باید برنامه .net framwork 4 رو نصب کنی . این اررور فکر کنم برای همینه . بگرد دانلود کن تقریباً 40 مگه .
باید برنامه .net framwork 4 رو نصب کنی . این اررور فکر کنم برای همینه . بگرد دانلود کن تقریباً 40 مگه .
یه بازی کردم با 5 شوت داخل چهارچوب که 5 تاش گل شد
تیم حریف هم 4 تا داخل چهارچوب داشت و اون هم همش گل شد
نصف شوتام هم تو آسمون رفت![]()
سلام
کسی بلده ضد ترکیبرو توضیح بده؟
مثلا تیمی که possision game میزاره ضدش چه سیستمیه؟
یا مثلا qiuck cuonter ضدش میشه loog bal .....
سلام دوستان
بازي 4 تا سيستم ميشه استفاده كرد چجوري وسط بازي ميتونيم سيستممون رو از پلن a به پلن b ببريم يعني سيستممون رو عوض كنيم
چرا پاسهاش اینجوریه
پاس اشتباه به زور میده
آخه لذت بازی اینه که بعضی وقتها پاسها رو اشتباه بدی
گزینه کمک پاس رو هم خاموش کردم فایده نداره![]()
دکمه Select رو نگه دار و دایره رو بزن به ترتیب زدن دایره انتخاب میشه .
پاساش روونتر شده ولي اشتباه هم توش هست ديگه ولي خب از نسخه قبلي كمتره به نظر من كه خيلي بهتر شده .حالا هركي يه نظري داره
با سلام
گزارشگر ترکی استانبولی برای PES2012 ورژن نهایی، حجم 320مگ (لینک مستقیم پیدا نکردم و با هزار مصیبت تونستم از رپیدشیر دانلودش کنم. حالا واسه اینکه ملت حال کنن، یه جوونمرد بیاد و هر کدوم رو که میتونه مستقیم کنه. ممنون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشید...
Last edited by mnkamran; 20-02-2012 at 11:29.
سلام
چرا صدای تماشاگران و گزارشگر موقع زدن گل در نمی آد انگار نه انگار توپ گل شده تو فیفا وقتی میزبان گل می زنه صدای تماشاگر و گزارشگر بازی باعث می شه از بازی لذت ببری ولی تو این ...
دوستان اگه برای این مشکل راه حلی دارن ممنون می شم.در ضمن گرافیک فیفا خیلی بهتره و همچنین شوت زدن و گل زدن خیلی راحتتره ولی مشکلی که داره تعداد کم جام هاش نسبت به pes هست مثلا ایران نیست یا من نتونستم جام جهانی یا جام باشگاهای اروپا رو تو فیفا پیدا کنم وگرنه خیلی خیلی بهتر از اینه مثلا ورزشگاها رو واقعی شبیه سازی کرده.
Last edited by ali_n2011; 19-02-2012 at 16:05.
برای گزارش باید گزارش اصلی بازی رو دانلود کنید . یه سر به پست اول همین تاپیک بزن فکر کنم توضیح داده باشه . یا برو سایت ----------.com اونجا هم نوشته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)