تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 602 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت hhatami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    به ادرسی که تو سایت هست رفتیم نتونستیم پیدا کنیم از یه مغازه پرسیدیم گفت که جم کردن رفتن
    چند تا مغازه گشتم به صورت واضحی هویج شدم تقریبا هیچ جا نبود به جز یه جا که همون هدفونی که برای تست داشت رو میداد یه گوشش هم کلا تو فضا بود

لطفا اگه از دوستان جایی رو سراغ داره راهنمایی کنه. سوالمو یه بار دیگه میپرسم: میخوام هدفون Audio Technica ATH M50 بخرم ولی نمیدونم کجا میتونم پیدا کنم (تهران) خوشحال میشم هرچه سریعتر از راهنمایی هاتون بهره ببرم.
    پیشگامان کیش فروش محصولاتشو به یه فروشگاه سپرده بنام گالری شهنام. جمهوری نرسیده بعد از حافظ دست چپ (سه چهار مغازه مونده به چهارراه بعدی) تلفن 66729777 - آخرین قیمتی که من داشتم آخر فروردین گفتند 8500000 ریال که اصلا منطقی نبود. من دلار ارزون خریده بودم و یک مسافر برام آورد. خیلی هدفون خوبیه و از خریدش پشیمون نمیشید. البته یه مقدار گوشهای آدم گرم میشه و گوشهای بزرگ رو یک کم اذیت میکنه. ولی بیسش رو خیلی خیلی دوست دارم....(راستی اونی که برای تست میداد، اگه مغازه پیانو فروشی بود تقلبیه . خوب شد نخریدید)
    البته حتما حتما یک آمپلی فایر پرتابل Fiio E11 هم بخرید تا صدای اصلیشو بشنوید.
    Last edited by hhatami; 01-07-2013 at 10:23.

2. 2 کاربر از hhatami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه airplay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام بی زحمت یه هدست تا 50 هزار تومن واسه آموزش زبان!با واسه چت با اسکایپ معرفی کنید
    میکروفونش کیفیتش خوب باشه و راحت
    با عینک هم مشکلی نداشته باشه
    ممنون
    بازار خرابه
    .................................................. ..........

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تقریبا تمام هدفونها به خوبی از پس سبک های ساده موسیقی برمیان و به نظرم تفاوت خیلی خاصی بین هدفونهای مختلف ارزون قیمت برای سبک پاپ و سبکهای مشابه اون وجود نداره البته با این نظر که هدفونها در یک رنج قیمت باشن مثلا هدفون تا رنج 100 تومن

معمولا سبک پاپ رو همه برندها به خوبی پخش میکنن ولی به شخصه چون صدای سرد رو ترجیح میدم از برندهای سنهایز و AKG و سونی میتونید مدلی مناسب کاربردتون انتخاب کنید

سنهایزر برای تنوع و قیمت مناسب شون البته تنوع کاربردی که این برند داره هیچ برندی نداره به خصوص برای کاربرد عمومی البته این برند برخلاف بقیه برندها تفاوت کیفیت بین مدلهای مشابه اون از نظر قیمت خیلی کمه و شما با انتخاب یک مدل 150 تومنی کیفیت بهتری از مدل 100 تومنی دریفات میکنید و این احتمال که کیفیت نزدیک باشن خیلی کمه
    سونی به دلیل دسترسی راحت و قیمت ارزانتر ولی با موارد تقلبی بسیار زیاد
    AKG به خاطر کیفیت صدای خیلی نزدیک به هدفون های مرجع یا مانیتور البته قیمت کمی بالاتر و این نکته که مدلهای با تفاوت کیفیت اون زیاده مثلا ممکنه یک هدفون 100 تومنی این برند از هدفون 80 تومنی کیفیت پایین تر باشه

نکته:
    برای توضیحات بالا این رو در نظر داشته باشید که کلی گفته شده و موارد خاص مد نظر نیست و نبوده
    اگر دو هدفون از نظر کاربرد متفاوت باشن مثلا یکی برای کاربرد تخصصی ورزش های آبی طراحی شده مطمئنن بسیار گرانتر از هدفون معمولی هم رده کیفیت خودش خواهد بود
    کیفیت ساخت هدفون هم فراموش نشه که برای هدفونهای ارزون قیمتی که کیفیت ساخت خوبی دارن احتمال اینکه کیفیت پایین از نظر صوتی داشته باشن زیاده
    چون:
    همزمان هر دو رو بدست اوردن با قیمت ارزان خیلی بندرت اتفاق میفته و برندهای اصلی همیشه سعی بر این دارن شما مناسب بودجه بعد کاربرد بعد کیفیت صدا هدفون انتخاب کنید در حالیکه برای کاربردهای تخصصی تر میشه:
    1. کیفیت ساخت
    2. کیفیت صدا
    3. قیمت

دقت بیشتر در خرید باعث بدست اوردن تجربه ارزشمند میشه برای خریدهای موفق آینده

شما هم موفق باشید.

5. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت rozant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لطفا یه هدست با کیفیت خوب ، ترجیحا وایرلس ، اگه نبودم مهم نیست ، بهم پیشنهاد کنید ! میخوام بدونم چه برندی کارهای بهتری ارائه میکنه ، متاسفانه هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم !

این دو تا مدل کیفیتشون چطوره ؟

Logitech Notebook Headset H110

Farassoo Headset FHD-960V
    Last edited by rozant; 01-07-2013 at 21:07.

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

پيش فرض

درود
    دوستان عزیز بک عدد هدفون داخل گوشی تا 200 تومن معرفی می کنید . پلایر موردم استفادم SONY NWZ-B172 هست .

پی اس : مد نظر خودم سنهایزر سری cx هست . البته نمیدونم بدرد پلیرم میخوره یا خیر

سپاسگذارم
    Last edited by ͏ Mehran ͏; 01-07-2013 at 22:02.

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

دوستان هدفون fullsize تا سقف ۵۰۰ چه چیزی پیشنهاد می‌کنید.بیشتر سبک راک گوش میدم

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام به همه ...
    یه هدفون روی گوشی که پورتابل باشه قیمتش هم مهم نیست .. اینم که تو ایران گیر بیاد یا نه هم مهم نیست ...
    بچه ها
    sennheiser momentum رو معرفی کردن ... طراحیش یه دلم ننشست ...
    یه چیز تو مایه های akg k450 یا
    Bose On-Ear Headphone
    خودم bose رو خیلی دوست دارم

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

سلام، یه ایرفون با صدای شفاف و با کیفیت بالا برای آهنگای قدیمی ایرانی. سقف بودجه هم تا ۲۰۰-۲۵۰ تومن. برای یکی از آشنایان.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تو شهر ما هدفون خوب اصلا یافت نمیشه، دوستان سایت زیر رو در زمینه هدفون چطور میبینید؟

مثلا مدل Sennheiser Headphone HD 202 خوبه؟ (قدرت خریدم تو همین حدودهاست)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا شاید زیاد مهم نباشه ولی موسیقی که بیشتر گوش میدم هوی متال دهه های هفتاد، هشتاد میلادی هست، یعنی به طور مثال bass خیلی قوی برام مهم نیست.

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لطفا یه هدست با کیفیت خوب ، ترجیحا وایرلس ، اگه نبودم مهم نیست ، بهم پیشنهاد کنید ! میخوام بدونم چه برندی کارهای بهتری ارائه میکنه ، متاسفانه هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم !

این دو تا مدل کیفیتشون چطوره ؟

Logitech Notebook Headset H110 Farassoo Headset FHD-960V
    چقدر میخواین هزینه کنید دوست عزیز؟

13. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •