یکی از آشنایان ما 128 مخابرات گرفته و من رفتم براش راه انداختم.
اولش وصل نمیشد و با ارور 691 مواجه شدم...
زنگ زدم 2828 و هی یارو میگفت نه و مشکل از خودتونه و اینجا همه چیز درسته...
گفتم مردک من دفعه اولم نیست و مودم درست کانفیگ شده و ارتباط کامپیوتر با مودم درسته و مودمم روی bridge تنظیم کردم که با ویندوز وصل بشم (pppoe توی خود مودمم تنظیم کنم وصل نمیشه)...
وقتی ارور این مدلی میده یعنی ارتباط من تا خود مرکز مخابراتی درسته و سرور شما داره منو ریجکت میکنه میگه یوزرنیم پسوردم اشتباس...!
یارو آخرش کوتاه اومد و گفت یه ربع دیگه باهاتون تماس میگیرن...
نیم ساعت بعد یکی دیگه که مثلاً سوپروایزر اون بود و بیشتر حالیش بود زنگ زد؛ منو وادار کرد که مودمو یه ریست فکتوری کنم و مجبور شدم دوباره همه چیزا رو تنظیم کنم...
بعد نیم ساعت اینم میگفت که نه و مشکل از خودتونه؛ منم برگشتم به اینم گفتم به قول خودمون که آغا ** نگو من درفعه اولم نیست و مشکل از سرور **ری خودتونه...
یارو گفت مودمو خاموش کن و رفت 10 دقیقه داشت به قول خودش بررسی میکرد...
بعد گفت که یکی به نظر میاد داره از خطتون استفاده میکنه (خسته نباشید با این امنیتتون)؛ من امشب چک میکنم و اگه مشکلو پیدا نکردم فردا میسپرم صبح همکارا درست کنن (10 شب بود)...
فرداشم وصل نشد و زنگ زدن من دوباره رفتم خونه ـشون و یه چند باری تست کردم وصل شد...
فرداش دوباره زنگ زدن گفتن وصل نمیشه... ولی یه ربع بعدش وصل شد...
امروز که 3 روز گذشته زنگ زدن گفتن از ظهر تا حالا وصل نمیشه و ارور هم همچنان 691 ـه...
گفتم برین زنگ بزنین و قطع نکنید و به طور سیریش واری بخواید درست کنن؛ اینائم زنگ زدن و یارو اول میگفته که مودمتون با کامپیوتر ست نیست و فلان؛ گفتم دوباره زنگ بزنید...
خلاصه بعد 3 بار زنگ زدن در آخر جواب همون بوده: یکی داره از خطتون استفاده میکنه...
در کل میخوام ببینم همچین مشکل مزخرفی شماها با این مخابرات داشتین تا حالا؟
یعنی انقدر امنیت سیستماشون ریـ ـده که این وضعشونه...
مشکلم از داخل این ساختمون نیست که کسی از سیمشون خط گرفته باشه و یعنی یکی دیگه معلوم نیست کجای این شهر داره از این user/pass استفاده میکنه...
یارو میگفت که پیدا کردن و شناساییش سخته و خیلی طول میکشه (آره جون عمه ـتون، همه سیستما همه چیزو log میکنن و اطلاعات ازتون چیزی بخواد در اندک ثانیه ای کل سوابق خط و جزئیاتشو میدین بهشون)...
user/pass هم تازه گرفته که یعنی فردی که داره استفاده میکنه به همین راحتی به دیتابیسشون دسترسی داره...!
اصن یه وضی کسی راهی سراغ نداره؟
حالا پس فردا به احتمال زیاد حضوری میرم داد هوار میکنم...
یعنی ساپورت به این مزخرفی توی هیچ شرکتی ندیدم... صبانت یه زمانی ساپورتشون همه رو میپیچوند ولی کیفیت سرویسشون همیشه خوب بوده؛ ولی اینا هم کیفیت سرویسشون داغونه هم ساپورتشون...!

جواب بصورت نقل قول

.gif)