آقا بازی هیچ فرقی با دمو نداره .فقط تیما اضافه شدن.در ضمن مثل پارسال نقل و انتقالات هم درست نشده که البته با یه option file درست میشه.
از کجا می دونی ؟؟ شما دانلودش کردید یا از جایی خوندید ؟؟
من که داشتم تو سایتا نظرات کسایی که دانلودش کردند رو می خوندم بعضیا همین نظر تو رو گفته بودن و بعضیا خیلی تعریف دادن از نسخه اصلی و گفتن خیلی بهتر شده ، البته تا خودمون بازی نکنیم نمشه اطمینان کرد ، چون اینا فقط نظرات شخصیه . من نظرات دوتاشو که خیلی راضی بودن میزارم :
یکیشون نسخه آلمانی
xbox360 رو بازی کرده و بایرن مونیخو برداشته با بارسلونا بازی کرده و نظراتش اینه :
گرافیکش شبیه دمو هستش ... دریبل و کنترل بهتر و محکمتر از دموست ... سرعت بازی شبیه دموست ولی من احساس می کنم کمی سریع تره ... هوش مصنوعی بازیکنا خیلی بهتر از دمو شده ، بازیکنا واقعی تر می دوند ... بارسلونا منو 4-0 برد (چقدر ضعیف بوده طرف !!!
.gif)
) در حالیکه در دمو معمولا با بارسلونا مساوی می کردم ، یا 1-0 و یا 2-0 می باختم ... جو ورزشگاه خیلی بهتر از نسخه دمو شده .
کلا عقیدش اینه که نسخه اصلی خیلی بهتر و جذال تر از دمو شده ( خدا کنه راست بگه !!!
.gif)
.gif)
)
--------------------------------------------------------
یکی دیگش که نسخه
pc رو بازی کرده میگه :
نسخه اصلی خیلی بهتر از دمو شده ... فیزیک توپ خیلی بهتر شده ، سنگینتر به نظر می رسه و حالت سبکی نداره ... داور کمتر خطا می گیره و بیشتر اجازه جنگیدن برا توپو می ده
.gif)
... بعضی باگها هنوز وجود دارن ... در آخر هم گفته به نظر من توپ کوچکتر بنظر می رسه .
---------------------------------------------------
البته همونطور که گفتم اینا فقط نظرات شخصیه .
.gif)
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]