سلام،گوشیw810 که گفتم فلش کردم.تو please wait گیر میکنه میکن باید unlock شه و serial هاش یکی بشه (cid49) توضیح بدید،لطفا.
سلام،گوشیw810 که گفتم فلش کردم.تو please wait گیر میکنه میکن باید unlock شه و serial هاش یکی بشه (cid49) توضیح بدید،لطفا.
با پچ please wait کارت راه میوفته
یه سرچ برنی توی فروم هست
اگه راهنمایی شم بذاری ممنون میشم
ببینید اپدیت هم مثل فلش کردنه یعنی اس ام اس هاتونو و ... میره برای اپدیت باید برنامه مخصوص اپدیت گوشی های سونی ارسکون رو بگیرید کمی سرچ کنید اموزشش رو هم پیدا می کنید!
برای چی می خواید فریمورتون ارتقا پیدا کنه!
هیچی بهش اضافه نمیشه ها با تغییر فریمور!
اينو
تو Notepad بذار و با فرمت vkp ذخيره كن بعد همين پچ رو با ستول بريز رو گوشيت مشكلت حل ميشـــهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.توی گوشی c905 وقتی میخام فیلمبرداری بکنم فلش زنونش به صورت ضعیف روشن میشه تا موقعی که فیلمبرداری تموم بشه؟چرا؟اشکال فرمویره؟
یه سوال دیگه اینکه گوشی من فارسی نداره.اگه با SEUS آپدیتش کنم فارسی میشه؟
Last edited by enamoured1985f19; 05-02-2009 at 18:41.
سلام دوستان...من راستش زیاد تو کار سونی اریکسون نیستم...اما حالا یه w595 خریدم و یه مشکل دارم...ببینید زبان فارسی نداره...نه تو بخش languages نه تو sms ....عربی هم نداره...
چیکار کنم؟....مرسی
سلام دوستان من روي مموري كارت رمز گذاشتم حالا يادم رفته چه راهي وجود داره؟؟؟؟؟
مغازه هايي هستن كه زبان فارسي رو روي گوشي فعال كنن اگه هست ببر تا برات فارسي اضافه كنن
مشكل شمـــا كاري از دست خودتون بر نمياد بايد شما هم ببري مغازه هايي كه شكستن قفل مموري كارت اينو يكي از مغازها نوشته بـــود فكر كنم طرف شما هم باشــه
موفق باشيد!![]()
سلام:
اين مشكلش درست شد ولي يك مشكل ديگه پيدا كرد. وقتي اس ام اس ميدم به من پيغام ميده كه رسيد ولي روي اون اس ام اسم تيك نميزنه. مشكلش چيه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)