سلام در صورتی که قصد انتخاب رشته گروه دیگر را دارید مشکلی نیست ولی تنها در یک گروه میتونید انتخاب رشته کنید (تجربی یا ریاضی و یا انسانی )
سلام در صورتی که قصد انتخاب رشته گروه دیگر را دارید مشکلی نیست ولی تنها در یک گروه میتونید انتخاب رشته کنید (تجربی یا ریاضی و یا انسانی )
آخه تا پارسال داوطلب تجربی میتونست دو تا کنکور آزاد بده (پزشکی و غیرپزشکی) و تو هر دو تاش هم انتخاب رشته کنه ، یعنی امسال فقط میشه تو یکیش انتخاب رشته کردآخه چرا
![]()
سلام دفتر چه انتخاب رشته دانشکاه آزاد کجاست کسی خبری ازش نداره
ظرفیت ها رشته های ستاره دار و
..........
راهنمایی کنید برای انتخاب رشته آزاد
دوستان، از لحاظ ارزش مدرک دانشگاهی و اینکه سطح مدرک کدوم دانشگاه بالاتره: غیر انتفاعی یا پیام نور؟
از لحاظ اساتید و سطح کیفی دانشگاه نمیگما.. درسم خوبه.. خودم میخونم. فقط ارزش نهایی مدرک کدوم بالاتره؟ ممنون
دوستان کی باید انتخاب رشته بکنیم
مگر نگفتند 17 باید انتخاب رشته بکنیم
وارد سایت سنجش می شوم . چیزی نیست .
یعنی هست ولی باید پول بدهیم . بعد باید کدام گزینه را بزنیم .
چون چندین گزینه هست
لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز شما گفتید اگر تا اون موقع غیبت می خورید . بنده مگر یک سال وقت ندارم . تا خرداد سال دیگر . خرداد سال دیگر هم می روم .
و تمدید می کنم . پس دیگه این چیزا چیه می گوید .
از ساعت ۸ امشب شروع میشه.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
داداش رو شبانه فردوسی زیاد حساب نکن... اولا بیشترش واسه بومی همون مناقط هست. دوما به خاطر ظرفیت کم دانشگاه فردوسی( مخصوصا عمران و یکمی برق با توجه به گرایش) شبانش سریع با بچه های خود مشهد پر میشه.( مثلا آخرین قبولی عمران ؛ شبانه فردوسی سال پیش 500 تا با آخرین قبولی روزانه رتبش فرق داشت!!).. سوما: تو شرق کشور فردوسی تنها دانشگاه خوبه؛ واسه این متقاضی زیاد داره. روی شهرای دیگه تمرکز کنی بهتره(شیراز و اصفهان مثلا)
البته که حتما تو انتخاب رشتت فردوسی رو بزن.
برای اینکه وارد غیبت نشید باید براتون معافیت تحصیلی صادر بشه
شما مراجعه کنید دفاتر پلیس +10
موفق باشید
ممنون دوست عزیز جواب بقیه سوالهارو هم بگید ممنون میشم
من درسم خوب بود فقط کنکورو خیلی خراب کردمسلام
دوستان من اگه بزنم معدن امیر کبیر بعد نتونم معدلمو بیارم بالا معدن بمونم...رشته معدن خیلی بده ؟ با نفت واحد مشترک زیاد داره(اصلا داره ؟) که مثلا برا فوقش برم گرایشای نفت ؟
اصلا از رشته هایی که من از دانشگاهای تهران میارم کدومشون واحد مشترک با رشته های به درد بخور زیاد داره که بتونم بعدش تو رشته های به درد بخور ادامه بدم،یا مثلا برا فوقش گرایش به درد بخور داشته باشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)