این نشون میده که مردم ما(و حتی خود شخص بنده) هنوز تمرین واسه آزادی بیان هم نمیتونیم بکنیم!چه برسه ادعای اینو داشته باشیم که ما لایق داشتن آزاد بیان و دموکراسی هستیم این حق رو از ما گرفتن و فلان و بسار و ......!!!!دوستان این که این بحثو دیگه تموم کنیم دیگه واقعا داره شورش در میاد
وقتی که هدف کلیه دوستان این فروم یک چیزه!اونم رئال مادرید!و اینقدر جنبه ی اینو نداریم که به نظرات هم دیگه احترام بگذاریم(حتی اگه بر خلاف میل ما باشه)!اونم در یک جهان مجازی!چطور میتونیم ادعای اینو بکنیم در دنیا واقعی لیاقت دموکراسی رو داریم؟؟؟!!!!
من فقط دارم نظر شخصیم رو میگم!
اینکه به یه سری بر میخوره هم واقعا نهایت دموکراسی پذیری دوستان رو نشون میده!
فقط و فقط به احترام دوست خوبم سروش این بجث رو تموم میکنم
+
ولی به نظرت با وجود مسعوت اوزیل و حضور احتمالی گریت بیل؛کاکا شانسی واسه بازی کردن خواهد داشت تو رئال؟
در مورد یک سیستم واقعی داریم صحبت میکنیم!
یه فوتبال واقعی!
شاید تو بازی های کامپیوتری (PES-FIFA) بشه از کاکا به جای دی ماریا یا حتی رونالدو و .... استفاده کرد و نتیجه هم گرفت!
ولی در فوتبال واقعی پست کاکا دقیقا جاییه که ما یکی از بهترین ها(با در نظر نگرفتن گل های حساسی که برامون خراب کرد در این 1 ماهه گذشته) در این پست؛یعنی مسعوت اوزیل رو داریم...
و اگه گریت بیل هم به رئال بیاد توانایی اینو داره حتی جای مسعوت هم بازی کنه!
حسابی داره بازار گرمی میکنه در این فرصت به وجود اومده این بازیکن!!پيشنهاد دوم بارسا براي نيمار هم رد شد
من که زیاد شناختی ازش ندارم...!!
فقط در حد شنیده ها بوده(که خیلی وقت ها بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارن این حرفا) و در حد اینکه چند تا فیلم از چندتا گل معروفش رو دیدم(که اگه اشتباه نکنم پارسال یکی از گلهاش نامزد بهترین گل سال هم شده بود و واقعا هم حیرت انگیز بود)
کسی هست که چند بازیه کامل (چه تو تیم ملی و چه تو بازی های باشگاهی) ازش دیده باشه؟
به نظرتون اصلا به درد ما میخوره که یه مدت شایعه اومدنش به رئال داغ شده بود؟
من بیشتر فکر میکنم(با توجه به اطلاعات کمی که از بازیش دارم) با همون سیستم باشگاهی بارسلونا چفت و جور تر باشه تا با فلسفه ی رئال...!
نظرتون چیه؟؟