شما تو جمله فارسی گفته بودی: هر کسو بیشتر دوست داری ، زودتر دلتو می شکنه
واین زودتر رو به نظر من نمیشه از کلمه fast براش استفاده کرد - چون منظور شما زمان هست به نظرم باید از همون soon استفاده بشه ( این موردی هست که شما تو تمام جملاتتون استفاده کردید)
در جمله someone you love that more , break your heart faster علاوه بر اون fast شما ساختار جمله رو با اوردن اون that خراب کردی
دو مورد هست
1- نیازی به آوردن ضمیرنداره جمله چون معناش در همون someone you love more نهفته هست
2- تازه اگه ضمیر هم بخوای بیاری that کاملا اشتباه هست شما داری میگی کسی رو که دوستش داری این ش یعنی او پس اگه بخوای ضمیر هم بیاری باید بگی someone you love him/her ولی بهتره که ضمیر حذف بشه و به این صورت نوشته بشه someone you love more
در جمله everyone's which you love more , break your heart faster هم یه اشتباه بارز وجود داره و اون استفاده از which هست که شما میبایستی از whom استفاده کنی
قوانین ضمایر موصولی به شکل زیره ( ساختار از چپ به راست هست - درست عین یه جمله انگلیسی)
فعل + Who + اسم انسان ( شخص)
فاعل+ whom + اسم انسان ( شخص)
فاعل/فعل + which + اسم غیر انسان ( غیر شخص)
اسم انسان/ اسم غیر انسان + whose + اسم انسان / غیر انسان
و در آخر هم جواب سوالتون با توضیحاتی که دادم احتمالا متوجه شدید - خب چرا من گفتم breaks و نگفتم break به این دلیل که break بر میگرده به the one یا همون someone که خودتون گفتید یعنی he یا she که میشه سوم شخص و میدونید که فعلی که به سوم شخص اشاره میکنه s میگیره