تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 1291 اولاول ... 1842342742802812822832842852862872882943343847841284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان ایا وایمکس امکان سیار هم داره

یعنی اگه در حال حرکت هم باشیم بازم کار میکنه؟؟؟

داره خودمونی میشه _Kami_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران-پاستور

پيش فرض

سلام دوستان....
    امروز بعد از یک ماه اومدن و مودم رو نصب کردن .... من 632 سفارش داده بودم به جاش برام 635 اوردن ....
    میخاستم بدونم این مودم wifi 635 چقدر مشکل ساز هست اخه دوستان خیلی ناراضی بودن..... بهش که گفتم من این مدل رو سفارش ندادم گفت شانس اوردی که از این کله قندیها برات نیاوردم ....!!!! مدل 632 موجود نیست !!!! منم دیگه بیخیال شدم ...
    البته الان سرعتش خوبه چون گفت تو منطقه ما فقط 3 تا کاربر هست !!!! الان که تست گرفتم از adsl بهتر بود هم پینگش و هم سرعت باز کردن صفحات !!!
    من تو محدوده زرد هستم و 3 تا انتن دارم (البته هوا بارونیه) کافیه ....!
    راستی من سرویس اعتباری 128 کیلو دارم و الان 1000 تومن شارز کردن به نظورتون چقدر میتونم دانلود کنم ...؟
    ممنون..
    من خودم 6 ماهی هست مودم 635 دارم اما تاحالا مشکلی برام پیش نیومده !!!
    اون انتن دهی چه 2 تا باشه چه 5 تا هیچ فرقی نداره ! چون من خودم همه اینارو تست کردم و به این نتیجه رسیدم که اصلا تو مودم 635 انتن های خود مودم رو در بیاری نویز نمیفته رو اینترنت ! تو منطقه ما که 11 هست که اینجوریه

3. این کاربر از _Kami_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام...
    شما کاربر دایمی هستید یا اعتباری ...!
    من هر کاری کردم نفهمیدم چه جوری میتونم بسته افزایشی بخرم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم !!!

داره خودمونی میشه _Kami_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران-پاستور

پيش فرض

سلام...
    شما کاربر دایمی هستید یا اعتباری ...!
    من هر کاری کردم نفهمیدم چه جوری میتونم بسته افزایشی بخرم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم !!!
    من کاربر اعتباری 1 مگ نامحدود هستم .

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

delete......
    Last edited by kourosh4; 13-03-2011 at 12:39.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام. دوستان.
    منم میخوام وایمکس میکنم
    به نظرتون مودم USB بگیرم خوبه؟ کسی داره؟

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟

9. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

با قیمت هاش و مخصوصا محدودیتش حال نکردم...
    ببینیم تا بعد چی میشه...
    به امید روزی که ارزون شه!!!؟

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان ایا وایمکس امکان سیار هم داره

یعنی اگه در حال حرکت هم باشیم بازم کار میکنه؟؟؟
    فعلاً مجوز وایمکس سیار (موبیلیتی) رو ندادن !

12. 2 کاربر از petr-cech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ADSL بگیر شک هم نکن
    چون اصلا وایمکس در مقابل ADSL اصلا اینترنت پر سرعت محسوب نمیشه
    دوست عزیز سلام

از نظر فنی حرفی که شما می‌زنی درست نیست. اتفاقاً WiMAX تکنولوژی پرسرعت‌تریه نسبت به ADSL. برای مقایسه این دو تا تکنولوژی صرفاً از نظر ظرفیت انتقال داده‌ها لطفاً به این اطلاعات توجه کنید:

1. تکنولوژی ADSL در بهترین شرایط حداکثر تا 12 مگابیت در ثانیه دریافت و تا 1.8 مگابیت در ثانیه هم ارسال می‌تونه داشته باشه. تکنولوژی جدیدتر ADSL2+ هم می‌تونه حداکثر تا 24 مگابیت در ثانیه دریافت و تا 3.3 مگابیت در ثانیه ارسال داشته باشه.
    2. تکنولوژی WiMAX در شرایط ایده‌آل حداکثر تا 128 مگابیت در ثانیه دریافت و تا 56 مگابیت در ثانیه ارسال می‌تونه داشته باشه. اما با توجه به وضعیت و کیفیت شبکه و تجهیزاتش به طور واقعی می‌تونه تا 70 مگابیت در ثانیه در شعاع 4 مایلی (6 کیلومتری) دریافت داشته باشه.

اما برای مقایسه این دو تا تکنولوژی در ایران باید به موضوعات دیگه‌ای توجه داشت:

• یکی این که تکنولوژی WiMAX تو ایران خیلی نوپاست در مقایسه با ADSL. خوب طبیعیه در شرایطی که فقط 2 -3 تا شرکت دارن این سرویس رو می‌دن، نمی‌شه انتظار خیلی زیادی از کیفیت بالای اون داشت.
    • از نظر کیفیت این طور که من فهمیدم WiMAX به طور کلی پینگ بالاتری داره. اما این همیشه به معنای نامناسب بودنش نیست. پینگ بالا در شرایطی که RealTime بودن خدمات مهمه مثل بازی‌های آنلاین، می‌تونه تأثیرات منفی زیادی داشته باشه. اما برای شرایطی مثل مرور صفحه‌های وب و یا دانلود کردن خیلی اثر منفی قابل ملاحظه‌ای نداره. اون چیزی که تو این موارد بیشتر تأثیر داره، پهنای باند قابل استفاده است.
    • برای مقایسه دقیق باید دو تا سرویس کاملاً مشابه ADSL و WiMAX رو با هم مقایسه کرد. یعنی شما یه سرویس ADSL 256kbps نامحدود رو با یه WiMAX 256kbps نامحدود رو با هم مقایسه کنی، می‌تونی بگی کدوم کیفیت بهتری داره، کدوم نوسان بیشتری داره، کدوم میانگین سرعت دانلود یا آپلودش بیشتره. این سرویس‌های حجمی ADSL که اغلب شرکتها می‌دن مثلاً به اسم 256kbps در واقع یه سرویس با پهنای باند بالاتره که باعث می‌شه حجم مجاز ماهیانه زودتر تموم بشه و شما مجبور بشی اونو شارژ مجدد کنی. اما محاله بتونی ADSL256kbps نامحدودی گیر بیاری که متوسط دانلودش از 29 - 30 کیلوبایت در ثانیه بیشتر بشه. سرویس WiMAX مشابه هم همین حدودا سرعتش در می‌آد.
    • از نظر قیمت هم WiMAX به نسبت از ADSL ارزونتره. البته به شرط مقایسه سرویس‌های مشابه. مثلاً یه سرویس ADSL1Mbps نامحدود حدود ماهی 220 هزار تومن قیمتشه. اما سرویس WiMAX همین سرعت رو ایرانسل داره 81 هزار تومن می‌ده. البته طبیعیه که برای استفاده از WiMAX در حال حاضر در ابتدا باید پول بیشتری بدین. چون مودم‌هاش از مودم‌های ADSL خیلی گرونتره.

به طور کلی اگه بخوام جمع‌بندی کنم، به نظرم WiMAX هنوز اول کارشه و مطمئنم که ظرف یکی دو سال آینده به عنوان یه گزینه کاملاً جدی می‌تونه جایگزین ADSL بشه. به ویژه با در نظر گرفتن این که همین الآن هم قابلیت استفاده در جاهای مختلف رو داره و منحصر به یک محل ثابت نیست. شما می‌تونی مودم داخلی WiMAX رو در هر جایی که پوشش می‌ده استفاده کنی ولی از خط ADSL همه جا نمی‌تونی استفاده کنی. تازه اگه مجوز استفاده از WiMAX در حین حرکت هم اجرایی بشه، که شما می‌تونی با یه مودم USB WiMAX همه جا، حتی داخل خودروی در حال حرکت هم از اینترنت استفاده کنی.

با همه این حرفا، ADSL در حال حاضر قابلیت انتخاب بیشتری به کاربرا، به ویژه کاربرای خونگی می‌ده. چون شما می‌تونی به اسم اینترنت 128kbps یه اینترنت با پهنای باند بالاتر داشته باشی که از نظر قانونی برای مصارف خونگی مجاز نیستی.
    Last edited by bilmazlar; 13-03-2011 at 11:44.

14. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •