چند صفحه قبل یه پیج از فیفا ساکر بلاگ گذاشتم که اسلایدرهای بازی رو تغییر میداد . با تغییر اونا واقعا بازی بهتر و طبیعی تر میشه
اینو پیدا نکردم میشه یه بار دیگه بذاری
چند صفحه قبل یه پیج از فیفا ساکر بلاگ گذاشتم که اسلایدرهای بازی رو تغییر میداد . با تغییر اونا واقعا بازی بهتر و طبیعی تر میشه
اینو پیدا نکردم میشه یه بار دیگه بذاری
سلام دوستان من تازه دارم فیفا رو بازی میکنم قبلا همیشه pes بازی میکردم - من دارم با منچستر لیگ انگلیس رو بازی میکنم چطوری باید بازیکن بخرم چرا لیگ قهرمانان نداره اصلا این کریر چیه که شماها میگین کلا اشنایی ندارم خلاصه منو ها رو درست درک نمیکنم ضمنا نمیشه جام جهانی بازی کرد این تورنمنت رو نداره چرا ؟ تو حالت ورد کلاس هم که میزارم اصلا نمیشه توپو گرفت واسه همین پرفشنال بازی میکنم لطفا راهنماییم کنین![]()
اینم تنظیمات اسلایدر . بیشتر واسه بازی منوال طراحی شده اما واسه assisted هم میشه استفاده کرد . قسمت اول تنظیمات رو هر جور خواستی بزار مثلا کنترل و سختی و زمان و ... . اسلایدرها قسمت دوم میشه . عدد سمت چپ واسه user و سمت راست واسه cpu .
Game Settings
Controls: Full Manual
Half Length: 15 Minutes
Difficulty: Legendary
Game Speed: Slow
Analog Sprint: On
Camera: Default
Gameplay Sliders
Sprint Speed: 45/45
Acceleration: 48/48
Shot Error: 55/55
Pass Error: 51/67
Shot Speed: 51/51
Pass Speed: 52/52
Injury Frequency: 75/89
Injury Severity: 30/30
GK Ability: 51/48
Marking: 49/49
Run Frequency: 50/50
Line Height: 50/50
Line Length: 48/48
Line Width: 55/55
Fullback Positioning: 54/54
First Touch Control: 51/53
Power Bar: Personal Preference
Last edited by Gregar; 03-12-2013 at 23:15.
دوستان چرا من نميتونم حتي تو يك بازي هم پيروز بشم اگه 300 بار تا الان بازي كرده باشم فقط فوق فوقش 10 بازي رو پيروز شدم خواهش ميكنم كمكم كنين .(البته نميخوام سطح بازيام رو بيارم پايين) ممنون
یه سوال دوستان بازیکنانی که تو کریر از فوتبال خداحافظی میکنن مثل pes با ساخته میشن که بشه خرید؟ یا بازیکنای قدیمی رو خرید
دوستان ازتون خواهش ميكنم بهترين تركيباتون رو ارائه بدين تا من براي تيمم (رئال مادريد) تر كيب خوب رو انتخاب كنم واقعا ديگه از فيفا خسته شدم نميتونم بازيامو پيروز بشم . من با تر كيب خود رئال بازي ميكنم 4.2.3.1 ممنون. در ضمن سرعت رونالدو رو اينقدر پايين آوردن كه ديگه نميشه باهاش دويد مثلا سريعترين بازيكن جهانه. در واقعيت رونالدو با سريعترين ماشين جهان(بوگاتي) مسابقه دارد با يك هزارم ثانيه پيروز شد ولي تو بازي چي ..........
نه فیفا هم قبلا همینطوری بود که چند ساله با اومدن اکادمی جوانان دیگه اون قضیه مسخره وجود نداره .
دیگه الان شما باید از قسمت youth academy بری استعداد کشف کنی و بیاری توی تیم اکادمیت و وقتی بزرگ شدن میتونی باهاشون قرارداد ببندی . ممکنه از بینشون ستاره هایی هم ظهور کنن . اینطوری بازیکن جدید ساخته میشه .
دوستان به نظرتون چطوري آستين لباس رونالدو رو از تو بازي بلند كنم . تو فيفا 13 ميتونستم آستيناشو بلند كنم ولي تو فيفا 14 نميشه.
دوستان جدید ترین پچ های فیفا رو از کجا بگیرم ؟
بنده فیفا 14 رو از یه سایتی دانلود کردم که فایل setup داشت
بعد نصب گفت که با موفقیت نصب شده و 6 گیگ فضا اشغال کرده و ویندوزم 7 -64 بیت هست اما :
معلوم نیست کرک رو کجا باید قرار داد. کرک رو چه تو پوشه ی فیفا (که در درایو c نصب شده) و یا تو پوشه ی game (همون پوشه ی فیفا)قرار میدم و اجرا می کنم این ارور رو میده
the program can not start because “msvcp100.dll” is missing frome your computer . try reinstalling the program to fix this problem.
اومدم تو پوشه ی game اونجا یه فایل هست با نام fifa14.exe یا تو پوشه ی fifasetup یه فایل هست به نام fifaconfig.exe که از هر دوی اینها اقدام می کنم این ارور رو میده
windows can not find “fifa14-3dm.exe” make sure you typed the name correctly
----------------------------
الان دقیقا مشکل کجاست و چی کار باید بکنم؟![]()
Last edited by TimeWarp; 04-12-2013 at 15:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)