد کرد . در این چند روز سرعت اینترنت در استان کاهش یافته بود که دوستان در حال سوییچ بین دو شبکه بودند . این نوع شبکه در ترکیه هم وجود دارد که تقریبا 42 درصد میزبانی ها در خود استانبول قرار دارند . این شبکه کپی همان شبکه بوده و حتی تجهیزات نصب شده در زیر ساخت به مراتب قویتر میباشند. دوستان هر سوالی باشد در خدمتتان خواهم بود.
Last edited by rezarain88; 02-09-2014 at 16:15.
خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون
میشه بفرمایید از این چند تا سایت که به شبکه وصل میشن کدوم سایتها هستن؟
سلام
من با یکی از دوستان در ایرانسل صحبت کردم و گفتن به طور حتم سرعت ها محدود میشه حالا این شبکه ملی سرعتش ازاد میمونه یا اینم محدود میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)