تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 296 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

برنامه هفته سوم بازیها

توضیحات :
    • مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
    • مهلت ارسال فرم ترکیب یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
    میلان 1 ----------------------------------------- بایرن مونیخ 3

یوونتوس 0 ------------------------------------- بارسلونا--------- 2 (این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
    اینتر میلان 1 ----------------------------------- منچستر سیتی 2
    مارسی 2 -------------------------------------- چلسی 2
    لیون 2 ------------------------------------------- لیورپول 2
    رم 2 --------------------------------------------- گالاتاسرای 1
    لاتزیو 1 ------------------------------------------ آرسنال 1
    والنسیا 1--------------------------------------- منچستر یونایتد 1--------(این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
    آژاکس 0 ---------------------------------------- رئال مادرید 1

برنامه هفته چهارم بازیها

توضیحات :
    • مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
    • مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
    آرسنال ---------------------------------------- بایرن مونیخ----------فرم ترکیب تیم بایرن مونیخ برای این بازی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چلسی --------------------------------------- یوونتوس
    اینتر 1 ------------------------------------------- میلان 2
    من سیتی 2 ------------------------------------ لیورپول 3
    بارسلون --------------------------------------- لاتزیو
    رم 4 --------------------------------------------- لیون 1
    گالاتاسرای------------------------------------ منچستر یونایتد
    رئال 3 ------------------------------------------- والنسیا 0

برنامه هفته پنجم بازیها
    توضیحات :
    • مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
    • مهلت ارسال فرم ترکیب سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )

مارسی ------------------------------ بایرن مونیخ
    یوونتوس ----------------------------- لیورپول
    لاتزیو -------------------------------- اینتر میلان
    آ.اس رم 2 ----------------------------- چلسی 1
    منچستریونایتد----------------------- بارسلون
    آرسنال ------------------------------ رئال مادرید
    میلان 1 ------------------------------- وردربرمن 1

برنامه هفته ششم بازیها

چلسی ---------------------------بایرن مونیخ
    لاتزیو ----------------------------- یوونتوس
    اینتر -------------------------------بارسلون
    لیورپول --------------------------- آرسنال
    رم 2 ---------------------------------میلان 1
    منچستر سیتی ----------------- منچستر یونایتد
    رئال مادرید ----------------------- لیون

سیو بازیها :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 4039; 09-03-2010 at 21:50.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام مسعود جان. سوال خوبی پرسیدی.
    راستش مهمترین دلیل افت تیمه من اینه که از قدرت بازیکنام خیلی کم شده. من زمانی که آرسنال رو داشتم به نسبت اینکه از تیمهایی مثل چلسی و من یونایتد و لیورپول ضعیفتر بود باهاش بهتر بازی میکردم. تو سیستم من پاسکاری حرف اول رو میزنه ولی با اینتر نمیتونم اینکار رو بکنم چون فکر کنم تیمه من بیشتر از همه تعدیل شده و خیلی ضعیفه طوری که من به طور میانگین تو هر بازی حدود 250 پاس ردوبدل میکردم ولی با این تبم حداکثر 145 پاس . ودلیلش هم تعدیل شدن زیاد بازیکنا هستش.باور کن من تو هر بازی شاید بتونم 3 تا موقعیت نصفه و نیمه گل پیدا کنم که اونم میتونم فقط با اتوئو (شاید) به سرانجام برسونمش. چون بقیه بازیکنام از لحاظ قدرت بدنی فوق العاده پایین هستن.
    آرمین جان داری اشتباه میکنی . من از آرسنال 8 یا 9 واحد کم کردم اما از اینتر 10 واحد . یعنی فقط یک یا دو واحد بیشتر از آرسنال در عوض اینتر از آرسنال خیلی قوی تره تازه توی فصل نقل و انتقالات تیمت تقویت شد .
    علت اینکه اینجا نتیجه نمیگیری اینه که تیمهای رو بروت تیمهای قوی هستن . وگرنه من دقیقا از همون تواناییهایی کم کردم که توی لیگ قبل کم کرده بودم . حالا با نظر بچه ها میشه دو واحد به قدرت تیمها اضافه کنیم .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

علت اینکه اینجا نتیجه نمیگیری اینه که تیمهای رو بروت تیمهای قوی هستن . وگرنه من دقیقا از همون تواناییهایی کم کردم که توی لیگ قبل کم کرده بودم . حالا با نظر بچه ها میشه دو واحد به قدرت تیمها اضاف کنیم .
    خوب حسین جان این که تیمهای دیگه قویتر شدن خودش یعنی اینکه از تیمت کسر میشه. چون زمانی که سرعت پا به توپ بازیکن با سرعت بدون توپش یکی باشه حالا بر فرض هم فلشش هم خوب باشه من باید با کی دنبالش برم با این بازیکنای . . . . در صورتی که تو لیگ قبلی چنین چیزی (که اصلا با واقعیت مطابقت نداره ) وجود نداشت. و بازیها با کیفیت بالاتر انجام میشد. و کیفیت و واقعی بودن مهمتربود نه سختی بازی .
    Last edited by Armin 7; 09-03-2010 at 12:41.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرمین جان داری اشتباه میکنی . من از آرسنال 8 یا 9 واحد کم کردم اما از اینتر 10 واحد . یعنی فقط یک یا دو واحد بیشتر از آرسنال در عوض اینتر از آرسنال خیلی قوی تره تازه توی فصل نقل و انتقالات تیمت تقویت شد .
    علت اینکه اینجا نتیجه نمیگیری اینه که تیمهای رو بروت تیمهای قوی هستن . وگرنه من دقیقا از همون تواناییهایی کم کردم که توی لیگ قبل کم کرده بودم . حالا با نظر بچه ها میشه دو واحد به قدرت تیمها اضاف کنیم .
    منم باهات موافقم. تیمهای رو به رو مخصوصا از لحاظ سرعت پا به توپ و بدون توپ خیلی از تیمهای ما قوی تر هستن.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خوب حسین جان این که تیمهای دیگه قویتر شدن خودش یعنی اینکه از تیمت کسر میشه. چون زمانی که سرعت پا به توپ بازیکن با سرعت بدون توپش یکی باشه حالا بر فرض هم فلشش هم خوب باشه من باید با کی دنبالش برم با این بازیکنای . . . . در صورتی که تو لیگ قبلی چنین چیزی (که اصلا با واقعیت مطابقت نداره ) وجود نداشت. و بازیها با کیفیت بالاتر انجام میشد. و کیفیت و واقعی بودن مهمتربود نه سختی بازی .
    تیمهای دیگه رو قویتر نکردم منظورم اینه که تیمهای این لیگ نسبت به لیگ قبل قوی تر هستن مثل رئال و ....
    حالا مهم نیست من که گفتم به قدرت تیمها میشه دو واحد اضافه کرد البته به شرط اینکه اکثریت موافق باشن چون ممکنه بعضیا مخالفت کنن مثلا الان عادل با رئال داره خوب نتیجه میگیره یا محمد با بایرن مونیخ .
    اما نظر شخصی منو بخوای باید بگم این نسخه بازیو کونامی کامل روانه بازار نکرده . من دقت کردم توی وضعیتهای مختلف هوش و قدرت تیمهای حریف متفاوت میشه . من بارها امتحان کردم یک لیگو راه میندازم تا آخر بازیها برام آسونه اما یک لیگ دیگه با همون تیمها بازیها خیلی سخت میشه . توی بازیهای دوستانه هم همین حالت برام پیش اومده یک بازی برام خیلی آسونه بعد کامپیوترمو خاموش میکنم و مجددا روشن میکنم دوباره با همون تیم که بازی میکنم بازی برام سخت تر شده .
    Last edited by 4039; 09-03-2010 at 12:56.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام به همگي 

حبيب جان اگه ميشه تركيب تيمتو براي بازي با من بزار تا من بازي كنم 
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام حسین جان فرم ترکیبتو میزاری بازیم انجام بدم با تو

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حسین جان بازیه من با حبیبه من باید بازی کنم یا حبیب؟
    من میتونم بازی با لیون رو انجام بدم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بعضی از بچه ها میگن دقیقا همون گیم پلی لیگ قبلو برای این لیگ داشته باشیم یعنی دقیقا همون تعدیل قدرت بازیکنان رو که توی لیگ قبل داشتیم اینجا هم همونو داشته باشیم چون واقعی تره . من الان همین کار رو در مورد تیم خودم انجام دادم و دو تا بازی در مقابل تیمهای یوونتوس و رئال انجام دادم , بازی خیلی واقعی تر شده بود دقیقا مثل لیگ قبل اما از اونطرف بازی آسون تر شده بود و من بارها موقعیت گل زنی پیدا کردم چون راحت تر میتونستم از مدافعین رد بشم و مهاجمین حریف هم نمیتونستن از مدافعین من رد بشن و از طرفی با توجه به اینکه بازیها 15 دقیقه ای شده توی این زمان احتمال برنده شدن خیلی زیاده .
    به هر حال با توجه به نظرات بچه ها من تا آخر هفته آپشن فایل نهایی بازیها رو باید آماده کنم و به همه بدم تصمیم خودتونو بگیرید چیکار کنم همین گیم پلی خوبه یا گیم پلی لیگ قبل بهتر بود ؟

سلام حسین جان فرم ترکیبتو میزاری بازیم انجام بدم با تو
    سلام
    باشه صبر کن ترکیبو تا یک رب دیگه میذارم .

راستی من چند بار گفتم خودت و حبیب ترکیب تیمتونو بذارین تا توی پست اول قرار بدم اما اینکار رو تا الان نکردین .

سلام حسین جان بازیه من با حبیبه من باید بازی کنم یا حبیب؟
    من میتونم بازی با لیون رو انجام بدم.
    سلام
    عادل جان همیشه تیمهای میزبان باید بازیشونو انجام بدن و تیم مهمان رو کامپیوتر کنترل میکنه . اگه فرم ترکیب برای این بازی نداری حبیب با ترکیبی که پست اول گذاشتی بازی میکنه .
    با لیون رو میتونی اما حتما قبلش توی تاپیک بگو تا یک نفر دیگه همزمان بازیشو انجام نده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عادل جان بعد من بازیتوانجام بده باشه منمنتظرم ترکیب حسینم

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

عادل جان بعد من بازیتو انجام بده من منتظر ترکیب حسین هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •