کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ملودي جزايري يه تام رايدر ديگر
من قبلا از آسیاتک گرفته بودم
اینجا گفتم چقدر مزخرف بود
قطع کردم و ۱ ماه بی اینترنتی رو به جون خریدم و الان از سپنتا گرفتم
خوبه
راضیم
سرعتش ۱۳ -۱۳/۵ هستش
یخورده بیشتر پول دادم ولی حداقل اعصابم راحته
بله دوست عزیز. گوشی را با کابل به کامپیوتر وصل میکنی و به اینترنت کانکت میشی. یک تایپیک در این مورد هست
والا من 256 دارم. و سرعت دانلودم 32 کمی بالا و پایین. یه چند روز مشکل داشتم بالاخره با این برو اون بر زنگ زدن تا الان مشکلی ندارم و راضی هستم.
اتفاقا این حرف پشتیبانی درست در مناطق شلوغ سرعت بالا متقاضی زیادی داره و خوب اشتراک بین باند هم بیشتر به خاطر همین سرعت بالا پایین میاد.
دوست عزیز بهتره یکبار تلفنهایی که به این خط هست قطع کنی و باز تست کنی. ببین چه جوری
مرسی درویش جان. می گردم پیدا می کنم.
با سلام دوباره به همگی من می خواستم بگم که دیگه واقعا اعصابم از دست این دایل آپ مزخرف خورد شده و
شنبه می رم که Adsl بگیرم و اگه میشه به من بگید که کدوم شرکت خوبه که ازش سرویس بگیرم و واقعا سردرگم شدم بین این همه شرکت من اول می خواستم از صبا بگیرم اما باز می گن که افت سرعت پیدا
کرده خواهش میکنم که یک جواب قطعی و درستی به من بدید که به امید خدا شنبه برم بگیرم و خیاله خودمو راحت کنم.(با تشکر)
![]()
بالاخره هر چیزی خوب و بد داره.تایپیک رو نگاه کن و خودت تصمیم آخر رو بگیر
من امروز فرم صبا رو پر کردم بهم زنگ زدن گفتن که قراره تصویب کنن حتما مودم از خودشون بگیریم گفت فعلا پول نریز تا یکشنبه دوباره تماس بگیر ببین چی شده من خودم مودم وایرلس دارم چرا باید مودم 45 تومنی اونارو بخرم؟؟؟؟
یه چیز دیگه اینکه گفت برای بار اول باید 10 هزار بابت فعالسازی بدی گفتم احتیاجی به نصب شما ندارم گفت که نه این ربطی به اون نداره راست میگه؟؟؟ کسایی که صبا دارن تایید میکنن؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)