سلام ...
NX-800 40in تو بازار نیست ؟
سلام ...
NX-800 40in تو بازار نیست ؟
سلام دوستان
یه سوال فوری
یه تی وی واسه خواهرم میخوام تا یک میلیون
حالا واسه خونه میخواد و آنتن هم زیاد نگاه میکنند
حالا ال سی دی یا پلاسما؟
پانوسونیک ال جی سامسونگ؟
والا بهشون پانوسونیک مدل 460 معرفی کردند که نمیدونم چطوره
شما چی پیشنهاد میدید؟
سپاس
-كمياب تر شده من هم جديدا نديدم
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
-سلام
-من ال جي ويا سمسونگ رو پيشنهاد ميدم با توجه به اينكه كاربري بيشتر شبكه هاي صدا وسيما هست
-مدل هاي مثل ld660 ال جي و يا c550 و يا c650 سامسونگ
-البته پاناسونيك هم مدل هاي خوبي مثل s , v داره كه كيفيت قابل قبولي داره منتها امكانات كمتري نسبت به دو مدل قبل داره
ببخشید دو مدل c650 و ld650 هر دو ----t دارند و روش فعال هست؟ چون میخوام بدونه گارانتی بگیرم
-در بدون گارانتي ها فعال نيستند گويا عزيز
آقا ما یه 52EX700 گرفتیم. 2 روزه باهاش کار میکنم. تا حالا این چیزا به ذهنم میرسه
- من سونی رو به رنگهای زنده میشناختم. اما وجدانا الان سامسونگ بهتره.
-کانال ها را با تاخیر عوض میکنه. 2 ثانیه تقریبا. فاجعست
-تصاویر آنالوگش (تلویزیون خودمون) واقعا ضعیفه. البته بعد چند ثانیه بهتر میشه اما بازم بی کیفیته. این مبدل های آنالوگ به دیجیتال کمکی می کنن؟ اگه آره، چه مارکی بهترینه که جدا نیازه.
دوستان تلویزیون lcd یا led که تیونر دیجیتال داخلی داشته باشد در سایز 19 اینچ وجود دارد ؟
-خوب چرا سراغ سامي نرفتين؟
-قبل خريد مقايسه اي انجام ميدادين
-هر چند به نظرم اونطوري هم نيست ومتاسفانه سورس هاي Sd در همه hdtv ها يك فاجعست مخصوصا در اينچ هاي بالا
-منظورتون از مبدل چي هست ؟اگر ----t هست كه خوب تلويزيون شما قابليت دريافت شبكه هاي ديجيتال رو داره
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
-در سايز هاي 22 وجود داره منتها 19 رو مطلع نيستم
مقایسه که کرده بودم. منتهی من بالای 46 می خواستم. سام 55 داشت با قیمت 3000 و سونی 52 هم داشت با 2450. قیمت مهم شد سونی گرفتم.
این ----t همونه که 6900 داره و کانالهای ایرانو بهتر میکنه؟ اگه سونی با اون اینه پس فاتحه:( راهی داره غیر از اون واسه بهتر شدن؟
سلام.
یه پلاسمای 50ً می خواستم ، حدود 2 میلیون تومن.
کیفیت تصویر برام از همه چی مهم تره.
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)