تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 320 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بچه ها من که خیلی دلم شور میزنه و فقط ذکر خدا آرومم میکنه
    ولی واقعا بازی سختی داریم و نمی خوام ارزش تیم چلسی رو بیارم پایین ولی هرتیمی امشب موفق باشه شانس زیادی واسه قهرمانی داره
    امشب تیم خسته ی ما مقابل تیمی قرار میگیره که در بوندس لیگا میدان رو به دورتموند واگذار کرد و همین توفیق اجباری بود برای ژرمن ها تا در بازی قبلی خودشون به مهره های کلیدیشون استراحت دادند زمانی که تیم ما برای مسجل کردن لالیگا به بندر بارسلون رفته بود و با جون و دل بازی کرد .
    حال این نقش مربی مثل مورینیو که میتونه آرامش رو به تیم تزریق کنه و صد البته تیم ما از لحاظ روحی در شرایطی به مراتب بهتر از بایرن قرار دارند.
    هر چه میشود در زمین روی میدهد پس امشب کل استادیوم مانند رنگ خون من(امشب موقتی) سفید است به امید صعود یا حق
    یعنی میشه ایکر مقدس فریاد بزنه و جام رو ببره بالا سرش و ارزش واقعی اونو بش برگردونه؟ ای خدا
    مورینیو و سابقه دو بار کنار زدن بایرن در اروپا

مادریدیسموها خیالشان راحت باشد . رئال مادرید با این که برای بازی امشب به علت شکست در دور رفت کمی از بایرن عقب است اما شرایط تحت کنترل است . در حقیقت مورینیو تا کنون دو بار بایرن را اوت کرده ، یک بار با چلسی و یک بار با اینتر .

اگر بایرن برای رئال مادرید لات است ، برای مورینیو شکلات است . مربی پرتغالی دو بار باشگاه مونیخی را پیش از حضور در رئال اوت کرده است . به یاد ماندنی ترین اتفاق مربوط به قهرمانی مقابل بایرن فن خال در فینال چمپیونزلیگ با نتیجه 2-0 بود .

اما اتفاقات طوری بود که با چلسی هم به بایرن خورد . در آن بازی با وجود شکست 3-2 در آلمان ، تیم انگلیسی توانست که در بازی برگشت در استمفوردبریج 4-2 ببرد و صعود کند . جالب این است ک هآن بار بازی برگشت در مونیخ بود اما این بار مورینیو این برتری را دارد که برگشت را مقابل هواداران تیمش باشد .
    منبع مرجع اخبار رئال

هالیوودی ها علیه رئال مادرید!
    انتونیو باندراس و خاویر باردم (بازیگر معروف فیلم جایی برای پیرمردها نیست وبوسه شیطان) که هردو اسپانیایی هستند برروی پیروزی تیم مادریدی شرط بسته اند

سایت گل بخش فارسی - با نزدیک شدن بازی بزرگ وتاریخی بایرن مونیخ با رئال مادرید هیجان آن نیز هم حتی به بزرگان سینمای امریکا نیز رسیده است.
    به گزارش وبسایت رسمی کانون هوادران بایرن مونیخ درایران وبه نقل از شبکه sky 24 ایتالیا لئوناردو دی کاپریو که از طرف مادری المانی است وهمچنین بوریس ویلیس بازیگر توانای امریکا که نیز اصالت المانی دارد برروی پیروزی بایرن مونیخ شرط بسته اند.

از دست ندهید

در طرف مقابل نیز انتونیو باندراس و خاویر باردم (بازیگر معروف فیلم جایی برای پیرمردها نیست وبوسه شیطان) که هردو اسپانیایی هستند برروی پیروزی تیم مادریدی شزط بسته اند.
    در بین بازیگران زن نیز چارلیز ترون (مانند دی کاپریو از نظر مادری المانی می باشد) ودیانه کروگر (بازیگر معروف فیلمهای تروی وناشناخته) که المانی هست طرفدار بایرن ودر نقطه مقابل پنلوپه کروز وجنیفر لوپز حامی تیم مادریدی هستند.

Last edited by CRIS Joon CR7; 25-04-2012 at 15:17.

2. 11 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امیدوارم بایرن مثل چلسی بازی نکنه. یه خورده نگرانم، ولی حسم میگه چیزی که سر بارسا اومد واسه ما اتفاق نمیافته.

خستگی رئال فکر نمیکنم نگران کننده باشه. ما از نظر شرایط بدنی خیلی از بارسا (و سایر تیم ها) بهتریم و تازه دو روز هم بیشتر استراحت کردیم. گل سر سبد آمادگی بدنی تیم، کریسه، که برای استارت زدن دقیقه ی 10 و 80 واسش فرقی نداره . بازی رفت هم که به خودمون فشار نیاوردیم. و از نظر روحی بعد از شکست دادن بارسا تو نوکمپ تو بهترین وضعیت ممکن قرار داریم. تنها چیزی که ممکنه واسمون خطرساز بشه، اشتباهات فردیه، به خصوص از سمت مارسلو و راموس، و تا حدودی کوئنترائو و آربلوا. جلوی بارسا که خیلی خوب بودن (مارسلو که اصلاً بازی نکرد)، اما همه میدونیم که ثبات ندارن، مخصوصاً راموس و مارسلو...

و افسوس که دی ماریا آماده نیست. دی ماریا قبل از مصدومیت کجا، و این دی ماریا کجا...!؟

امیدوارم حدود 6 ساعت دیگه همگی خوشحال باشیم و بیاییم اینجا تبریک بگیم...

+

واران امروز 19 ساله شد. تولدش مبارک.

Last edited by maxeemo; 25-04-2012 at 18:28. دليل: غلط زدایی

4. 10 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

این رو هم فراموش نکنیم ما نیمکت قوی و آماده ای داریم هیگواین و کاکا کاملا آماده و سر حال هستند
    من خیلی ریلکسم چون میدونم صعود میکنیم

6. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبری رئال مادرید : حذف بارسلونا توسط چلسی باعث شده که رئال مادرید بخت اصلی قهرمانی چمپیونزلیگ در شرط بندی ها باشد ، آن هم در حالی که در آلیانس در دور رفت مقابل بایرن 2-1 خورده است . شانس قهرمانی رئال 2.45 به 1است ، شانس بایرن 3.4 به 1 و شانس چلسی 2.9 به 1 .
    این آمار از بررسی نظرات کمپانی های مطرح بت 365 ، بی وین ، بت فایر و ایبا پوئستاس برداشته شده است .

دوستان این صفحه اختصاصی ایکر کاسیاس به زبان فارسی هست ( ادمینش هم جدیدا خودم شدم)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

8. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من خیلی نگرانم.......ولی از یه طرف میگم بابا بایرن هنو مونده در حد فینال جام باشگاه های اروپا بشه!

10. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام !
    یکی از مهمترین بازی های فصل رو در پیش داریم ... و به نظر من مهم ترینش حداقل تا این جا بوده ...
    من به نظرم فقط باید منتظر درخشش ناگهانی باشیم ... هنوز به نظرم به جایی نرسیدیم که بازی رو بگیریم دستمون تا بعدش بتونیم به نتیجه برسیم . .
    به نظرم به یه سری بازیکنا نباید بازی بده مورینیو ... یه سریها مث مارسلو ... چون به نظرم از لجاظ روانی نمی شه این ها رو بهشون اعتماد کرد ... همین مارسلو تو بازی رفت تا اومد تو معلوم بود تحت تاثیر نتیجه قرار گرفته بودش ... چه تکل بدی هم زد ...
    اصلا ریسک نباید کرد به..
    اربلوآ همیشه بازیکن دوست داشتنی من بوده و هست از وقتی توی لیورپول بودش دوسش داشتم ... و امیدوارم مث چندتا بازی اخر خوب بازی کنه ...
    به نظر من اگه با هافبک های وسط زیادی بازی کنیم و وسطو شلوغ کنیم و اگه دفاعای کناری خوب به سمت عالی بازی کنن راحت بازی رو می بریم .. چون اونا وقتی توپو می گیرن ۲ حالت داره یا می ارن وسط گوستاوو و شوانی ... بعدش هم عموما می دن به خروس ببخشید کروس !:دي اون هم بازی رو باز می کنه ...که این جوری خیلی کار براشون مشکل می شه و درصد پاس خطاشون بالا می ره ... یا ایتکه توی ضد حمله ها سریع ریبری بیشتر و روبن کمتر تو‍پو می گیرن می ان جلو .. که این جوری کناریا خی‍لی مهم می شه نقششون .. اگه بتونن جلوی سرعتشو بگیرن با کمک هافبکا خیلی خوب می شه .. و این جوری کلا می شه از بایرن مطمن شد از لحاظ دفاعی ..
    ولی این جوری خیلی فشار روشون زیاد می شه و اینا هم که کلا خوراک سوتین !:دي
    یه نقطه ضعف دیگه هم داره تیم ... اون هم روی کرنر ... بایرن هم که ماشالله .. همه قدا بلنده ....
    من خیلی دوس دارم بازی این جوری بکنیم ولی مطمن این جوری نیست ..

کسیاس

کونترایو راموس په په اربلوا
    خدیرا لاس
    ژابی
    رونالدو اوزیل
    بنز
    یا اینکه ژابی بره جای لاس .. کاکا بیاد تو ...
    لاسو خوشم نمی اد ازش ولی به نظرم به درد بخوره ... دی ماریا هم زیاد رو فرم نیست ... ممکنه اگه بازی هم کنه بهو بزنه بترکونه ولی اگه خوب نشده باشه کار خاصی ازش بر نمی اد ...

ولی هر چی می شه خدا کنه ببریم ...

12. 4 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اتفاق دیشب به هیچ وجه امشب اتفاق نمی افته چون نه رئال بارسلوناست و نه بایرن خصوصیات چلسی رو داره
    تو این تایپیک قبل بازی رفت در مورد بایرن هشدار داده بودم!!
    جایی که ما به شدت قافیه رو باخته بودیم فیلپ لام بود!!! بقیه بایرنی ها هم بسیار تاثیر گذارند در بازی اینده مثه شواینی و نویر..... اما لام واقعا اون طرف ما رو نا توان کرده بود !! امیدوارم یه فکری در موردش بشه !
    بازی کردن کاکا از اول بازی میتونه خیلی کمکمون کنه و اینکه راموس در گوش قرار بگیره هر چند در وسط هم خیلی بهش نیاز داریم
    امشب بازی پر گلی خواهیم دید و مطمئن باشید همون طور که خوده مورینیو گفته بایرن در این بازی گل میزنه!تنها در یک صورت رئال گل نمیخوره اونم اینکه اگه بشه بازی رو 2-0 جلو بیوفتیم فوق العاده عالی میشه! و مطمئن باشید بازی با همون نتیجه تموم میشه چون رئال از نظر ساختار دفاعی هم بسیار خوب میتونه عمل کنه! چیزی که نگران کننده هست تمرکز بازیکنان در ری اکشن هاشون هست چیزی که رئال نداره و چلسی به بهترین حد خودش داشت

14. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها اصلا بد به دلتون راه نده
    من مطمئنم که امشب به فینال صعود میکنیم
    همه چی برای قهرمانی آمادست
    کریس هم امشب گل میزنه
    هوراااا

16. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عجب بازی ای شده !!
    رئال نمیدونم چرا تو دفاع کم تعداد ظاهر میشن

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نیمه اول 2-1 به نفع رئال...

دو گل رئال رو کریس رونالدو زد که یکیش از روی نقطه پنالتی بود.
    گل بایرن رو روبن زد که از رو ینقطه پنالتی بود..
    ---

رئالی ها ستتن دفاع بایرن تززل داره سسته ..
    اون پنالتی هم کاسیاس گرفته بودش لامصب نوک انگشتاش رد شد چه شیرجه ای زد افرین کاسیاس افرین

19. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •