تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 2608 اولاول ... 1842342742802812822832842852862872882943343847841284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 26071

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

یکی از آشنایان ما 128 مخابرات گرفته و من رفتم براش راه انداختم.

اولش وصل نمیشد و با ارور 691 مواجه شدم...

زنگ زدم 2828 و هی یارو میگفت نه و مشکل از خودتونه و اینجا همه چیز درسته...

گفتم مردک من دفعه اولم نیست و مودم درست کانفیگ شده و ارتباط کامپیوتر با مودم درسته و مودمم روی bridge تنظیم کردم که با ویندوز وصل بشم (pppoe توی خود مودمم تنظیم کنم وصل نمیشه)...

وقتی ارور این مدلی میده یعنی ارتباط من تا خود مرکز مخابراتی درسته و سرور شما داره منو ریجکت میکنه میگه یوزرنیم پسوردم اشتباس...!

یارو آخرش کوتاه اومد و گفت یه ربع دیگه باهاتون تماس میگیرن...

نیم ساعت بعد یکی دیگه که مثلاً سوپروایزر اون بود و بیشتر حالیش بود زنگ زد؛ منو وادار کرد که مودمو یه ریست فکتوری کنم و مجبور شدم دوباره همه چیزا رو تنظیم کنم...

بعد نیم ساعت اینم میگفت که نه و مشکل از خودتونه؛ منم برگشتم به اینم گفتم به قول خودمون که آغا ** نگو من درفعه اولم نیست و مشکل از سرور **ری خودتونه...

یارو گفت مودمو خاموش کن و رفت 10 دقیقه داشت به قول خودش بررسی میکرد...

بعد گفت که یکی به نظر میاد داره از خطتون استفاده میکنه (خسته نباشید با این امنیتتون)؛ من امشب چک میکنم و اگه مشکلو پیدا نکردم فردا میسپرم صبح همکارا درست کنن (10 شب بود)...

فرداشم وصل نشد و زنگ زدن من دوباره رفتم خونه ـشون و یه چند باری تست کردم وصل شد...

فرداش دوباره زنگ زدن گفتن وصل نمیشه... ولی یه ربع بعدش وصل شد...

امروز که 3 روز گذشته زنگ زدن گفتن از ظهر تا حالا وصل نمیشه و ارور هم همچنان 691 ـه...

گفتم برین زنگ بزنین و قطع نکنید و به طور سیریش واری بخواید درست کنن؛ اینائم زنگ زدن و یارو اول میگفته که مودمتون با کامپیوتر ست نیست و فلان؛ گفتم دوباره زنگ بزنید...

خلاصه بعد 3 بار زنگ زدن در آخر جواب همون بوده: یکی داره از خطتون استفاده میکنه...

در کل میخوام ببینم همچین مشکل مزخرفی شماها با این مخابرات داشتین تا حالا؟

یعنی انقدر امنیت سیستماشون ریـ ـده که این وضعشونه...

مشکلم از داخل این ساختمون نیست که کسی از سیمشون خط گرفته باشه و یعنی یکی دیگه معلوم نیست کجای این شهر داره از این user/pass استفاده میکنه...

یارو میگفت که پیدا کردن و شناساییش سخته و خیلی طول میکشه (آره جون عمه ـتون، همه سیستما همه چیزو log میکنن و اطلاعات ازتون چیزی بخواد در اندک ثانیه ای کل سوابق خط و جزئیاتشو میدین بهشون)...

user/pass هم تازه گرفته که یعنی فردی که داره استفاده میکنه به همین راحتی به دیتابیسشون دسترسی داره...!

اصن یه وضی کسی راهی سراغ نداره؟

حالا پس فردا به احتمال زیاد حضوری میرم داد هوار میکنم...

یعنی ساپورت به این مزخرفی توی هیچ شرکتی ندیدم... صبانت یه زمانی ساپورتشون همه رو میپیچوند ولی کیفیت سرویسشون همیشه خوب بوده؛ ولی اینا هم کیفیت سرویسشون داغونه هم ساپورتشون...!
    Last edited by Zeitgeist; 17-06-2012 at 21:37.

2. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گفتم مردک من دفعه اولم نیست و مودم درست کانفیگ شده و ارتباط کامپیوتر با مودم درسته و مودمم روی bridge تنظیم کردم که با ویندوز وصل بشم (pppoe توی خود مودمم تنظیم کنم وصل نمیشه)...

وقتی ارور این مدلی میده یعنی ارتباط من تا خود مرکز مخابراتی درسته و سرور ما داره منو ریجکت میکنه میگه یوزرنیم پسوردم اشتباس...!

نیم ساعت بعد یکی دیگه که مثلاً سوپروایزر اون بود و بیشتر حالیش بود زنگ زد؛ منو وادار کرد که مودمو یه ریست فکتوری کنم و مجبور شدم دوباره همه چیزا رو تنظیم کنم...

بعد نیم ساعت اینم میگفت که نه و مشکل از خودتونه؛ منم برگشتم به اینم گفتم به قول خودمون که آغا ** نگو من درفعه اولم نیست و مشکل از سرور **ری خودتونه...

بعد گفت که یکی به نظر میاد داره از خطتون استفاده میکنه (خسته نباشید با این امنیتتون)؛ من امشب چک میکنم و اگه مشکلو پیدا نکردم فردا میسپرم صبح همکارا درست کنن (10 شب بود)...

فرداشم وصل نشد و زنگ زدن من دوباره رفتم خونه ـشون و یه چند باری تست کردم وصل شد...

امروز که 3 روز گذشته زنگ زدن گفتن از ظهر تا حالا وصل نمیشه و ارور هم همچنان 691 ـه...

گفتم برین زنگ بزنین و قطع نکنید و به طور سیریش واری بخواید درست کنن؛ اینائم زنگ زدن و یارو اول میگفته که مودمتون با کامپیوتر ست نیست و فلان؛ گفتم دوباره زنگ بزنید...

خلاصه بعد 3 بار زنگ زدن در آخر جواب همون بوده: یکی داره از خطتون استفاده میکنه...

مشکلم از داخل این ساختمون نیست و یعنی یکی دیگه معلوم نیست کجای این شهر داره از این user/pass استفاده میکنه...

یارو میگفت که پیدا کردن و شناساییش سخته و خیلی طول میکشه (آره جون عمه ـتون، همه سیستما همه چیزو log میکنن و اطلاعات ازتون چیزی بخواد در اندک ثانیه ای کل سوابق خط و جزئیاتشو میدین بهشون)...

user/pass هم تازه گرفته که یعنی فردی که داره استفاده میکنه به همین راحتی به دیتابیسشون دسترسی داره...!

یعنی ساپورت به این مزخرفی توی هیچ شرکتی ندیدم... صبانت یه زمانی ساپورتشون همه رو میپیچوند ولی کیفیت سرویسشون همیشه خوب بوده؛ ولی اینا هم کیفیت سرویسشون داغونه هم ساپورتشون...!
    من فک می کنم یه خورده دیگه هم حوصله کنید

می تونم بگم همه از این مشکلات تو ایران با همه دارن و منحصر به این مخابرات نیست

من همون شب اولی که با کلی مکافات وصل شدم ، اینقدر مزخرف بود که گفتم فردا میرم فسخ می کنم

ببو ها خبر نداشتن که وصل شده ، 10 بار زنگ زدن که وصل شده ، من از بس گفتم بله زبونم مو درآوورد

ولی بعد درست شد و فرفی با همون جایی که قبلا ازش داشتم (سپنتا) نداشت ، تازه آپ لودش که بهتر هم بود! هنوزم هست!!

4. این کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

وقتی ارور این مدلی میده یعنی ارتباط من تا خود مرکز مخابراتی درسته و سرور شما داره منو ریجکت میکنه میگه یوزرنیم پسوردم اشتباس...!

مشکلم از داخل این ساختمون نیست که کسی از سیمشون خط گرفته باشه و یعنی یکی دیگه معلوم نیست کجای این شهر داره از این user/pass استفاده میکنه...

آخه مخابرات تهران فقط نامحدود میده دلیل نداره کسی بخواد از اکانت کس دیگه به صورت غیرقانونی استفاده کنه! مگر اونکه اشتباها یوزر/پس رو به 2 نفر داده باشن!!! اگه تونستید برید پسورد رو عوض کنید.

6. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

آخه مخابرات تهران فقط نامحدود میده دلیل نداره کسی بخواد از اکانت کس دیگه به صورت غیرقانونی استفاده کنه! مگر اونکه اشتباها یوزر/پس رو به 2 نفر داده باشن!!! اگه تونستید برید پسورد رو عوض کنید.
    آره همینه احتمالاً

هرچقدر به یارو میگفتم یوزر پس جدید بده نمیداد...!

البته یکی از راه های ممکن برای استفاده حداکثری از downstrem ست شده برای یه پورت میتونه همین باشه...

8. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سرعت شما نوسان داره؟

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

مرکز مخابرات تندگویان
    امروز اواع و اقسام ارور رو داشتم
    734
    619
    31
    واقعا چی بگم دیگه!؟!!!!

11. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

امروز برا منم وصل نمیشد (از صبح) زنگ زدم گفتن مشکل از ماست. فردا درست میشه.
    ولی الان درست شد.
    یه چیز جالب! الان COD4 رو زدم، پینگم کمتر 999 میشه! ولی هنوز مشکل داره. نمیشه بازی کرد.
    512 کنم درست میشه؟ یکی گفت زنگ بزنم بگم پورتمو ریست کنن!! اینو بگم قبول نمیکنن! بگم پینگم میشه 999، میگن پینگ چیه!
    چیکار کنم؟

13. این کاربر از |Arman| بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منم از این ارورها این چند وقته زیاد میگیرم
    پاسخگو هم نیست پشتیبانی مخابرات
    کلا انگار کارشناساشون اموزش دیدن که طرف مقابل رو متقاعد کنن مشکل از خودشه
    همه این مشکلات هم ناشی از خریدن تجهیزات اشغال چینی هست گرفتن بستن رو مراکزشون
    جالب اینه که با همین تجهیزاتم بلد نیستن کار کنن !
    من انقدر به منطقه مخابراتی زنگ میزنم زگیل میشم وقتی به مشکل میخورم که به اسم تو منطقه مخابراتی میشناسنم
    برا اینکه غیر از 2828 به منطقه هم زنگ میزنم از بس که خطم فیبر نوریه

15. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

امروز برا منم وصل نمیشد (از صبح) زنگ زدم گفتن مشکل از ماست. فردا درست میشه.
    ولی الان درست شد.
    یه چیز جالب! الان COD4 رو زدم، پینگم کمتر 999 میشه! ولی هنوز مشکل داره. نمیشه بازی کرد.
    512 کنم درست میشه؟ یکی گفت زنگ بزنم بگم پورتمو ریست کنن!! اینو بگم قبول نمیکنن! بگم پینگم میشه 999، میگن پینگ چیه!
    چیکار کنم؟
    به من هم همینو گفتن...
    سوال بپرسی طرف میگه:اصلا اینترنت چیه؟!!!
    منم از این ارورها این چند وقته زیاد میگیرم
    پاسخگو هم نیست پشتیبانی مخابرات
    کلا انگار کارشناساشون اموزش دیدن که طرف مقابل رو متقاعد کنن مشکل از خودشه
    همه این مشکلات هم ناشی از خریدن تجهیزات اشغال چینی هست گرفتن بستن رو مراکزشون
    جالب اینه که با همین تجهیزاتم بلد نیستن کار کنن !
    من انقدر به منطقه مخابراتی زنگ میزنم زگیل میشم وقتی به مشکل میخورم که به اسم تو منطقه مخابراتی میشناسنم
    برا اینکه غیر از 2828 به منطقه هم زنگ میزنم از بس که خطم فیبر نوریه
    منتظر موندن تو 2828 خیلی رو اعصابه!

17. 2 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

اینم نتیجه تست بنده با اشتراک 256

سرور تهران :

سرور نیویورک :

19. 2 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •