هرگز تو خود کتاب علامت نزن چ.ن دفعه یعد که میخوای مرور کنی باید بشینی کلا پاک کنی
هرگز تو خود کتاب علامت نزن چ.ن دفعه یعد که میخوای مرور کنی باید بشینی کلا پاک کنی
دوستان برای اینکه حوزه ی امتحانیم تو کنکور یه شهر دیگه باشه باید چکار کنم؟
سلام دفترچه تراز دانشگاه آزاد کنکور 89 هنوز نیامده؟
قلم چی بیرون نداده؟
یه روش بگم شاید به دردتون بخوره
برای اونایی که میخوان بدونن کنکور چطور و چند درصد می زنن
اگه دارید درس می خونید تست کنکور 2 سال رو اصلا نزنید تست بزنید درس هم بخونید
وقتی درس هاتون رو تموم کردید تست کنکور دو سال قبل رو بزنید حا لا می فهمید که توی کنکور چه چیز هایی سد راه تونه خیلی به درتون میخوه
Last edited by MohammadKingstar; 18-02-2011 at 13:43. دليل: اصلاح
یه قسمت داره تعیین حوزه امتحانی اونجا هر شهری که میخوای باشی رو باید کدش رو بدی
اما نمیدونم الان بشه تغییرش داد یا نه
قلم چی آزمون امروز دفترچه تراز دانشگاه آزاد 89 را نداده بیرون؟
نه امروز به ما که ندادند
ایتم کارنامه امروز :ولی به اختصاصی تراز کم داده![]()
فکر کنم این مشکل خیلیا باشه چون همین مشکل رو کسان دیگه هم دارن و البته باید پیگیر بود و نباید تا روز آخر صبر کرد.سلام دوستان . آقا اين سازمان سنجش و آموزش پرورش پدر منو در اوردن . من آذر ماه كه ثبت نام شروع شد مغايرت داشتم و رفتم درستش كردن گفتن برو 25 ام كه دوباره ثبت نام شروع شد ثبت نام كن. امشب هم كه لينك رو تو سايت گذاشتن رفتم سوابق تحصيلي ام رو ببينم با هيچ كدوم از 4 روش نتونستم اسم خودمو ببينم ( باز خوبه قبلا نشون ميداد ولي اشتباهاتي داشت الان ديگ هيچي نيست ). جالب اينجاست كه به مسئولين آموزش و پروش شهر خودمون كه زنگ ميزنم ميگن مشكل از ما نيست برو به سازمان سنجش زنگ بزن به سازمان سنجش هم زنگ بزنم ميگن برو به آموزش و پرورشيا بگو ............. اي خداااااااااااااااااا . خودمون كم استرس داريم آخه ؟ مهلت ثبت نام هم 6 روز بيشتر نيست ... ديگه اعصاب نذاشتن واســـم .... به هيچكي زورم نرسيد گفتم بيام به شما بگم ببينم كسي مشكل مشابه منو داشته ؟!!!!!
دوستان من رفتم اطلاعاتو چک کردم درست بود تایید زدم بعد گفت کد یاداشت کن بعد پایینش اطلا عات بود و و تیکم زده بود ذعد پایینش خروج بود من خروج زدم تموم شد همین بود؟؟؟؟؟؟؟//
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)