تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 503 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام به خدمت دوستان گرامی
    من دنبال 206 تیپ 3 هستم هرچی فکر میکنم برای کارای روزمره و یکی دوبار مسافرت در طول سال برای خانواده 4 نفره کفایت میکنه.چون اکثر مواقع میخوام باش برم تا سر کار و برگردم.
    حالا بگذریم قیمت تیپ 3 الان چنده من بودجم 27 تومن هست حالا 1 تومن بیشتر و کمتر.
    به نظرتون 206 تیپ 3 یا سمند صفر ef7 یا نه اصلا پول خرج ماشین نکنم یه سمند se بخرم؟
    بیشتر برای ظاهر جذاب داخل کابین تیپ سه،تمایل دارم به این تیپ (منظورم تهویه هوای اتوماتیک و جزئیات شبیه به تیپ 5 هست)
    تیپ 3 نسبت به سمند LX EF7 حرفی برای گفتن نداره میشه به همون سیستم تهویه اتوماتیک و 2 ایربگ بودنش اشاره کرد
    اما سمند EF7 از نظر قدرت و شتاب و جاداری خانوادگی و راحتی برتری رو نشون میده.
    با 27 میلیون تومان سمند LX EF7 صفر کیلومتر بخرید و لذت ببرید.

2. 4 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

تیپ 3 نسبت به سمند LX EF7 حرفی برای گفتن نداره میشه به همون سیستم تهویه اتوماتیک و 2 ایربگ بودنش اشاره کرد
    ممنون محمد جان اما من مجردم و خانواده هم کارمندن همشون به همین دلیل سالی یکی دوبار بیشتر مسافرت مقدور نیست برامون.
    تیپ 3 هم فقط برای ظاهر و همون تهویه اتوماتیک و جذاب بودنش انتخاب میخواد بشه.
    اتفاقا نظر قبلا من بر روی سمند بود.اما افت قیمت این ماشین زیاده و زیاد به صرفه نیست.
    به نظرت تیپ 5 مدل 88 یا 89 24 تا 27 تومن ارزش خرید داره؟
    خرج و مخارج چجوریاس تو این دوتا ماشین.
    مشکل واشر سرسیلندر و روغن ریزی ماشینهای ایران خودرو حل شده محمد جان که به سمند اشاره کردید؟
    راستی به دلیل سیستم بازی آکوستیک ماشین بسیار مهم هست برام.سمند متاسفانه باید کلی خرج داخل کابینش کنم تا صدای مطلوبی که میخوام رو بده.

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

کلا خانواده سمند زود لش میشه و خوشو میندازه اگر میخوای زیاد نگهش داری به این نکته توجه کن
    نظر شخصی من اینه اگر ادم دنبال ماشین جادار و خانوادگی باشه slx tu5 گزینه بهتری نسبت به سمنده وگرنه همون 206

5. 2 کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

از سواری slx خوشم نمیاد کلا حس بدی نسبت به تندر و جی ال اکس دارم،حتی همون پارس رو هم خوشم نمیاد بخاطر موتور و فیس داخلیش،خیلی بی روح هست داخل این اتوموبیل ها.خیلی بدم میاد از این چند مدل(شانس من باشه خدا قسمتم میکنه همون چند مدل که بدم میاد رو ).ضمن عذر خواهی از کسانی که این چند مدل ذکر شده را دارند نظر من نسبت بهشون اینگونه است،به دوستان و سروران اصلا برنخوره چون نظری بیش نیست.

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از سواری slx خوشم نمیاد کلا حس بدی نسبت به تندر و جی ال اکس دارم،حتی همون پارس رو هم خوشم نمیاد بخاطر موتور و فیس داخلیش،خیلی بی روح هست داخل این اتوموبیل ها.خیلی بدم میاد از این چند مدل(شانس من باشه خدا قسمتم میکنه همون چند مدل که بدم میاد رو ).ضمن عذر خواهی از کسانی که این چند مدل ذکر شده را دارند نظر من نسبت بهشون اینگونه است،به دوستان و سروران اصلا برنخوره چون نظری بیش نیست.
    همون سمند بهترین ماشینه. اما اگه ماشین برای داخل شهر میخواید 206 بهترین گزینس. اصولا هم به شایعات و حرفای بی پایه و اساس راجع به خودرو ها توجه نکنید. همه ی این ماشینا تولید داخل هستند و از لحاظ کیفیت یجور هستن. باید ببینید چه استفاده و توقعاتی از ماشین دراید و کدوم ماشین به دلتون می شینه. منم مثل شما l90 ، Slx به دلم نشستو بعد یه مدت ردشون کردم برن. اما بعد از کلی ماشین عوض کردن آخرش سورن elx به دلم نشست و الان خیلی راضی تر هستم از داشتنش.

8. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

همون سمند بهترین ماشینه. اما اگه ماشین برای داخل شهر میخواید 206 بهترین گزینس. اصولا هم به شایعات و حرفای بی پایه و اساس راجع به خودرو ها توجه نکنید. همه ی این ماشینا تولید داخل هستند و از لحاظ کیفیت یجور هستن. باید ببینید چه استفاده و توقعاتی از ماشین دراید و کدوم ماشین به دلتون می شینه. منم مثل شما l90 ، Slx به دلم نشستو بعد یه مدت ردشون کردم برن. اما بعد از کلی ماشین عوض کردن آخرش سورن elx به دلم نشست و الان خیلی راضی تر هستم از داشتنش.
    به به مدیر عزیز خوبی انشاا... احوال شما.
    واقعا سورن یکی از بهترین های ایران هست.رنگ سفید بسیار دوست داشتنی و با وقار میکنه این ماشینو،داشبورد جدید و elx هم باشه که دیگه اصلا حرفی برای گفتن نمیذاره.
    حقیقتش دروغ چرا من یه ماشین ثبت نام کردم و اینو میخوام بفروشم یه ماشین دیگه بخرم با کمی اضافه کردن بودجه.(حدود 1 ماه باید برم خدمت و برگردم دوره آموزشی سربازی دارم)
    206 برای من خیلی خوب بود اما هیچ اینجور که قیمتارو تو سایت باما دیدم اصلا قابل اعتماد نیست خرید دست دومش.
    پارس رو شاید به دلیل ظاهر خوشگلو ترگل ورگل و سمند ال اکس رو بخاطر بدنه ی عضلانی جز انتخاب ها بذارم اما بازم این دل من پیش 206 گیر کرده. مخصوصا تیپ 5 که ارادت خاصی بهش دارم.
    اما مطمعا هستم یه کارکرده تمیز گیر بیارم تو خریدش درنگ نمیکنم.

10. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

به به مدیر عزیز خوبی انشاا... احوال شما.
    واقعا سورن یکی از بهترین های ایران هست.رنگ سفید بسیار دوست داشتنی و با وقار میکنه این ماشینو،داشبورد جدید و elx هم باشه که دیگه اصلا حرفی برای گفتن نمیذاره.
    حقیقتش دروغ چرا من یه ماشین ثبت نام کردم و اینو میخوام بفروشم یه ماشین دیگه بخرم با کمی اضافه کردن بودجه.(حدود 1 ماه باید برم خدمت و برگردم دوره آموزشی سربازی دارم)
    206 برای من خیلی خوب بود اما هیچ اینجور که قیمتارو تو سایت باما دیدم اصلا قابل اعتماد نیست خرید دست دومش.
    پارس رو شاید به دلیل ظاهر خوشگلو ترگل ورگل و سمند ال اکس رو بخاطر بدنه ی عضلانی جز انتخاب ها بذارم اما بازم این دل من پیش 206 گیر کرده. مخصوصا تیپ 5 که ارادت خاصی بهش دارم.
    اما مطمعا هستم یه کارکرده تمیز گیر بیارم تو خریدش درنگ نمیکنم.
    با توجه به دوجه 27 میلیونی شما
    صحبت های دوستان عزیز
    اگر دلت با 206 هست تو خرید تیپ 5 شک نکن
    اگر مشاین صفر کیلومتر میخوای سمند LX EF7
    و در نهایت پزو پارس ELX هست که دیگه واقعا یکی از بهترین خودروهای داخلی هست از هر نظری که فکرش رو بکنی عالیه خصوصا قدرت و شتاب گیری عالی

12. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با توجه به دوجه 27 میلیونی شما
    صحبت های دوستان عزیز
    اگر دلت با 206 هست تو خرید تیپ 5 شک نکن
    اگر مشاین صفر کیلومتر میخوای سمند LX EF7
    و در نهایت پزو پارس ELX هست که دیگه واقعا یکی از بهترین خودروهای داخلی هست از هر نظری که فکرش رو بکنی عالیه خصوصا قدرت و شتاب گیری عالی
    منم مثل این دوستمون تو این دوتا ماشین گیرکردم خودم دلم تو 206 و 207 بود اخرش هم با مشورت چندین مکانیک یه 207 گرفتم

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سمند EF7 مدل 90 کارکرد 90.000 تا با کمی خط و خش و اندازه کف دست از گلکیر عقب رنگ شده
    بیمه 8 ماه، دیسک و صفحه تازه عوض شده، لاستیکهای جلو نو، صندلی راننده هم لقه چون رانندش 170 کیلو وزن داره
    چند می ارزه؟؟
    مرسی

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

الان با بیست و هفت هشت تومن چه مدلی از پارس ای ال ایکس رو میشه گرفت و با چند هزار کارکرد؟ بنظرتون چیز بدرد بخور و تروتمیز که ارزش خرید داشته باشه میشه خرید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •