تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 284 از 287 اولاول ... 184234274280281282283284285286287 آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آخرین عکسی که الان اومده از جان سینا با کمربند این هست :
    ولی این اونی که دست راک بود نیست

شکل کمربند دوباره تغییر کرد؟

2. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

نه تغییر نکرده کمربند. این عکس خیلی قدیمیه

4. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

6. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

بعد از 2 سال دوری به این تاپیک برگشتم

در مورد بازیه راک و جان سینا بگم که از پیش معلوم بود جان سینا برندس با اون همه فیلم و پروژه که ریخته سر راک اصلا وقت نداشت کشتی بگیره بعدم اگه دقت کرده باشید بعد از بردن کمربند از سی ام پانک کلا 2تا بازی بیشتر نکرد وگرنه جان سینا مخصوص بچه هاس و اصلا در حد و اندازه های راک نیست

بازی آندرتیکر و سی ام پانک هم خیلی مسخره بود به نظر من سال دیگه باید براک لزنرو بذارن با آندر بازی کنه قشنگ میشه بازیشون

8. این کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آندرتیکر یکی دو ماه قبل رسلمنیا عمل جراحی انجام داده بود و نمیتونست سنگین مسابقه بده.

لطفا به هیچ کشتی گیری توهین نکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان سایت دانلود مسابقات به روز رو دارید به ما هم بدید
    قبلا از بست ها دانلود میکردیم الان باز نمیشه
    اگر خلاف قوانینه که اسم سایت رو بیارید به صورت پ.خ ارسال کنید
    ممنون...

11. این کاربر از Mr KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا اشتباه از من بود
    کمربند champion فعلی همونی هست که دست راک بود ولی الان برای جان سینا اون دوتا گاو راک برداشته شده و لوگوهای خود جان سینا زده شده

ممنون...
    ایران فیلم هفتگی مسابقات رو میزاره
    سرچ کنید

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

مثل اینکه باید بیخیال درگیری راک و براک لزنر باشیم متن زیرو بخونید :

The Rock 'Told To Quit WWE By Michael Bay'
    Movie director claimed to have said it's time for Dwayne Johnson to 'grow up'...

09:54, Thursday, 25 April 2013

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has reportedly been told by movie mogul Michael Bay that he needs to give up his part-time work as a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] star in order to make the most of his movie career.
    The 40-year-old star, real name [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , missed Tuesday's Pain & Gain premiere in Los Angeles because he underwent hernia surgery earlier this week, following injuries [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with John Cena at WWE Wrestlemania 29.
    And The Sun quotes producer and director Bay as declaring: "He was pushing it too hard. He needs to grow up and stop wrestling 300lb men."
    And Rock has now hinted that he could be coming round to Bay's point of view - despite having previously arranged a big match with WWE pal Brock Lesnar.
    He apparently told New York radio host Peter Rosenberg: "Was it my last match? Possibly.
    "I'm really not too sure and I wouldn't rule it out. The original plan was possibly Brock and myself. That was the next thing that made sense to me.
    "I love Brock and we've been friends for over a decade now. We could have a great, athletic match. That was the plan.
    "But, when I tore tendons off my pelvis, I had to fly home that day, so we couldn't do what we wanted to do at Raw that day. Possibly down the road."

15. این کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نتایج و اتفاقات ماندی نایت راء , 13 می :

قبل از شروع شو استوری های تاپ دبلیودبلیوای بین براک و هانتر , سینا تیم هل نو و رایبک , جریکو و فانداگو مرور ميشه

شو به صورت زنده در اکلاهاما روی ایر میره جری د کینگ لاولر داخل رینگ ایستاده . پرومویی نمایش در میاد كه استوری بین جریکو و فانداگو رو مرور میکنیم
    کینگ در مورد دنس مچ توضیح میده اون میگه هر دو رستلر همراه پارتنر هاشون میرقصن و برای اینکه برنده انتخاب بشه روی یونیورس حساب باید کرد , کینگ توضیح بیشتری میده و میگه بعد از تموم شدن رقص هرکدوم ار تیم ها به وسیله ی یونیورس بیشترین تشویق رو بگیره اون برنده مسابقه ميشه
    فاندانگو و رقاصش اول و بعد از اون کریس همراه پارتنرش به رینگ میان
    اول فاندانگو مسابقه رو شروع میكنه . اون شعار you suck رو از یونیورس میگیره و تمرکز کافی رو رقص نداره اون میکروفن رو میگیره و میخواد یونیورس خفه بشن
    یه بار دیگه فانداگو رقصش رو شروع میكنه اندفعه سامر ری رقاص فاندانگو یه اشتباه تو رقص انجام مبده . فاندانگو خیلی عصبانی ميشه و اونو بد جور زمین میزنه . پارتنر کریس میره تا وضعیت ری چک كنه . فاندانگو هم رینگ رو ترک میكنه . کادز پزشکی هم میخوان بالای سر ری بیان . فاندانگو از فرصت استفاده میكنه به رینگ میاد و از پشت به جریکو حمله ی شدیدی میكنه . فاندانگو کریس رو بیرون رینگ پرت میكنه اونو یه اسلم روی میز گزارشگرا میزنه . فاندانگو به رینگ برمیگرده و همراه رقاصش از سمت دیکه رینگ به سمت بک استیج ميرن و شروع میكنن به رقصیدن

اعلام ميشه تو این شو جان سینا همراه تیم هل نو جلوی تیم شیلد قرار میگرن
    همینطور اعلام ميشه هانتر و براک فیس تو فیس ميشن

مسابقه ی اول
    رایبک برابر زک رایدر
    پیروز : رایبک
    فک کنم زک رایدر تو یه مسابقه ی کوتاه رسما ترکید

مسابقه ی دوم
    پرایم تایم پلیر برابر تنسای و برودوس کلای
    تیم پیروز : تیتس اونیل و درن یانگ

تدی لانگ معاون جی ام اسمکداون وارد ميشه تا تکلیف ورلد هویویت چمپیون رو معلوم كنه . سواگر و کولچر با ورودشون صحبت های لانگ رو قطع میکنن . اونا میخوان تایتل رو به اونا بدن , ای جی و لانگستون هم به رینگ میان . ای جی از دست سواگر خیلی شاکیه و بخاطر ضربه ای كه سواگر به زیگلر وارد کرد میخواد اون اخراج بشه
    لانگ اعلام میگه: زیگلر جواز پزشکی رو نگرفته تا در اکستریم رولز حاضر باشه و قرار نیست تایتل ازش گرفته بشه چون هر لحظه امکان داره برگرده
    یه مسابقه ی انتخابی تایتل سنگین وزن در اکستریم رولز انجام ميشه بین دلریو و سواگر و برنده چلنجر جدید تایتل سنگین وزن ميشه . سواگر و دلریو تو اکستریم رولز یه مسابقه ی آی کوییت مچ رو انجام میدن . و برای امشب هم یونیورس به وسیله ی WWE App مشخص میکنن كه کی مقابل لانگستون قرار بگیره

خبری اعلام ميشه . در اکستریم رولز دین امبروز یه تایتل شات داره . اون مقابل کوفی کینگستن قرار خواهد گرفت تا تکلیف قهرمان سنگین وزن مشخص بشه

مسابقه ی سوم
    کوفی کینگستن برابر دیمین سندو
    پیروز : کوفی کینگستن

مسابقه ی چهارم
    آنتونیوسزارو برابر رندی اورتن
    پیروز : رندی اورتن

مسابقه ی پنجم
    دمیز برابر هیث اسلیتر
    پیروز : دمیز

مسابقه ی بعدی تگ تیم 6 نفره حذفیه

مسابقه ی ششم , المینیشن تگ تیم مچ
    جان سینا , تیم هل نو برابر شیلد
    حذف نفره اول با قانون دیکیو : کین
    حذف دومین نفر : دنیل برایان (امبروز با پین برایان اونو حذف کرد)
    حذف نفر سوم : رولینز (سینا ای ای رو روی رینز اجرا کرد و اونو حذف کرد)
    حذف نفر چهارم با قانون دیکیو : رینز (سینا داشت ای ای رو روی امبروز اجرا میکرد كه رینز روی اون اسپیر زد و خودش رو با قانون دیکیو حذف کرد)
    حذف نفر پنجم با قانون دیکیو : امبروز
    پیروز مسابقه : جان سینا (سینا stf رو روی امبروز لاک کرد اما رینز و رولینز به سینا حمله کردن و باعث حذف امبروز و دیکیو شدن مسابقه شدن)

بعد از تموم شدن مسابقه تمامی اعضای شیلد به سینا حمله میکنن و میخوان پاور بامب سه نفره روی میز گزارشگرا به سینا بزنن . تم سانگ رایبک به صدا درمیاد . شیلد از بین جمعیت فرار میکنن . رایبک بالاسر سینا حاضر ميشه (جالبه كه تماشاگرا شعار گلدبرگ رو میدن) و کاری نمیکنه و به سمت بک استیج میره اون وسط راه پشیمون ميشه یه صندلی برمیداره و به سینا حمله میكنه . اون با صندلی پای مصدوم سینا رو هدف میگیره و چندین ضربه ی صندلی میزنه

در بک استیج با رایبک مصاحبه انجام ميشه رایبک میگه همه با قانون رایبک آشنا هستن هیچ رحمی در قانون رایبک وجود نداره . دیگه از اسکرو شدن خسته شدم . این یکشنبه به هر شکلی من بالاخره قهرمان میشم

جری لاولر اعلام میكنه سواگر رای بیشتری نسبت به دلریو داره و اون مقابل لانگستون قرار میگیره

مسابقه ی هفتم
    بیگ ا لانگستون همراه ای جی برابر جک سواگر همراه زب کولچر
    پیروز با قانون دیکیو : جک سواگر
    بعد از مسابقه دلریو و رودریگز به رینگ میان و به سواگر و بعد لانگستون حمله میکنن

مسابقه ی هشتم
    ای جی برابر ناتالیا
    پیروز : ای جی

تریپل اچ با پاپ عالی از سمت یونیورس وارد رینگ ميشه . استیل کیج هم بالای رینگ قرار گرفته و پایین میاد . هانتر میگه یه جنگ دیگه امسال اینبار در اکستریم رولز . جنگ تو خونه ی من . این رینگ خونه ی منه جایی كه من تو اون بزرگ شدم و یه مرد شدم . از براک میخوام سعی خودش رو بکنه و اگه تونست شبیه یه مرد بیاد و با من فیس تو فیس بشه
    تم سانگ براک به صدا در میاد . اون همراه هیمن در استیج قرار میگیرن . هیمن میخواد صحبت بکنه اما هانتر بهش میگه خفه شو . هیمن اجازه نمیده براک سمت رینگ بره . هیمن به هانتر میگه : تو داری از کلمه هایی استفاده میکنی كه من از اون خوشم نمیاد و تو این بیزنس بن شده هستن. همه ما میدونیم شما دوتا چقدر از هم نفرت دارید . لزنر این یکشنبه به تو معنی نفرت براک لزنر رو به تو آموزش میده . براک آماده ی یه نبرده , نبردی كه تو منتظرش هستی نبردی كه تو کرییر بزرگت تجربه نکردی. براک دعوای مجانی نمیکنه .
    هانتر میگه دلیل اینکه براک با من فیس تو فیس نمیشه رو نمیدونم . چون قرار داد این نبرد رو نداره , چون اون با یه مرد نمیتونه فیس تو فیس بشه , ولی جواب اصلی مشخصه چون اون هنوز یه مرد نشده
    . بالاخره براک سمت رینگ میره وارد کیج ميشه و در قفل ميشه . براک و هانتر به شدت با هم درگیر ميشن . هانتر در آخر درگیری با کوبیدن براک به دیواره ی کیج باعث ميشه براک به در بخوره و بیرون بیوفته . هانتر از براک میخواد تا دوباره وارد کیج بشه اما براک همراه هیمن به سمت بک استیج ميرن. با تموم شدن این سگمنت بسیار جالب سو هم تموم ميشه

اما چه اتفاقاتی بعد آف شدن شو افتاد
    بعد از اینکه شو آف شد یه مسابقه ی شش نفره تگ تیم بین تیم سینا , دلریو , اورتن مقابل تیم بیگشو , رایبک و سواگر انجام شد
    دارک مچ مین اونت , 6 نفره تگ تیم
    جان سینا , دلریو و اورتن برابر بیگشو , سواگر و رایبک
    تیم پیروز : سینا دلریو و اورتن
    سینا بعد از اجرای ای ای و پین کردن بیگشو تیمش رو پیروز مسابقه کرد

از پیج دنیای کشتی کج 2

17. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ممنون...
    بست ها درست شده
    بعد از 2 سال دوری به این تاپیک برگشتم

در مورد بازیه راک و جان سینا بگم که از پیش معلوم بود جان سینا برندس با اون همه فیلم و پروژه که ریخته سر راک اصلا وقت نداشت کشتی بگیره بعدم اگه دقت کرده باشید بعد از بردن کمربند از سی ام پانک کلا 2تا بازی بیشتر نکرد وگرنه جان سینا مخصوص بچه هاس و اصلا در حد و اندازه های راک نیست

بازی آندرتیکر و سی ام پانک هم خیلی مسخره بود به نظر من سال دیگه باید براک لزنرو بذارن با آندر بازی کنه قشنگ میشه بازیشون
    راستش هرکی نظری داره و نظر شما هم محترمه
    ولی این استوری نویس های محترم wwe زیاد به نظرات طرفداران توجهی نمیکنن

اما در مورد رسلمنیا 30 (( بعدی ))
    موضوع رسلمنیا از سال قبل یه چیزهایی در موردش گفته شده و یه حرکت هایی هم کردن
    قبل از رسلمنیا 29 حدود 7 یا 8 ماه قبل یه تی شرت واسه جان سینا طراحی شده بود که روش نوشت بود (( پیش به سوی رسلمنیا 30 ))
    یعنی قبل از رسلمنیا 29 یه تی شرت واسه جان سینا مخصوص رسلمنیا 30 درست کرده بودن
    و با توجه به اینکه آندرتیکر به احتمال زیاد کم کم باید بازنشسته بشه احتمال داره تو رسلمنیا 30 تیکر با سینا بازی کنه (( یا باخت سینا یا شکست استرایک ))

البته شاید دوستان بگن سینای در حدی نیست که بخواد همچین کاری بکنه
    ولی استوری هایی که واسه سینا نوشته شده همشون باعث پیروزی شدن
    اعتباری که Wwe داره به سینا میده خیلی زیاده و اصلا نمیشه گفت که نمیتونه استرایک تیکر رو بشکنه
    برد های رسلمنیا های قبل همشون گواه به این قضیه هست که بجز باخت جلوی رندی و راک سال قبل اصلا تو رسمنیا باخت نداشته اونم جلوی افراد مشهور

باخت ها جلوی دمیز بود که راک دخالت کرد -- باخت تورسلمنیا تو مسابقه تریپل که رندی برد -- باخت جلوی راک (( که همین زمینه ساز برد رسل 29 شد ))
    بردن jbl در رسلمنیا 21 -- بردن تریپل اچ در رسلمنیا 22 -- بردن شان مایکل در رسلمنیا 23 -- بردن ادج در رسلمنیا 25 -- بردن باتیستا در رسلمنیا 26-- بردن راک در رسلمنیا 29--

فکر نکنم تریپل اچ - شاون مایکل - ادج - باتیستا و راک افراد کوچیکی باشن که سینا اونا رو برده باشه
    به هر حال این قلم استوری نویس ها هست که اینا رو نوشته

همونطور که گفتم هرکس نظری داره این هم نظر من هست و نظر همه محترمه
    به شخصه فکر میکنم تو رسلمنیا 30 سینا با تیکر بازی میکنه و احتمال داره استرایک رو بشکنه (( بازی که صد در صد هست ولی شکستن استرایک 50 - 50 ))

Last edited by wooooow; 16-05-2013 at 12:51.

19. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •