تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 1024 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

یه سوال!
    میگم کتاب های ادبیات کلک معلم رو بگیرم یا ویرایش جدیدش قراره بیاد؟

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

***دقیقا درست گفتند. این فرمول ،فرمول محاسبه ی برایند ِ دوبردار با داشتن طول انها و زاویه ی بین انهاست.
    بله دیگه تو فصل یک هست. چون فصل یک فصل برداره. پس شما چه جوری برایند دو بردار رو حساب میکنید؟
    فکر میکنم دانش اموز سال سوم باشید درسته؟

این کتاب دانلودی که میگید ، در سطح پایین گفته چون سال دو بیش از این نیاز نیست . اینجور که این کتاب گفته:

1__ شما فقط میتونید برایند بردارهای در یک راستا رو حساب کنید که این فقط یه جمع جبریه سادس

یه خط کش رو در نظر بگیرین مثلا یکیش صفر تا 3 است یکی دیگر 0تا2 در این صورت برایند این دو بردار که هر دو هم
    در راستای مثبت هستند (شماره های خط کش رو سمت مثبت محور ایکس ها در نظر میگیریم)

2__ چیزی هم که برای دو بردار عمود گفته . بخاطر اینکه که براحتی دو بردار عمود رو میتونید فیثاغورث برید

که اگر به فرمول اصلی برایند (همونی که نوشتین)مراجعه کنید میبینید که در این حالت باید کسینوس تتا رو گذاشت کسینوس 90 درجه همون عمود که صفر است در نتیجه جمله ی 2abcos صفر میشه

زیر رادیکال میممونه R = √(a2 + b2 که همون فرمول فیثا غورث هست

در واقع برایند دو بردار عمود بر هم همون وتر مثلث قائم الزاویه است

این فرمول انقدر جامع و پایه ی مبحث بردار هاست که به هیچ طریقی نمیشه اون رو حذف کرد

در فیزیک کاربردش در مبحث بردار ها ...حتی دینامیک ...حتی سینماتیک و از همه ی اینها مهم تر
    دوباره در فصل اول کتاب هندسه ی تحلیلی پیش دانشگاهی اورده شده
    اگر پیش هستین باید باهاش برخورد کرده باشید
    این پستم نمیدونم سر و تهش چیزی هست یا نه؟اگر زیادی مبهمه بگید که دوباره توضیح بدم

با ذکر پایه ی تحصیلیتون دوباره بگید که چه مفاهیمی از بردار رو مشکل دارید هر چه در توانم باشه توضیح میدم

راستی در فیزیک سال 3 هم مطح میشه اونجا که قبل فصل دو چند صفحه ای در مورده بردار ها و قوانینشون هست
    سلام,

اره من پیش دانشگاهی هستم.

با این حساب, این فرمول از فیزیک 2 برداشته شده و فقط به دو حالت بردارهای عمود بر هم و موازی هم, بسنده کرده.

زیر رادیکال میممونه R = √(a2 + b2 که همون فرمول فیثا غورث هست

در واقع برایند دو بردار عمود بر هم همون وتر مثلث قائم الزاویه است
    بله همینطوره ولی فکر کنم خواستن این مطلب رو تو فیزیک 2 نگن.

3. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این حساب, این فرمول از فیزیک 2 برداشته شده و فقط به دو حالت بردارهای عمود بر هم و موازی هم, بسنده کرده.

بله همینطوره ولی فکر کنم خواستن این مطلب رو تو فیزیک 2 نگن.
    کاملا همینطوره که شما میگین .
    پس حالا که پیش هستین میتونید موقع خوندن مباحث بردار فیزیک پایه این فرمول رو هم کنارش بخونید

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستام موقعی که سال سوم بودیم می گفت من روزی 19 ساعت درس می خونم.من که باور نکردم.ولی معدلش هم همین رو می گفت.معدلش شده بود نوزده و هشتاد وهشت.
    الآن هم که اومدم پیش دانشگاهی دیگه نمی بینمش که ببینم چه طور درس می خونه.
    ولی رشته تجربی هست و سهمیه شاهد هم داره مطمئنم پزشکی قبول میشه..
    راستش منم از این دوستای دو رقمی درس خون (!)داشتم ولی معدل 19.80 نیازی به 19 ساعت درس نداره
    من یک مثال عینی میشناسم که برای امتحانای ترم اول فقط 3 هفته خوند
    و برای ترم دوم فقط اردیبهشت به بعد و معدلش هم 19و 60 و خورده ای شد....

تو طول سال هم اصلا بخاطر مشکلاتی که داشت مدرسه نبود و غیر حضوری میداد امتحانا رو خونه هم وقت بیشتر از یک تا 2 ساعت نداشت که واسه درساش بذاره...
    راستش این موجود خودم بودم فقط مشکلش اینه که با گذشت فقط یک ماه از امتحانات کلمه ای
    از کتابهای ادبیات و زبان فارسی و .... یادم نمیومد
    خلاصه میخواستم بگم معدل سوم چیزیو نشون نمیده شما معدلت هر چقدر هم که از دوستت کمتر باشه
    با احتمال 100 درصد امسال بخوای میتونی با یه رتبه ی خیلی عالی قبول شی...

راستش من فکر میکنم این سبک کتابهای ما ِ هر چند که هی میگن حسابان فلان دروس پایه فلان ولی حقیقتا مشکلی پیش نمیاد واسه پیش ، همه اینا وابستگی مستقیم داره با تلاش ما
    و گرنه خب طبیعیه که ادم تو طول 3 سال بخونه برای پیش راحت تره باز برمیگردیم به پیام اخلاقی

امسال که پیش هستی به طور کاااااااااااااااااااااااا ااامل سابقه ی تحصیلیت رو فراموش کن و بخون همین

6. 5 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین استفاده از کتابها و کلاس های معمولی 100% نتیجه بهتری از استفاده نکردن از بهترین کتاب ها و کلاس ها میده
    این جمله ی دوستمون رو تکرار کردم بحث روحیه دادن نیست واقعا همین طوره
    تبصره:

تفاوت سطح کتابها و کلاسهاتون با بقیه ی کتابها و کلاسها رو میتونید با تلاش خودتون از بین ببرید.

8. 2 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها در راستای فراگیری کتاب ریاضی سال اول و همچنین نسبت های مثلثاتی, این جزوه رو تو اینترنت پیدا کردم که کل مبحث سینوس و کسینوس ها رو به طور کامل نوشته:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ظاهرا این پروژه (یا بهتر بگم یه کار عملی) بوده.

امیدوارم استفاده کافی ببرید.

10. 5 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

راستش منم از این دوستای دو رقمی درس خون (!)داشتم ولی معدل 19.80 نیازی به 19 ساعت درس نداره
    من یک مثال عینی میشناسم که برای امتحانای ترم اول فقط 3 هفته خوند
    و برای ترم دوم فقط اردیبهشت به بعد و معدلش هم 19و 60 و خورده ای شد....

تو طول سال هم اصلا بخاطر مشکلاتی که داشت مدرسه نبود و غیر حضوری میداد امتحانا رو خونه هم وقت بیشتر از یک تا 2 ساعت نداشت که واسه درساش بذاره...
    راستش این موجود خودم بودم فقط مشکلش اینه که با گذشت فقط یک ماه از امتحانات کلمه ای
    از کتابهای ادبیات و زبان فارسی و .... یادم نمیومد
    خلاصه میخواستم بگم معدل سوم چیزیو نشون نمیده شما معدلت هر چقدر هم که از دوستت کمتر باشه
    با احتمال 100 درصد امسال بخوای میتونی با یه رتبه ی خیلی عالی قبول شی...

راستش من فکر میکنم این سبک کتابهای ما ِ هر چند که هی میگن حسابان فلان دروس پایه فلان ولی حقیقتا مشکلی پیش نمیاد واسه پیش ، همه اینا وابستگی مستقیم داره با تلاش ما
    و گرنه خب طبیعیه که ادم تو طول 3 سال بخونه برای پیش راحت تره باز برمیگردیم به پیام اخلاقی

امسال که پیش هستی به طور کاااااااااااااااااااااااا ااامل سابقه ی تحصیلیت رو فراموش کن و بخون همین

شما دانشجو هستی ؟
    اگه آره رتبت رو هم بگو لطفا

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما دانشجو هستی ؟
    اگه آره رتبت رو هم بگو لطفا
    دانشجو ؟! بله خباین مای دیریمز
    نه بابا ،پیش دانشگاهیم رشته ی ریاضی ،سال اول

13. این کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه شکوفـه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

به نظرتون من اگه 2 تا آزمون قلمچی و گزینه 2 رو برم خوبه؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض فلاکت و بدبختی دارم دوستان خواهشن کمک کنید کنکور 89

سلام دوستان من امسال پیش دانشگاهی هستم دوستان شاید راهنمایی شما تاثیر زبادی داشته بنا بر این خواهشن برادرانه کمک کنید

الان دارم میرم پیش دانش گاهی مطهری . می خوام سال دیگه فقط کنکور زبان های خارجی شرکت کنم

حالا به نظر شما چیب کار باید بکنم ؟؟؟ به نظر شما برم یه پیش دانشگاهی بزرگسالان که نمره بهم بدن بعد برم کلاس کنکور فقط درس های مورد نظر رو بخونم یا اینکه مدرسه برم و بعد ظهر ها دروس روئ بخونم که در این صورت دروس پیش دانشگاهی برام دردسر میشه و نمره پیش دانشگاهی رو نمیدونم باید چی کار کنم در ضمن اگر در همینجا ادامه بدم مشاورش و ... به درد من نمیخوره چون فقز تجربی و ریاضی و انسانی داره نه مخصوص رشته

زبان

خالا به نظر شما برم یه مدرسه بزرگسال که نمره بدن مدرکش رو بگیرم و برم فقط کلاس کنکور و تست برای کنکور زبان آماده کنم خودم رو ؟؟؟

دوستنا اگه نظریه خارج از این دارید بگید

در ضمن اگه کسی میدونه کتاب هایی واسه زبان نخصصی کنکور چی باید بخونم بگه که وقت رو از دست ندم

دوستنا خواهشن زود تر جواب بدید که شنبه باید تائیین تکلیف کنم

نظرات هودتون رو بگید ببینم چی کار باید بکنم

16. این کاربر از mohammadbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •