تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 339 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخبار کوتاه باشگاه استقلال تهران
    *سید مهدی رحمتی صبح امروز با حضور در محل باشگاه استقلال با علی فتح الله زاده دیدار و گفت و گو کرد.رحمتی در خصوص وضعیت قرارداد و مسائل مالی و دیدار با الریان برای دقایقی با مدیرعامل باشگاه استقلال به گفت و گو پرداخت.
    * پان- های داور چینی دیدار استقلال و الریان به همراه تیم داوری در هتل آزادی مستقر شدند.
    * اعضای تیم الریان قطر برای بازی با استقلال قرار است در هتل اسپیناس مستقر شوند.
    * تیم استقلال برای دیدار با الریان قطر محرومی نخواهد داشت اما مجتبی جباری تنها بازیکن این تیم است که با آسیب دیدگی روبه-رو است و حضور او در بازی تیم قطری قعطی نیست.
    *با توجه به برگزاری دیدار تیم های پرسپولیس و الهلال در ورزشگاه آزادی دو تیم استقلال و الریان قطر نمی توانند در زمین اصلی تمرین کنند. قرار است باشگاه استقلال برای آخرین تمرین الریان یک زمین تمرینی را در اختیارنماینده قطر بگذارد.
    *بازیکنان تیم استقلال از فردا در هتل المپیک اردوی پیش از بازی خود را برگزار خواهند کرد.
    دیدار تیم های استقلال و الریان قطر از ساعت 19:20 در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

2. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

محمد جان داداش خوشبحالت که میتونی حرفت رو بزنی.........

مجیدی هرگز محبوب ترین بازیکن جهان نشده. خوب نیس ما استقلالی ها مثه تراکتوری ها که میگن دومین تیم پر طرفدار جهانند با ارئه آمار ها و ادعاهای الکی افتخارات واقعیمونم لوث کنیم. اصولا نیازی نیست که شما به خودت خیلی زحمت بدی تا متوجه شی مجیدی نمیتونه محبوب ترین بازیکن جهان باشه. اینم ایراد مجیدی نیست. شاید اگر مجیدی تو بارسلونا بازی میکرد ( نه که بازیش بهتر بود ها فقط تو یه تیم بود که همه جهان میدیدنش ) محبوب ترین بازیکن جهان میشد ولی الان هرگز چنین چیزی نیست.
    شما بیا یه حساب سر انگشتی بکن ( تا حساب علی پروینی )
    من میگم تو ایران نهایت 10 درصد مردم طرفدار فوتبالن. شما کلا با این حرفم مخالفی میدونم برای همین میگم عیبی نداره 70درصد طرفدار فوتبالن. فرضم میکینم تمام ستقلالی ها محبوب ترین بازیکن نزدشون مجیدی باشه ( که خب قطعا اینگونه نیست و سلایق فرق میکنه ) فرضم میذاریم غیر استقلالی هام بعضیشون طرفدار مجیدی باشن.
    بنا بر آمار حدودا 30 درصد طرفداران فوتبالی ایران استقلالی اند. برای اینکه اختلافی نباشه اصلا شما بگو 40 درصد.
    70 درصد جمعیت ایران میشه چقد؟ حدودا 52 میلیون نفر
    40 درصد این 52 میلیون میشه چقد؟ حدود 20 میلیون
    پس خیییییییییییییییلی خوش بینانه مجیدی 20 میلیون طرفدار تو ایران داره ( که هرگز اینطور نیست )
    فرضم کنیم تو خارج ایرانم 5 میلیون طرفدار داره.
    پس نهایت به بیش از 25 میلیون نمیرسه.
    خب بنظرت محبوب ترین بازیکن جهان 25 میلیون طرفدار داره. کاری به بازیکن های شمهور جهان ندارم. بنظرت محبوب ترین بازیکن چین چند تا طرفدار داره؟ تو یه کشور با 1 میلیارد نفر جمعیت بنظرت کسی نیستش که 25 میلیون نفر طرفدار داشته باشه؟

این از این.
    خب حالا از چند جهت دیگه نگاه کنیم.
    نظر سنجی برنامه نود: علی دایی محبوب ترین بازیکن ایران شد. چطور فرهاد محبوب ترین بازیکن جهان میشه؟
    نظر سنجی خبر آنلاین که تو ایران مجیدی دهم شده ( البته بین همه چهره ها )
    مدرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما پس اینهمه اخبار مبنی بر محبوب ترین شدن مجیدی چیه؟
    جواب من: اولا این موضع فقط مربوط به سال 2011 شده نه همیشه. یعنی اصل ادعا اینه که تو نظر سنجی اون سال فرهاد محبوب ترین شده.

ثانیا تمامی منابع این اخبار غیر معتبر هستن. و حتی سایت های معتبر ایرانی هم این خبر رو بصورت "بنقل .." آوردن. شما هیچ لینک معتبری از یه سایت خارجی معتبر نمیتونید تو این زمینه پیدا کنید. اینو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

ثالثا ماجرا از بیخ دروغ نیستش. اینو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به تعداد آرا توجه کنید. مجیدی کمتر از 267 هزار تا رای داره اونم از کشور خودش! 25 میلیون بالا رو با این عدد مقایسه کن.
    اگر زبان انگلیسی هم میدونی بهتره اصل ماجرا رو هم ببینی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رابعا: بعضی افراد مدعی شدن که ایرانی ها در این نظر سنجی از نرم افزار استفاده کردن که خب من تو این زمینه نظری ندارم ولی میدونم نوع نگرش ایرانی ها به بعضی مسائل غلطه. مثلا المپیادهایی که ما میریم و مقام کسب میکینم. شکی نیست که خیلی از ایرانی ها هوش خوبی دارن ولی براستی اینهمه مقام تو المپیاد طبیعی و واقعیست؟ خدمتتون عارضم که اصولا در جهان برخلاف ایران هیچ آموزش خاصی به کسائیکه تو المپیاد شرکت میکنن داده نمیشه( اگر توضیح بیشتر خاستی بگو تا تو پروفایلت بنویسم) جریان تیم دانش آموزی کشورمون رو که یادته؟
    ما ایرانی ها با روش های .... بعضا مقام هایی رو کسب میکنیم ولی بهتره خودمون با خودمون رو راست باشیم
    داداش گلم من به شما و کسایی که از پستتون تشکر کردن فقط میگم به جای اینکه اطلاعات ریاضیتون رو افزایش بدید و به محاسبات بی مورد بپردازید اطلاعات ورزشیتون رو افزایش بدید چون اینجا تاپیک ورزشیه نه درسی و آماری !

من زبان انگلیسیم خوب نیست که برم جایی بخوام چیزیو ترجمه کنم
    برای شما مدرکم از وبلاگ شخصیه خودم نیاوردم . خبر فارسی - ورزش 3 - روزنامه رسمی باشگاه استقلال - خود همین فروم !
    همون هفته برنامه ی 90 فقط 1 ساعت داشت در این باره حرف میزد احتمالا شما جایی بودید برنامه رو ندیدید ! منم وقت ندارم بخوام برم آرشیو 90 و اون برنامه رو پیدا کنم !

شما جای اینکه ماشین حساب دستت بگیری و جمعیت رو ضربدر تعداد هوادار و منهای غیر فوتبالی ها و ... بکنی این چیزایی رو که با چشمت میبینی قبول کن :

این روزنامه رسمی استقلاله نه روزنامه ی متفرقه ی 2زاری !! شاید توش طرفداری کنه از استقلال اما دروغ نمینویسه و اون آدرس هم برای ورزش3 هست که کوچیکترین کلمه ی دروغی ازش اگه دیدی بده ما هم ببینیم

این متن خبر از خود ورزش 3 هست که بازم شاید شما بگی دروغه اما من هرگز همچین فکری نمیکنم چون این سایت برای پسر همسایمون نیست یه سایت رسمیه و خبرهاش کاملا درسته دروغ نمینویسه :

این سایت خبر فارسیه یه سایت با خبرهای بین المللی . این خبر هم در قسمت ورزشیش کاملا درج شده . چنین سایتی خبر دروغ به خورد مردم نمیده :

و این هم فروم خودمونه وقتی این خبر منتشر شد ! از تو آرشیو پیدا کردم خودتون میتونید ببینید . اینجا اگه خبری به دروغ تاپیک بشه مدیرا قفل میکنن که این خبر رو خود مدیر فروم تاپیک کرد:

خوب اینم واسه دوستانی که میگفتند بحث داره به کل کل کشیده میشه . اینم یه اطلاعاتی از محبوب ترین بازیکن 2010 برای اونایی که خبر نداشتن . با دلیل و مدرک بدون هیچ کل کلی ! محبوب ترین بازیکن 2011 تو آسیا هم که اگه قبول ندارید مجیدی شد باز براتون مدرک بذارم؟!
    از همه دوستان میخوام دیگه این بحثو ادامه ندن اونایی هم که هنوز قانع نشدن و میخوان کل کل بی مورد کنن و بگن همه ی اینا دروغه لطفا جو اینجا رو بهم نریزن اوکی من قبول میکنم همش دروغ خوبه؟
    Last edited by MohammadT15; 30-04-2012 at 22:12.

4. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان قبول کنید لیگ فوق العاده حرفه ای و مشکوک مون خیلی سالم! به اون تیمه رسید
    ما هم به فدراسیون تبریک میگیم...
    امیدوارم امسال یه تیم رو با برنامه ریزی اصولی ببندیم نه با بمب و موشک!

6. 6 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش گلم من به شما و کسایی که از پستتون تشکر کردن فقط میگم به جای اینکه اطلاعات ریاضیتون رو افزایش بدید و به محاسبات بی مورد بپردازید اطلاعات ورزشیتون رو افزایش بدید چون اینجا تاپیک ورزشیه نه درسی و آماری !
    ......................................
    از همه دوستان میخوام دیگه این بحثو ادامه ندن اونایی هم که هنوز قانع نشدن و میخوان کل کل بی مورد کنن و بگن همه ی اینا دروغه لطفا جو اینجا رو بهم نریزن اوکی من قبول میکنم همش دروغ خوبه؟

محمد جان داداش چرااینقد عصبانی شدی؟
    منکه فقط یه پست تو این زمینه دادم. نخاستمم بگم شما دروغ میگی. اگر مدرک شما روزنامه استقلال جوان و این فرومه، من خودم براتون از سایت معتبر خارجی لینک گذاشتم.
    راستش من به احساسات شما احترام میذارم. هر چند بی جهت عصبانی شدید ولی چون این حستون بنوعی بواسطه علاقتون به استقلاله برای من محترمه.

من از 4 چهت این مطلب رو بررسی کردم. تو هیچ جام نگفتم این مطلب ساخته ذهن محمد هستش.

جهت اول: بررسی منطق آماری + ارائه دو آمار واقعی از برنامه نود ( که توش علی دایی اول شد ) و خبر آنلاین ( که مجیدی دهم شد )
    جهت دوم: منبع شناسی ( تماما نوشتن از سایت باشگاه استقلال تو مدارک خودتون هم مشخصه )
    جهت سوم: تعداد آمار رای داده های به مجیدی که 267 هزار نفر هم نمیشه. با توجه به گستردگی و دسترسی بالا به اینترنت در بین مردم اروپا، چطور ممکنه بازیکنی مثل مسی، رونالدو، مالدینی و ... هیچکدوم 267 هزار نفر طرفدار نداشته باشن؟ مردم چین را چه میگوئید؟ اگر از هر 3 هزار نفر چینی، یک نفر به یه بازیکنشون رای بده اون بازیکن 25 درصد بیشتر از مجیدی رای میاره.
    جهت چهارم: مساله تقلب! که البته من نه تائیدش میکنم نه تکذیب فقط شنیده است و قابل استدلال نیست

در پایانم بگم ببخشید که تو بحثتون فضولی کردم. نمیدونم اینجا چرا من تا حرف میزنم همه ناراحت میشن اینکه من میام پست شما رو میخونم و سعی میکنم بهش جواب بدم بواسطه اهمیتیست که به شما بعنوان یه طرفدار استقلال میدم وگرنه بخدا هیچ منافعی برای من نداره. تازه همونطورکه میبینید بعضی دوستان هم بشدت از من رنجیده هستن ( بخاطر اینکه مخالفتم با مظلومی را علنا و بدون ترس اعلام میکنم ) شاید ایراد من این باشه که معتقدم مخالفت نظری ( تئوری ) با کسی نه تنها اشکالی نداره بلکه سازنده است ولی شاید همه این دید رو نداشته باشن.

مجیدی چه محبوبترین بازیکن جهان باشه چه نباشه تاج سر همه ماهاست. مهم موفقیت استقلال و استقلالی هاست. حالا اگر کسی مثه منم منکر افتخارات استقلال بشه هیچ لطمه ای به استقلال نخواهد زد. اینهمه پرسپولیسی میگن استقلال سوراخه ولی خدا رو شکر روز به روز بر بالندگی و افتخاراتمون افزوده میشه.

بازم ببخشید. برای ایکه ناراحت نشید دیگه تو بحث هایی که مربوط به شماست دخالت نمیکنم
    موفق و شاد باشید
    Last edited by اسطقس; 01-05-2012 at 06:19.

8. 2 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

محمد جان داداش چرااینقد عصبانی شدی؟
    منکه فقط یه پست تو این زمینه دادم. نخاستمم بگم شما دروغ میگی. اگر مدرک شما روزنامه استقلال جوان و این فرومه، من خودم براتون از سایت معتبر خارجی لینک گذاشتم.
    راستش من به احساسات شما احترام میذارم. هر چند بی جهت عصبانی شدید ولی چون این حستون بنوعی بواسطه علاقتون به استقلاله برای من محترمه.

من از 4 چهت این مطلب رو بررسی کردم. تو هیچ جام نگفتم این مطلب ساخته ذهن محمد هستش.

جهت اول: بررسی منطق آماری + ارائه دو آمار واقعی از برنامه نود ( که توش علی دایی اول شد ) و خبر آنلاین ( که مجیدی دهم شد )
    جهت دوم: منبع شناسی ( تماما نوشتن از سایت باشگاه استقلال تو مدارک خودتون هم مشخصه )
    جهت سوم: تعداد آمار رای داده های به مجیدی که 267 هزار نفر هم نمیشه. با توجه به گستردگی و دسترسی بالا به اینترنت در بین مردم اروپا، چطور ممکنه بازیکنی مثل مسی، رونالدو، مالدینی و ... هیچکدوم 267 هزار نفر طرفدار نداشته باشن؟ مردم چین را چه میگوئید؟ اگر از هر 3 هزار نفر چینی، یک نفر به یه بازیکنشون رای بده اون بازیکن 25 درصد بیشتر از مجیدی رای میاره.
    جهت چهارم: مساله تقلب! که البته من نه تائیدش میکنم نه تکذیب فقط شنیده است و قابل استدلال نیست

در پایانم بگم ببخشید که تو بحثتون فضولی کردم. نمیدونم اینجا چرا من تا حرف میزنم همه ناراحت میشن اینکه من میام پست شما رو میخونم و سعی میکنم بهش جواب بدم بواسطه اهمیتیست که به شما بعنوان یه طرفدار استقلال میدم وگرنه بخدا هیچ منافعی برای من نداره. تازه همونطورکه میبینید بعضی دوستان هم بشدت از من رنجیده هستن ( بخاطر اینکه مخالفتم با مظلومی را علنا و بدون ترس اعلام میکنم ) شاید ایراد من این باشه که معتقدم مخالفت نظری ( تئوری ) با کسی نه تنها اشکالی نداره بلکه سازنده است ولی شاید همه این دید رو نداشته باشن.

مجیدی چه محبوبترین بازیکن جهان باشه چه نباشه تاج سر همه ماهاست. مهم موفقیت استقلال و استقلالی هاست. حالا اگر کسی مثه منم منکر افتخارات استقلال بشه هیچ لطمه ای به استقلال نخواهد زد. اینهمه پرسپولیسی میگن استقلال سوراخه ولی خدا رو شکر روز به روز بر بالندگی و افتخاراتمون افزوده میشه.

بازم ببخشید. برای ایکه ناراحت نشید دیگه تو بحث هایی که مربوط به شماست دخالت نمیکنم
    موفق و شاد باشید
    نه داداش من ناراحت نشدم فقط یه خورده عصبانی شدم اونم نه به خاطر حرف شما . به خاطر بعضی دوستان که از تاپیک خودشون پا میشن میان اینجا و به جای نظر منطقی دادن تهمت به یک بازیکن میزنن جو اینجا رو خراب میکنن الکی !

