تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 293 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Messi is the best in the world, What he does nobody else can do and luckily he's ours

دی ماریا: مسی در جهان بهترین است، کاری که او میکند هیچکس نمیتواند انجام دهد و خوشبختانه او مال ماست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M@SOUD64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اقا تکلیف مدافع چی شد تیم نمیخواد یه مدافع میانی خوب بخره؟؟؟

4. 2 کاربر از M@SOUD64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

امروز ایوان راکیتیچ در تست های پزشکی باشگاه شرکت کرد و سپس در دفتر باشگاه حاضر شد و قرار دادش را به امضاء رساند.
    ایوان همچنین در ورزشگاه کمپ نو به هواداران معارفه شد.
    ایوان شماره 4 را برتن خواهد کرد.

دروازه بان جدیدمون "کلاودیو براوو" روز جمعه به صورت رسمی معرفی خواهد شد!

توییتر پینتو:

امروز بعد از شش و نیم فصل دوران من به عنوان بازیکن بارسا به پایان رسید!
    دوران فوق العاده ای بود، پر از تجربیات و لحظات فراموش نشدنی با دوستانی بزرگ و جام های بسیار!
    و از همه کسانی که تا به امروز منو پشتیبانی کردن و با ما بودن تشکر میکنم!VISCA EL BARCA!

6. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اقا تکلیف مدافع چی شد تیم نمیخواد یه مدافع میانی خوب بخره؟؟؟
    والا هنوز چیز رسمی ای اعلام نشده در حد خبر و حرف بوده که تو پستای قبل دوستان گفتن گزینه هارو!!!

8. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آقا یه سوال فنی !!

مگه پوشیدن شماره توسط بازیکنان ترتیب خاصی نداره ؟؟؟

مثلا

مدافع : 2 - 3 - 4 - 5
    هافبک 6 - 7 - 8 - 11
    مهاجم : 9
    و 10 هم معمولا هابک یا مهاجم میپوشه !! (( ستاره ))

چرا شماره راکیتیچ 4 هست ؟؟؟
    مگه هافبک نیست ؟؟؟

یا اینکه کلا همچین قانونی واسه پوشیدن به ترتیب شماره وجود نداره ؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آقا یه سوال فنی !!

مگه پوشیدن شماره توسط بازیکنان ترتیب خاصی نداره ؟؟؟

مثلا

مدافع : 2 - 3 - 4 - 5
    هافبک 6 - 7 - 8 - 11
    مهاجم : 9
    و 10 هم معمولا هابک یا مهاجم میپوشه !! (( ستاره ))

چرا شماره راکیتیچ 4 هست ؟؟؟
    مگه هافبک نیست ؟؟؟

یا اینکه کلا همچین قانونی واسه پوشیدن به ترتیب شماره وجود نداره ؟؟
    نه دوست عزیز قانون خاصی نداره
    آلوز این فصل 22 پوشید به یاد آبیدال یا پینتو دروازه بان بود 13 میپوشید
    11 رو نیمار مهاجم
    7 پدرو مهاجم
    4هم فابرگاس بود هافبک
    بازیکنانی هم که قبلا 4 رو پوشیدن گواردیولا بوده مارکز بوده در کل اونجوری نیست که ترتیب باشه چون نمونه های خلاف زیاد دیده شده!!!

11. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

بله درسته مثلا اگه مهاجمی با شماره یک دیدی تعجب نداره!!

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نه دوست عزیز قانون خاصی نداره
    آلوز این فصل 22 پوشید به یاد آبیدال یا پینتو دروازه بان بود 13 میپوشید
    11 رو نیمار مهاجم
    7 پدرو مهاجم
    4هم فابرگاس بود هافبک
    بازیکنانی هم که قبلا 4 رو پوشیدن گواردیولا بوده مارکز بوده در کل اونجوری نیست که ترتیب باشه چون نمونه های خلاف زیاد دیده شده!!!
    بله درسته مثلا اگه مهاجمی با شماره یک دیدی تعجب نداره!!
    میگم شما چرا میزنی ؟؟ !!

منظورم این نبود قانون نوشته شده ای وجود داشته باشه
    به قول معروف یه قانون نا نوشته هست و معمولا بر اساس همون شماره بین بازیکن ها پخش میشه !!!

مثلا مهاجم که با شماه 1 و 2 نداریم !!!
    یا دروازه بان شماره 9 !!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

راکیتیچ: «تشنه موفقیت هستم»

این بازیکن کروات تشنه موفقیت است و مطمئن است که مهارت های مختلف او به تیم کمک می کند.

در طول مراسم معارفه او به عنوان جدیدترین خرید بارسا در این تابستان، ایوان راکیتیچ این موضوع را روشن کرد که برای به دست آوردن موفقیت به بارسا آمده است: «می خواهم عناوین قهرمانی بیشتری را به دست بیاورم. فصل قبل در لیگ اروپا باعث شد انگیزه زیادی پیدا کنم. تشنه موفقیت هستم».

راکیتیچ که توسط نایب رئیس باشگاه خوردی مستره و مدیر فنی آندونی زوبی زارتا همراهی می شد؛ از باشگاه به دلیل علاقه ای که نسبت به او نشان دادند تشکر کرد و به شوخی گفت: «هنگامی که آنها به من زنگ زدند، من به همان شکل «بله» گفتم که در روز ازدواجم این کار را کردم».

این بازیکن کروات معتقد است که: «مهم ترین چیز برای یک فوتبالیست آن است که احساس راحتی بکند و بداند که باشگاه روی او حساب باز کرده است. می خواستم سویا را در موقعیت خوبی ترک کنم و یک قدم به سمت جلو بردارم. الان همه چیز به من بستگی دارد». هم چنین او اشاره کرد که با لوئیس انریکه صحبت کرده است و توضیح داد: «همان گونه که در سویا بازی می کردم بازی خواهم کرد. با قدرت بازی می کنم، زیاد تمرین می کنم و در زمین بسیار تلاش خواهم کرد. می دانم که می توانم پیشرفت کنم».

هر جا که نیاز باشد بازی خواهم کرد

راکیتیچ یک بازیکن همه کاره و با مهارت های فراوان است. او در سویا پشت مهاجمان بازی می کرد و در شالکه 04 به عنوان هافبک. او توضیح داد: «مهم است که بدانم مربی از من چه می خواهد. در هر پستی که لازم باشد می توانم بازی کنم».

راکیتیچ هم چنین اظهار کرد که به راحتی می تواند در باشگاه جای خودش را پیدا کند: «بارسا و شیوه بازی آنها را به خوبی می شناسم. فقط لازم است که با تلاش فراوان تمرین کنم. این تیم یک خط هافبک بسیار با استعداد در اختیار دارد و هر کسی که در برابر آنها بازی کرده است می داند که ژاوی، اینیستا و بوسکتس نقطه ثقل بازی هستند. در این باشگاه شما همیشه باید در همه بازی ها پیروز شوید و همه جام ها را بالای سر ببرید».

لباس شماره چهار گواردیولا

راکیتیچ لباس شماره چهار را بر تن خواهد کرد: «برای من بسیار شگفت انگیز است که شماره لباسم با گواردیولا یکی باشد. من عاشق روش بازی او بودم و به عنوان یک مربی نیز به او احترام می گذارم. امیدوارم بتوانم مانند او موفق باشم». راکیتیچ هم چنین از هموطن خود روبرت پروسینچکی که برای بارسا بازی می کرد یاد کرد و گفت: «از دیدن بازی او لذت می بردم. مانند این بود که با توپ می تواند برقصد».

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: آرین حنفی/ FCBarcelona.ir
    بررسی عملکرد سانچس و براوو در جام جهانی

الکسیس سانچس و کلودیو براوو، دو بازیکن آبی اناری شیلی در این دوره جام جهانی بودند که هر دو بازیکن عملکرد فوق العاده ای داشتند. شیلی در اولین بازی مرحله حذفی از برزیل در ضربات پنالتی شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت.

تیم ملی شیلی در حالی از دور مسابقات کنار رفت که نمایش خیره کننده ای داشت و با بازیهای خوبی که در مرحله گروهی انجام داد منجر به حذف اسپانیا از این دوره رقابت ها شد. شیلی در گروه خود به عنوان تیم دوم پس از هلند به دور بعدی رقابت ها صعود کرد؛ در مرحله حذفی نیز بسیار خوب ظاهر شد و نهایتاً در ضربات پنالتی تونسط تیم میزبان، برزیل، از دور مسابقات کنار رفت.

سانچس و براوو در مجموع 390 دقیقه برای تیم ملی کشورشان بازی کردند؛ چهار بازی کامل. هر دو نیز عملکرد فوق العاده ای داشتند. کلودیو براوو، بازیکنی که پس از اتمام مرحله گروهی به بارسلونا پیوست همچون مانند کوهی استوار در دروازه تیمش قرارداشت. او در مجموع 10 بار دروازه تیمش را از فرو ریختن نجات داد و 82% از ضربات را دفع کرد.

الکسیس سانچس نفوذی ترین بازیکن شیلی بود، علاوه بر به ثمر رساندن دو گل موفق شد یک پاس گل بدهد و یکبار نیز بهترین بازیکن میدان شود.

جام جهانی به هر حال برای شیلی به پایان رسید. آنها در دور گروهی استرالیا را 3-1 مغلوب کردند و 2-0 بر اسپانیا فایق آمدند اما با همین نتیجه از هلند شکست خوردند و در مرحله حذفی رقابت ها نیز در ضربات پنالتی مغلوب شدند تا به کار خود در رقابت های جام جهانی پایان دهند.

مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir
    راکیتیچ شماره 4 را بر تن خواهد کرد

ایوان راکیتیچ کروات امروز صبح پس از پشت سر گذاشتن معاینات پزشکی، به نوکمپ رفت و قرارداد 5 ساله خود با باشگاه را به ثبت رساند.

راکیتیچ 26 ساله امروز صبح پس از عقد قرارداد 5 ساله با باشگاه در نوکمپ به صورت رسمی بازیکن بارسا نام گرفت. این هافبک کروات امروز صبح، نخست به سیوداد اسپورتیوا رفت و معاینات پزشکی خود را پشت سر گذاشت. سپس در حضور رئیس باشگاه جوزپ ماریا بارتومئو، نایب رئیس خوردی مستره و خانواده اش که در تمام طول صبح همراهش بودند قرارداد خود با بارسا را امضا کرد.

در عکس رسمی در لحظه ثبت قرارداد، راکیتیچ فاش کرد که در بارسا شماره 4 را بر تن خواهد کرد. این پیراهن بر تن بزرگانی مانند رونالد کومان، جوزپ گواردیولا، پاتریک اندرسون و رافا مارکز بوده است.

مترجم: ماهان مولایی/ FCBarcelona.ir

15. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Nesta: Messi tougher to stop than Ronaldo

Globally, looking at the whole career, the highest peak is touched by Messi. Unfortunately, one year I played against him four times in a season, I’ve been very unlucky and already pretty old

He has something special, a real out of the ordinary player. CR7 is a great champion too, but Messi is special, is the toughest one for a defender. Messi can make ten sprints in a row, it’s impossible for you to stand against him

الساندرو نستا: توقف مسی سخت تر از رونالدوست

به طور کلی، با نگاه به کل حرفه، بالاترین قله رو مسی لمس کرده. متاسفانه یک سال من چهار بار در یک فصل جلوی او بازی کردم، من خیلی بدشانس بودم و پیر هم شده بودم.

او یک چیز خاص دارد، چیزی واقعا بیشتر از یک بازیکن عادی. سی آر 7 هم یک قهرمان بزرگ است، اما مسی خاص است، او برای یک مدافع سخت ترین است. مسی می تواند ده استارت پشت سر هم بزند، برای شما غیرممکن است که جلوی او ایستادگی کنید.

نستا درباره بازی آرژانتین سوییس و حرکت منجر به برد جادوگر بارسا اضافه کرد

You’re already more than tired while he’s fresh and reactive, there’s no match against him, he keeps the ball like no one else

شما چیزی فراتر از خسته هستید وقتی او باطراوت و فعال است، هیچ همتایی در برابر او نیست، هیچکس مانند او توپ را نگه نمیدارد
    Last edited by nw_nk; 02-07-2014 at 22:01. دليل: تکمیل

17. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •