تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 1746 اولاول ... 1842342742802812822832842852862872882943343847841284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از استادان و دانشمندان عزیز چند تا سوال دارم
    اخرین لول چنده؟ اونوقت کی میدونه بهترین هیرو دور زن و بهترین هیرو دی پی اس و بهترین هیرو مجیکر چیه چون دهنم اشی شد چمپیون جمع کردم میخوام ی هیرو بخرم کسی میتونه کمکم کنه
    عایا سر ور ایرانی هم هست بریم توش بازی کنیم
    بهترین رو بازیه خودت تعیین می کنه.هر چقدر هیرو سخت تر باشه کار باهاش reward اش هم بیشتره بعد هر هیرویی هم یه جوری counter می شه.البته این Counter کردن تو normal blind pick که میری معنی زیاد نداره چون اصلا نمی دونی طرف چی pick می کنه!
    همین دور زن ها carry dps مثلا اگر طرف مقابلت soraka داره یا heal زیاد انجام میده tristiana برداری بهتره یا مثلا چمپ هاشون خیلی تانکیه با health بالا هستش vayne برداری بهتره یا مثلا طرف taric یا leona داره اگر sivir برداری خیلی عالیه با روح و اعصابشون می تونی بازی کنی(مخصوصا taric )
    اینایی که آبی کردم برات واقعا ارزش خریدشون خیلی زیاده خیلیم راحتن
    carry dps: ashe ,miss,cait
    offtank or fighter: garen ,darius,jax,volibear
    mid :اینجا خیلی انتخاب های زیادی داری که انجام بدی
    اگر assasin می خوای باشه :katarina,akali,ahri,leblanc
    اگر میخوای ap نباشه :talon,zed یا akali البته akali outpot اش هم ad هم ap
    اگر high end میخوای باشه :veiger,brand,cassiopeia
    support:taric.soraka.sona,blitz
    jungle:ammumu,maokai,skarner,shen
    اگر نمی خوای تانکی باشه خیلی jungle ات:
    jungle;lee,nuctorne,xin
    اما یه نکته بگم در نظر داشته باشی karma هیروی خوبیه بدی نیست(یعنی همون چیز بدیه خوب نیست(شوخی کردم )) بعدش هم win rate اش خیلی پایینه نسبت به champion های دیگه. 1 در 1000 شاید اصلا اینو تو mid ببینی!وقتی که باید بزاری باهاش master بشی می تونی هیروهایی رو master بشی که خیلی از این بهتره win rate اشون مثلا تو همین mid جای این وقت رو leblanc یا akali یا twisted fate بزاری یا اگر bot می خوای بری supp می شه fiddle یا zyra یا nidalee .
    اینایی که گفتم دلیل نمیشه نری سمتش هر champion ای قسمت های تاریکی داره. اگر master بشی باهاش هم توانایی های خاص خودشو داره .الانم که داره rework شدش میاد هر کسی هم قبل relaunch داشته باشدش هم skinاش رو به صورت free میگیره احتمالا چون من یکی هم بهم گفت اونایی که یه skin ازش دارن از قبل فقط skin رو به صورت free می گیرن.(حالا من karma رو دارم اگر skin اش رو دادن Free میام برات تعریف میکنم بدونی)واسه راحتی کار باهاش یه کاره دیگه ای که من بهت پیشنهاد می کنم اینه تو bind key بری جای r بغلش c بزاری که با همون C بتونی ult کنی اونوقت انگشت شصتت میاد رو c و انگشت کوچیکت ازاد میشه که باهاش می تونی ` (دگمه کنسول کنار 1 رو بزنی) این برای اینه که sheild یا bond ات رو درست تر بزنی چون اگر اشتباهی رو minion ها spell بزنی اطرافیانت کفرشون در میاد.باز نگاه کن اگر با چیزه دیگه ای راحت نیستی تو bind key عوضش کن. این ` برای shen زیاد مهم نیست چون از سمته چپ میبینی کی رو ult کنی راحت می ری روش ولی برای support ها heal کردن مثل soraka یا taric باید ` رو حتما استفاده کنی یا اصلا رو کلیدش چسب بزنی یا نرم افزارهایی که اینکارو می کنن رو استفاده کنی چون قرار نیست تو minion ها رو بزنی تو babysit می کنی carry رو ولی اگر mid میری با karma نبایدچسب بزنی یا اینکه بخوای از نرم افزار استفاده کنی چون minion ها رو هم باید last hit کنی.یه کاره دیگه ای که باز مهمه اینه با هر نوع champion ای که بازی کنی باز اسم بازیکنا بدردت نمی خوره اونم کلیدش رو بزن اسمشون بره برای support بازی کردن هم می تونی یه کلید هست بزنی hp bar minion ها بره زمان هایی که لازمه.راستی یه چیز دیگه تا هیرویی رو حداقل یک بار هم باهاش بازی نکردی اصلا نخر اصلا!!!
    یه لیست هیروهای fun هم اینه به نظر من اخره خندس باهاشون خسته کننده هم نمی شن هیچ وقت( موقع بازی باهاشون می فهمی دلیلم چی بوده)
    signed برای fighter
    heimerdinger برای mid
    fiddle برای jungle
    twitch برای carry dps
    zilean یا blitz هم supp

با تشکر از خودم که به جای رفتن کلاس ساختمان داده 8 صبحم دارم اینارو تو سایت می نویسم

2. 7 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

اموزش کاملی بود مرسی

من هنوز مشکل کانکت شدن دارم :((‌

یکی کمک کنه ... این ارور رو میده

login failed for unknown reason ....

3 روزه همینطوریه ....

support.leagueoflegends.com هم باز نمیشه برام ... هروقت این صفحه باز نمیشه همین اررور هم میاد ... لطفا یکی راهنمایی کنه
    Last edited by namx; 10-03-2013 at 10:23.

4. این کاربر از namx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

اموزش کاملی بود مرسی

3 روزه همینطوریه ....

support.leagueoflegends.com هم باز نمیشه برام ... هروقت این صفحه باز نمیشه همین اررور هم میاد ... لطفا یکی راهنمایی کنه
    والا ما توی ویندوز سون که همین مشکل را داشتیم هیچ جوری هم حل نشد
    ولی تو ویندوز اکس پی یادمه که این مشکل برام پیش اومده بود اولین بار هارد دیسک را یکم خالی کردم و با یه ریست درست شد ولی دومین بار یادمه مجبور شدم ویندوز را عوض کنم بعدشم درست شد البته اینم بگم مشکل از سرور ای اس پی نبود چون بقیه با همین ای اس پی من می رفتند تو بازی پس 100% مشکل از پی سی بود حالا شما را نمی دونم اگه از ای اس پی نیست صد در صد از پی سیه
    البته اینا که گفتم فقط تجربه بود و مطمئن نیستم
    ما که همین مشکل را داشتیم اینطوری حل شد شما هم یه امتحانی بکن شاید درست شد

6. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب همه کمک کنن فقط از کجا متن بیارم خوب تقریبا خلاصه باشه ؟

8. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو نوع لول داریم یکی لول اکانتت هست که 30 تاست هروقت 30 برسی میتونی رنک بری یکی هم که هر بازی اهر هیرو(!)یی انتخاب کنی از لول 1 شروع میشه تا 18 تا لول داره که هرچی بیشتر مینیون یا چمپ بکشی زود تر لول آپ میشی نزدیکش هم باشی exp میده ولی سعی کن خودت بکشی مثلا تیم داره به یکی اتک میده صبر کن تو اتک نده آخرای جونش که شد یه اسپل بزن که تو کشته باشیش.
    بهترین هیرو که هرکی نظری داره ولی به نظر من بهترین دور زن(!) urgot بهترین دی پی اس trundle و بهترین مجیکر(!) karma هست باز عده کمی هستن که نظر منو قبول ندارن
    سرور ایرانی هم فعلا که نداریم ولی ریوت گفته اگه بچه خوبی باشی یه سرور هم واسه ایران می ذاره
    آخه چرا به بچه مردم ks یاد میدی.بذار مثل یه مرد بازی کنه.

10. 3 کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

اموزش کاملی بود مرسی

3 روزه همینطوریه ....

از صفحه اول که باز میشه (صفحه ای که قبل از صفحه login میاد و play رو میزنید) گزینه option و بعد repair installation رو امتحان کن...دو حالت وجود داره یا بازی نصب شده رو ترمیم میکنه یا فایل setup نصب بازی رو آپدیت میکنه و با حذف و سپس نصب مجدد setup آپدیت شده مشکلتون احتمال زیاد حل بشه

12. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ks بچه ها مخفف چیه ؟
    میدونم یعنی مرده خوری خودمون که میشه اتک آخر بدی که کار مخصوص ایرانیا تو دوتا و لول هست

14. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ks بچه ها مخفف چیه ؟
    میدونم یعنی مرده خوری خودمون که میشه اتک آخر بدی که کار مخصوص ایرانیا تو دوتا و لول هست
    ks=kill steal

16. این کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بچه ها Difficulty هیرو یعنی چی ؟
    به چه درد هیرو میخوره ؟
    زیاد باشه خوبه یا کم ؟

18. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بچه ها Difficulty هیرو یعنی چی ؟
    به چه درد هیرو میخوره ؟
    زیاد باشه خوبه یا کم ؟
    با توجه به معنی کلمه ای یعنی سختی(دوشواری : دی) هیرو.
    فکر کنم میشه که میزان سختی کار با هیرو رو نشون میده و اینطوری نیست زیاد یا کم بودنش نشون دهنده قدرت یه هیرو باشه.

20. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •