تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 444 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چند صفحه قبل یه پیج از فیفا ساکر بلاگ گذاشتم که اسلایدرهای بازی رو تغییر میداد . با تغییر اونا واقعا بازی بهتر و طبیعی تر میشه

اینو پیدا نکردم میشه یه بار دیگه بذاری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان من تازه دارم فیفا رو بازی میکنم قبلا همیشه pes بازی میکردم - من دارم با منچستر لیگ انگلیس رو بازی میکنم چطوری باید بازیکن بخرم چرا لیگ قهرمانان نداره اصلا این کریر چیه که شماها میگین کلا اشنایی ندارم خلاصه منو ها رو درست درک نمیکنم ضمنا نمیشه جام جهانی بازی کرد این تورنمنت رو نداره چرا ؟ تو حالت ورد کلاس هم که میزارم اصلا نمیشه توپو گرفت واسه همین پرفشنال بازی میکنم لطفا راهنماییم کنین

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چند صفحه قبل یه پیج از فیفا ساکر بلاگ گذاشتم که اسلایدرهای بازی رو تغییر میداد . با تغییر اونا واقعا بازی بهتر و طبیعی تر میشه

اینو پیدا نکردم میشه یه بار دیگه بذاری
    اینم تنظیمات اسلایدر . بیشتر واسه بازی منوال طراحی شده اما واسه assisted هم میشه استفاده کرد . قسمت اول تنظیمات رو هر جور خواستی بزار مثلا کنترل و سختی و زمان و ... . اسلایدرها قسمت دوم میشه . عدد سمت چپ واسه user و سمت راست واسه cpu .

Game Settings
    Controls: Full Manual
    Half Length: 15 Minutes
    Difficulty: Legendary
    Game Speed: Slow
    Analog Sprint: On
    Camera: Default

Gameplay Sliders
    Sprint Speed: 45/45
    Acceleration: 48/48
    Shot Error: 55/55
    Pass Error: 51/67
    Shot Speed: 51/51
    Pass Speed: 52/52
    Injury Frequency: 75/89
    Injury Severity: 30/30
    GK Ability: 51/48
    Marking: 49/49
    Run Frequency: 50/50
    Line Height: 50/50
    Line Length: 48/48
    Line Width: 55/55
    Fullback Positioning: 54/54
    First Touch Control: 51/53
    Power Bar: Personal Preference
    Last edited by Gregar; 03-12-2013 at 23:15.

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 6774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان چرا من نميتونم حتي تو يك بازي هم پيروز بشم اگه 300 بار تا الان بازي كرده باشم فقط فوق فوقش 10 بازي رو پيروز شدم خواهش ميكنم كمكم كنين .(البته نميخوام سطح بازيام رو بيارم پايين) ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یه سوال دوستان بازیکنانی که تو کریر از فوتبال خداحافظی میکنن مثل pes با ساخته میشن که بشه خرید؟ یا بازیکنای قدیمی رو خرید

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان ازتون خواهش ميكنم بهترين تركيباتون رو ارائه بدين تا من براي تيمم (رئال مادريد) تر كيب خوب رو انتخاب كنم واقعا ديگه از فيفا خسته شدم نميتونم بازيامو پيروز بشم . من با تر كيب خود رئال بازي ميكنم 4.2.3.1 ممنون. در ضمن سرعت رونالدو رو اينقدر پايين آوردن كه ديگه نميشه باهاش دويد مثلا سريعترين بازيكن جهانه. در واقعيت رونالدو با سريعترين ماشين جهان(بوگاتي) مسابقه دارد با يك هزارم ثانيه پيروز شد ولي تو بازي چي ..........

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه سوال دوستان بازیکنانی که تو کریر از فوتبال خداحافظی میکنن مثل pes با ساخته میشن که بشه خرید؟ یا بازیکنای قدیمی رو خرید
    نه فیفا هم قبلا همینطوری بود که چند ساله با اومدن اکادمی جوانان دیگه اون قضیه مسخره وجود نداره .
    دیگه الان شما باید از قسمت youth academy بری استعداد کشف کنی و بیاری توی تیم اکادمیت و وقتی بزرگ شدن میتونی باهاشون قرارداد ببندی . ممکنه از بینشون ستاره هایی هم ظهور کنن . اینطوری بازیکن جدید ساخته میشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان به نظرتون چطوري آستين لباس رونالدو رو از تو بازي بلند كنم . تو فيفا 13 ميتونستم آستيناشو بلند كنم ولي تو فيفا 14 نميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان جدید ترین پچ های فیفا رو از کجا بگیرم ؟

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

14

بنده فیفا 14 رو از یه سایتی دانلود کردم که فایل setup داشت

بعد نصب گفت که با موفقیت نصب شده و 6 گیگ فضا اشغال کرده و ویندوزم 7 -64 بیت هست اما :

معلوم نیست کرک رو کجا باید قرار داد. کرک رو چه تو پوشه ی فیفا (که در درایو c نصب شده) و یا تو پوشه ی game (همون پوشه ی فیفا)قرار میدم و اجرا می کنم این ارور رو میده

the program can not start because “msvcp100.dll” is missing frome your computer . try reinstalling the program to fix this problem.

اومدم تو پوشه ی game اونجا یه فایل هست با نام fifa14.exe یا تو پوشه ی fifasetup یه فایل هست به نام fifaconfig.exe که از هر دوی اینها اقدام می کنم این ارور رو میده

windows can not find “fifa14-3dm.exe” make sure you typed the name correctly

----------------------------
    الان دقیقا مشکل کجاست و چی کار باید بکنم؟
    Last edited by TimeWarp; 04-12-2013 at 15:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •