تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 421 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

یکی فامیل هامون فوت شده ...بعد فرمانده خدمتم که خانوامو میشناسه یه پیام تسلیت فرستاده برام
    چی جواب بدم خوب باشه؟؟؟
    ممنون میشم دوستان کمک کنن

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از پاسختون .

مشکل ما اینه :

بار اول :
    اون : چرا جواب نمیدی ؟ سرت شلوغه نکنه ؟
    من : شرمنده حواسم نبود داشتم مطلب می خوندم جالب بود
    اون : انگار برات جذاب از صحبت با منه . بای
    یک روز قهر ...

بار دوم :
    اون : چرا دیر جواب میدی ؟ سرت شلوغه باز ؟
    من : نه بابا داشتم بازم مطلب می خوندم
    اون : انگار مزاحمم به مطلبت برس بای ( با یه اسمایل )
    دو روز قهر ...

.
    .
    .

بار N ام :
    اون : سرت شلوغه ؟
    من : نه دارم مطلب می خونم !
    اون : چرا همیشه مطلب می خونی ؟ خوب یه کار دیگه کن
    من : چکار کنم ؟ می خوای باز قهر کنیم وقتمون بگذره ؟
    اون : فکر خوبیه ، بای
    یک ماه قهر ...

.
    .
    .
    بار M ام :
    اون :
    من : جانم
    اون : حواست نیست . چکار می کنی ؟
    من : طبق معمول مطلب می خونم
    اون : کی تموم میشه ؟
    من : پی دی اف هست یه چند روزی وقت میبره
    اون : چند روز ؟
    من : شاید یک هفته
    اون : پس فعلا بای

-------------------

تا دلتون بخواد قهر کردیم یک بار دیگه نرفتم آشتی خودش کسی رو واسطه کرد اومد آشتی ولی باز جریان ما همینه

داداش من دختر نیستم اگر دخترم بودم دوست پسر پیدا نمی کردم
    دقیقا همن که گفتم دلش میخواهد بهش توجه کنید خوب شما نمیکنید اونم یاد گرفته چطوری توجه شما رو بگیره [emoji1]
    همیشه یه ترفند رو میزنه ولی نمیگیری منظورشو فکر کنم رشتتون برق بود متوجهش کنید رشتتون زحمت زیادی داره و مجبورید که کتاب بخونید و... و وقت زیادی رو برای درستون صرف کنید حالا چطوری مثلا برنامه خودتون رو در اون حدی که لازمه براش بگید مثلا میپرسه چه خبر چه طوری یا ... هر چی یا هر جور که خودتون میتونید مثلا بگید امروز استاد گفت که جلسه بعد از این قسمت تا این قسمت امتحان و پشتش بگید مجبورم بخونم مهمه ... که طرف بدونه مثلا خوب واقعا مشغولید که نمیشه و نمیخواهید از سرتون بازش کنید یا بهش بیتوجهی کنید نمیتونید توی اون زمان بیشتر توجه داشته باشید بهش
    طرف خیلی میخواهدتون اگر واقعا کسی رو فرستاده برای ماست مالی یه چیزی دارید که طرف رو خیلی علاقه مند کرده( چشم بسته غیب هم میگم حتی به خودم متلک میندازم)
    مثلا یه دوبار این روش رو امتحان کنید که قرار حضوری بزارید و ببینیدش و یه خورده وقت بگزرونید باهاش که کم تر احساس کم توجهی بکنه تنها چیزی که فعلا به ذهنم میرسه اینه که یه مقدار توجه بیشتری بکنید بهش

نه بابا!!!! جدی؟ پسری؟ اسکلمون کردی حاجی یعنی خودم نفهمیدم؟ شما رو نمیدونم ولی من شمارو خیلی تو فروم دیدم میشناسم دیگه (جدی نگیری شوخی بود ولی واقعا میشناسم)

3. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی فامیل هامون فوت شده ...بعد فرمانده خدمتم که خانوامو میشناسه یه پیام تسلیت فرستاده برام
    چی جواب بدم خوب باشه؟؟؟
    ممنون میشم دوستان کمک کنن
    من باشم خیلی ساده و معمولی جواب میدم
    خیلی ممنون از ابراز هم دردی و .... در مورد شما فکر نمیکنم که نیازی باشه که متن رسمی و ... استفاده بشه چون اون شخص داره تو مسائلی که مربوط به روابط کاری و ... شما نیست وارد میشه خوب میشه برداشت کرد که به عنوان یک دوست یا کسی که مثلا اگر از شما بزرگ تره داره هم دردی میکنه و ... خوب چیز خاصی و جود نداره که ادم بگه خیلی ممنون از هم دردیتون و ممنون از لطفتون و ... فکر میکنم کافی باشه
    متن خاصی یا چیز خاصی بلد نیستم که بگم و ازش استفاده بگنم یا دیده باشم استفاده بکنن

5. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

من باشم خیلی ساده و معمولی جواب میدم
    خیلی ممنون از ابراز هم دردی و .... در مورد شما فکر نمیکنم که نیازی باشه که متن رسمی و ... استفاده بشه چون اون شخص داره تو مسائلی که مربوط به روابط کاری و ... شما نیست وارد میشه خوب میشه برداشت کرد که به عنوان یک دوست یا کسی که مثلا اگر از شما بزرگ تره داره هم دردی میکنه و ... خوب چیز خاصی و جود نداره که ادم بگه خیلی ممنون از هم دردیتون و ممنون از لطفتون و ... فکر میکنم کافی باشه
    متن خاصی یا چیز خاصی بلد نیستم که بگم و ازش استفاده بگنم یا دیده باشم استفاده بکنن
    خیلی ممنون از ابراز هم دردی و .... همین غیره رو بگی من یه اس بدم راحت بشم خوب یه کم حساسه کامل بگی ممنون میشم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دقیقا همن که گفتم دلش میخواهد بهش توجه کنید خوب شما نمیکنید اونم یاد گرفته چطوری توجه شما رو بگیره [emoji1]
    همیشه یه ترفند رو میزنه ولی نمیگیری منظورشو فکر کنم رشتتون برق بود متوجهش کنید رشتتون زحمت زیادی داره و مجبورید که کتاب بخونید و... و وقت زیادی رو برای درستون صرف کنید حالا چطوری مثلا برنامه خودتون رو در اون حدی که لازمه براش بگید مثلا میپرسه چه خبر چه طوری یا ... هر چی یا هر جور که خودتون میتونید مثلا بگید امروز استاد گفت که جلسه بعد از این قسمت تا این قسمت امتحان و پشتش بگید مجبورم بخونم مهمه ... که طرف بدونه مثلا خوب واقعا مشغولید که نمیشه و نمیخواهید از سرتون بازش کنید یا بهش بیتوجهی کنید نمیتونید توی اون زمان بیشتر توجه داشته باشید بهش
    طرف خیلی میخواهدتون اگر واقعا کسی رو فرستاده برای ماست مالی یه چیزی دارید که طرف رو خیلی علاقه مند کرده( چشم بسته غیب هم میگم حتی به خودم متلک میندازم)
    مثلا یه دوبار این روش رو امتحان کنید که قرار حضوری بزارید و ببینیدش و یه خورده وقت بگزرونید باهاش که کم تر احساس کم توجهی بکنه تنها چیزی که فعلا به ذهنم میرسه اینه که یه مقدار توجه بیشتری بکنید بهش

نه بابا!!!! جدی؟ پسری؟ اسکلمون کردی حاجی یعنی خودم نفهمیدم؟ شما رو نمیدونم ولی من شمارو خیلی تو فروم دیدم میشناسم دیگه (جدی نگیری شوخی بود ولی واقعا میشناسم)
    چیزی که اعصابمو به هم میریزه تکراری بودن این رفتارشه . شاید فکر می کنه با این رفتارش خیلی با نمک میشه ، شاید هم از عصبانی کردن من لذت می بره . اما چیزی که هست این رفتار تکراری بدجور روی اعصابمه

آیا پیشنهادی دارین که یه جورایی مجبورش کنم این رفتار تکراری رو بزاره کنار ؟
    از برخی دختران هم در ارتباط با این رفتارشون پرسیدم گفتن دوس داریم طرف مقابل رو اذیت کنیم. آیا واقعا همینطوره ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سلام . یه سوال سخت خیلی برام پیش اومده که مشغول به کاری بودم و یادم رفته تلفن همراه و پیغام هامو چک کنم . در این گونه موارد طرف مقابل ( جنس مخالف ) بسیار شاکی میشه که چرا دیر جواب میدی و ... در صورتی که میدونه دقیقا دارم چکار می کنم باز هم میپرسه و قهر می کنه . می خواستم ببینم در اینگونه موارد شما چطور جواب طرف مقابلتونو میدین طوری که نه ناز کنه نه قهر و ....

و سوال دوم : چطور میشه بهشون فهموند که برخی اذیتهاشون ( مثلا همین مثال بالا ) اصلا هم جالب نیست و بیشتر رو اعصابه تا اینکه جالب و سرگرم کننده باشه ؟

یکی رو میشناختم برعکس بود همیشه پسره شاکی بود کجایی؟چرا دیر میجوابی؟ و....
    معمولا این مسائل پیش میاد تا اخلاقیات دوطرف دستشون بیاد

تقریبا تازه هست این ارتباط احتمالا؟
    اگر نه که خب لوس بازی دخترانه ای بیش نیست
    یا باید کوتاه بیاید یا یکطوری رفتار کنید خودش دست بکشه

یا اینکه شما هم کمی راه بیاید باهاش
    زمان های خاصی در طول روز رو بگید از فلان ساعت تا فلان ساعت کمی درگیرم اگر جواب پیامهات دیرشد پیشاپیش ازت عذرمیخوام
    اگر ادم باجنبه ای باشه...

9. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی ممنون از ابراز هم دردی و .... همین غیره رو بگی من یه اس بدم راحت بشم خوب یه کم حساسه کامل بگی ممنون میشم
    نظر من اینه که ساده بگید حالا اگر متن خاصی میخواهید منتظر بمونید یه خورده
    خیلی ممنون از همدردی و لطف شما

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

یکی رو میشناختم برعکس بود همیشه پسره شاکی بود کجایی؟چرا دیر میجوابی؟ و....
    معمولا این مسائل پیش میاد تا اخلاقیات دوطرف دستشون بیاد

تقریبا تازه هست این ارتباط احتمالا؟
    اگر نه که خب لوس بازی دخترانه ای بیش نیست
    یا باید کوتاه بیاید یا یکطوری رفتار کنید خودش دست بکشه

یا اینکه شما هم کمی راه بیاید باهاش
    زمان های خاصی در طول روز رو بگید از فلان ساعت تا فلان ساعت کمی درگیرم اگر جواب پیامهات دیرشد پیشاپیش ازت عذرمیخوام
    اگر ادم باجنبه ای باشه...
    دوست عزیز 3 سال و نیمه داره دقیقا همین اتفاق تکرار میشه ! وقتی میگم یه ماه قهر کرد یعنی واقعا یک ماه قهر کرد !

12. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوست عزیز 3 سال و نیمه داره دقیقا همین اتفاق تکرار میشه ! وقتی میگم یه ماه قهر کرد یعنی واقعا یک ماه قهر کرد !
    تبریک میگم ماشالله به صبر هردو شما
    خب پس به نوعی لجبازیه
    اگر شما میخواستید میتونستید نزاری این اتفاق بیفته در رفتارت تجدید نظر کنی
    اونم میبینه که شما کوتاه نمیای نمیخواد کم بیاره
    بله از قصد اینکار رو میکنه چون میخواد به نوعی شما تسلیم بشید...
    بهرحال اخلاقیات دخترها هم متفاوته از هم نمیشه گفت همشون یکجور هستند ولی خب میتونم تا حدی درکش کنم ولی من خیلی خیلی زودتر از اینها کوتاه می اومدم

14. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چیزی که اعصابمو به هم میریزه تکراری بودن این رفتارشه . شاید فکر می کنه با این رفتارش خیلی با نمک میشه ، شاید هم از عصبانی کردن من لذت می بره . اما چیزی که هست این رفتار تکراری بدجور روی اعصابمه

آیا پیشنهادی دارین که یه جورایی مجبورش کنم این رفتار تکراری رو بزاره کنار ؟
    از برخی دختران هم در ارتباط با این رفتارشون پرسیدم گفتن دوس داریم طرف مقابل رو اذیت کنیم. آیا واقعا همینطوره ؟
    نمیدونم شاید بعضی ها یه اخلاق اذیت کن هم دارن

همین الان به ذهنم رسید طرف نقطه ضعف پیدا کرده ازش استفاده میکنه یکی از راه هاش اینه که عکس العمل نشون ندید و حساسیت نشون ندید

16. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •