تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 403 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

داره خودمونی میشه 30000318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چجوری میشه از طریق یاهو مسنجر اس ام اس رایگان فرستاد? وقتی به یه شماره میفرستم مینویسه ساپرت نمیکنه این شماره رو.چجوری باید وارد کرد شماره رو.چه پیش شماره ای میخواد برای خط ایرانسل؟
    عزیزم کی گفته شما میتونی با یاهو smsارسال کنی اون چیزی که تو یاهو میبینی مال ایران نیست و کشورهای اروپایی میتونن از این امکانات استفاده کنن اینجوری بود که مخابرات بر شکست میشد.

2. این کاربر از 30000318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

این رامهای 2.3 که theme chooser دارند. میشه تم هم بهشون اضافه کرده ؟
    از کجا بیاریم تماشووو ؟
    کسی نمیدونه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آفا دمت گرم استاد پیر شی الاهی

استا رفتم نرم افزار astro دانلود کردم بر نامه ها و بازی هارو نصب میکونه

چجوری بگم خرابتونم

ولی اساتید به چن تا مشکل جدید خوردم ک دستتونو میبوسه

1: این نرم افزار astro بازی ها و برنامه هارو فقط تو حافظه گوشی میریزه این گوشی هم که ماشالا از حافظه بووییی نبرده یه

نرم افزار بگید ک بتونم برنامه و بازی رو به صورت حجیم (یعنی تعداد زیاد) روی مموری نصب کنم؟!!!

2: یه یاهو مسنجر میخوام آخه خیلی چت میکنم میخوام حتما یاهو مسنجر باشه و روی گوشی کار کنه!!!

3: یه مشکل دیگه اینه ک دیشب که گوشی رو خریدم رم 2 روش بود الان که نگا کردم دیدم فقط 600 مگ فضای خالی داره و دور و

ور 1300 مگش پره قضیه چیه مهندسین؟

4: میخوام گوشیمو مودم کنمو با gprs ایرانسل با xp برم اینترنت چه کنم؟

5:یه رم 8g دارم میخوام جایگزین این رم 2 کنم همینجوری یه دفعه ای بزارم تو گوشی درست میشه؟؟؟؟

آقایان بعد از از دست دادن setve jobz فک میکردم کمر تکنولوژی شکست حالا میبینم

شما آباد کردین

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

چجوری بگم خرابتونم

1: این نرم افزار astro بازی ها و برنامه هارو فقط تو حافظه گوشی میریزه این گوشی هم که ماشالا از حافظه بووییی نبرده یه

نرم افزار بگید ک بتونم برنامه و بازی رو به صورت حجیم (یعنی تعداد زیاد) روی مموری نصب کنم؟!!!

2: یه یاهو مسنجر میخوام آخه خیلی چت میکنم میخوام حتما یاهو مسنجر باشه و روی گوشی کار کنه!!!

3: یه مشکل دیگه اینه ک دیشب که گوشی رو خریدم رم 2 روش بود الان که نگا کردم دیدم فقط 600 مگ فضای خالی داره و دور و

5:یه رم 8g دارم میخوام جایگزین این رم 2 کنم همینجوری یه دفعه ای بزارم تو گوشی درست میشه؟؟؟؟

شما آباد کردین

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

چجوری میشه از طریق یاهو مسنجر اس ام اس رایگان فرستاد? وقتی به یه شماره میفرستم مینویسه ساپرت نمیکنه این شماره رو.چجوری باید وارد کرد شماره رو.چه پیش شماره ای میخواد برای خط ایرانسل؟

اگه میخوای sms رایگان بفرستی میتونی به 2sms.ir ثبت نام کنی

بعد از ثبت نام 100 تومن بودجه داری ک اساماس رایگان بفرستی

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستانی که این رام Ginger Xperia V9 رو نصبیدم / واقعا خارق العادست و نسبت به نسخه ی قبلی خیلی بهتر شده !! تنها مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتی والپیپر انتخاب میکنم شدیدا از کیفیت عکس واقعی کم میشه و میمونه بک گراند !! برخلاف نسخه ی 8 که اتفاقا بر عکس بود و عکس رو با نهایت کیفیت ممکن میزاشت بکگراند ...
    .
    قضیه چیه ؟! دوستانی که این رامو نصب کردن لطف کنن بگن برا اونا هم مینجوره ؟! چاره چیه ؟!

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا سجاد من نصب کردم و این مشکل شما رو ندارم قربان!سرعت رامش چقدر بیشتر شده خیلی باز ها رو خوب اجرا میکنه!دوال تاچشم درست شده و به درستی کار میکنه!فقط اون led بالا رو نمیشه تعین رنگ کرد. وقتی اس ام اس داری یا میس کال همه رنگ ها رو نشون میده

9. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان

نرم افزاری هست که گوشی وصل به PC باشه و بشه از روی PC اپلیکشن ها رو Unistall یا Install کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

نرم افزاری هست که گوشی وصل به PC باشه و بشه از روی PC اپلیکشن ها رو Unistall یا Install کرد ؟
    فکر کنم با نرم افزار my phone explorer بشه این کار رو کرد.

12. این کاربر از hatam09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

4

چجوری بگم خرابتونم

شما آباد کردین

1. یاید نرم افزار app2sd رو نصب کنید که باید گوشی روت بشه و ...
    من پیشنهاد میکنم اگر گارانتی گوشی رو لازم ندارید ، یه رام کاستوم مثل gingerXperiav9 نصب کنید. درد سر نصبش اندازه همون app2sd هست ولی کاراییش خیلی بیشتره.

2. یاهو مسنجر نرم افزار رسمیش رو برای اندروید بیرون داده. اگر سرچ کنید 100 درصد پیدا میکنید. من تست کردم. به خوبی کار میکنه.

3. منم همین سوال واسم پیش اومد. نمیدونم چرا ؟!؟!

4. نرم افزار های زیادی برای این کار وجود داره. نرم افزار رسمی سونی اریکسون pc companion هم فک کنم این قابلیت رو داشته باشه. من تا حالا تست نکردم.

5. نمیدونم. اگه یکی بیاد جواب بده ممنون میشم. ولی فک کنم بشه همینطوری گذاشت !

در ضمن من خودم 2 ماهه گوشیو خریدم و اطلاعاتم کمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •