سلام دوستان
من یه تبلت 10 اینچی سیمکارت خور نیاز دارم برای کارای معمولی: فیلم، اینترنت، موزیک و بازی های سبک.
با حداقل هزینه ولی نمی خوام اذیت کنه، یعنی هنگ کردن و داغ کردن و مشکلات دیگه!
دوستان پیشنهاد بدهند
هزینه زیر یک میلیون هر چه کمتر بهتر!
سلام دوستان
من یه تبلت 10 اینچی سیمکارت خور نیاز دارم برای کارای معمولی: فیلم، اینترنت، موزیک و بازی های سبک.
با حداقل هزینه ولی نمی خوام اذیت کنه، یعنی هنگ کردن و داغ کردن و مشکلات دیگه!
دوستان پیشنهاد بدهند
هزینه زیر یک میلیون هر چه کمتر بهتر!
زیر 1 تومن 10 اینچی پیدا نمی کنید.
راستی galaxy tab3 هم بد نیست.
galaxy tab 3 10 اینچی مگه اومده؟ قیمتش چنده؟
ی سری به سایت ها بزنید.قیمتش 800 تومن هست.
سلام به همه دوستان ، من بین سه تبلت note 10.1 , note 8 , asus tf300tg شک دارم، به نظرتون کدومش مناسب تره ؟ ، اگه یکم راهنمایی کنید ممنون میشم .(هدفم از تبلت هم فیلم دیدن + بازی + اینترنت هست)
Last edited by Werner; 21-07-2013 at 15:20.
زیر 1 تومن 10 اینچی خوب که انتظارات شما رو بر آورده کنه نیست اما:
Asus Memo Pad 10 Smart هست که مدل 16 گیگ بدون گارانتی اش باید حدود 1.200 باشه. 10 اینچ صفحه IPS با رزولیشن HD، پردازنده چهارهستهای تگرا 3 و دوربین پشت و وب کم و داشتن اسلات کارت حافظه مایکرو SD برای ارتقا حافظه که بدون شک برای دیدن فیلم های بیشتر لازمه! کلاً خوش قیمت هست.
مدل دیگری هم هست و اون Huawei MediaPad FHD هست که البته مارکش هواوی هست ولی مشخصات خوبی داره و شاید از Memo Pad 10 Smart هم بهتر باشه اما حقیقتاً خودم برند معتبر و با کیفیت Asus رو بیشتر توصیه میکنم.![]()
Asus Memo Pad 10 Smart این مدل سیمکارت نمی خوره.
Huawei MediaPad FHD اینم قیمتش 1.350 هست. به نظرم زیاده.
فکر کنم شما 7 اینچیش رو می گید آخه 10 اینچی هنوز تو بازار نیومده!
دوست عزیز 10 اینچی زیر 1 تومن دنبالش نرو. البته منظورم تبلت های مارک هست ولی Ainol Novo Hero 10 با قیمت حدود 900 ت هست.
در ضمن این هم سیم کارت نمیخوره. آپشن هایی که شما میخوای زیر 1 تومن فقط تبلت های چینی پیدا میشه. پیشنهاد من اینه که بودجتون رو بالا ببرید.
Last edited by AM1R95; 21-07-2013 at 17:16.
انتخاب note 10 بهترین گزینه هست.
سی پی یوی قدرتمند 4 هسته ای داره و برای بازی و فیلم دیدن هیچ مشکلی احساس نمی کنی.
برای وب گردی هم صفحه ی 10 اینچ کاملا ایده آل هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)