یکی فامیل هامون فوت شده ...بعد فرمانده خدمتم که خانوامو میشناسه یه پیام تسلیت فرستاده برام
چی جواب بدم خوب باشه؟؟؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن
یکی فامیل هامون فوت شده ...بعد فرمانده خدمتم که خانوامو میشناسه یه پیام تسلیت فرستاده برام
چی جواب بدم خوب باشه؟؟؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن
دقیقا همن که گفتم دلش میخواهد بهش توجه کنید خوب شما نمیکنید اونم یاد گرفته چطوری توجه شما رو بگیره [emoji1]
همیشه یه ترفند رو میزنه ولی نمیگیری منظورشو فکر کنم رشتتون برق بود متوجهش کنید رشتتون زحمت زیادی داره و مجبورید که کتاب بخونید و... و وقت زیادی رو برای درستون صرف کنید حالا چطوری مثلا برنامه خودتون رو در اون حدی که لازمه براش بگید مثلا میپرسه چه خبر چه طوری یا ... هر چی یا هر جور که خودتون میتونید مثلا بگید امروز استاد گفت که جلسه بعد از این قسمت تا این قسمت امتحان و پشتش بگید مجبورم بخونم مهمه ... که طرف بدونه مثلا خوب واقعا مشغولید که نمیشه و نمیخواهید از سرتون بازش کنید یا بهش بیتوجهی کنید نمیتونید توی اون زمان بیشتر توجه داشته باشید بهش
طرف خیلی میخواهدتون اگر واقعا کسی رو فرستاده برای ماست مالی یه چیزی دارید که طرف رو خیلی علاقه مند کرده( چشم بسته غیب هم میگم حتی به خودم متلک میندازم)
مثلا یه دوبار این روش رو امتحان کنید که قرار حضوری بزارید و ببینیدش و یه خورده وقت بگزرونید باهاش که کم تر احساس کم توجهی بکنه تنها چیزی که فعلا به ذهنم میرسه اینه که یه مقدار توجه بیشتری بکنید بهش
نه بابا!!!! جدی؟ پسری؟ اسکلمون کردی حاجی یعنی خودم نفهمیدم؟ شما رو نمیدونم ولی من شمارو خیلی تو فروم دیدم میشناسم دیگه (جدی نگیری شوخی بود ولی واقعا میشناسم)
من باشم خیلی ساده و معمولی جواب میدم
خیلی ممنون از ابراز هم دردی و .... در مورد شما فکر نمیکنم که نیازی باشه که متن رسمی و ... استفاده بشه چون اون شخص داره تو مسائلی که مربوط به روابط کاری و ... شما نیست وارد میشه خوب میشه برداشت کرد که به عنوان یک دوست یا کسی که مثلا اگر از شما بزرگ تره داره هم دردی میکنه و ... خوب چیز خاصی و جود نداره که ادم بگه خیلی ممنون از هم دردیتون و ممنون از لطفتون و ... فکر میکنم کافی باشه
متن خاصی یا چیز خاصی بلد نیستم که بگم و ازش استفاده بگنم یا دیده باشم استفاده بکنن
خیلی ممنون از ابراز هم دردی و .... همین غیره رو بگی من یه اس بدم راحت بشمخوب یه کم حساسه کامل بگی ممنون میشم
چیزی که اعصابمو به هم میریزه تکراری بودن این رفتارشه . شاید فکر می کنه با این رفتارش خیلی با نمک میشه ، شاید هم از عصبانی کردن من لذت می بره . اما چیزی که هست این رفتار تکراری بدجور روی اعصابمه
آیا پیشنهادی دارین که یه جورایی مجبورش کنم این رفتار تکراری رو بزاره کنار ؟
از برخی دختران هم در ارتباط با این رفتارشون پرسیدم گفتن دوس داریم طرف مقابل رو اذیت کنیم. آیا واقعا همینطوره ؟
یکی رو میشناختم برعکس بودهمیشه پسره شاکی بود کجایی؟چرا دیر میجوابی؟ و....
معمولا این مسائل پیش میاد تا اخلاقیات دوطرف دستشون بیاد
تقریبا تازه هست این ارتباط احتمالا؟
اگر نه که خب لوس بازی دخترانه ای بیش نیست
یا باید کوتاه بیاید یا یکطوری رفتار کنید خودش دست بکشه
یا اینکه شما هم کمی راه بیاید باهاش
زمان های خاصی در طول روز رو بگید از فلان ساعت تا فلان ساعت کمی درگیرم اگر جواب پیامهات دیرشد پیشاپیش ازت عذرمیخوام
اگر ادم باجنبه ای باشه...![]()
نظر من اینه که ساده بگید حالا اگر متن خاصی میخواهید منتظر بمونید یه خورده
خیلی ممنون از همدردی و لطف شما
دوست عزیز 3 سال و نیمه داره دقیقا همین اتفاق تکرار میشه !وقتی میگم یه ماه قهر کرد یعنی واقعا یک ماه قهر کرد !
تبریک میگم ماشالله به صبر هردو شما
خب پس به نوعی لجبازیه
اگر شما میخواستید میتونستید نزاری این اتفاق بیفته در رفتارت تجدید نظر کنی
اونم میبینه که شما کوتاه نمیای نمیخواد کم بیاره
بله از قصد اینکار رو میکنه چون میخواد به نوعی شما تسلیم بشید...
بهرحال اخلاقیات دخترها هم متفاوته از هم نمیشه گفت همشون یکجور هستند ولی خب میتونم تا حدی درکش کنمولی من خیلی خیلی زودتر از اینها کوتاه می اومدم
نمیدونم شاید بعضی ها یه اخلاق اذیت کن هم دارن
همین الان به ذهنم رسید طرف نقطه ضعف پیدا کرده ازش استفاده میکنه یکی از راه هاش اینه که عکس العمل نشون ندید و حساسیت نشون ندید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)