تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 328 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان این که این بحثو دیگه تموم کنیم دیگه واقعا داره شورش در میاد
    این نشون میده که مردم ما(و حتی خود شخص بنده) هنوز تمرین واسه آزادی بیان هم نمیتونیم بکنیم!چه برسه ادعای اینو داشته باشیم که ما لایق داشتن آزاد بیان و دموکراسی هستیم این حق رو از ما گرفتن و فلان و بسار و ......!!!!
    وقتی که هدف کلیه دوستان این فروم یک چیزه!اونم رئال مادرید!و اینقدر جنبه ی اینو نداریم که به نظرات هم دیگه احترام بگذاریم(حتی اگه بر خلاف میل ما باشه)!اونم در یک جهان مجازی!چطور میتونیم ادعای اینو بکنیم در دنیا واقعی لیاقت دموکراسی رو داریم؟؟؟!!!!

من تعجب میکنم که چرا مدیریت رسیدگی نمیکنه به اینجا؟!
    بعضی دوستان دارن از اسم ایکز/خوزه برای حمله کردن به همدیگه استفاده میکنه!
    اصلا قشنگ نیست...
    +
    یکی از نکات جالب آنجلوتی، کاکاست بدون شک..
    اگه یک نفر باشه که بتونه اعتماد به نفس رو به کاکا برگردونه، همین کارلتوست...
    اگه زیر نظر کارلتو هم نتونه کاکا، کاکا بشه، واقعا دیگه هیچی نمیتونه بگه...
    اما اگه کاکا بشه همون کاکا میلان، وحشتناک بهمون کمک میکنه...
    من فقط دارم نظر شخصیم رو میگم!
    اینکه به یه سری بر میخوره هم واقعا نهایت دموکراسی پذیری دوستان رو نشون میده!
    فقط و فقط به احترام دوست خوبم سروش این بجث رو تموم میکنم
    +
    ولی به نظرت با وجود مسعوت اوزیل و حضور احتمالی گریت بیل؛کاکا شانسی واسه بازی کردن خواهد داشت تو رئال؟

در مورد یک سیستم واقعی داریم صحبت میکنیم!
    یه فوتبال واقعی!
    شاید تو بازی های کامپیوتری (PES-FIFA) بشه از کاکا به جای دی ماریا یا حتی رونالدو و .... استفاده کرد و نتیجه هم گرفت!
    ولی در فوتبال واقعی پست کاکا دقیقا جاییه که ما یکی از بهترین ها(با در نظر نگرفتن گل های حساسی که برامون خراب کرد در این 1 ماهه گذشته) در این پست؛یعنی مسعوت اوزیل رو داریم...
    و اگه گریت بیل هم به رئال بیاد توانایی اینو داره حتی جای مسعوت هم بازی کنه!

پيشنهاد دوم بارسا براي نيمار هم رد شد
    حسابی داره بازار گرمی میکنه در این فرصت به وجود اومده این بازیکن!!
    من که زیاد شناختی ازش ندارم...!!
    فقط در حد شنیده ها بوده(که خیلی وقت ها بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارن این حرفا) و در حد اینکه چند تا فیلم از چندتا گل معروفش رو دیدم(که اگه اشتباه نکنم پارسال یکی از گلهاش نامزد بهترین گل سال هم شده بود و واقعا هم حیرت انگیز بود)
    کسی هست که چند بازیه کامل (چه تو تیم ملی و چه تو بازی های باشگاهی) ازش دیده باشه؟
    به نظرتون اصلا به درد ما میخوره که یه مدت شایعه اومدنش به رئال داغ شده بود؟

من بیشتر فکر میکنم(با توجه به اطلاعات کمی که از بازیش دارم) با همون سیستم باشگاهی بارسلونا چفت و جور تر باشه تا با فلسفه ی رئال...!
    نظرتون چیه؟؟
    Last edited by S0R3N4; 24-05-2013 at 01:22.

2. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اظهارات مختلف درباره خروج مورينيو از رئال

با نزديک شدن به زمان خروج سرمربي پرتغالي رئال مادريد از اين تيم نگاهي داشته‌ايم به صحبت‌هاي دوستان و دشمنان آقاي خاص درباره او.

صحبت‌هايي رد و بدل مي‌شود؛ برخي از آنها عذرخواهي و برخي موضوعات بسيار داغ‌تري را دربر دارند. به گزارش فارس، در اينجا نگاهي داريم به برخي از صحبت‌هاي افراد شاغل در لاليگا که درباره ژوزه مورينيو مطرح شده است:

فلورنتنيو پرس: بهترين مربي دنيا را با کارنامه‌اي درخشان در اختيار داريم و انتظار داريم با او با احترام رفتار شود.

کارانکا: تجربيات استثنايي با او داشتم و مردم هرگز او را نمي‌شناسند.

کريستيانو رونالدو: هر مربي بزرگي بايد در ليگ‌هاي مختلف افتخاراتي داشته باشد و مورينيو اين کار را انجام داده است.

ژابي آلونسو: چيزي در مورينيو است که شما را وادار مي‌کند به خاطر او بازي کنيد و بجنگيد.

اسين: مورينيو براي من مثل پدرم است.

ايکر کاسياس: روابط شخصي با مورينيو ندارم و فقط در مورد فوتبال با او حرف مي‌زنم.

مانولو پرسيادو: ديدن اينکه مورينيو چگونه کار مي‌کند و به ديگران انگيزه مي‌دهد؛ شما را به موفقيت هدايت مي‌‌کند. او «نامبر وان» است.

پپ گوارديولا: در اين اتاق کنفرانس، او رئيس است، او استاد است و نمي‌خواهم حتي براي يک ثانيه با او رقابت کنم.

تيتو ويلانووا: اگر بخواهيم درباره داوري صحبت کنيم؛ پس بگذاريد درباره همه چيز بگوييم، نه تنها درباره چيزهايي که او مي‌خواهد.

دني آلوس: مورينيو يکي از بلندپروازترين مربيان دنياست و شما رسانه‌ها بيشتر از ما دلتان براي او تنگ مي‌شود.

فرمول فلورنتينو براي فصل آينده رئال مادريد

رئيس باشگاه رئال مادريد در نظر دارد براي بستن ترکيب فصل آينده خود 4 بازيکن را به خدمت بگيرد.

فلورنتينو پرس روياي جذب نيمار را در سر دارد؛ گرت بيل را مي‌خواهد؛ جذب لواندوفسکي را تکذيب نکرده و تلاش مي‌کند در صورت رفتن لوکا مودريچ، ايسکو را به خدمت بگيرد.

به گزارش فارس، رئال در حال حاضر بر روي پروژه فصل آينده خود تمرکز کرده است. کاري که دو ماه است به جريان افتاده؛ يعني از زماني که مورينيو قصد خود براي خروج باشگاه و پذيرفتن هدايت چلسي را به اطلاع رئيس باشگاه رساند. فلورنتينو پرس خودش را براي انتخابات رياست باشگاه آماده مي‌کند اما آماده کردن فرمول ترکيب فصل آينده تيم نيز در فهرست کارهاي وي قرار دارد.

جذب يک سرمربي جديد؛ اولويت اول او است اما کارلو آنچلوتي که کانديداي اصلي تصدي اين پست است، همراه با مديريت باشگاه نسبت به شرايط کنوني باشگاه ارزيابي‌هايي انجام خواهند داد و هر دو طرف برنامه‌اي براي آينده ترتيب خواهند داد.

همه مي‌دانند که فلورنتينو پرس 2 خريد اصلي را مد نظر دارد: نيمار برزيلي و گرت بيل انگليسي. قرارداد بستن با نيمار مشکل به نظر مي‌رسد زيرا شنيده‌ها حاکي از اين است که ستاره برزيلي که توافقي خصوصي با رئال داشته و در سال 2011 معاينات پزشکي را نيز در رئال انجام داده، قصد پيوستن به بارسلونا را دارد.

رئال مادريد تلاش‌هايش را براي جذب گرت بيل آغاز کرده است. اين قرارداد يکي از قراردادهاي پيچيده است، به هر حال مذاکرات با رئيس باشگاه تاتنهام در حال برنامه‌ريزي است. قيمت اين بازيکن تاکنون بيان شده و به نظر مي‌رسد که باشگاه وايت هارت لين پس از اينکه نتوانست به ليگ قهرمانان اروپا راه يابد، انعطاف‌پذيرتر شده است.

منبع:ورزش3

4. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ضربه دوم به تیم برای فصل بعد....Fabio Coentrao هم جدا میشه ! شاهد باشید که خودمون داریم سوراخ سازی و اتوبان سازی میکنیم.آخه مارسلو در زمان اوجش هم در حد اندازه های فابیو نبود چه برسه به اینکه کل فصل مصدوم بوده و الان 50% کارایی خودش رو از دست داده ، احتمالا با اومد کارواخال به دفاع راست ، آربلوا ذخیره مارسلو برای دفاع چپ میشه .....به جای اینکه به فکر فروش بازیکن هایی مثل کایخون و آربلوا و په په و آلبیول ........باشند دارن بازیکنای خوب رو یکی یکی از دست میدن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال مادريد : فابيو كوئنت رائو به شايعات در مورد رفتنش از رئال دامن زد . بازيكن پرتغالي در مصاحبه با اوجوگو از اين كه نامش در ليست فروش قرار گرفته ابراز گلايه كرد و گفت :" اگر از من راضي نيستند مشكلي نيست ، به دنبال راهكار مي گرديم . "‌
    وي كه شانس زيادي براي ملحق شدن به مورينيو در چلسي دارد ، افزود :"‌از روز اولي كه به مادريد آمدم انگار مرا نمي خواستند . " وي كه 30 ميليون يورو براي آمدنش از بنفيكا به رئال خرج شد ، افزود :" امروز انگار همه منتظر رفتن من از اين باشگاه هستند . مسلما به دنبال يك راهكار مي گرديم تا بهترين تصميم براي من و باشگاه گرفته شود و هيچ كس متضرر نشود . "‌
    وي در مورد احتمال پيوستنش به چلسي گفت :" اگر از رئال بروم ،‌درها را به روي هيچ كس نمي بندم . "

پ.ن : همراه خوزه به چلسی میره.

6. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ولی به نظرت با وجود مسعوت اوزیل و حضور احتمالی گریت بیل؛کاکا شانسی واسه بازی کردن خواهد داشت تو رئال؟

در مورد یک سیستم واقعی داریم صحبت میکنیم!
    یه فوتبال واقعی!
    شاید تو بازی های کامپیوتری (PES-FIFA) بشه از کاکا به جای دی ماریا یا حتی رونالدو و .... استفاده کرد و نتیجه هم گرفت!
    ولی در فوتبال واقعی پست کاکا دقیقا جاییه که ما یکی از بهترین ها(با در نظر نگرفتن گل های حساسی که برامون خراب کرد در این 1 ماهه گذشته) در این پست؛یعنی مسعوت اوزیل رو داریم...
    و اگه گریت بیل هم به رئال بیاد توانایی اینو داره حتی جای مسعوت هم بازی کنه!
    کاری به گوش ها ندارم من...
    من معتقدم اگه کاکا همون کاکا میلان بشه، به راحتی میتونه اوزیل رو نیمکت نشین کنه!
    اوزیل از زمانیکه اومده، یکی از بهترین هامون بوده و شکی توش نیست..
    اما من همیشه میگم که کسیکه آماده ترین هست، باید بازی کنه...
    و در نتیجه اگه کاکا آماده باشه، میتونه جای اوزیل بازی کنه..

و در مورد بیل...بزرگترین اشتباه به نظر من، استفاده از بیل در پست هافبک تهاجمی-ه...
    بزرگترین حسن بیل، سرعت فوق العادشه و اگه هافبک تهاجمی ما بشه، عملا مهمترین نکتش رو خودمون نابود کردیم!
    در نتیجه بدرد وسط نمیخوره..یعنی شاید خوب باشه اونجا اما بهترین جا براش وینگر-ه...

و خب به همین دلیل باید یه نفر برای جانشینی اوزیل آورده بشه که باهم رقابت داشته باشن..
    و به همین دلیل امیدوارم کاکا آماده بشه...
    چون هم هیچکی تویه این پست اون کاکا میلان نمیشه و هم اینکه نیازی نیست کلی هزینه کنیم برای این پست..
    +
    کوئنترائو هم حیفه واقعا..
    خدایی خیلی خوب بود سمت چپ...
    در حمله در حد مارسلو نبود اما در دفاع واقعا عالی بود...

8. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اوه اوه باید هر جور شده جلو رفتن کنترائو رو بگیریم!! من از هر جهت اونو بهتر از مارسلو میبینم!! مارسلو فقط قدرت دور زدن و دریبلینگ بهتری داره وگرنه حتی تو حمله هم فابیو با فکر تر بازی میکنه! واقعا خیلی دوسش دارم امیدوارم از تیم نره

هر چند فکر کنم جایی هم بخواد بره چلسی نمیره !! چون اونجا هم اشلی کول هست! فکر نکنم با قیمتی هم که داره تیم های زیادی ابراز تمایل کنن مگر اینکه قیمتش رو پایین بیاریم...

خلاصه امیدوارم بمونه واقعا بازیکن کاربردی هست برای تیم!!

دوستان امیدی به بازگشت کایه خون به فرم خوبش دارین؟؟ این فصل فاجعه بود !!! اما وقتی بازی های فصل گذشته و پتانسیلی که داره رو در نظر میگیرم ...امیدوارم میشم که فصل بعد بهتر بشه!

در مورد ایسکو.... در خوب بودنش شکی نیس اما واقعا نیاز داریم بهش؟؟ فکر نکنم؟ مگر اینکه وینگر هامون 2 تاشون به فروش برسند

مهم ترین خرید فعلا همون بیل هست ، امیدوارم هر چه زود تر بخرنش خیال همه رو راحت کنن...

در مورد نیمار هم که زیاد باشگاه جدیی نیس انگار.... از یه طرفی اگه بیاد شاید بشه روبینیوی دوم ...از یه طرفی هم درسته خیلی ها فقط اونو یه بازیکن فانتزی میبینن ، اما توانایی های فوق العاده ای در نقش بازیکن آزاد داره ، تنها کسی که تو تیم سابقه بازی در این نقش رو داره مودریچ و کاکا در تیم های سابقشون هست.... رئال یه شبه مسی داشته باشه بد نیس!

خلاقیت تاکتیکی تو این چند سالی که مو بود بیشتر در مقابل حریفان دست رئال بود و حالا تیم و بازیکنا با توجه به خصوصیات و تجاربی که پیدا کردن میتونن چندین پلن متفاوت رو توی یه بازی اجرا کنن!

بدون شک میگم ! رئال مادرید انعطاف پذیر ترین تیم تاکتیکی جهان شده و حالا یه شبه مسی مثه نیمار میتونه تیم رو به لول بالاتری برسونه! پروژه ها و روند رو به رشدی که مو از خودش بجا گذاشت میتونه ادامه پیدا کنه.

10. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هاينکس سرمربي رئال مادريد مي‌شود

سرمربي کنوني بايرن مونيخ به احتمال زياد فصل آينده راهي سانتياگو برنابئو خواهد شد.

با اينکه در بسياري از رسانه‌ها خبرهاي حضور کارلو آنچلوتي به جاي ژوزه مورينيو در رئال مادريد منتشر مي‌شوند ولي برخي از نشريه‌ها از احتمال حضور يوپ هاينکس در سانتياگو برنابئو پرده برداشته‌اند.

به گزارش فارس،اين مربي که بايرن مونيخ را به قهرماني در بوندسليگا رسانده و فردا (شنبه) نيز فينال ليگ قهرمانان اروپا به مصاف بورسيا دورتموند خواهد رفت، در صورت پيروزي بر اشتوتگارت در ديدار نهايي جام حذفي اين کشور در اول ژوئن (11 خرداد)، مي‌تواند باواريايي‌ها را به 3 گانه‌اي تاريخي برساند.

هاينکس پيش از اين نيز هدايت رئال مادريد را به عهده داشت ولي سران اين تيم تنها پس از يک سال و در حالي که او رئال را پس از 32 سال به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا رساند، اخراجش کردند. اگر او بتواند با رئال به توافق برسد و به سانتياگو برنابئو بازگردد، مي‌تواند به نوعي بي مهري روساي رئال را با قهرماني‌هايي که براي اين تيم بدست مي‌آورد پاسخ دهد.

هاينکس مربي بد شانسي است. او مي‌تواند بايرن مونيخ را به نخستين 3 گانه خود در تاريخ اين باشگاه برساند ولي سران بايرن نيز در ميانه‌هاي فصل اعلام کردند جوزپه گوارديولا فصل بعد به عنوان جانشين او در آليانس آره‌نا مشغول به فعاليت خواهد شد.

************************************************** *************************************************************** ************************************************************ ***

هيگواين:منتظر مربي جديد رئال مادريد هستيم

مدير برنامه‌هاي مهاجم آرژانتيني رئال اعلام کرد براي انتقال به يوونتوس منتظر مشخص شدن مربي جديد رئال است.

گونزالو هيگواين 25 ساله به شدت مورد توجه باشگاه يوونتوس ايتاليا قرار گرفته به شکلي که گازتا دلو اسپورت فاش کرده نيکولاس هيگواين، برادر و مدير برنامه‌هاي اين بازيکن روز پنجشنبه با سران يووه ديدار کرده است.

به گزارش فارس،اين در حالي است که نيکولاس به مارکا گفته منتظر جانشين ژوزه مورينيو در رئال مادريد خواهيم ماند تا به شکل رسمي از باشگاه درخواست خروج کنيم.

«هنوز هيچ اتفاقي بين ما و يوونتوس رخ نداده است. گونزالو با رئال قرارداد دارد. نخستين کاري که بايد انجام دهيم اين است که با روساي اين تيم ديدار کنيم ولي منتظر هستيم تا ببينيم سرمربي بعدي رئال چه کسي است.»

ديگو مارادونا، اسطوره آرژانتين در گفت‌وگويي از انتقال هيگواين به يوونتوس حمايت کرده است.

************************************************** ************************************************** ************************************************** ***************************

کوئنت رائو بره و یا هرکسه دیگه ای بره خوب نیست ولی باید دنباله جانشینش باشن
    من نظره شخصیم اینه که مارسلو اگه تو اوج باشه با کوئنت رائو هم سطح هست
    اما اگه کوئنت رائو بره و از اونجایی که مارسلو یه فصله که مصدوم بوده قطعا نمیتونه مثله همیشه باشه و باید یه جانشین خوب براش بیارن

این اخبار ها که هروز یه چیز میگن و یه روز میگن آنجلوتی داره میاد فردا میگن هاینکس داره میاد دیوونم میکنه
    در کل خیلی دوست دارم هاینکس و بیل بیان
    اگه بیل بیاد سرعت ضدحمله رئال فکر کنم به زیر 5 ثانیه برسه با وجود رونالدو
    Last edited by Abdolreza2012; 24-05-2013 at 14:01.

12. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در موردایسکو.... در خوب بودنش شکی نیس اما واقعا نیاز داریم بهش؟؟ فکر نکنم؟ مگر اینکهوینگر هامون 2 تاشون به فروش برسند

در مورد نقل و انتقالات به طور کلی از یه طرف هنوز پنجره نقل و انتقالات به صورت رسمی باز نشده و از طرف دیگه امسال انتخابات تعیین مدیر عامل باشگاه رو هم داریم و برای همین پرز صبر می کنه
    تا رقبای احتمالی انتخابات مشخص بشن و در صورتی که کسی کاندید نشه(که احتمالش زیاده) در حدود
    روز سوم ماه ژون، یعنی روز بعد از بازی با اوساسونا به احتمال فراوان قرارداد آنچلوتی ثبت میشه
    و بعد از اون نقل و انتقالات با نظر آنچلوتی روی ورودی/خروجی ها شروع به کار می کنه، البته انتقال
    ایسکو به باشگاه تقریبا قطعی شده، توافق بین دو طرف شکل گرفته و مبلغ هم به زودی تعیین میشه
    و گفته میشه درخواست انتقال تا 10 روز آینده به طور رسمی داده میشه.

در مورد ایسکو اگه از نظر خصوصیات بخوایم بگیم شبیه ترین گزینه اینیستا هست، بازیکنی که در پست های مختلفی می تونه بازی کنه از جمله در بال ها و در پشت سر مهاجم، هوش و تکنیک بالایی داره
    اما سرعت یه وینگر کلاسیک رو نداره و باتوجه به اینکه فقط 21 سالش هست و درخشش خوبی که تو بازی های
    CL از خودشون نشون داد می تونه خرید خوبی باشه،از طرفی می تونه رقابت خوبی برای
    اوزیل ایجاد کنه(فاکتوری که نداشتنش متاسفانه ابتدای فصل بهمون ضربه زد) تا هر دو بهترین فرمشون رو داشته باشند و از طرف دیگه می تونه در صورت نیاز در گوشه ها و مثلا به جای دی ماریا یا بین خطوط
    بازی کنه. امادر مورد کاکا، به نظرم کاکا هنوز بازیکن خوبی هست اما دیگه اون کاکای سابق نمیشه، کارلتومی تونه عامل انگیزشی باشه اما از نظر سرعت و نیروی جوانی که فاکتورهای مهمی هستن قابل
    بازگشت نیست و در صورت خرید ایسکو، بهترین تصمیم برای هر دو طرف جدایی کاکا هست، هم کاکا می تونه توی تیم های دیگه در ترکیب ثابت قرار بگیره و هم دستمزد نجومی که داره می تونه صرف دو یا
    سه بازیکن دیگه بشه.

محتوای مخفی: ایسکو 

Last edited by City 17; 24-05-2013 at 14:59.

14. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من به نظرم با توجه به شایعات و بازیکنانی که قرار بیان به باشگاه؛همچنان مشکلی که 3 فصل آزار میداد ما رو ؛ با این وجود این فصل هم چنان پا بر جا خواهد موند....

اونم یک فوروارد کامله...!!که حتی تو این روزا که بازار شایعات داغه هم خبری ازش نیست!!!

16. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دقیقا همینطوره ولی مشکل اینجاست که چنین کسی پیدا نمیشه !
    ما کسیو میخوایم که بتونه اکثر موقعیت هایی که گیرش میاد رو به گل تبدیل کنه ولی من خودم چنین کسیو نمیشناسم و بقیه فوروارد هایی که دیدم هم مثل همین کریم و هیگواین هستند در این زمینه .(فقط یه نفر هست که ترجیح(ترجیه؟!) میدم بیان اونم کاوانیه)

18. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

دوستان راجع به رونالدو خبری نیومده؟ اینکه میمونه تو رئال یا میخواد بره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •