سلام مجدد
دوستان واسه بازی تو لایو حتما باید بازی اورجینال داشت؟ با توجه به اینکه بعد 7 روز میگه کد میخواد؟ با نسخه های کپی نمیشه لایو بازی کرد؟
ممنون
سلام مجدد
دوستان واسه بازی تو لایو حتما باید بازی اورجینال داشت؟ با توجه به اینکه بعد 7 روز میگه کد میخواد؟ با نسخه های کپی نمیشه لایو بازی کرد؟
ممنون
اگه اورجینال بگیری روی بسته بازی کد مخصوصی هست که اگه وارد کنی می تونی آنلاین بازی کنی ولی EA فکر کپی خور ها رو هم کرده از نظر EA ایرادی نداره شما کپی بگیری فقط لطف می کنی یه 800 تا مایکی پوینت خرج می کنی تا برات لینک دانلود Online Pass Code رو بده چند کیلوبایته بعد اینکه 800 تا مایکی رو خرج کردی لینک میده و دانلود می کنه بعدش بازیت Purchse میشه و می تونی آنلاین بزنی بدون محدودیت![]()
سلام دوستان
من تازه ps3 گرفتم و کپی خورشم کردم و دارم فیفا 11 بازی میکنم میخواستم ببینم چی جوری میشه این بازیرو بروز کرد یعنی پچی چیزی میشه بهش اضافه کرد تا بازی بروز بشه ؟ ممنونم میشم اگه راهنماییم کنین.
کسی می دونه چطور میشه در التیمیت تیم مفتی پول در آورد؟چندتا روش در UTub*e توضیح داده شده اما من نتونستم سر دربیارم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داشتم تو سایت EA تو بخش فیفا 11 می گشتم دیدم تو یه تاپیک،اعضا بهترین خریدهاشون را بعلاوه دلیل خرید نوشته بودند.چند تایی را اینجا قرار می دم اگه خواستید بقیش را هم می ذارم:
Edinson Cavani
Top player, scored about 14 more than anyone else in serie a
NEYMAR
Hes a perfect player and hes really fast
O. Cardozo
I needed a mix of Skill in Pato, A full out striker My VP And A Target man Cardozo
Michael Almebäck
I bought Almebäck because he has it all, especially for a League 1 team. His sprint speed, stamina, and i believe strength as well are all in the 80s. Hes only 22, but not overly tall for a CB being 6'0''
Jay Emmanuel Thomas
Good stats for a 1 and a half star team. Scored 25 goals in the 1st season and has gone from 70 to 79 in 18 months.
Jose Callejon
Great fairly young spaniard-Either supporting Saha upfront or out on the right
Apostolos Vellios
He's rated a 69, but honestly plays like an 80+. Great finisher, speed, even heads it well. He's just a little weak on the ball. I cannot recommend him enough to a lower league side. True great talent. I think he's greek
Daniel Carrico
I needed a partner for Majstorovic at centre-back
Naldo
a great tackler and has a decent speed. He also wins a lot of headers which is useful in attack and defence, and can take decent free kicks too
Jeremy Menez
Looking for a flair CAM to complement Valero's more workman like approach ( I play a 3-5-2)
Keisuke Honda
He's fast, he can dribble, he has good stamina, he is extremely versatile. Great player.
Madchedea
Lambert needed a more skillful partner, they work like ying and yang together. Also he is quite young and will be able to grow alot considering
Greg Halford
He's a tall, strong defender and can play either CB or RB. Halford was a very good defender during the first season so I bought him
Dante
Needed back-up for Naldo and Mertesaker and can play anywhere in defense
Robin Van Persie
I wanted a speedy attacker with skill who was good to play alongside Rooney and as backup because Berbatov was injured and i had already sent some other strikers out on loan
این هم بهترین خرید خودم:
Falcao
دلیل خرید:بسیار سرعتی با قدرت finishing بالا چون بیشتر علاقه دارم پاس تو به عمق بندازم یا اینکه یه فوروارد را از کنار حرکت بدم و اون یکی رو تو به عمق فالکائو را خریدم و گذاشتم کنار آرشاوین!!!فالکائو تقریباً از گوش حرکت می کنه و آرشا از عمق با یه پاس عمقی زمینی یا هوایی فالکائو صاحب توپ میشه و بعد یه پاس برای آرشا.اونم میزنه تو اوت![]()
Last edited by وین رونی; 08-04-2011 at 10:54.
شهاب جان دستت درد نکنه،با این کار یه Trophy هم گرفتیم.........
آقا فقط یه چیزی،چرا تو استادیوم هم آهنگا پخش میشه........
دیشب داشتم تو PSN بازی میکردم،یه دفعه ابی شروع کرد به خوندن![]()
باید به PSN وصل بشی،البته اگه دستگات ه.ک شدس نمیشه..........
کسی نیست جواب ما رو بده..........![]()
چطوری میشه بقیه کفش ها رو unlock کرد؟ . من حدوده 4 فصله دارم بازی میکنم ولی فقط حدوده 15تا کفش آزاد شده !!!
با انجام اکامپلیشمنت ها این چیزا آنلاک میشه نه زیاد بازی کردن!
دوستان یه سوال در مورد دفاع کردن و گرفتن توپ از حریف دارم.
هر وقت من صاحب توپ هستم تیم حریف همه نفراتش پرس میکنن و به سمت توپ هجوم میارن .
اما وقتی دست حریف هست بازیکنای تیم من همه وایسادن نگاه میکنن و تنها بازیکنی که کنترلش دست ماست به سمت توپ میره.
همیشه هم بین دفاعم خالی هست و باز بازی میکنن و جا میمونن.
چه جوری باید دفاع کرد مثل بقیه؟ این مشکل رو چه جوری باید حل کرد واقعا؟
توی تاکتیک تیمی هم پرس رو زیاد کردم و کارای دفاعی رو اما بازم فایده نداشت.
بازیکنای من همش وایسادن و به سمت بازیکن صاحب توپ فشار نمیارن و فضا ها رو پوشش نمیدن.
من با هرکی بازی کردم تو لایو تیمش کامل فضا ها رو بسته و بازیکنان من رو تحت فشار میزارن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)