تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 357 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

داره خودمونی میشه amir_p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من تو چپتر 14 اونجا که باید derek و اون یکی یارو رو بکشی گیر کردم derek رو که میکشم میرم تو کارخونه یارو هی ککتولمولوتوف میندازه سربازاشم میان نمیدونم چه کنم؟
    Last edited by amir_p30world; 13-10-2010 at 11:37.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام من تو چپتر 14 اونجا که باید derek و اون یکی یارو رو بکشی گیر کردم derek رو که میکشم میرم تو کارخونه یارو هی ککتولمولوتوف میندازه سربازاشم میان نمیدونم چه کنم؟
    اینجا یه خورده مشکله

شما برو زیر اون بالکنی که پاپالا نتونه ککتولمولوتوف بندازه
    بعد هی از زیر اون بالکنه سرک بکش ، چند تاشون میان پایین وانا رو بکش، بعد کشتن پاپالا آسونتر میشه

ولی در کل یکم مشکله

.

3. این کاربر از hossein-p30-f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

داداش از روش من برو اگه میخوای درگیر اون کارخونه ی درک و رفقاش نشی یه کامیون زیره پله خیابون روبه روی کارخونه ی درک سوار شو بعد باهاش بیا تا نصفه تو کارخونه دره که بسته میشه میخوره رو کامیون دوباره باز میشه بعد که دیدی درک اومد بیرون با یاراش سریع کامیونو دنده عقب بگیر بیار بیرون بعد میتونی از فضای ازاد بیرون یارای درکو بکشی ولی یادت نره کامیونو حتما بعد از اینکه یارای درک ریختن بیرون دنده عقب بگیری بیاری بیرون بعد درکو یاراشو از بیرون بکشی
    Last edited by kane32; 13-10-2010 at 15:31.

5. این کاربر از kane32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

چرا این کارو بکنی؟این کلک رو بهتون یاد میدم به ظرطی که تشکر بکنید ، نمی دونم قبلا کسی گفته یا نه .
    توی چچپتر 14 وقتی می خوای Derek رو بکشی ،قبل از این که بری توی گاراژ ، در بالا باز نیست و فقط از راه گاراژ میشه بری ، اونوقت شما بگیرید سوار ماشینی که جلوی در هست سوار شید ، و بپرید توی آّب !!! ( نترسید ) بعدش یکدفعه ای میبنید ماشین رفته ته آب ولی شما روی خشکی وایستادید ، بعدش برید سمت گاراژ ، در گاراژ بسته شده ، ولی در بالایی بازه!!!! اونوقت از بالا برید و خیلی راحت همشونو بکشید!!!!!
    به همین راحتی! تشکر یادتون نره!

7. 7 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

چرا این کارو بکنی؟این کلک رو بهتون یاد میدم به ظرطی که تشکر بکنید ، نمی دونم قبلا کسی گفته یا نه .
    توی چچپتر 14 وقتی می خوای Derek رو بکشی ،قبل از این که بری توی گاراژ ، در بالا باز نیست و فقط از راه گاراژ میشه بری ، اونوقت شما بگیرید سوار ماشینی که جلوی در هست سوار شید ، و بپرید توی آّب !!! ( نترسید ) بعدش یکدفعه ای میبنید ماشین رفته ته آب ولی شما روی خشکی وایستادید ، بعدش برید سمت گاراژ ، در گاراژ بسته شده ، ولی در بالایی بازه!!!! اونوقت از بالا برید و خیلی راحت همشونو بکشید!!!!!
    جالب بود ، بابا دمت گرم کلی حال کردم

من که دهنم سرویس شد تا ردش کردم

ببخشین میشه یه توضیحی بدین شما چه جوری اینو کشف کردین ( ناغلا معروف شدی با این کشفت ها)

.
    Last edited by hossein-p30-f; 13-10-2010 at 21:34.

9. این کاربر از hossein-p30-f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینجا یه خورده مشکله

شما برو زیر اون بالکنی که پاپالا نتونه ککتولمولوتوف بندازه
    بعد هی از زیر اون بالکنه سرک بکش ، چند تاشون میان پایین وانا رو بکش، بعد کشتن پاپالا آسونتر میشه

ولی در کل یکم مشکله

.
    داداش از روش من برو اگه میخوای درگیر اون کارخونه ی درک و رفقاش نشی یه کامیون زیره پله خیابون روبه روی کارخونه ی درک سوار شو بعد باهاش بیا تا نصفه تو کارخونه دره که بسته میشه میخوره رو کامیون دوباره باز میشه بعد که دیدی درک اومد بیرون با یاراش سریع کامیونو دنده عقب بگیر بیار بیرون بعد میتونی از فضای ازاد بیرون یارای درکو بکشی ولی یادت نره کامیونو حتما بعد از اینکه یارای درک ریختن بیرون دنده عقب بگیری بیاری بیرون بعد درکو یاراشو از بیرون بکشی

آقایون مافیا دم همتون گرم
    Last edited by amir_p30world; 13-10-2010 at 22:49.

11. 2 کاربر از amir_p30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

عجب ایده ای ...ای ول...
    تا میتونین باید ازاین باگهای بازی نهایت استفاده رو بکنین..
    کلا این جور باگها واسه راحت تر کردن کار بازی خوراست دیگه...

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

چه جالب، هر کی با یک روشی این مرحله DEREK رو رد کرده. من هم در این مرحله همون اول به سرعت رفتم بالا و خود DEREK رو کشتم. بعد از کشته شدنش بقیه آدمها وایسادن و فقط نگاه کردن، من هم با بی رحمی تمام کشتمشون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من حالا که بازی رو تموم کردم تازه رفتم تو کار فریمی که گرفتم!!!
    میخوام ببینم با مشخصات سیستم جور در میاد یا نه ؟
    benchmark رو که میزنم ....بالای صفحه میانگین رو 35-34 و بعضی وقتها پایینتر میزنه ..

intel core i3----------------5770 XFX----------4GB DDR3

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

من با این سیستم حدود 45 تا 50 میگیرم (البته روی Highش)

AMD X4 945
    5750
    Ram 2*2'GIG

.
    Last edited by hossein-p30-f; 14-10-2010 at 14:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •