سلام !
یکی از مهمترین بازی های فصل رو در پیش داریم ... و به نظر من مهم ترینش حداقل تا این جا بوده ...
من به نظرم فقط باید منتظر درخشش ناگهانی باشیم ... هنوز به نظرم به جایی نرسیدیم که بازی رو بگیریم دستمون تا بعدش بتونیم به نتیجه برسیم . .
به نظرم به یه سری بازیکنا نباید بازی بده مورینیو ... یه سریها مث مارسلو ... چون به نظرم از لجاظ روانی نمی شه این ها رو بهشون اعتماد کرد ... همین مارسلو تو بازی رفت تا اومد تو معلوم بود تحت تاثیر نتیجه قرار گرفته بودش ... چه تکل بدی هم زد ...
اصلا ریسک نباید کرد به..
اربلوآ همیشه بازیکن دوست داشتنی من بوده و هست از وقتی توی لیورپول بودش دوسش داشتم ... و امیدوارم مث چندتا بازی اخر خوب بازی کنه ...
به نظر من اگه با هافبک های وسط زیادی بازی کنیم و وسطو شلوغ کنیم و اگه دفاعای کناری خوب به سمت عالی بازی کنن راحت بازی رو می بریم .. چون اونا وقتی توپو می گیرن ۲ حالت داره یا می ارن وسط گوستاوو و شوانی ... بعدش هم عموما می دن به خروس ببخشید کروس !:دي اون هم بازی رو باز می کنه ...که این جوری خیلی کار براشون مشکل می شه و درصد پاس خطاشون بالا می ره ... یا ایتکه توی ضد حمله ها سریع ریبری بیشتر و روبن کمتر توپو می گیرن می ان جلو .. که این جوری کناریا خیلی مهم می شه نقششون .. اگه بتونن جلوی سرعتشو بگیرن با کمک هافبکا خیلی خوب می شه .. و این جوری کلا می شه از بایرن مطمن شد از لحاظ دفاعی ..
ولی این جوری خیلی فشار روشون زیاد می شه و اینا هم که کلا خوراک سوتین !:دي
یه نقطه ضعف دیگه هم داره تیم ... اون هم روی کرنر ... بایرن هم که ماشالله .. همه قدا بلنده ....
من خیلی دوس دارم بازی این جوری بکنیم ولی مطمن این جوری نیست ..
کسیاس
کونترایو راموس په په اربلوا
خدیرا لاس
ژابی
رونالدو اوزیل
بنز
یا اینکه ژابی بره جای لاس .. کاکا بیاد تو ...
لاسو خوشم نمی اد ازش ولی به نظرم به درد بخوره ... دی ماریا هم زیاد رو فرم نیست ... ممکنه اگه بازی هم کنه بهو بزنه بترکونه ولی اگه خوب نشده باشه کار خاصی ازش بر نمی اد ...
ولی هر چی می شه خدا کنه ببریم ...