تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 303 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان من مدل UA46C7000 رو دارم و برای فعال کردن گیرنده دیجیتال --- طبق دستورالعمل های صفحات اول پیج عمل کردم حالا گیرنده دیجیتال فعال شده ولی هیچ کانالی رو پیدا نمی کنه تو همون صفحات اول دیدم که بعضی دوستان همین مشکلو داشتن آیا کسی تونسته این مشکلو برطرف کنه؟ اصلا این مدل تیونر دیجیتال داره؟
    در ضمن آیا این مدل گیرنده Wifi برای اینترنت داره؟تو منوی شبکه گزینه SWL خاموشه و روشن نمیشه؟
    Last edited by sarlak48; 12-01-2015 at 14:03.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من مدل UA46C7000 رو دارم و برای فعال کردن گیرنده دیجیتال --- طبق دستورالعمل های صفحات اول پیج عمل کردم حالا گیرنده دیجیتال فعال شده ولی هیچ کانالی رو پیدا نمی کنه تو همون صفحات اول دیدم که بعضی دوستان همین مشکلو داشتن آیا کسی تونسته این مشکلو برطرف کنه؟ اصلا این مدل تیونر دیجیتال داره؟
    در ضمن آیا این مدل گیرنده Wifi برای اینترنت داره؟تو منوی شبکه گزینه SWL خاموشه و روشن نمیشه؟
    دوست عزیز
    این مدل دیجیتال ندارد ولی آدبتور wifi دارد

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون از جوایتون
    آدابتور wifi روش نصبه یا باید روش نصب کنم؟ اگه خودش داره چطور می تونم فعالش کنم؟
    تو منوی مخفی در قسمت sub option گزینهNETWORK Suporrt = wireless هست
    Last edited by sarlak48; 12-01-2015 at 16:10.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از جوایتون
    آدابتور wifi روش نصبه یا باید روش نصب کنم؟ اگه خودش داره چطور می تونم فعالش کنم؟
    تو منوی مخفی در قسمت sub option گزینهNETWORK Suporrt = wireless هست
    دوست عزیز
    wifi آدابتور یا همان دانگل وسیله ای است که به تلویزیون متصل می شود و از طریق آن می توانید بصورت وایرلس به تلویزیون ارتباط برقرار کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمائی تون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام جناب متین پور
    من 5 روز پیش f8000 خریدم. به آخرین ورژن هم آپدیت کردم.(1118.2)
    امروز یه سر رفتم به منوی مخفی. فکتوری ریست کردم.(نا خواسته). بنظرتون تنظمات تلویزیون خراب نشده؟ البته به هیچ تنظیمی دست نزدم و تغییر ندادم و فقط ریست فکتوری کردم.
    نرمافزار تلویزیونم دوباره چک کردم و همون آخرین ورژنی بود که قبلاً آپدیت کردم و بعد از ریست فکتوری تغییری نکرده.
    کلاً ریست فکتوری ضرری برای تلویزیون نداره؟ و در چه مواقعی استفاده میشه از این گزینه؟
    یکیم اینکه از کجا میشه کارکرد تلویزیونم رو بدونم.
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من یه سامسونگ سری 6 مدل 40F6350 دارم

اصفهان هستم و تقریبا همه کانال ها رو بدون مشکل میگیره , اما کانال IRIB HD Test رو ک قبلا داشتم و به دلیل آپدیت تلویزیون از دست دادم دیگه تو اسکن جدید نیومد و اسکن دستی هم

۳- فرستنده دیجیتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کانال ۵۷، فرکانس ۷۶۲ مگاهرتز (کالربار)

هم مجددا لیستی از کانال ها IRIB اضافه میکنه که اون شبکه توش نیست

به نظرتون آیا باز کردن منوی مخفی و سرویس میتونه کمکی بکنه ؟ یا با توجه به گرفتن سایر کانال ها مشکل از اینجا نیست و تنظیمات لوکال درسته ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من یه سامسونگ سری 6 مدل 40F6350 دارم

اصفهان هستم و تقریبا همه کانال ها رو بدون مشکل میگیره , اما کانال IRIB HD Test رو ک قبلا داشتم و به دلیل آپدیت تلویزیون از دست دادم دیگه تو اسکن جدید نیومد و اسکن دستی هم

۳- فرستنده دیجیتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کانال ۵۷، فرکانس ۷۶۲ مگاهرتز (کالربار)

هم مجددا لیستی از کانال ها IRIB اضافه میکنه که اون شبکه توش نیست

به نظرتون آیا باز کردن منوی مخفی و سرویس میتونه کمکی بکنه ؟ یا با توجه به گرفتن سایر کانال ها مشکل از اینجا نیست و تنظیمات لوکال درسته ؟
    دوست عزیز
    نه نیازی به ورود به منوی مخفی نمی باشد شما می توانید برای این منظور از صدا و سیمای اصفهان فرکانس مربوطه را اسنعلام کنید.
    و یا اینکه ممکن است جهت آنتن تان و یا تنظیمات و یا خود آنتن تان مشگل داشته باشد.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان، ال سي دي 40 مدل LE40R88BDR روشن ميشه ولي بعد از 3 ثانيه تصوير و صدا قطع ميشه در حالي كه هنوز دستگاه هنوز روشنه.. در ضمن واسه تست خواستم وارد منو مخفي شم با زدن سريع دستور INFO>MENU>MUTE>POWER كه بجاي اينكه وارد منو بشه، دستگاه روشن ميشه و بعد از 3ثانيه صدا و تصوير قطع ميشه يعني در واقع وارد منو مخفي نميشه.. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان، ال سي دي 40 مدل LE40R88BDR روشن ميشه ولي بعد از 3 ثانيه تصوير و صدا قطع ميشه در حالي كه هنوز دستگاه هنوز روشنه.. در ضمن واسه تست خواستم وارد منو مخفي شم با زدن سريع دستور INFO>MENU>MUTE>POWER كه بجاي اينكه وارد منو بشه، دستگاه روشن ميشه و بعد از 3ثانيه صدا و تصوير قطع ميشه يعني در واقع وارد منو مخفي نميشه.. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
    دوست عزیز
    در حالت روشن دکمه exit را نگهدار تا ریست شود

13. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •