بايد به قسمت setting/wirles and network بري و تنظيمات اينترنتو باز كني بهد تك تك فيلد ها رو خالي كني بهد دكمه home رو بزني مياد بيرون و اينترنت خاموش ميشه.
اگه آدرسو بعد نوشتم ببخشيد چون الان miui دارم يكم فرق داره.
بايد به قسمت setting/wirles and network بري و تنظيمات اينترنتو باز كني بهد تك تك فيلد ها رو خالي كني بهد دكمه home رو بزني مياد بيرون و اينترنت خاموش ميشه.
اگه آدرسو بعد نوشتم ببخشيد چون الان miui دارم يكم فرق داره.
کسی اخرین رام سیانوژن رو فلش زده من اومدم نصبش کنم دیدم بعد از نصب تو آرمش گیر میکنه و لود نمیشه چند بار هم تست کردم حتی رام پایه ام رو هم عوض کردم
سوال: وقتی گوشی رو فاکتوری ریست کنی حتی اگه رام رسمی هم ریخته باشم روی گوشی اونم پاک میشه؟ یا فقط برنامه ها و اطلاعات؟
من رام 18.11.1 و نصب كردم ميشه فيكسشو بزارين؟
درود.
نه دوست عزیز.
فقط برنامه ها-کنتاکت ها-اس ام اس ها پاک میشن و رام (چه رسمی و چه غیر رسمی)هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد.........
دوستان این گوشی دست پسرخالم هست یه مشکلی داره گفتم میپرسم برات جوابشو بهت میگم
میگه قسمتی که شماره وارد میکنم برای تماس گرفتن میگه اونجا که میرم رمز میخواد بعد یه تایمر میاد که از 15 شماره به معکوس میاد 0 میشه بعد میره بیرون لطفا اینو راهنمایی کنید چطور حل میشه
سلام به دوستان
سوال مربوط به تاپیک نیست ولی از اونجایی که فایر جان پیر شده ی انواع گوشی های موتو هستن میپرسم:
تفاوت عمده atrix و atrix2 غیر از سایز صفحه نمایش و فینگر پرینت در چه چیزی هست؟
و چرا قیمت جهانی atrix حداقل 100 یورو گرونتر از atrix2 هست؟ از کیفت هر دو کدوم رو سر تر میبینید؟
منظور اینه که اگر اگر اگرکسی بخواد بین این دو انتخابی داشته باشه (در حالی که دیفای داره
) آیا بهتره ال سی دی 4 رو با فینگر پرینت و قیمت بیشتر atrix رو فدای ال سی دی 4.3 atrix2 بکنه؟
و مهمتر اینکه چرا توی سایت رسمی موتورولا اسمی از atrix2 نیست ولی atrix هست؟
سلام به دوستان
سوال مربوط به تاپیک نیست ولی از اونجایی که فایر جان پیر شده ی انواع گوشی های موتو هستن میپرسم:
تفاوت عمده atrix و atrix2 غیر از سایز صفحه نمایش و فینگر پرینت در چه چیزی هست؟
و چرا قیمت جهانی atrix حداقل 100 یورو گرونتر از atrix2 هست؟ از کیفت هر دو کدوم رو سر تر میبینید؟
منظور اینه که اگر اگر اگرکسی بخواد بین این دو انتخابی داشته باشه (در حالی که دیفای داره
) آیا بهتره ال سی دی 4 رو با فینگر پرینت و قیمت بیشتر atrix رو فدای ال سی دی 4.3 atrix2 بکنه؟
و مهمتر اینکه چرا توی سایت رسمی موتورولا اسمی از atrix2 نیست ولی atrix هست؟
كلوپ آتريكس يا آتريكس 2 هم هست mad defy جان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا همه تشکر زدن فقط؟: ))
صفحه نمایش سی پی یو جی پی یو!
دوم: به خاطر موتو! هنوز فکر میکنه تگرا 2 خفنه
سوم : اتریکس 2 خوشگل تر دوربین کمی بهتر و رندرینگ و سی پی یو بهتر و صفحه نمایش بهتره
خیلی بهتر از اتریکس 1ه!
اثر انگشتم ذوقش به 2 بار اوله
شرمنده از هادی!![]()
گفتیم ایشونو از خماری در بیاریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)