تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 284 از 328 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه barton fink's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

هدف از زدن این برچسب به من چیه دقیقاً ؟
    من بدون حساب کتاب حرف نمیزنم ، صد جور هم ازدواج و طلاق دیدم.
    اینجور کارهای برای اسم گذاری و طبقه بندی هم دیده هامو عوض نمیکنه
    صرفا توصیف نگرش شماست و برچسب انچنان بدی نیست!کسی نمی خواهد نظرتان را عوض کند راحت باشید!
    ازدواج چیز ترسناکی نیست اما چون حقیقت خود را از دست داده دیگر پس زده می شود
    ازدواجی که سالهل امتحان شده و جواب پس داده مجموعه ای است از مناسک و مزایا و اداب و رسوم در زیر و رو که ان را ارزشمند کند اما
    در دنیای امروز همه انها را می شود در جای دیگر و جور دیگری جست به لطف وسایل پیشگیری جنسی،رسانه و دستور کارهای سیاسی و اجتماعی...همه چیز اسان و قابل تعویض است چون فردگرایی خود را در مرکز قرار داده و همه چیز و همه کس را پاسخگو به خود می داند این را ضرب کنید در خودشیفتگی همه گیر که دیگر رمقی برای جامعه نگذاشته
    برای همین ازدواج سفید و سنتی و اسان و ... جواب نمی دهد نه به دلیل توهم "ترقی خواهان" که ان را به اسم اینکه مردسالاری است،جنیست زدگی و ... می کوبند و منتظر ارمان شهر اقتصادی و اجتماعی هستند که تا همین الانش فقط مصرف قرص ضد افسردگی شان را دو برابر کرده و به سگ و گربه بازی روی اورده اند و اگزیستانسیالیسم شیاف می کنند که مگر معنایی برینند بر زندگی نکبت بارشان

2. این کاربر از barton fink بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

الان کسی هست که واقعا به فکر ازدواج باشه؟
    من هر موقع کسی رو میبینم که میگه "آره دیگه ... ما هم زن می خوایم بگیریم" واقعا به قول فرنگی ها offended میشم

ولی جدا از شوخی گذشته، آدم چرا باید ازدواج بکنه؟
    بهتره جواب این نباشه که «مسائل جنسی» ... این مسائل هزار جور راه حل دارن، تازه لازم نیس همیشه برده ی یه غریزۀ جنسی شد. انگار مثلا اگه نباشه می میری.

فکرشو بکنید تنها موندن خیلی خیلی بهتر از اینه که بهای الکی و مسخره داده بشه، چه از نظر مالی (مهریه و نظایر ... یا حد اقل خرج های نا لازم مثل پشمک و لواشک و چرت و پرت)، ولی مهم تر اینه که از نظر روانی و مخصوصا از نظر زمانی ، نه وقت آدم تلف میشه پای تحمل کردن مزخرفات یک جانور جز خودش، و هم اصلا کلا صمیمیت با یکی دیگه
    و اخت شدن ذهنی و روانی با یه نفر کلا ذهن و روان انسان رو دگر گون میکنه و به قول معروف «عوض میکنه» انسان رو، معمولا هم فقط عادت های بد به وجود میاره.
    کلا شخصا فکر میکنم ازدواج کردن حماقت مطلقه. مثل اینه که آدم بره چتر بازی، بهش بگن خب، از هر 2 تا چتر فقط یکیشون درست کار می کنه، ممکنه باز نشه و بیفتی بمیری....
    دقیقا همینه ازدواج، نصف واقع به طلاق منجر میشه

به قول یه نفر، بهترین قسمت ازدواج، طلاقه.
    خوب راه حل غریضه جنسی چیه ؟ خواهشا نگید خود ارضایی که جواب نمیده
    ما تو کشوری زندگی میکنیم که اومدن زندگیامون محدود کردن به ازدواح.ینی حتی طرف مچبوره برای ارضای جنسیش هم که شده تن به ازدواج بده ! هر کار دیگه ای بکنی شدیدا توش اما و اگر داره و از همه طرف بهت فشار میاد.از پدر مادر بگیر تا مثلا یه مورد میگم از شرکت گاز یه ریشو بسیجی اومده بود آمار همسایمون رو میگرفت پرسید خونه مجردی داره یا با خونواده زندگی میکنه!!!!

4. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

خوب راه حل غریضه جنسی چیه ؟ خواهشا نگید خود ارضایی که جواب نمیده
    ما تو کشوری زندگی میکنیم که اومدن زندگیامون محدود کردن به ازدواح.ینی حتی طرف مچبوره برای ارضای جنسیش هم که شده تن به ازدواج بده ! هر کار دیگه ای بکنی شدیدا توش اما و اگر داره و از همه طرف بهت فشار میاد.از پدر مادر بگیر تا مثلا یه مورد میگم از شرکت گاز یه ریشو بسیجی اومده بود آمار همسایمون رو میگرفت پرسید خونه مجردی داره یا با خونواده زندگی میکنه!!!!
    راست میگی هم حال نمیده هم جواب نمیده ولی فشار رو کم میکنه..بدبختیمون اینه که این مملکت اسلامی پدرمونو درآورده...س ک س شاپ هم نداریم که زن مصنوعی بخریم ....دهنمون سرویس شده تو این مملکت اسلامی...

این مملکت اسلامی فقط واسه متاهل ها خوبه...پدر مجردها رو درمیاره...هم خود ارضایی حرومه هم....................

6. این کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

راست میگی هم حال نمیده هم جواب نمیده ولی فشار رو کم میکنه..بدبختیمون اینه که این مملکت اسلامی پدرمونو درآورده...س ک س شاپ هم نداریم که زن مصنوعی بخریم ....دهنمون سرویس شده تو این مملکت اسلامی...

این مملکت اسلامی فقط واسه متاهل ها خوبه...پدر مجردها رو درمیاره...هم خود ارضایی حرومه هم....................
    بدبختی واس متاهل هام خوب نیست
    یه وام ازدواج میخوان بگیرن پدرشون در میارن خرجا هم که وحشتناک.همین ازدواج شده شاخ غول شکستن اینقدر پیچ و خم داره حتی همون هم که تبلیغ میکنن راحت نیست
    توف تو این مملکت فقط

8. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

بدبختی واس متاهل هام خوب نیست
    یه وام ازدواج میخوان بگیرن پدرشون در میارن خرجا هم که وحشتناک.همین ازدواج شده شاخ غول شکستن اینقدر پیچ و خم داره حتی همون هم که تبلیغ میکنن راحت نیست
    توف تو این مملکت فقط
    کاشکی تو آمریکا به دنیا میومدیم....اگر یه روز خیلی تحریک میشدیم میرفتیم س ک س سرویس خودمون رو راحت می کردیم.اگر از دختری خوشمون میومد بدون اینکه عروسی و مهریه این مزخرفات میرفتیم زیر 1 سقف زندگی می کردیم..اصلا تو مدرسه دختر پسر کنار هم بودیم مخ دخترا رو میزدیم میبردیمشون.....

این ایران اسلامی چی بگه آدم بهش آخه..1 باره یه واکسن پخش کنن تو ایران واکسن عقیم کنندگی راحت کننمون...

بازم خداروشکر توی این قبایل آفریقایی به دنیا نیومدیم که تو 2 سالگی از گشنگی میمردیم...بازم خداروشکر..

10. این کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

کاشکی تو آمریکا به دنیا میومدیم....اگر یه روز خیلی تحریک میشدیم میرفتیم س ک س سرویس خودمون رو راحت می کردیم.اگر از دختری خوشمون میومد بدون اینکه عروسی و مهریه این مزخرفات میرفتیم زیر 1 سقف زندگی می کردیم..اصلا تو مدرسه دختر پسر کنار هم بودیم مخ دخترا رو میزدیم میبردیمشون.....

این ایران اسلامی چی بگه آدم بهش آخه..1 باره یه واکسن پخش کنن تو ایران واکسن عقیم کنندگی راحت کننمون...

بازم خداروشکر توی این قبایل آفریقایی به دنیا نیومدیم که تو 2 سالگی از گشنگی میمردیم...بازم خداروشکر..
    من فک کنم تنها شانسی ک اوردم این بود فهمیدم ازواسپرم هستم.حتی دیگه نرفتم بیوپسی کنم که اگه اسپرم دارم فریز کنم.
    لاقل میدونم دیگه بچه نمیارم اون بدبخت بشه این مملکت کوفتی.حالا میخواد دختری که باهام ازدواج کنه خوشش بیاد ابن مشکلو دارم یا خوشش نیاد
    ب درک
    وضع ماها اینه بچه هامون میخوان چیکار کنن مگه عقده ادامه نسل اینا دارم :| هر چی وضع برای خودمون درست کردن برای بچه هامون بکنن
    پدر بی صاحابمون دراوردن همش گرونی بدبختی بیکاری محدودیت وووو تا کی تا کجا
    گور همشون
    یکی مث پسرخاله های من که سوئدن همه چیشون حاضر اماده میرن درس میخونن پول میگیرن کار بعدش حتما براشون هست نباشه دولت حقوق میده کلی میخوان از مامان باباشون جدا شن جدا زندگی کنن برای خودشون دولت خونه میده!! ما دل خوشیمون بایذ این باشه یه اخوند رییس جمهور بشه که اخوند بدتره نیاد هه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    Last edited by ArashMiniStar; 25-07-2017 at 00:43.

12. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

من فک کنم تنها شانسی ک اوردم این بود فهمیدم ازواسپرم هستم.حتی دیگه نرفتم بیوپسی کنم که اگه اسپرم دارم فریز کنم.
    لاقل میدونم دیگه بچه نمیارم اون بدبخت بشه این مملکت کوفتی.حالا میخواد دختری که باهام ازدواج کنه خوشش بیاد ابن مشکلو دارم یا خوشش نیاد
    ب درک
    وضع ماها اینه بچه هامون میخوان چیکار کنن مگه عقده ادامه نسل اینا دارم :| هر چی وضع برای خودمون درست کردن برای بچه هامون بکنن
    پدر بی صاحابمون دراوردن همش گرونی بدبختی بیکاری محدودیت وووو تا کی تا کجا
    گور همشون
    یکی مث پسرخاله های من که سوئدن همه چیشون حاضر اماده میرن درس میخونن پول میگیرن کار بعدش حتما براشون هست نباشه دولت حقوق میده کلی میخوان از مامان باباشون جدا شن جدا زندگی کنن برای خودشون دولت خونه میده!! ما دل خوشیمون بایذ این باشه یه اخوند رییس جمهور بشه که اخوند بدتره نیاد هه

تو ایران پولدار شدن سخته..ولی اگر راهشو پیدا کنی ...میلیاردر میشی..اگر بخوای ساده باشی تا آخر عمر باید کارمند بمونی...آدمای ساده تو ایران باید درس بخونن تا به جایی برسن..ولی آدمای زرنگ سوراخشو پیدا میکنن و پولدار میشن..من میشناسم کسی که دیپلم هم نداره ولی اندازه 100 تا پزشک متخصص پول در میاره...

اون سوراخش رو باید پیدا کنی

من خودم به جز سوراخ خودم سوراخ دیگه ای رو پیدا نکردم...یعنی سوراخ پول دار شدن رو پیدا نکردم...کارگر سادم....ولی کنارم خیلی درس نخونده های میلیاردر هستن..که سوراخ پولدار شدن رو پیدا کردن..

بعد تو ایران اگر 10 میلیارد تومن پول داشته باشی..بهشت روی زمینه...
    یه آدم بی سوادی هستش..تو بازار..زندگی واسش مثل بهشته..باغ تو فشم داره...ویلا تو شمال داره...حساب کردیم 200 میلیارد تومن خونه هاشو مغازه هاشو ماشیناشه

اینقدر پولدار شده که به قدرت هم رسیده..یعنی چنتا سردار باهاش دوست شدن...

این یارو 20 سال پیش تعمیرات عینک انجام میداد...بعد رفتش هندوستان بلریان وارد کرد..و امروز یه مغازه پتو فروشی تو بازار داره فقط همون 15 میلیارده..

سوراخ پولدار شدن رو پیدا کرد

خیلیها هستن تو ایران که زندگی واسشون مثل بهشته..حتی پول هم دارن که گرونترین شهرهای آمریکا خونه بخرن ولی 100 سال نمیرن..چون هیج جا مثل ایران بی حساب کتاب نیست..

چون اونی که تو ایران 500 میلیارد تومن ثروت داره اندازه اونی که کل زندگیش 100 میلیونه مالیات میده...

ایران خیلی بی حساب کتابه...فقط سوراخش باید پیدا شه...

14. این کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

تو ایران پولدار شدن سخته..ولی اگر راهشو پیدا کنی ...میلیاردر میشی..اگر بخوای ساده باشی تا آخر عمر باید کارمند بمونی...آدمای ساده تو ایران باید درس بخونن تا به جایی برسن..ولی آدمای زرنگ سوراخشو پیدا میکنن و پولدار میشن..من میشناسم کسی که دیپلم هم نداره ولی اندازه 100 تا پزشک متخصص پول در میاره...

اون سوراخش رو باید پیدا کنی

من خودم به جز سوراخ خودم سوراخ دیگه ای رو پیدا نکردم...یعنی سوراخ پول دار شدن رو پیدا نکردم...کارگر سادم....ولی کنارم خیلی درس نخونده های میلیاردر هستن..که سوراخ پولدار شدن رو پیدا کردن..

بعد تو ایران اگر 10 میلیارد تومن پول داشته باشی..بهشت روی زمینه...
    یه آدم بی سوادی هستش..تو بازار..زندگی واسش مثل بهشته..باغ تو فشم داره...ویلا تو شمال داره...حساب کردیم 200 میلیارد تومن خونه هاشو مغازه هاشو ماشیناشه

اینقدر پولدار شده که به قدرت هم رسیده..یعنی چنتا سردار باهاش دوست شدن...

این یارو 20 سال پیش تعمیرات عینک انجام میداد...بعد رفتش هندوستان بلریان وارد کرد..و امروز یه مغازه پتو فروشی تو بازار داره فقط همون 15 میلیارده..

سوراخ پولدار شدن رو پیدا کرد

خیلیها هستن تو ایران که زندگی واسشون مثل بهشته..حتی پول هم دارن که گرونترین شهرهای آمریکا خونه بخرن ولی 100 سال نمیرن..چون هیج جا مثل ایران بی حساب کتاب نیست..

چون اونی که تو ایران 500 میلیارد تومن ثروت داره اندازه اونی که کل زندگیش 100 میلیونه مالیات میده...

ایران خیلی بی حساب کتابه...فقط سوراخش باید پیدا شه...
    متاسفانه این سوراخ های پولدار شدن تو ایران ۹۹ درصدبا دوز کلک بازی و حق مردم خوردنه
    من اطرفم از این دسته پر هست دیدم و شنیدم چجوری ب اینجا رسیدن.یک زمانی شرایط بهتر بود ادم های زحمت کشی دیدم از کارگری ب کارخونه داشتن رسیدن ولی زمانش سر رسیده.
    کشور ایران جو سالمی نداره کسی دیگه از راه درست نمیتونه به جایی برسه سریع ب زیر کشیده میشه توسط رقیبانش.همینکه پولدار ها اینجا مالیات نمیدن و فقط روز به روز پولدار تر میشن(درسته خارجیای پولدار هم ازش مبخوان در برن ولی ایا موفق هستن؟) نشون میده که کلا این چرخه میلنگه
    وقتی که دادستانی کشور رو فساد گرفته دیگه از نهادهای دیگه نمیشع انتظار داشت.کافیه کمی خبر ها و سابقه افراد و مسائل پیش اومده برسی کنیم به جایی میرسیم که میفهمیم چنان مسئولین غرق در فساد هستن که دیگ وقتی گند کار یکیشون در میاد اونو میزنن کنار میگن تو از ما نیستی )))
    بیشتر از اینم بگم میان در خونم منو میبرن شبونه پس ولش
    این مملکت دو دستی تقدیم اقایون همینه باقی مونده هم نابود کنن تموم شه بره پی کارش.مشکلات تازه شروع شده زیر ساخت هایی که هیچوقت بهشون توجه نشده ، گند کاریایی که کردن حالا داره گریبان مردم کم کم میگیره و هیچکس هم دیگه نمیتونه درستش کنه
    این خط این نشون
    حالا شما بگرد انشالله که یک راه درستی پیدا میکنی برای پولدار شدن
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

متاسفانه این سوراخ های پولدار شدن تو ایران ۹۹ درصدبا دوز کلک بازی و حق مردم خوردنه
    من اطرفم از این دسته پر هست دیدم و شنیدم چجوری ب اینجا رسیدن.یک زمانی شرایط بهتر بود ادم های زحمت کشی دیدم از کارگری ب کارخونه داشتن رسیدن ولی زمانش سر رسیده.
    کشور ایران جو سالمی نداره کسی دیگه از راه درست نمیتونه به جایی برسه سریع ب زیر کشیده میشه توسط رقیبانش.همینکه پولدار ها اینجا مالیات نمیدن و فقط روز به روز پولدار تر میشن(درسته خارجیای پولدار هم ازش مبخوان در برن ولی ایا موفق هستن؟) نشون میده که کلا این چرخه میلنگه
    وقتی که دادستانی کشور رو فساد گرفته دیگه از نهادهای دیگه نمیشع انتظار داشت.کافیه کمی خبر ها و سابقه افراد و مسائل پیش اومده برسی کنیم به جایی میرسیم که میفهمیم چنان مسئولین غرق در فساد هستن که دیگ وقتی گند کار یکیشون در میاد اونو میزنن کنار میگن تو از ما نیستی )))
    بیشتر از اینم بگم میان در خونم منو میبرن شبونه پس ولش
    این مملکت دو دستی تقدیم اقایون همینه باقی مونده هم نابود کنن تموم شه بره پی کارش.مشکلات تازه شروع شده زیر ساخت هایی که هیچوقت بهشون توجه نشده ، گند کاریایی که کردن حالا داره گریبان مردم کم کم میگیره و هیچکس هم دیگه نمیتونه درستش کنه
    این خط این نشون
    حالا شما بگرد انشالله که یک راه درستی پیدا میکنی برای پولدار شدن
    موفق باشید

من خودم از اون آدمای سادم...که تا آخر عمر کارمندم.
    حداقل بریم مخ یه دختر پولدار رو بزنیم شاید به جایی رسیدیم

تیپ برنیم گوشه خیابون وایسیم شاید یهویی یه دختر با bmw زد کنار گفت آقا پسر.خوشگله برسونمتون...بعد سوار شیم و میسر زندگیمون عوض شه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من خودم از اون آدمای سادم...که تا آخر عمر کارمندم.
    حداقل بریم مخ یه دختر پولدار رو بزنیم شاید به جایی رسیدیم

تیپ برنیم گوشه خیابون وایسیم شاید یهویی یه دختر با bmw زد کنار گفت آقا پسر.خوشگله برسونمتون...بعد سوار شیم و میسر زندگیمون عوض شه
    کجای کاری داداش
    اقا ما چشمون یه دختره گرفته بود وضعشون خوب بود.البته وضع مام بد نیس متوسطیم به بالا
    بعد دیدیم در نهایتش خانوم دنبال ی دوس پسره که خرجش کنه بازم حسابییییی ))) شاسی بلندم داشته باشه )) با اینکه تو زندگیش هر چی خواسته محیا بوده باباهه خریده پولشم مهم نبوده.مرتب هم سفر خارجی میره تو دیسکو اینا با پسرا میرقصه ))
    هیچ وقت درک نکردم چون اگه از دختری اینو میدیدم که باباش براش همه کار نکرده تعجب نمیکردم ولی این...
    دیگ کی پیدا بشه عاشق قیافه نحص ما بشع و خودشونم پولدار باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •