یه شهری ک نزدیکه زنجان باشه ، اره م 2 ام
یه شهری ک نزدیکه زنجان باشه ، اره م 2 ام
ببین پارسال یکی 11000 شده علوم کامپیوتر دانشگاه تهران قبول شده.
مهندسی کشاورزی هم همینطور. بعد تو شبانه هم میتونی مثه نرم افزار قم همدان گلستان(روزانه)
تقریبا تو هیچ روزانه ای شانس ندارید (برای مهندسی شیمی)
!اما شاید شبانه شهرتون با توجه به جنسیتی کردن شانس داشته باشید .
Last edited by parya220; 07-08-2011 at 01:16.
به نرم افزار وit و هر چی مربوط ب کامپیوتره علاقه دارم ، به شیمی ام خیلی علاقه دارم گفتم شاید یه شانسی واسه مهندسی شیمی داشته باشم که ندارم!! البته درصد شیمی از همه ی تخصصیام بیشتر بود 43 ، اینا تاثیری ندارن ،نه؟
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
اون پارانتزو اول نزاشته بودی ،3کته کردم!!
چیییییی؟یعنی امسال بزنه ژنتیک تهران بعد سال بعد بدون کنکور بره داروی شهرستان بعد انتقالی بگیره بیاد تهران؟!مغزم آب پز شد اینو خوندم علی جان! ببین بذار یه چیزایی رو بهت توضیح بدم: اول اینکه همه بچه های تجربی بعد از اینکه وارد پیش دانشگاهی میشن عاشق رشته ژنتیک میشن (به خاطر فصل 1 و 2زیست که در مورد ژنتیکه) ولی باید بگم این رشته اصلا اونی نیست که فکر میکنن . بازار کار نداره . تهشم هیچ خبری نیست. اینجا هم ایرانهیعنی خبری از اون کارایی که توی پیش دانشگاهی میخوندیم نیست!
پس با این رتبه به ژنتیک فکر نکنه بهتره
دوم اینکه وقتی ایشون رشته ژنتیک رو میزنه چون از دارو خیلی پایینتره تقریبا محاله که ساله بعد سنجش بذاره بره رشته بالاتر بشینه درس بخونه . البته از رشته بالا به رشته پایین رو میشه یعنی اگه دارو باشه بعد بگه میخوام برم ژنتیک میشه
سوم اینکه حالا چه کاریه وقتی میشه دارو قبول شد همون سال اول یه سال عمرشو بذاره سر ژنتیک. بیاد دارو بخونه واسه تخصص میتونه بره رشته ژنتیک بخونه (اگه اشتباه نکنم) ولی این روشی که گفتی رو من حتی تا حالا توخوابم ندیده بودم چه برسه تو بیداری شنیده باشم!
سینا جون منظورش این بود که داروهای شهرستان رو همونطور که گفتی میاره بعد اول ژنتیک تهران بزنهبعد یه سال که تهران خوند بره شهرستان دارویی که توی انتخاب های بعدی قبول شده بعد ژنتیک رو
با انتقالی مهمان چیزی بخونهو به قول خودش بعد یه ترم انتقالی بگیرهاز داروی شهرستان بیاد تهران دارو رو بخونه
![]()
خیلی پیچیده شد
والا نظر من اینه جاهایی مثه شیراز / اصفهان که از نظر شهری و محیطی تقریبا مثل تهران هستن برای دانشجویی که از تهران میره راحت تر جور میشن با این شهرا تا شهرای دیگه + شاید تونست انتقالی / مهمانی برا تهران بگیره از این جاها بعدا
ببین علوم کامپیوتر یکم فرق داره ها اول یه تحقیق بکن
کسی نیست جواب بده؟
زیست شناسی عمومی/گیاهی و باقی شاخه ها
شیمی محض
زمین شناسی
پرستاری به احتمال کم
مامایی با احتمال کم
مهندسی کشاورزی
مهندسی منابع طبیعی
مهندسی فضای سبز
بهداشت محیط
حسابداری
مدیریت
علوم اقتصادی
کتابداری
سلام دوستان
به نظر شما با رتبه ی 7400 تجربی ناحیه ی 3 بومی استان فارس بهترین رشته ای که میشه قبول شد چیه؟ واینکه شانس قبولی تو رشته ی علوم تغذیه رو دارم یا نه؟فیزیوتراپی چی؟
من 9500 شدم به صنایع و مواد و عمران علامه دارم.. بومی اهوازم و پسر
چه دانشگاه هایی شانس دارم؟
دوستم مث خودمه فقط 37000 شده.. اون چطور؟ پیام نور یا جهاد دانشگاهی اهواز چه رشته هایی میاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)