بهترین رو بازیه خودت تعیین می کنه.هر چقدر هیرو سخت تر باشه کار باهاش reward اش هم بیشتره بعد هر هیرویی هم یه جوری counter می شه.البته این Counter کردن تو normal blind pick که میری معنی زیاد نداره چون اصلا نمی دونی طرف چی pick می کنه!
همین دور زن ها carry dps مثلا اگر طرف مقابلت soraka داره یا heal زیاد انجام میده tristiana برداری بهتره یا مثلا چمپ هاشون خیلی تانکیه با health بالا هستش vayne برداری بهتره یا مثلا طرف taric یا leona داره اگر sivir برداری خیلی عالیه با روح و اعصابشون می تونی بازی کنی(مخصوصا taric )
اینایی که آبی کردم برات واقعا ارزش خریدشون خیلی زیاده خیلیم راحتن
carry dps: ashe ,miss,cait
offtank or fighter: garen ,darius,jax,volibear
mid :اینجا خیلی انتخاب های زیادی داری که انجام بدی
اگر assasin می خوای باشه :katarina,akali,ahri,leblanc
اگر میخوای ap نباشه :talon,zed یا akali البته akali outpot اش هم ad هم ap
اگر high end میخوای باشه :veiger,brand,cassiopeia
support:taric.soraka.sona,blitz
jungle:ammumu,maokai,skarner,shen
اگر نمی خوای تانکی باشه خیلی jungle ات:
jungle;lee,nuctorne,xin
اما یه نکته بگم در نظر داشته باشی karma هیروی خوبیه بدی نیست(یعنی همون چیز بدیه خوب نیست(شوخی کردم
)) بعدش هم win rate اش خیلی پایینه نسبت به champion های دیگه. 1 در 1000 شاید اصلا اینو تو mid ببینی!وقتی که باید بزاری باهاش master بشی می تونی هیروهایی رو master بشی که خیلی از این بهتره win rate اشون مثلا تو همین mid جای این وقت رو leblanc یا akali یا twisted fate بزاری یا اگر bot می خوای بری supp می شه fiddle یا zyra یا nidalee .
اینایی که گفتم دلیل نمیشه نری سمتش هر champion ای قسمت های تاریکی داره. اگر master بشی باهاش هم توانایی های خاص خودشو داره .الانم که داره rework شدش میاد هر کسی هم قبل relaunch داشته باشدش هم skinاش رو به صورت free میگیره احتمالا چون من یکی هم بهم گفت اونایی که یه skin ازش دارن از قبل فقط skin رو به صورت free می گیرن.(حالا من karma رو دارم اگر skin اش رو دادن Free میام برات تعریف میکنمبدونی)واسه راحتی کار باهاش یه کاره دیگه ای که من بهت پیشنهاد می کنم اینه تو bind key بری جای r بغلش c بزاری که با همون C بتونی ult کنی اونوقت انگشت شصتت میاد رو c و انگشت کوچیکت ازاد میشه که باهاش می تونی ` (دگمه کنسول کنار 1 رو بزنی) این برای اینه که sheild یا bond ات رو درست تر بزنی چون اگر اشتباهی رو minion ها spell بزنی اطرافیانت کفرشون در میاد.باز نگاه کن اگر با چیزه دیگه ای راحت نیستی تو bind key عوضش کن. این ` برای shen زیاد مهم نیست چون از سمته چپ میبینی کی رو ult کنی راحت می ری روش ولی برای support ها heal کردن مثل soraka یا taric باید ` رو حتما استفاده کنی یا اصلا رو کلیدش چسب بزنی یا نرم افزارهایی که اینکارو می کنن رو استفاده کنی چون قرار نیست تو minion ها رو بزنی تو babysit می کنی carry رو ولی اگر mid میری با karma نبایدچسب بزنی یا اینکه بخوای از نرم افزار استفاده کنی چون minion ها رو هم باید last hit کنی.یه کاره دیگه ای که باز مهمه اینه با هر نوع champion ای که بازی کنی باز اسم بازیکنا بدردت نمی خوره اونم کلیدش رو بزن اسمشون بره برای support بازی کردن هم می تونی یه کلید هست بزنی hp bar minion ها بره زمان هایی که لازمه.راستی یه چیز دیگه تا هیرویی رو حداقل یک بار هم باهاش بازی نکردی اصلا نخر اصلا!!!
یه لیست هیروهای fun هم اینه به نظر من اخره خندس باهاشون خسته کننده هم نمی شن هیچ وقت( موقع بازی باهاشون می فهمی دلیلم چی بوده)
signed برای fighter
heimerdinger برای mid
fiddle برای jungle
twitch برای carry dps
zilean یا blitz هم supp
با تشکر از خودم که به جای رفتن کلاس ساختمان داده 8 صبحم دارم اینارو تو سایت می نویسم![]()