سرعت کپی خیلی پایین اومده بوود
ویندوز به زووور بالا میومد
ویندوز پیغام داد بکاپ بگیر هارد در حال سوختنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت کپی خیلی پایین اومده بوود
ویندوز به زووور بالا میومد
ویندوز پیغام داد بکاپ بگیر هارد در حال سوختنه
دوست من
من یه ویروس کشی کردم سیستممو الان روون شده مثل قبل ولی همون اول روشن شدن سرعت لود شدن ویندوز خیلی پایین بود
توی اون اکشن سنتر پایین صفحه وینذوز هم نوشته بک آپ نگرفتید ولی هشدار هارد سوختن نداده!!
عکس گرفتم اینجا میزارم بنظرت توی عکس مشکل از هارده؟(واقعا آرزو میکنم هاردش نباشه،حوصله سروکله زدن دوباره با نمایندگی رو ندارم)
ممنون
![]()
منم امروز لپتابم رو دادم گارانتی برای مشکل هاردش
گفتن یکی دوروز دیگه درست میشه
دوستان کسی نبود جواب بده؟!
نمیدونم چرا لپ تاپم رفتارهای عجیبی نشون میده مثلا میخواد ویندوز بالا بیاد کلی طول میکشه و توی ویندوز زمان میبره که روون بشه سیستم ولی روون که شد دقیقا مثل قبلا کار میکنه!! یا مثلا امروز گذاشته بودم روی sleep وقتی درشو باز کردم آیکونهای روی دسکتاپ بزرگ شده بودن روی صفحه!! یا مثلا موس لمسی لپ تاپ رو که گوشه اش میزنم غیر فعال بشه و چراغش خاموش میشه،اصلا علامت قبلا که تاچ غیر فعال شد روی صفحه نمیاد که کم کم محو بشه!! یا اصلا نمیشه مثل قبل با دو انگشت روی تاچ پد زوم کنی یا کوچیک کنی آیکونهارو و..
خیلی نگرانم
میخای مطمئن بشی هارد مشکل نداره با HP Support Assistant تست کن
از نرم افزار tuneup برای بهینه سازی استفاده کن
اگر مشکلت حل نشد ویندوز عوض کن
این هارد 750 جدید وضعش خرابه ، یک هفته نشده هنگ میکنه ، چت میکنم گیر میکنهههه
با عرض سلام وقتی hide protection از فولدر اپشنو تیکشو بر میدارم اینا میاد شما هم دارین؟
وقتی دابل کلیک میکنم روی تاچ پد تا غیر فعال بشه اون علامت روی صفحه نمیاد که کم کم محو بشه و اینکه زوم و زوم اوت با دوتا انگشت رو تاچ پد غیر فعاله و اصلا با فاصله دادن انگشتها کار نمیکنه
درایورش مشکل داره؟
باید چیکار کنم؟
دوستان چطوری میتونم از شر این گرافیک اینتل راحت بشم؟!
میخوام کلا گرافیک 6770 باشه...
نمیدونم برا شما هم اینجوری هست یا نه ولی برا من صفحه اگر خیییییلی دقت کنید شطرنجی دیده میشه...
واقعا موندم چرا اچ پی این کیفیت رو برا مانیتور هاش انتخاب کرده یا من گرافیکم مشکل داره! یا اینکه استفاده ازش رو بلد نیستم!
میخوام گرافیک 6770 به عنوان گرافیک اول معرفی بشه...
تووو قسمتی که میخوای گرافیکتو سوییچ کنی تیک automatically select power-saving ..... بردار ( کلیک راست در desktop و انتخاب گزینه سوییچ گرافیک )
سلام
من یک مشکل پیدا کردم.
مدل 6080
قبلا وارد ایمیل میشدم ازم اثر انگشت میخواست و خودش وارد میشد .اما الان دیگه اثر انگشت نمیخواد و باید یوزر و پسورد بنویسم و وارد شم.
تو قسمت خود نرم افزارشم رفتم همه چی درست بود و یوزر پسورد سیو شده بود.
راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)