دوستان متوجه شدم که طرف ایمیل بازیم رو تغییر داده و دیگه رو گیم سنتر من سیو نیست.آخه سوپر سل رو چطور قانع کرده؟
منم میل دادم که میخوام میل رو تغییر بدم و تمام مشخصات رو هم دادم ولی ازم رسید خرید جم خواستن.حتما اون طرف جم خریده.حالا من چی کار کنم؟
دوستان متوجه شدم که طرف ایمیل بازیم رو تغییر داده و دیگه رو گیم سنتر من سیو نیست.آخه سوپر سل رو چطور قانع کرده؟
منم میل دادم که میخوام میل رو تغییر بدم و تمام مشخصات رو هم دادم ولی ازم رسید خرید جم خواستن.حتما اون طرف جم خریده.حالا من چی کار کنم؟
سلام.گوشی من دزدیدن.حالا طرف داره با کلش من بازی میکنه پسورد عوض کردم باز داره بازی میکنه.دزد به این پرویی.حالا چکار کنم از شرش راحت شم.با این تفاسیر میشه ردش زد سرجاش بشونم.
بله میشه
برو تو نیظیمات گوگل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان فارسی باشه این قسمت میری
ذستگاه های اخیرا استفاده شده
بعدم روی اسم گوشیت کلیک کن
بعد میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هنوز رمزت را عوض نکردی احتمالا مشکلی نباشه
به فتا هم مراجعه کنی بد نیست
p.s
جای دقیق گوشیت معلوم میشه
Last edited by aliiran2008; 13-12-2015 at 08:32.
با این اپدیت کلش گند زدن به بازی
جدا از هنگ کردن و مشکلات لوت یک حال اساسی امشب ازم گرفت
توی دو تا اتک پشت سر هم به جای اینکه لوتی که برده بودم با بونوسشو به مخزنام اضافه کنه دقیقا همون اندازه از مخزنام کم کرد
دیگه توی این بی لوتی ازین ضد حال بیشتر فکر نکنم باشه
سلام
توی اپدیت جدید وضعیف کاپ بالا توی مستر چطوره اتک؟
من الان با یک اکانت 1500 به بالام اصن لوت نیست با یک اکانت دیگه زیر 1500 هستم لوت خیلی خوبه.
تان هالمم 9 هست.
سلام
دوستان این برنامه های هک جم واقعی هستند ؟
سلام،گویا اینجا کسی دیگه تحویل نمیگیره
اگر براتون مقدور بود لطفا یه مپ وار برای تاون نه که به راحتی سه نشه رو برام پ.خ کنین،تا الان هرچی مپ وار پیدا کردم چیدم حریفای اندونزیایی ترکوندنش!
بازی گند خورده توش سنگ رو سنگ بند نیس! نمی دونی شیلد داری نداری زدنت نزدنت چقدر زدن چقدر بردن. بازی استراتژی بدون فارمینگ کاری از سوپر سل پروداکشن. مسخره!!! انگار ملت کار و زندگی ندارن باید صبح تا شب بشینن پای کلش نمیشه که
اتفاقا برای منی که تان هال 10 و لیک چمپیون هستم خیلی خوب شده
هر اتکی که میزنم نزدیک 200k لوت میگیرم اگه بالا 70% هم بشه 200k bonus میده
زمانی هم که برم تو شیلد حداقل 3تا اتک میتونم بدم تا شیلدم از بین بره
چون بین هر اتک 1ساعت تا یک ساعت و نیم زمان ساخت نیروها طول میکشه تا به حال نشده که بازی بندازم بیرون
واسه من هم خیلی افتضاح شده... دو روزه کلا بازش نکردم... هر شب 4، 5 تا اتک میزنن هر کدوم 200 هزارتا منابع میبرن... مسخره شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)