بحث من با شما هم فقط سر این بود که تا وقتی ما مدرک و نوشته از سایت خودمون داریم دلیل نداره بشینیم محاسبه انجام بدیم . مگه سایتای خودمون غیر معتبرن؟ورزش 3 یا خبر فارسی یا خود روزنامه استقلال اینا فکر نکنم غیر معتبر باشن
    بازم گفتم روزنامه های استقلال و پرسپولیس اغراق مینویسن اما دروغ نمیگن . وقتی روزنامه پرسپولیس میزنه پرطرفدارترین تیم آسیا دروغ نیست خوب از استادیوم آزادی آمار گرفتن
    یا وقتی تیتر بزرگ روزنامه استقلال زده مجیدی محبوب ترین بازیکن دنیا دروغ نیست . بعدم به قول خودت اکثر سایتا نوشتن به نقل از باشگاه استقلال . درسته؟خوب سایتای معتبر ایرانی هیچ وقت نمیاد یه خبر دروغ رو تایید کنن و به اشتراک بذارن !
    درباره ی تقلب هم من کاری به اون مسئله ندارم چون ته توشو نمیتونیم دراریم که چی به چیه

درباره ی نظر دادن شما هم من کی باشم بخوام بگم تو پست من دخالت نکن ؟ اگه اینجا از پست هم نقل نگیریم و بحث نکنیم که دیگه فروم معنی نداره داداش
    هر کی هر نظری داره میتونه بگه و بحث کنیم اما میگم که بعضیا میان تهمت بی جا به بازیکن میزنن که واقعا آدمو عصبانی میکنه
    بعضی وقتا هم بعضیا الکی پیاز داغ رو زیاد میکنن . من و شما داریم راجع به مجیدی بحث میکنیم طرف هی میگه آقا بیخیال کل کل نکنید !! اینجور آدمها هم بحثا رو الکی جلوی چشم مدیرا کل کل جلوه میدن

اما بحثو بیخیال راجع به خودم بگم که من از حرفای شما ناراحت نشدم و امیدوارم شما هم نشده باشی اون تندروی دلیلش یه چیز دیگه بود که توضیح دادم . اگه شما نقل نگیری من میگیرمچون فروم جای بحث و مبادله ی نظره نه اینکه هر کی بیاد نظر بده برا خودش و کاری به نظر بقیه نداشته باشه

10. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بهتره که دیگه با فکر کردن به لیگ اعصاب خودتون رو خورد نکنید. بریم سراغ بازی های اسیایی شاید اونجا یه کاری تونستیم بکنیم. البته من هنوز تو اسیا امیدوارم. چون دیگه استرس لیگ رو ندارن (تموم شده میدونن) من خیلی اعصابم خورد شد که هی
    سپاهان میبرد .
    البته اگه یه نگاه به امضای بنده بندازید بند نیست . حداقل یه خورده ادم شاد میشه زود باشید ترجمه کنید.

12. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آبی‌ها گواهینامه گرفتند/ فراخوان استقلال برای حضور هواداران
    خبرگزاری فارس: باشگاه استقلال توانست گواهینامه ISO 9001:2008 دریافت کند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، این باشگاه سرانجام با پیگیری علی فتح‌الله‌زاده، موفق به دریافت توصیه‌نامه ISO 9001:2008 از سوی شرکت الاینس (آمریکای‌شمالی) شد و به زودی اصل گواهینامه نیز به باشگاه اعطا خواهد شد.
    مدیرعامل باشگاه استقلال در این ارتباط گفت: در راستای حرکت به سمت حرفه‌ای شدن، استاندارد‌سازی، اصلاح و بهبود کیفیت ساختار و فرآیندهای باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران از دوره قبلی مدیریت خود در استقلال در تلاش بودیم تا گواهینامه ISO 9001:2008 به‌دست آوریم. جدایی من از استقلال باعث شد این مهم نا‌تمام باقی بماند، اما با پیگیری‌های دوباره در دوره فعلی مدیریت، سرانجام مفتخر به دریافت گواهینامه مذکور شدیم.ISO 9001:2008 بخشی از الزاماتی که AFC در راستای حرفه‌ای شدن باشگاه‌ها تعریف کرده است را پوشش می‌دهد و به زودی گواهینامه OHSAS 18001 را نیز دریافت خواهیم کرد که در راستای ایمنی و بهداشت شغلی کارکنان باشگاه، سلامت بازیکنان نسبت به شناسایی ریسک‌ها و خطرات بالقوه و.‌.‌. است که بخش دیگری از الزامات AFC را در‌بر‌می‌گیرد. ضمن آنکه در راستای ارزش‌گذاری برند، اقداماتی صورت گرفته است که در این‌باره توضیح بیشتری نمی‌دهم تا بعد از دریافت گواهینامه مربوطه که بسیار با ارزش است، به طور رسمی آن را اعلام کنیم.
    *حماسه ایرانی هواداران در روزهای فوتبال ملی...
    سایت باشگاه استقلال همچنین در آستانه بازی با الریان نوشت: استقلال ایران و الریان قطر، عصر فردا در یکی از حسا‌س‌ترین بازی‌های مرحله گروهی در ورزشگاه آزادی رویاروی هم قرار می‌گیرند.
    استقلال که در رده سوم گروه خود است، با پیروزی در این بازی می‌تواند راه صعود را برای خود باز ببیند تا بار دیگر درخششی بی‌نظیر در آسیا داشته باشد.
    حالا این پرافتخارترین تیم ایران در آسیا، برای دیداری که از آن به عنوان فینالی بزرگ یاد می‌شود، چشم به حضور چندده هزارنفری هوادارانی دوخته که می‌توانند پیروزی و موفقیت را برای استقلال به ارمغان بیاورند...
    باشگاه استقلال همان‌طور که پیش از این پیشکسوتان و مردان بزرگش از هواداران برای این بازی دعوت کردند، از آنها می‌خواهد تا برای حماسه‌ای ایرانی- استقلالی، اتحادی بزرگ را در ورزشگاه آزادی رقم بزنند تا الریان، حرفی برای گفتن در این دریای بیکران هواداران استقلال نداشته باشد.
    امروز و فردا، روز فوتبال ایران است و امید که هواداران ایرانی همچون همیشه، در آسیا بی‌بدیل ظاهر شده و بتوانند با پر کردن ورزشگاه آزادی، پرسپولیس و استقلال، این دو نماینده ایران در آسیا را سرفراز کنند.

14. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قبول کنید لیگ فوق العاده حرفه ای و مشکوک مون خیلی سالم! به اون تیمه رسید
    ما هم به فدراسیون تبریک میگیم...
    امیدوارم امسال یه تیم رو با برنامه ریزی اصولی ببندیم نه با بمب و موشک!

تو یه پست سه خطی به کلی آدم تهمت زدی و بی احترامی کردی
    اصلا این روش پسندیده استقلالی ها نیست.
    کجا حق ما خورده شد که شما اینطوری میگی؟
    چرا بیجهت قهرمانی یه تیم دیگه رو لوث میکنی؟
    تیم امسال چه اصولی رو رعایت نکرده بود؟
    نقش فدراسیون تو قهرمانی سپاهان چیه؟

فرهاد رو فدراسیون پروند؟
    موقعیت ها رو فدراسیون گل نکرد؟
    تعویض ها رو فدارسیون انجام داد؟
    تو 10 دقیقه فدارسیون 3 تا بهمون زد؟
    فدراسیون نذاشت که امسال هیچ تیمی رو با تفاضل ببریم؟
    داداش من خود کرده را تدبیر نیست

خدا کنه پرسپولیسی ها این پست شما رو نبینن
    Last edited by اسطقس; 02-05-2012 at 03:23.

16. 2 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوستان بهتره که دیگه با فکر کردن به لیگ اعصاب خودتون رو خورد نکنید. بریم سراغ بازی های اسیایی شاید اونجا یه کاری تونستیم بکنیم. البته من هنوز تو اسیا امیدوارم. چون دیگه استرس لیگ رو ندارن (تموم شده میدونن) من خیلی اعصابم خورد شد که هی
    سپاهان میبرد .
    البته اگه یه نگاه به امضای بنده بندازید بند نیست . حداقل یه خورده ادم شاد میشه زود باشید ترجمه کنید.
    اون که صد در صد اما مثل اینکه دلت اخطار میخواد
    اینم عکس فرهاد و فرزاد که بعد از بازی پرسپولیس و الغرافه هنوز روی حرفشون تاکیید میکنن

تو خورشيدي ولي غروب نداري آهاي فرهاد مجيدي .............4
    تو دريايي ولي ساحل نداري آهاي فرهاد مجيدي .................... 4
    تو کابوس تمام ل**هایی آهاي فرهاد مجيدي...............4
    تو محبوب تمام آبي هايي آهاي فرهاد مجيدي...................... 4
    تو تنها با وفاي آبي هايي آهاي فرهاد مجيدي................... 4
    تو تا ابد تو قلب مايي آهاي فرهاد مجيدي.............4
    تو دشمن تمام ل** هایی آهای فرهاد مجیدی.............4
    تو تک ستاره ی فوتبال مایی آهای فرهاد مجیدی .........4
    تو بهترین شماره هفت آسیایی آهای فرهاد مجیدی .........4
    Last edited by MohammadT15; 01-05-2012 at 22:46.

18. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

تو یه پست سه خطی به کلی آدم تهمت زدی و بی احترامی کردی
    اصلا این روش پسندیده استقلالی ها نیست.
    کجا حق ما خورده شد که شما اینطوری میگی؟
    چرا بیجهت قهرمانی یه تیم دیگه رو لوث میکنی؟
    تیم امسال چه اصولی رو رعایت نکرده بود؟
    نقش فدراسیون تو قهرمانی سپاهان چیه؟

فرهاد رو فدراسیون پروند؟
    موقعیت ها رو فدراسیون گل نکرد؟
    تعویض ها رو فدارسیون انجام داد؟
    تو 10 دقیقه فدارسیون 3 تا بهمون زد؟
    فدراسیون نذاشت که امسال هیچ تیمی رو با تفاضل ببریم؟
    داداش من خود کرده را تدبیر نیست

خدا کنه پرسپولیسی ها این پست شما رو نبینن
    یه بار جوابتو دادم اما همکار محترم لطف کرد حذفش کرد.به علت لحن نامناسب.خوب حالا با لحن مناسب جوابتو میدم.
    عزیز من کجای پست من نوشته بود حق استقلال قهرمانی بود یا حقشو خوردن؟
    نقش فدراسیون در قهرمانی ها یا سقوط تیم ها 40% موثره.نمونش محروم کردن یه تیم از حمایت تماشاگراش.کسر امتیاز به علل مختلف.محروم کردن بازیگنان کلیدی تیم ها و داوری!
    این آخری تاثیر مستقیم بر نتیجه بازی داری و تنها موردی به حساب میاد که احتمال سواستفاده ازش وجود داره.
    این از نقش فدراسیون در قهرمانی یا عدم قهرمانی یه تیم که منظورم همه تیم ها بود نه فقط اون تیمه.
    این فصل هم چندتا حرکت مشکوک از فدراسیون داشتیم مثل رفع محرومیت محسن بنگر در دقیقه نود قبل از بازی حساسشون به دلیل نداشتن سابقه قبلی!!!!!!!!!!!!!
    حالا میرسیم به بحث خودمون که استقلاله...
    استقلال سه تا عامل باعث شد که از کورس عقب بیافته..:
    1.حاشیه درون تیمی و عدم مدیریت قوی مخصوصا در بحث مدیریت فنی.
    2.مصدومیت ها...
    3.بدن سازی ضعیف که الان داریم چوبش رو هم میخوریم و تا آخر این فصل و جام قهرمانان هم گریبانگیرمون خواهد بود!
    رفتن فرهاد اومدن ساموئل شکلک حنیف دعوای کرار و جباری بی دقتی مهاجم ها این همش به کادر فنی و مدیریت بستگی داره ربطی به بحث ما نداشت.بازی با پرسپولیس که شروع افت استقلال هم بود فقط و فقط یه معجزه بود اینو خود پرسپولیسی ها هم اعتراف می کنن.
    در آخر هم میگم این وسط بجز استقلال و اون تیمه یه تیم دیگه هم شایسته قهرمانیه اونم تراکتورسازیه و اگه جام مشکوک به اون تیمه برسه حق استقلال پایمال نشده بلکه حق تراکتور هم ضایع میشه.
    اینا رو گفتم هم استقلالی ها ببینن هم پرسپولیسی ها!
    مرسی

20. 3 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •