ایراد از منبع انبساط است و باید دوباره برسی بشه.
ایراد از منبع انبساط است و باید دوباره برسی بشه.
دما دستگاه را روي ٤٥ درجه تنظيم كرديم .شير أب را باز ميكنيم درجه بر روي دستگاه تا ٤٤ درجه ميرود أيا اين عادي است ؟با تشكر فراوان
Last edited by maryamshe; 11-02-2015 at 20:43.
سوالي از تعميركار محترم داشتم ..به چه دليلي به بعضي از سوالها پاسخ داده ميشود ولي به بعضي ديگر جواب داده نميشود.
بله عادی و مشکلی نداره. اگر یکمی فشار آبگرم را کمتر کنید دما تا 44 درجه هم میرسه.
ببخشید اگر سوالی کردید و جوابی از بچه های فعال گروه تعمیرات پکیج دیواری نگرفتید.
چون وقت زیادی نمیتونم اینجا باشم معمولاسعی میکنم به سوالاتی که فورس ماژور هستند جواب بدم.مثلا کسی دستگاهش مشکل داره و نیاز به کمک سریع داشته باشه. بعضی روزها هم که وقتم آزادتره به همه سوالات با کمال میل جواب میدم. قطعا دیگر دوستان هم همین شرایط را دارند.
با سلام خدمت اساتید محترم.
من در گرگان زندگی میکنم.خونه پدری م رو ساختم و 12 واحد شده .8 تا 125 و 3 تا 160 و یک دونه 90 متری.
کمتربن درجه دما تو زمستون 8- تا 10- بوده .یکی از واحد های 160 رو برای زندگی انتخاب کردم و در فکر تهیه سیستم گرمایشی پکیج هستم.
این واحد در طبقه سوم جنوبی هست و از 4 طرف بازه.یک واحد هم در طبقه 4 قرار داره . واحد جنوبی بوده و باران در منطقه ما از سمت جنوب غربی بیشتره .
پذیرایی این واحد 100 متر هست و 3 اتاق خواب داره که 12 الی 16 متری ی و دو حمام داره که یکی ش 3 متر و اون یکی ش 8 متره.
در پذیرایی 3 جای رادیاتور داره و در هر اتاق یک عدد و حمام ها هم یک دونه.
تجربه کار با تایچی رو داشتم .در 2 سال اول پکیج خوبی بود ولی در سال سوم نه .
دوستان پیشنهاد شما برای پکیج و رادیاتور و تعداد پره های اون چیه ؟لازم به ذکره من آدم سرمایی هستم و خیلی جهنم بودن خونه برام مهم نیست .
مرسی.
سلام
پکیج اپتیما دارم و تاره 2 ماه خریدم و الان مدتی اب رو گرم نمیکنه یعنی اب ولرم
تا میاد جوش بشه یهو سرد میشه و ولرم میمونه
اگر دستگاه خاموش میشه و نمیتونه آب را به خوبی گرم کنه باید با تعمیرکار تماس بگیرید.
ولی اگر در هنگام مصرف آبگر روشنه ولی نمیتونه آب را گرم کنه. بهتره آب داع را نصف باز کنی ببینی دما بالاتر میره یا نه ؟
یعنی سوال سختی بود ؟
سلام خدمت دوست گرامی
لطفا نظر کارشناسی تون رو درباره کیفیت پکیج های لورچ مدل آریان بفرمایید.
باتشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)