با سلام دوستان کسی از قرص های مکمل بنزین پاورپیل استفاده کرده خوب هست یا نه
با سلام دوستان کسی از قرص های مکمل بنزین پاورپیل استفاده کرده خوب هست یا نه
پیشنهاد میکنم از این مدل مکمل ها استفاده نکنید
ته باک سوخت ته نشین میشه و باعث خیلی مسائل از قبیل سوختن پمپ بنزین خودروتون میشه
مثبت فکر کن ...... ++++++++++![]()
من فدات شم
من پست قبلیم رو اصلاح میکنم، دوست من نمیدونم حضور شما از اینجا بودن کسب راهنمائی و مشورت برای تصمیم گیری هست یا نه تصمیم گرفتین، ولی دوستانه بهتون میگم به دلایل خیلی زیاد همون در نمایندگی بفروش و شخصیت، وقت و پول خودت رو دور نریز، یا مدل پائین تمیز بگیر یا بیشتر تحقیق کن، به گزینه های دیگه فکر کن، عکس هایی که تو پست قبلیم گذاشتم ببین! بدنه ماشین 36 تومنی با دست بتونه شده، محافظ سرسیلندر انگار اسید روش ریختن، لرزش وصدای زیاد موتور، مصرف بالا، روغن ریزی، از کار افتادن کیلومترشمار، سیستم دیوانه مالتی پلکس و خیلی چیزهای دیگه، دوستان گول این اسمهای دهن پر کن ایران فرغون کلاهبردار رو نخورین، مالتی پلکس، ef7، پایه گازسوز،دو ایربگ، کارت طلائی بی مصرف، همشون یک مشت قصه واسه کلاهبرداری از من و شماست! من همه اینها رو حضوری، تلفنی و یا هر طریق دیگه ای که بخواین میتونم در اختیار بگذارم، تا الان 5 روز ماشینم تو نمایندگی مرکزی شرق بوده علاوه بر اینکه مشکلات فراوان ماشین حل نشده، به بدنه ماشین آسیب زدن، دوستان واقعان و از ته دلم میگم، نخرید، اشتباه نکنید، خیلی آشغال و به درد نخوره! صدای دهل از دور شنیدن خوش است!!!
دوست عزیز اولا بابت خریدتون تبریک میگم...اما اینکه میفرماییدنمایندگی گفته شما تنها شخصی بودی که سمند ثبت نام کردی معنیش این نیست که در کل کشور فقط شما یه نفر سمند ثبت نام کردی...در واقع نمایندگی که انتخاب فرمودین برای تحویل گرفتن خودرو فقط یک مورد سفارش سمند داشته...خب من فکر نمیکنم اگر مجموع فروش سمند ایران خودرو رو بر تعداد نمایندگی ها با در نظر گرفتن وسعت عمل اون نمایندگی تقسیم کنیم بیشتر از 4 یا 5 خودرو سهم هرکدومشون بشه...این موضوع اصلا تعجب آور نیست...حدود دو ماه قبل من از نمایندگی نواب ماشینمو تحویل گرفتم و همونجا به من گفتن که از 8 مورد خودرویی که تحویل دادیم فقط یک مورد 405 بوده و بقیه سمند مالتی پلکس...در هر صورت این مطلب به معنی این نیست که شما تنها خریدار سمند بودید...
جناب گودرزی من متوجه نمیشم شما چرا انقدر اصرار دارید که بگید سمند خوب نیست...من تو این دو ماه که ماشینم حدودا 4500 کیلومتر کارکرد داره هیچ مشکلی تاکید میکنم هییییییچ مشکلی با این ماشین نداشتم...نه روغن ریزی داشته و نه مشکل خاص دیگه ای که عجیب و غریب باشه...تنها مساله ای که وجود داره روشن شدن چراغ چکه که گویا اکثر ماتی پلکس ها این مشکل رو دارند و اکثرا هم مربوط به قسمت سوخت رسانی گاز میشه...البته نمیشه اسمشو مشکل گذاشت...در واقع تنظیمات کامپیوتری سیستم مالتی پلکس از حد فشار گاز ایجاد شده در کپسول گاز خودرو کمتره و به همین دلیل ارور میده...در واقع مشکل نرم افزاریه نه سخت افزاری...در هر صورت امیدوارم مشکلات خودرو شما هرچه زودتر رفع بشه...مجددا تاکید میکنم که این خودرو هییییچ مشکلی نداشته و نداره مگر مسائلی که در همه ی تولیدات ایران خودرو از وانت پیکان تا 407 و غیره وجود داره و اگر حضرات عالی تحمل اینگونه مسائل رو ندارند بهتره بودجه ی خریدخودشون رو چند برابر کننددرهرصورت اوضاع مملکت ما هم به هر دلیلی اینجوری شده...در خصوص جنس قطعات استفاده شده در تزئینات داخلی بله به نسبت تولیدات قدیمی مرغوبیت مطلوب رو ندارند اما این مساله در همه ی تولیدات جدید ایران خودرو وجود داره و مختص سمند نیست...405 و پارس هم دقیقا از همین جنس ساخته شده اند...موتور خودرو هیچگونه لرزشی نداره و صدای عجیب و غریبی هم نداره که بشه گفت صداش غیرطبیعیه...بله البته وقتی با سانتافه ی رفیقم مقایسه میکنم صدای موتور بیشتره...مصرف خودرو در مقایسه با 405 و پارس به هیچ عنوان بالاتر نیست...طی دو مورد مسافرت کاملا این موضوع رو تست کردم...کیلومتر شمار کاملا سالمه و مشکلی نداره...سیستم مالتی پلکس هم چیز شاخداری نیست که انقدر ازش بد بگین...فقط یک خطای نرم افزاری داره که از طرف نمایندگی قول دادن در مرحله ی سرویس 5000 کیلومتر کاملا حل بشه...شخصا تا به حال 4 بار به نمایندگی مراجعه کردم که البته به دلیل خرابی و یا مساله دار بودن خودرو نبوده بلکه سوالاتی بوده که خودم داشتم و یک بار هم به خاطر چراغ چک بوده و یک بار هم که خودشون فراخوان دادن برای تعویض واترپمپ و یک بار هم آب رفته بود داخل چراغ مه شکن که با استفاده از کارت طلایی بلافاصله تعویض شد...پس زیاد هم بی مصرف نیست...در همه ی موارد در نهایت احترام برخورد کردند و مساله هم کاملا حل شد...در نهایت میتونم بگم بنده به نسبت بودجه ای که داشتم انتخابی بهتر از این خودرو وجود نداشت تو این مملکت...با قاطعیت تمام میگم که اگر فردی قصدی خرید خودروی صفر رو داره با این حدود بودجه بین 405 و پارس سال و صد البته رانا، بدون هیچ گونه شک و شبهه ای سمند مالتی پلکس انتخاب بسیار بسیار بسیار خردمندانه تری هست...والسلام...!
Last edited by tanbureehag; 18-09-2014 at 02:45.
برای من والسلامی وجود نداره، تا روزی که اینترنت رو از من نگیرند مسائل و مشکلات و حواشی این خودرو رو در اختیار دوستان قرار میدم، چرا که سکوت در برابر حقایق یکی از بزرگترین دردهای جامعه امروز من و شماست
جواب شما رو هم بند به بند پاسخ خودت می دم
" هیچ مشکلی تاکید میکنم هییییییچ مشکلی با این ماشین نداشتم...نه روغن ریزی داشته و نه مشکل خاص دیگه ای که عجیب و غریب باشه" دلیل نمی شه تو مشکل نداشتی من ایرادهائی که دیدم رو اینجا بیان نکنم، با صدای بلند می گم ماشینی که من خریدم مشکل داره و مشکلات خاص و عجیب غریب هم داره، فقط چند تا عکسش رو تو پست 2811 گذاشتم
"حضرات عالی تحمل اینگونه مسائل رو ندارند بهتره بودجه ی خریدخودشون رو چند برابر کنند" این دیگه مساله شخصی من و دوستان هستش، شما از جمله امری استفاده نکن مثل من فقط به دوستان می تونی نصیحت کنی که این خودرو رو تهیه کنند یا نه
"درهرصورت اوضاع مملکت ما هم به هر دلیلی اینجوری شده" فکر نمی کنید افکار افرادی مثل شما باعث به وجود اومدن این گرداب نابود کننده تو کشور ما شده؟؟؟
"..موتور خودرو هیچگونه لرزشی نداره و صدای عجیب و غریبی هم نداره که بشه گفت صداش غیرطبیعیه...بله البته وقتی با سانتافه ی رفیقم مقایسه میکنم صدای موتور بیشتره" خودت داری می گی با سانتافه مقایسه کردم، حرفت به شدت گریه آور هستش، دوستان قضاوت کنید، اون موتور یک موتور مدرن هستش، ما در مورد موتوری صحبت می کنیم که هنوز مشکل واشر سرسیلندر، اویل ماژول و روغن ریزیش حل نشده، از چی دفاع می کنی
"مصرف خودرو در مقایسه با 405 و پارس به هیچ عنوان بالاتر نیست...طی دو مورد مسافرت کاملا این موضوع رو تست کردم...کیلومتر شمار کاملا سالمه و مشکلی نداره...سیستم مالتی پلکس هم چیز شاخداری نیست که انقدر ازش بد بگین" من 10 تا پست دادم تمام مشکلاتی که داشتم رو نوشتم بد تو مثبت اندیش فقط بیا به یک دلیلی که من نمی دونم از ایران خودرو دفاع کن اول صیحی اعصاب من رو داغون کردی، من می گم ایراد داره، خرابی داره، حالا چون تو مشکلی نداشتی همه چیز گل و بلبل هستش، نمی شه که
"شخصا تا به حال 4 بار به نمایندگی مراجعه کردم که البته به دلیل خرابی و یا مساله دار بودن خودرو نبوده بلکه سوالاتی بوده که خودم داشتم و یک بار هم به خاطر چراغ چک بوده و یک بار هم که خودشون فراخوان دادن برای تعویض واترپمپ و یک بار هم آب رفته بود داخل چراغ مه شکن که با استفاده از کارت طلایی بلافاصله تعویض شد...پس زیاد هم بی مصرف نیست...در همه ی موارد در نهایت احترام برخورد کردند و مساله هم کاملا حل شد" کسی نگفت رفتارشون بده، یا پاچه می گیرن، اتفاقا از من هم مودب تر هستن، ولی کلاشهائی هستند که دومی نداره، 5 روز من ماشین خوابوندم، همچنان تمامی مشکلاتش پابرجاست
در نهایت قصه نگو وجدانن، اعصاب من رو هم خرد نکن، در ضمن اینجا هم یک فضای آزاد هست و تا روزی که بتونم هر مشکل و معضلی در مورد سمند ببینم سعی میکنم اینجا هم مطرح کنم، برو با ماشین بدون مشکلت خوش باش، آره، ولی یادت باشه دیدگاهی که حقایق رو بدونه و ببینه،ولی سکوت کنه باعث نابودی یک نسل خواهد شد، همین اتفاق برای ایران ما هم افتاد، متاسفم برای افکاری مثل افکار شما
به هیچ کدوم از مسائلی که گفته شد بحثی نیست
اما طبق صحبت شما خودروتون 1700 کیلومتر بیشتر کارکرد نداره
کلا ماشین های ایرانی و تولید دخل تا5000 اول مصرفشون بالاست و نمیشه مصرف سوخت گرفت
همین الان هم ماشین شما از یک پژو مصرفش کمتر خواهد بود
جناب گودرزی منظور من از "والسلام" فصل الخطاب حرف های خودم بود نه مطالب شما...شما آزاد هستید که هرچقدر دوست دارید صحبت بکنید و تحلیل ارایه بدید...سکوت در برابر حقایق که بله موافقم...منتها به نظر من ریشه ی مشکلات عمیق تر از این حرفهاست که با این نوع اعتراض بتونید کاری از پیش ببرید...اتفاقا مساله ی من هم همینه که دلیل نمیشه چون شما مشکلات خاص و زیادی با این خودرو داشتین انقدر مطالب تخریبی درج بکنید...من هیچ دفاعی از ایران خودرو نمیکنم...سود و ضرری هم به حال من نداره1...منتها چون برخی از دوستان برای مشاوره خرید به این انجمن ها مراجعه میکنند من وظیفه ی خودم دونستم که جوی رو که شما به وجود آوردید یه کم تلطیف کنم...بالاخره دو ماه پیش خود من هم از طریق همین انجمن مشورت میکردم...بهتره اگه چندین مورد دیدگاه منفی در مورد یک خودرو درج شد یک دیدگاه مثبت هم درج بشه تا فردی که قصد خرید خودرو داره احساسی تصمیم نگیره...بالاخره یک آدمی که الی 35 میلیون بودجه داره و میخواد ماشین بخره و ازش استفاده بکنه تو کشور ما بیشتر از 3-4 تا انتخاب نداره...مطلب من هم اینه که بین این انتخاب ها سمند از همشون بهتره...مطمئن باشید خیلی ها میخوان یک خودرو بخرند برای آسایش خودشون و خانوادشون ... طبقه ی متوسط جامعه هم در حال حاضر تو جو این نیست که از طریق اعتراضات مدنی و غیرمدنی سیستم خودروسازی کشور رو اصلاح کنه...یک کارمند یک معلم یک کارگر میخواد ماشین بخره...من میگم آقای عزیز خانوم محترم بین 405 و پارس سال و رانا، شک نکن شک نکن شک نکن که سمند بهتره...این از این...اما تاکید میکنم که در مقایسه با خودروهای هم رده ی قیمتی در اروپا و حتی آسیای شرقی هیچکدوم از خودروهای زیر 40-50 میلیون ایران خودرو استاندارد کیفی لازم رو ندارند...حالا شما یا اعتراض کن...یا بودجتو چندبرابر کن...یا اگه نه اهل این حرفها نیستی سمند بخر!
جناب گودرزی بهتره شما هم به خاطر مشکلات یک خودرو مملکت رو به گرداب فنا و نابودی تشبیه نکنید...برما هرآنچه لایقمان هست میرود...در جایگاهی هم نیستید که بدون کوچکترین آشنایی با امثال بنده در مورد افکارم ارایه فضل بفرمایید...من نمیدونم شما چندسالتونه...اما مثل یک دانشجوی سال اولی که میخواد با حرف زدن کل کشور رو اصلاح کنه صحبت میکنید...مطمئن باشید قشر متوسط جامعه بیشتر از این که طالب هرج و مرج و اعتراض باشند خواستار آرامش هستند...کاری هم به این ندارند که ایران خودرو چیکار میکنه یا چیکار نمیکنه...اونها فقط یه ماشین میخوان که اخر هفته باهاش برن تفریح و امورات روزمره شون سپری بشه!
شما میفرمایید موتور خودرو لرزش داره...من هم عرض میکنم موتور کدوم خودروی 30-35 میلیونی لرزش نداره...شما در مورد یه خودروی 35 میلیونی صحبت میکنید که وجود خارجی نداره تو این کشور...شما یک بار که پشت چراغ قرمز توقف کردید دقت کنید و ببینید چنددرصد خودروهای اطافتون سمند هستن...آیا خودرویی که این حجم از مشکلات رو داره این همه فروش داشته و همچنان هم ادامه داره...بالاخره مردم وقتی میخوان ماشین بخرن پرس و جو میکنن...اگر مشکلات عمومی این خودرو در این حد بود که شما میفرمایید مطمئنا این حجم وسیع از خودروی سمند در سطح کشور به فروش نمیرفت!
به نظر من خودروی شما واقعا مشکل داره اما باور کنید این مشکلات عمومی نیستند...حداقل من در اطرافیانم ندیدم...!
من اگر جای شما بودم رسما از طریق قوه قضاییه شکایت میکردم و خلاصه ای از مسائل و مشکلات ماشینمو به سایت های خبری مثل "تابناک" و "الف" ارسال میکردم و در نهایت هم از طریق واحد مشتریان ایران خودرو به صورت جدی پیگیر قضیه میبودم...در ضمن شما هم اگر خیلی اهل اندیشه و جامعه آگاهی بودید اساسا اقدام به خرید خودرو نمیکردین...بسیاری از دوستان اندیشمند خیلی وقته که صنایع خودروسازی ایران رو تحریم کردند...یا خیلی پول دارند و ماشین های خارجی سوار میشن و یا اهل جدیت و مبارزه هستند و بدون خودروی شخصی تردد میکنند...شما هم که جزو هیچکدوم از این دو تا دسته نیستی بهتره اعصاب خودت و دیگران رو مخدوش نکنی و مشکلات ماشینت ور حل کنی و ازش استفاده کنی و لذت ببری!
در نهایت مجددا تاکید میکنم که شما در جایگاهی نیستید که به خاطر خرابی ماشینتون و بدون هیچ شناختی نسبت به بنده در مورد افکارم اظهار نظر بفرمایید...شما هم بهتره به جای صحبت از نسل کشی از طریق قانون پیگیر مسایل باشید!
من کاری به بحث دوستان ندارم، تجربه خودم را میگم. اداره مان که دولتی هم هست، چند تا ماشین نو (مدل 93) خریده که چند هفته است تحویلمان داده و شانس ما، سمند EF7 افتاد به دفتر ما.
هنوز ماشین 1500 تا هم کار نکرده ولی کمک فنرهایش به شدت به صدا افتادند.
مشکلات فنی اش را بی خبرم، چون ما فقط سوار ماشین میشیم و تعمیر و ... با راننده مان است.
اما خب، ماشینی که هنوز چند هفته است داره کار میکنه و تمام ماموریت های ما هم داخل شهر و از این اداره به آن اداره است و ماشین بغیر از این جاها، جایی نرفته و اتفاقا راننده مان هم آدم فنی و بسیار وارد و البته خیلی خیلی مراقب سلامتی ماشین است، نباید در این زمان اینطوری به سر و صدا بیفته.
با این حساب، پراید بهترین و با کیفیت ترین خودروی ایران است، چون این همه فروش داشته و هرجایی نگاه کنی، هزار تا پراید میبینی.آیا خودرویی که این حجم از مشکلات رو داره این همه فروش داشته و همچنان هم ادامه داره...بالاخره مردم وقتی میخوان ماشین بخرن پرس و جو میکنن...اگر مشکلات عمومی این خودرو در این حد بود که شما میفرمایید مطمئنا این حجم وسیع از خودروی سمند در سطح کشور به فروش نمیرفت!
شاید سمند زمانی کیفیتش خوب بود، مثل چند تا از بقیه ماشین ها، ولی طی دو سال اخیر، کیفیت تمام خودروهای داخلی به شدت افت کرده و هرچقدر قیمت افزایش داشته، هزاران بار بیشتر از کیفیت خودرو کاسته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)