از بچه های تهران
هر کی دانلود کرده و کامله . اگه می شه رایت کنه و من شنبه بیام ازش حضوری بگیرم و قیمتش هم هرچی شد مهم نیست و من نقدیمش می کنم
از بچه های تهران
هر کی دانلود کرده و کامله . اگه می شه رایت کنه و من شنبه بیام ازش حضوری بگیرم و قیمتش هم هرچی شد مهم نیست و من نقدیمش می کنم
ویرایش شد...
Last edited by Locker; 17-09-2009 at 16:19.
چند ثانیه دیگه لینک مستقیم دمو رو به صورت تک لینک واستون می زارم
فعلاً این لینک غیر مستقیم رو داشته باشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Y@var; 17-09-2009 at 16:30.
سلام
من با سيستمي كه گرافيك و رمم پايينه ميتونم بازي كنم اين نسخه دمو رو؟
اینم از لینک مستقیم
تشکر فراموش نشه
ویرایش: به احتمال زیاد این یکی نسخه روسیه...چند پست جلوتر یه لینک دیگه گذاشتم که اون یکی به احتمال زیاد نسخه انگلیسیشه!!!
Last edited by Y@var; 17-09-2009 at 16:20.
اینم گلهایی که با این دمو زده شده:
خوب مشخصات کامپیوتر تو بگو ، تا معلوم بشه
اینکه نسخه روسی هست ، درسته ؟
با چه لهجه ای بخونیم بفهمیم؟فعلا ترجمه نرم افزاری رو بخونید تا یکی خوب ترجمه کنه :
کارت خیلی خوب
بازی رایانه شما ثبت خواهد کشت. من با مادربرد ایفا کرده است. بله ، بدون کارت گرافیک ، فقط ادغام با گرافیک GeForce 9300 گسسته ، و بازی با نرخ فریم awesome ، در متوسط
منوها ، موسیقی داخل منوها
گیم پلی اعتیاد آور است ، احساس مانند بازی پینگ پنگ. به عقب و جلو ، بنابراین سریع ، شما حتی نمی توانید تصور سالها گذشت از PES 6.
بازی ها و احساس مثل PES 6 ، سال 2010 با کارت
پیاده سازی و استفاده از استراتژی است ، در نهایت ، آسان به درک
بد
من بازی فیفا 09 2 روز قبل. این بود فوق العاده آسان به چکیدن. من هنوز آن را نمی فهمید که چرا چوب در خدمت به سمت راست منتقل می کند. لازم به پابپا کردن مورد استفاده قرار گیرد
زمانی که من در وصله Libertadores کار بود ، که بخشی از وصله انجام شد قرار دادن سرودهای بهتر است. با کاست و $ 5 بلیط به ورزشگاه ، من قادر به ضبط صدا بهتر که این سرودهای. من هنوز آن را دریافت کند نیست ، چرا همیشه سرودهای پس crappy
خوب ، خاویر بائز به حال امتیاز به بررسی های عمومی از اول PES 2010 ، و از آن نمره ، 8.5 جامد خواهد داد. اگر این بازی مرا به پابپا با آنالوگ استیک اجازه می دهد حق است ، من این 9 داد. البته ، سرودهای crappy می توان به راحتی ثبات پذیر ، و همچنین adboards معمول ، این بازی بزرگ خواهد شد پس از آن که در این هفته شروع به آمده است. گیم پلی احساس خوب است ، بازیکن تایید اجرا شود ، می خواهم مانند بیگانگان در PES 2008 یا PES 2009 نیست. هیچ موسیقی چرخ فلک crappy در شاهرود وجود دارد (مثل gen "بعدی" PES بازی ، hahaha ، چگونه شرم آور بود که!)
به هر حال ، نسخه ی نمایشی است به میزبانی در GamingAccess ، اما البته لینک را فقط برای چند نفر داده می شود ، از من سرور را به سقوط نمی خواهیم. من فرستاده شده در تاریخ یک زن و شوهر از آینه های GamingAccess در صفحه فیس بوک و نیز در منطقه GamingAccess دانلود. نسخه ی نمایشی به زبان انگلیسی است ، و به شما اجازه می دهد که احساس PES 6 ، منظورم PES 2010 ، به خوبی ، آن را احساس کاملا مشابه.
XB تا به لبخند چهره اش ، و جامعه خواهد کرد. اعتماد من را در این یکی ، اگر با این نسخهها کار چند نفره ، این ممکن است بهترین بازی فوتبال در کامپیوتر تا کنون ایجاد شده.
اگر چند نفره که با این نسخهها کار نمی کند ، آن را خواهد ایستاده بازی خوب و به تنهایی ، و برای بررسی شپشو دریافت خواهید کرد.
ما هنوز نیاز داریم که برای بررسی نهایی صبر کنید
هیچ موسیقی چرخ فلک crappy در شاهرود وجود دارددر تاریخ یک زن و شوهر از آینه های GamingAccess در صفحه فیس بوکو برای بررسی شپشو دریافت خواهید کرد.
Last edited by Yi Yi; 17-09-2009 at 16:13.
به لهجه آدم آهنی ، دقیقا نوشته ها مثل گفتار آدم آهنی هست![]()
Last edited by Locker; 17-09-2009 at 16:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)