تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 311 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

داره خودمونی میشه arman405's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام مجدد

دوستان واسه بازی تو لایو حتما باید بازی اورجینال داشت؟ با توجه به اینکه بعد 7 روز میگه کد میخواد؟ با نسخه های کپی نمیشه لایو بازی کرد؟

ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام مجدد

دوستان واسه بازی تو لایو حتما باید بازی اورجینال داشت؟ با توجه به اینکه بعد 7 روز میگه کد میخواد؟ با نسخه های کپی نمیشه لایو بازی کرد؟

ممنون
    اگه اورجینال بگیری روی بسته بازی کد مخصوصی هست که اگه وارد کنی می تونی آنلاین بازی کنی ولی EA فکر کپی خور ها رو هم کرده از نظر EA ایرادی نداره شما کپی بگیری فقط لطف می کنی یه 800 تا مایکی پوینت خرج می کنی تا برات لینک دانلود Online Pass Code رو بده چند کیلوبایته بعد اینکه 800 تا مایکی رو خرج کردی لینک میده و دانلود می کنه بعدش بازیت Purchse میشه و می تونی آنلاین بزنی بدون محدودیت

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه ps3 گرفتم و کپی خورشم کردم و دارم فیفا 11 بازی میکنم میخواستم ببینم چی جوری میشه این بازیرو بروز کرد یعنی پچی چیزی میشه بهش اضافه کرد تا بازی بروز بشه ؟ ممنونم میشم اگه راهنماییم کنین.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسی می دونه چطور میشه در التیمیت تیم مفتی پول در آورد؟چندتا روش در UTub*e توضیح داده شده اما من نتونستم سر دربیارم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    داشتم تو سایت EA تو بخش فیفا 11 می گشتم دیدم تو یه تاپیک،اعضا بهترین خریدهاشون را بعلاوه دلیل خرید نوشته بودند.چند تایی را اینجا قرار می دم اگه خواستید بقیش را هم می ذارم:
    Edinson Cavani
    Top player, scored about 14 more than anyone else in serie a

NEYMAR
    Hes a perfect player and hes really fast

O. Cardozo
    I needed a mix of Skill in Pato, A full out striker My VP And A Target man Cardozo

Michael Almebäck
    I bought Almebäck because he has it all, especially for a League 1 team. His sprint speed, stamina, and i believe strength as well are all in the 80s. Hes only 22, but not overly tall for a CB being 6'0''

Jay Emmanuel Thomas
    Good stats for a 1 and a half star team. Scored 25 goals in the 1st season and has gone from 70 to 79 in 18 months.

Jose Callejon
    Great fairly young spaniard-Either supporting Saha upfront or out on the right

Apostolos Vellios
    He's rated a 69, but honestly plays like an 80+. Great finisher, speed, even heads it well. He's just a little weak on the ball. I cannot recommend him enough to a lower league side. True great talent. I think he's greek

Daniel Carrico
    I needed a partner for Majstorovic at centre-back

Naldo
    a great tackler and has a decent speed. He also wins a lot of headers which is useful in attack and defence, and can take decent free kicks too

Jeremy Menez
    Looking for a flair CAM to complement Valero's more workman like approach ( I play a 3-5-2)

Keisuke Honda
    He's fast, he can dribble, he has good stamina, he is extremely versatile. Great player.

Madchedea
    Lambert needed a more skillful partner, they work like ying and yang together. Also he is quite young and will be able to grow alot considering

Greg Halford
    He's a tall, strong defender and can play either CB or RB. Halford was a very good defender during the first season so I bought him

Dante
    Needed back-up for Naldo and Mertesaker and can play anywhere in defense

Robin Van Persie
    I wanted a speedy attacker with skill who was good to play alongside Rooney and as backup because Berbatov was injured and i had already sent some other strikers out on loan

این هم بهترین خرید خودم:
    Falcao
    دلیل خرید:بسیار سرعتی با قدرت finishing بالا چون بیشتر علاقه دارم پاس تو به عمق بندازم یا اینکه یه فوروارد را از کنار حرکت بدم و اون یکی رو تو به عمق فالکائو را خریدم و گذاشتم کنار آرشاوین!!!فالکائو تقریباً از گوش حرکت می کنه و آرشا از عمق با یه پاس عمقی زمینی یا هوایی فالکائو صاحب توپ میشه و بعد یه پاس برای آرشا.اونم میزنه تو اوت
    Last edited by وین رونی; 08-04-2011 at 10:54.

6. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

خب بلاخره آهنگ رو ريختم ... تاخيرش به دليل اين بهد كه CD خام نداشتم كه امتحان كنم .. الان امتحان كردم كه بعدش بيام بگم ...

توي PS3 ميتونيد راحت بريزين روي USB بعدش بريزين آهنگ ها رو روي هارد و توي بازي برين تو تنظيمات و آهنگ هاي خودتون رو انتخاب كنيد ...

اما در 360

اول از همه اين كه با USB نميشه آهنگ ريخت ...

طريقه كار :

اول يه CD ( توجه كنيد حتما CD و با DVD نميشه ! ) خام نياز داريد . براي رايت CD حتما بايد رايت فايل صوتي رو انتخاب كنيد .Audio CD !
    براي اين كا مثلا توي نرم افزار Nero همون اول كار بايد دومين گزينه از سمت راست كه عكس يه نت موزيك هست رو انتخاب كنيد و بعد Audio CD و بعد آهنگ بريزيد .. كه اينطوري در نوار زيرين كه توي Nero نشون ميده بجاي حجم خالي مقدار زمان آهنگي كه ميتونيد بريزيد رو نشون ميده .
    بعد از اين كه به عنوان فايل صوتي CD رو رايت كرديد ، CD رو بزاريد توي Xbox . حالا اگه درست كار رو انجام داده باشين جايي كه بازي اجرا ميشد مينويسه Play CD . اما اگه اشتباها Data ريخته باشين به جاي Audio مينويسه Play Mixed CD يا يه همچين چيزي ...
    بعد بايد به قسمت Music library اگه اشتباه نكنم بريد ... اگه جوي استيك رو به سمت راست نگه داريد اونو ميبينيد .
    بعد از اين بايد به قسمت Current Disk بريد . بعدش باز هم اگه درست كار رو انجام داده باشيد گزينه ي Rip CD رو مشاهده ميكنيد . بعد از انتخاب اين گزينه آهنگ هايي رو كه ميخواهيد رو علامت گذاري كنيد و ترتيب آهنگ ها رو هم اگر خواستيد مشخص كنيد . بعد Ripping CD رو بزنيد . آهنگ ها شروع ميكنند به كپي شدن روي هارد شما كه ممكنه يكم وقت ببره اين قسمت . بعدش بايد برگرديد عقب تا جايي كه گزينه ي Current Disk رو انتخاب كرديد . اين بار Hard Drive رو انتخاب كنيد. بعد به قسمت موزيك يعني همون اولين گزينه بريد و گزينه Edit or Save Playlist رو بزنيد . و يك Playlist با هر نامي كه ميخواهيد بسازيد . بعدش ديگه كار تمومه .ديسك فيفا رو بزاريد . اگه كار رو درست انجام داده باشيد از همون اول كه عكس كاكا مياد اولين آهنگي كه توي Play list شما بود اجرا ميشه ...
    براي گرفتن اچيو هم بعد از اين كار بريد به قسمت My FIFA 11 و بعدش قسمت Custom Music & Chants و اولين گزينه رو انتخاب كنيد و بعدش Arena music رو اگر اشتباه نكنم بزنيد ( اولين گزينه است ) و بعدش Paly list كه ساختين رو انتخاب كنيد . بعدش يه اچيو 10G براتون باز ميشه ...

مشكلي داشتيد بگين تا راهنمايي كنم ..

شهاب جان دستت درد نکنه،با این کار یه Trophy هم گرفتیم.........

آقا فقط یه چیزی،چرا تو استادیوم هم آهنگا پخش میشه........
    دیشب داشتم تو PSN بازی میکردم،یه دفعه ابی شروع کرد به خوندن

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه ps3 گرفتم و کپی خورشم کردم و دارم فیفا 11 بازی میکنم میخواستم ببینم چی جوری میشه این بازیرو بروز کرد یعنی پچی چیزی میشه بهش اضافه کرد تا بازی بروز بشه ؟ ممنونم میشم اگه راهنماییم کنین.

باید به PSN وصل بشی،البته اگه دستگات ه.ک شدس نمیشه..........

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شهاب جان دستت درد نکنه،با این کار یه Trophy هم گرفتیم.........

آقا فقط یه چیزی،چرا تو استادیوم هم آهنگا پخش میشه........
    دیشب داشتم تو PSN بازی میکردم،یه دفعه ابی شروع کرد به خوندن

کسی نیست جواب ما رو بده..........

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

چطوری میشه بقیه کفش ها رو unlock کرد؟ . من حدوده 4 فصله دارم بازی میکنم ولی فقط حدوده 15تا کفش آزاد شده !!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چطوری میشه بقیه کفش ها رو unlock کرد؟ . من حدوده 4 فصله دارم بازی میکنم ولی فقط حدوده 15تا کفش آزاد شده !!!
    با انجام اکامپلیشمنت ها این چیزا آنلاک میشه نه زیاد بازی کردن!

12. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arman405's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان یه سوال در مورد دفاع کردن و گرفتن توپ از حریف دارم.

هر وقت من صاحب توپ هستم تیم حریف همه نفراتش پرس میکنن و به سمت توپ هجوم میارن .

اما وقتی دست حریف هست بازیکنای تیم من همه وایسادن نگاه میکنن و تنها بازیکنی که کنترلش دست ماست به سمت توپ میره.

همیشه هم بین دفاعم خالی هست و باز بازی میکنن و جا میمونن.

چه جوری باید دفاع کرد مثل بقیه؟ این مشکل رو چه جوری باید حل کرد واقعا؟

توی تاکتیک تیمی هم پرس رو زیاد کردم و کارای دفاعی رو اما بازم فایده نداشت.

بازیکنای من همش وایسادن و به سمت بازیکن صاحب توپ فشار نمیارن و فضا ها رو پوشش نمیدن.

من با هرکی بازی کردم تو لایو تیمش کامل فضا ها رو بسته و بازیکنان من رو تحت فشار میزارن.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •