1-بله موجود هست با همون قيمت 70000 تومان پاساژ لباف طبقه همكف دست راست .در ديگر مغازهاي اطراف هم به فروش ميرسد.
2-بله مديا پلير هم داره
3- فلاش متصل ميشه وهارد با منبع تغذيه جدا هم ميشه بهش وصل كرد
1-بله موجود هست با همون قيمت 70000 تومان پاساژ لباف طبقه همكف دست راست .در ديگر مغازهاي اطراف هم به فروش ميرسد.
2-بله مديا پلير هم داره
3- فلاش متصل ميشه وهارد با منبع تغذيه جدا هم ميشه بهش وصل كرد
[QUOTE=ak313;5717924]
کداکهای h.264 را ازکجا بیارم؟
در ضمن میخام t.s را با vcd ببینم الان به mpeg تبدیل کردم ولی باز صدا نداره!
چیکار کنم؟
در سایت Provision.ir دو مدل ----T+DVD+USB اومده کسی تجربه از نزدیک داره؟ : DH-10 و DS - 5
تو نوشته های سایت MKV و MP4 هست ولی AVCHD نیست، تو عکس هم رو جعبش نوشته MKV. دوستان توجه داشته باشین فرمت MKV فقط مثل یک ظرف عمل میکنه که تصویر و صدا و ساب تایتل توش ریخته میشه، برا همین باید مثلا H.264 یا AVCHD ساپورت بشه تا پخش MKV معنی داشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال اساسی : چرا برندهای خیلی معتبر و صاحب نام دستگاه ----T لا اقل تو بازار ایران ندارن؟!
بکسی بر نخوره ولی بجز هزار و یک مارک یعجوج معجوج که معلوم نیست از کدوم ده کوره چین سر در آوردن برند معتبری وجود نداره، حالا باز BLUSENS پدرمادردارتره. آیا اساسا مارک معتبر تو این زمینه اصلا وجود نداره؟
Last edited by Masoud.Neshat; 26-12-2010 at 14:25.
با سلام
من میخواستم یکی از این پروویژن ها رو بخرم . حالا فرق بین دو مدل T-7 و +7-T فقط رو شکل ظاهریشونه؟
بعدش تو این دستگاهها امکان تنظیم زیرنویس مثل دستگاه سینام هست؟ مثل بزرگی و کوچیکی و رنگ زیرنویس؟
من سینام مدل 8849 دارم . همه چی داره اما مدیاپلیرش یعضی فرمتها رو پخش نمیکنه برا همین میخوام بدونم مدیا پلیر پروویژن بهتره یا نه.
ممنون
من ویدیوهای (ts.) رکورد شده توسط DVBViewer رو با TMPGEnc 4.0 XPress به MPEG تبدیل میکنم اما صدا و تصویر هماهنگی ندارن. نرمافزارهای دیگه هم بدون صدا کانورت میکنن.
کسی برنامه درست و حسابی برای تبدیل ts سراغ نداره؟
ممکن است به علت ضعیف بودن سخت افزار سیستم باشد
نه آقا فکر نمیکنم!
Intel Core2Duo E8400 3.0
3G Ram DDRII
درسته سیستم منم که Corei5 760 همین مشکل رو داره و صدا با تصویر هماهنگ در نمیاد
دوستان اصلا ربطي به سيستم نداره!
بله مشکل از کدک یا نرمافزار کانورتر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)