Benetton colors 1988. کار خانم Ann Gottlieb
بوگارت 1975 هم اگر حدود 30 باشه خیلی خوبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Benetton colors 1988. کار خانم Ann Gottlieb
بوگارت 1975 هم اگر حدود 30 باشه خیلی خوبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب امروز دوباره دوتا ادکلن که قبلا تست کرده بودم رو تست کردم.
لانویت ایو سن لورت البته پرفیومش.
بویه خیلی خوبی داره.فلورال ولی خیلی خیلی شیرینه.اولش شاید بویه شربته آبلیمو هم بده -هل و گلاب هم یکمی. بعدش انگار داری مربا میخوری.
دومی آرمانی کد بود
هم تلخ-هم شیرین-یه کمی هم یاده فارنهایت ابسولوت انداخت منو-ولی خب دوتا کاره متفاوتن.ولی تو دوتاشون بویه
ادویه جات رو حس میکنم.
....................................
راستی کدوم یک از دوستان نارسیسو روریگویز گرفته بود؟
Last edited by cyber861; 07-12-2011 at 22:55.
من امروز تو یه مغازه ای از معدود ادکلنای ژیلت که هوز تو بازار مونده دیدم و یک مدلش رو به اسم Golden Joy که رنگ قهوه ای داره 18 تومن گرفتم....از لحاظ موندگاری میشه با کارای آدیداس مقایسه اش کرد اما از لحاظ کیفیت بو یه سر و گردن از آدیداس بالاتره ولی به نظرم واقعا 18 تومن نمی ارزید...نهایتش 14 تومن....نون اسمشو فقط داره میخوره وگرنه چندان توفیری نسبت به ادکلنای آدیداس نداره و بودو نبودشون هم تو بازار تا وقتی ادکلنای آدیداس با همین کیفیت هستند زیاد فرقی نمی کنه.
اساتید محترم یه عطری خوشبو و جذاب بهم معرفی کنید که میخوام تک تک دخترای محلمون رو مجذوب خودم کنم![]()
آدیداس کدومش از همه بو قشنگتره؟ کدومش تلخه ؟ کدومش گرمه؟
بوهای تلخ و گرم خوراک زمستونن...
جیلت که 14 تومن بود.اونم گرون شد؟اوضاعی شده ها؟
منم با حرفت دقیقا موافقم.به نظره منم خیلی سرتر از آدیداس نیست.مخصوصا تو موندگاری و رایحه.خیلی شباهت
بینشون دیدم.
شما که نزدیک خدایی دیگه چرا؟؟؟؟
ولی اگه میخوای واقعا جواب بده رابینسون کروزوئه عالیه...!!!
هالون هم بدک نیست...
من دنبال یه ادکلن میگردم که پخشش زیاد باشه یه جوری که تو خیابون گم شدم از بوی عطرم پیدام کنن
میشه معرفی کنین
بعدشم فروشگاه معتبر هم تو کرج و تهران میشناسین معرفی کنین
اینایی که اسم بردی لینکی چیزی ازشون نداری؟چون من اسماشون هم نشنیدم![]()
سلام ... نه راستش.
فریم کارخونه ایش رو یعنی شیشه اش رو اصن تاحالا ندیدم ... چون من عطراشونو دارم نه ادکلانشونو...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)