تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 405 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ایراد از منبع انبساط است و باید دوباره برسی بشه.
    سال پیش من این سوالو پرسیدم ولی به نتیجه نرسید بعد از اون موقع تو حالت تابسانی مشکل زیادی نداشت ولی امسال دوباره این افت فشار شدیدتر شده بود به طوری هر روز باید مخزن پر میشد منم زنگ زدم به نمایندگی اومدن نگاه کردن فهمیدن مشکل از منبع انبساط که گازش نشت کرده بود و هیچ گازی توش نبود با تعویض منبع مشکل حل شد.

ولی چند روز بعد نصب منبع جدید مشکل دیگه ای به وجود اومد که هر چند روزی فشار خود به خود یکباره مثلا از 1.8 بار به زیر 0.9 بار افت میکنه و پکیج هم به خاطر افت فشار خاموش میشه.

جالب اینجاست که وقتی هم شیر پر کن رو باز میکنم بعد چندثانیه دوباره فشار یکباره به 1.8 بار میره و درست میشه. این اتفاق اکثرا موقع استفاده از آب گرم و موقع تنظیم دمای رادیاتور به زیر 50 درجه پیش میاد.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

2. 2 کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دما دستگاه را روي ٤٥ درجه تنظيم كرديم .شير أب را باز ميكنيم درجه بر روي دستگاه تا ٤٤ درجه ميرود أيا اين عادي است ؟با تشكر فراوان
    Last edited by maryamshe; 11-02-2015 at 20:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سوالي از تعميركار محترم داشتم ..به چه دليلي به بعضي از سوالها پاسخ داده ميشود ولي به بعضي ديگر جواب داده نميشود.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله عادی و مشکلی نداره. اگر یکمی فشار آبگرم را کمتر کنید دما تا 44 درجه هم میرسه.
    دما دستگاه را روي ٤٥ درجه تنظيم كرديم .شير أب را باز ميكنيم درجه بر روي دستگاه تا ٤٤ درجه ميرود أيا اين عادي است ؟با تشكر فراوان

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ببخشید اگر سوالی کردید و جوابی از بچه های فعال گروه تعمیرات پکیج دیواری نگرفتید.
    چون وقت زیادی نمیتونم اینجا باشم معمولاسعی میکنم به سوالاتی که فورس ماژور هستند جواب بدم.مثلا کسی دستگاهش مشکل داره و نیاز به کمک سریع داشته باشه. بعضی روزها هم که وقتم آزادتره به همه سوالات با کمال میل جواب میدم. قطعا دیگر دوستان هم همین شرایط را دارند.
    سوالي از تعميركار محترم داشتم ..به چه دليلي به بعضي از سوالها پاسخ داده ميشود ولي به بعضي ديگر جواب داده نميشود.

7. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.

من در گرگان زندگی میکنم.خونه پدری م رو ساختم و 12 واحد شده .8 تا 125 و 3 تا 160 و یک دونه 90 متری.
    کمتربن درجه دما تو زمستون 8- تا 10- بوده .یکی از واحد های 160 رو برای زندگی انتخاب کردم و در فکر تهیه سیستم گرمایشی پکیج هستم.
    این واحد در طبقه سوم جنوبی هست و از 4 طرف بازه.یک واحد هم در طبقه 4 قرار داره . واحد جنوبی بوده و باران در منطقه ما از سمت جنوب غربی بیشتره .
    پذیرایی این واحد 100 متر هست و 3 اتاق خواب داره که 12 الی 16 متری ی و دو حمام داره که یکی ش 3 متر و اون یکی ش 8 متره.
    در پذیرایی 3 جای رادیاتور داره و در هر اتاق یک عدد و حمام ها هم یک دونه.

تجربه کار با تایچی رو داشتم .در 2 سال اول پکیج خوبی بود ولی در سال سوم نه .

دوستان پیشنهاد شما برای پکیج و رادیاتور و تعداد پره های اون چیه ؟لازم به ذکره من آدم سرمایی هستم و خیلی جهنم بودن خونه برام مهم نیست .

مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    پکیج اپتیما دارم و تاره 2 ماه خریدم و الان مدتی اب رو گرم نمیکنه یعنی اب ولرم
    تا میاد جوش بشه یهو سرد میشه و ولرم میمونه

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر دستگاه خاموش میشه و نمیتونه آب را به خوبی گرم کنه باید با تعمیرکار تماس بگیرید.
    ولی اگر در هنگام مصرف آبگر روشنه ولی نمیتونه آب را گرم کنه. بهتره آب داع را نصف باز کنی ببینی دما بالاتر میره یا نه ؟
    سلام
    پکیج اپتیما دارم و تاره 2 ماه خریدم و الان مدتی اب رو گرم نمیکنه یعنی اب ولرم
    تا میاد جوش بشه یهو سرد میشه و ولرم میمونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.

من در گرگان زندگی میکنم.خونه پدری م رو ساختم و 12 واحد شده .8 تا 125 و 3 تا 160 و یک دونه 90 متری.
    کمتربن درجه دما تو زمستون 8- تا 10- بوده .یکی از واحد های 160 رو برای زندگی انتخاب کردم و در فکر تهیه سیستم گرمایشی پکیج هستم.
    این واحد در طبقه سوم جنوبی هست و از 4 طرف بازه.یک واحد هم در طبقه 4 قرار داره . واحد جنوبی بوده و باران در منطقه ما از سمت جنوب غربی بیشتره .
    پذیرایی این واحد 100 متر هست و 3 اتاق خواب داره که 12 الی 16 متری ی و دو حمام داره که یکی ش 3 متر و اون یکی ش 8 متره.
    در پذیرایی 3 جای رادیاتور داره و در هر اتاق یک عدد و حمام ها هم یک دونه.

تجربه کار با تایچی رو داشتم .در 2 سال اول پکیج خوبی بود ولی در سال سوم نه .

دوستان پیشنهاد شما برای پکیج و رادیاتور و تعداد پره های اون چیه ؟لازم به ذکره من آدم سرمایی هستم و خیلی جهنم بودن خونه برام مهم نیست .

مرسی.
    یعنی سوال سختی بود ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوست گرامی
    لطفا نظر کارشناسی تون رو درباره کیفیت پکیج های لورچ مدل آریان بفرمایید.
    باتشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •