سلام
با این وجود ، کومودو براتون خوبه
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام
با این وجود ، کومودو براتون خوبه
چون از 30 ویروس که معلوم نیست چی بودن و چه زمانی امدن 25 تارو شناخت دلیل نمیشه قوی باشه
من تستش کردم خیلی مشکلات و ضعف داشت و هنوز واسه رقابت با دیگر انتی های خارجی زود است
سلام" آره خب بنده خداها تازه شروع کردند. اما پیشرفتشون خوب بوده.
دوستان من بین نورتون و آواست ,,, آواست اینترنت سکیوریتی 9 رو انتخواب کردم...خوبه؟یانه؟ (نسخه کرکی) چون تو av-test اوضاع خوبی نداره؟؟؟
اگه انتی ویروس و هیچ نرم افزار امنیتی نصب نکنیم امکان سرقت اطلاعات هست ؟
ممنون انتی ویروسش یا اینترنت سکیوریتیش؟
البته اینطور که تاپیکها خوندم کومودو واسه حرفه ایهاس که میخوان همه چی زیر نظرشون باشه اینطور نیست؟ من واسه کسی که مبتدیه میخوام.این کار کردن باهاش راحته؟
میشه لطفا حواب سوال دومم بدید؟
ایا لازمه واسه استفاده خانگی هم انتی ویروس هم اینترنت سکیوریتی باهم داشته باشم؟ یا انتی یوروس کافیه؟ (تو نت زیاد میچرخم)
ویندوز 8 پیشرفت امنیتی خوبی داشته خصوصا در پوشش آسیب پذیری ها.
اما یک نرم افزار امنیتی حداقل میتونه Scam ها و سایت های کلاهبردار رو به شما نشون بده تا از سرقت اطلاعات جلوگیری بشه.
مشکل ما همیشه سرقت اطلاعات نیست. نابودی اطلاعات هم یکی از چالش هاست که بدافزارهای باجگیر یکی از عواملش هستن.
یه محصول امنیتی خوب میتونه سایت های منتشر کننده بدافزار و اسکریپت های آلوده را شناسایی و از سرایت اونا به سیستم پیشگیری کنه.
البته به طور کلی امنیتی وجود نداره چون پروتکل های امنیتی از قبل تعریف شده و تقریبا نمیتونیم خارج از این تعاریف عمل کنیم.
سلام" بستگی به خودتون و هاردتون داره که خراب شدن فایلهاتون مهم باشه یا نه. یه سیستم ممکنه حالا یا به خاطر بدافزار یا آسیب دیگه ای همچین بلایی به سرش بیاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مورد یا بدافزاریه یا آسیبی مثل ضربه ، میدان مغناظیس و....
تصمیم با خودتونه. اگه براتون مهمه که اینترنت سکوریتی تنها کافیه. چون کار آنتی ویروس هم انجام میده.![]()
غعال سازي مشكلي توي امنيتش پيش مياره؟!
جدا از فعال سازي كدوم خوبه
Sent from my iPod touch using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)