تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 288 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288 آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

داره خودمونی میشه hadi-emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ناف اصفهان!

9

سلام دوستان
    من قبلا یه گوشی سونی اریکسونw700i-w800i داشتم خیلی ازش راضی بودم چون مد نظرم حافظه و دوربینشو قابلیت ساخت کلیپ بود که اون داشت ولی متاسفانه وقتی گوشیهای تی وی اومدن من با یه تی وی تعویضش کردم که واقعا ضرر کردم.
    الان گوشی ندارم و میخوام یه گوشی بخرم که همه چی داشته باشه و همه نوع فیلم و موسیقی رو بتونه پخش کنه .
    خودم که توی نت گشتم سونی اریکسون ویواز خوشم اومد اما بعدش گفتن که ویواز اشعه داره و ازاین حرفا این شد که صبر کردم تا ساتیو اومد دیدم امکاناتشم بیشتره الان خیلی وقته که دیگه پرس و جو نکردم که چه مدلی خوبه شما چه گوشی ای پیشنهاد میدین؟

2ماه بعد از اینکه ساتیو اومد دیدم نوکیاn8 امکانات پخش فرمت ویدیوییش یکمی بیشتر از ساتیو هست. میگن نوکیا خوبه اما من سونی دوست دارم حالا شما چی پیشنهاد میدین؟
    و اینکه نظرتون روی اپل یا سامسونگ چیه؟
    کلا چی خوبه؟
    اصلا آخرین مدل گوشی سونی اریکسون موجود در بازار با همه ی امکانات چیه؟
    پلیز سریع بجوابین که اواسط شهریور ماه می خوام بخرم
    پیش پیش ممنون از جواباتون

سلام دوست عزیز

1) متاسفانه ساتیو اشعه زا ترین گوشی توی دنیا شناخته شده. تاچش مقاومتیه، صفحه ش TFT هس. اسپیکرش ضعیفه، پورت 3.5 میلیمتری نداره، دیگه واسش آپدیت نمیاد و ... . من خودم الان ساتیو دارم. بهت پیشنهاد میکنم ساتیو نخری. چون فقط داری پول دوربینشو میدی.

2) سوال: تو چقدر می خوای واسه موبایلت پول بدی؟ می خوای توی چه رنج قیمتی باشه؟

3)به نظر من، اینا بهترین و مناسبترین گوشی ها هستن:

سونی اریکسون ==> Arc
    سامسونگ =====> Wave
    HTC =========> دیزایر HD
    نوکیا ===========> E7 یا N8

در ضمن همیشه طرف موبایلی برو که سیستم عاملش یا آندرویید باشه، یا ویندوز موبایل .
    به هیچ وجه گوشی سیمبین (مثل ساتیو و ویواز و البته نوکیا(!) ) نخر

سوال دیگه ای داری بپرس

2. این کاربر از hadi-emperor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

سلام و ممنون داداش هادی که راهنماییم کردین
    اما به من گفته بودن که ویواز اشعه داره ولی خب حالا که خودتون میگین ساتیو دارین پس رو حرفتون حساب میکنم.
    من تا300 -310 شایدم350 میتونم برای گوشی بذارمدرکل ببینم همه ی امکاناتی که میخوامو داره میتونم بیشتر هم خرج کنم.
    توخونمون فقط من سونی داشتم که خیلی راضی بودم -بقیه نوکیا دارن که همچین مدل بالا نیست چون کارایی که من میکنمو نمیکنن!
    ممنون از راهنماییتون حالا میشه اندرویید های سونی اریکسون رو بهم بگین آخه چون سونی درکل شرکت ضبط و پخشش خیلی قویه و حرف اولو میزنه نظرم روی سونیه
    من بیشتر برای فیلمبرداری و سخت و ویرایش کلیپ و عکاسی و ضبظ و پخش موزیک البته همه نوع فرمتی رو بخونه چه تو موزیک و چخ تو فیلمها- خوش دستو شیک باشه- اینترنت و بلوتوثم که سرجاش-حافظه اش بالا باشه- همه چیزش خوب و عالی باشه- اتصال به کامپیوتر هم که داره...
    من نظرم روی ساتیو بود که میگین مشکل داره تااخر تابستون من میخوام یه گوشی بگیرم ...
    بعد این سونی که میگین همون آرک ایکس پریا آرک رو میگین؟

4. این کاربر از songilgook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا میشه از دوربین دوم(video call camera ) ساتیو(satio) و یا دوربین اولش به عنوان وبکم (webcam) در کامپیوتر و یاهو مسنجر استفاده کرد؟
    ممنون از پاسخ هاتون

6. 2 کاربر از ehsan_shp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ناف اصفهان!

پيش فرض

سلام و ممنون داداش هادی که راهنماییم کردین
    اما به من گفته بودن که ویواز اشعه داره ولی خب حالا که خودتون میگین ساتیو دارین پس رو حرفتون حساب میکنم.
    من تا300 -310 شایدم350 میتونم برای گوشی بذارمدرکل ببینم همه ی امکاناتی که میخوامو داره میتونم بیشتر هم خرج کنم.
    توخونمون فقط من سونی داشتم که خیلی راضی بودم -بقیه نوکیا دارن که همچین مدل بالا نیست چون کارایی که من میکنمو نمیکنن!
    ممنون از راهنماییتون حالا میشه اندرویید های سونی اریکسون رو بهم بگین آخه چون سونی درکل شرکت ضبط و پخشش خیلی قویه و حرف اولو میزنه نظرم روی سونیه
    من بیشتر برای فیلمبرداری و سخت و ویرایش کلیپ و عکاسی و ضبظ و پخش موزیک البته همه نوع فرمتی رو بخونه چه تو موزیک و چخ تو فیلمها- خوش دستو شیک باشه- اینترنت و بلوتوثم که سرجاش-حافظه اش بالا باشه- همه چیزش خوب و عالی باشه- اتصال به کامپیوتر هم که داره...
    من نظرم روی ساتیو بود که میگین مشکل داره تااخر تابستون من میخوام یه گوشی بگیرم ...
    آره. منظورم همون ایکسپریا آرکه.

آندرویید های سونی اریکسون خیلی خوبن. من تا حالا نشنیدم که کسی ازشون گلایه کنه

به نظر من x10 گوشی خوبیه. هم از نظر سیستم عامل، هم از نظر قیافه و هم از نظر قیمت. یکی از دوستام داره و خیلی راضیه. به قول خودت همه چیز داره!!!!! واقعا توی گوشی های هم قیمت خودش (حول و حوش 400) حرف اول رو میزنه. به نظر من Xperia X10 میتونه برای شما گزینه مناسبی باشه

فقط ساتیو یا ویواز نگیر که پشیمون میشی. کلا دور سیمبین رو خط بکش. مخصوصا سیمبین های سونی اریکسون!!!

8. این کاربر از hadi-emperor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ناف اصفهان!

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا میشه از دوربین دوم(video call camera ) ساتیو(satio) و یا دوربین اولش به عنوان وبکم (webcam) در کامپیوتر و یاهو مسنجر استفاده کرد؟
    ممنون از پاسخ هاتون
    کلا دوربین دوم ساتیو غیر فعاله (توی ایران - به خاطر سیم کارت های مافوق پیشرفته ی ایرانیا!) فقط برای تست کردنش میتونی از توی اون منوی مخفی ازش استفاده کنی (فقط در حد یه آینه!)

==> منوی مخفی: (از راست به چپ قرمز - سبز - قرمز - قرمز - سبز - قرمز <==

گمون کنم نشه از دوربین دومش هم به جای وبکم استفاده کنی ( البته مطمئن نیستم ولی به احتمال 90% نمیشه)

10. این کاربر از hadi-emperor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

تشکر بابت راهنمایی ... پس باید دنبال آندرویها باشم.
    راستی تو مقایسه های x10 که اوایا اومده بود با گوشیهایی که الان هست x10 علاوه برچیزهایی که نداره رادیو هم نداره!

12. 2 کاربر از songilgook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

X10 فیلم برداریش زیاد جالب نیستالبته از نظر من با اینکه 720 میگیره ولی فریم ریت ش پاییه 24 نیست و زیاد خوشم نیومد مثل این میمونه که داری رو حالت نایت مود فیلم میگیری با اینکه فیلم برداریش فوکوس داره ولی تو این زمینه خیلی بد عمل میکنه خیلی کند انجام میده و خیلی مونده تا تو فیلم برداری و فوکوس فیلم برداری به ویواز برسه وکلا تو فوکوس کردن چه تو فیلم برداری و چه عکس برداری سرعت فوکوس کردن ش پایینه

عکاسی ش خوب بنظرم من چیز خاصی توش ندیدم که بد باشه نویز ش تو شب کمه

چون سیستم عامل اندروید هست و سی پی یو 1 گیگ داره تو پخش فیلم زیاد مشکل نداره ولی فیلم های رزولوشن 720 رو خوب پخش نمیکنه لگ داره ولی Dvix رو مثل هلو پخش میکنه من یه فیلم 1280*528 با حجم 450 مگ با کدک H.246 و پروفایل High@L4.0 با پسوند MKV ریختم زور زد تو پخشش لگ داشت ولی مثل اینکه تو اپدیت اندوریت 2.3 پرفورمنس ش بالا میره اینو مطمئن نیستم تحقیق کن ولی MKV روزولوشن پایین ریختم راحت پخش کرد

چون اندازه ال سی دی ش 4 اینچ هست کار کردن باهاش وحشتناک راحته و رزولوشن ش هم بالاست تو اینترنت خوبه راحته تایپ کردن ش راحته ولی از تاچ ش خوشم نیومد مثل C7 حساس نیست بعد ال سی دی ش چون 65 کیلو رنگ هست مثل ال سی دی W700 میمنونه هیچ تو ش نیست هیچ جذابتی نداری رنگ هاش بر خلاف 16 میلیون رنگ و AMOLED ها....

صداش زیاد تعریف نداره ولی از ویواز بهتره ویبرش مثل ویواز ضعیفه مثل اینکه صدای Earphone ش هم ضعیف تو تاپیک ش بپرسی کمک ت میکنند

ولی دارای سیستم عامل اندروید هست که قرار به 2.3 رسمی براش بیاد و سی پی یو ی 1 گیگا هرتز و 354 مگ رم که تو بهترین حالت نزدیک 190-200 مگ خالی داره که مشکلی از این لحاظ بنظرم نداری

باطریش زود خالی میکنه تقریبا و نزدیک به 3-3.5 ساعت طول میکشه تا پر بشه

تو بلوتوس کلا اندروید ها یکم خیلی کم مشکل دارن که نم نم داره درست میشه مثلا من یه فایل 20 مگ رو به X10 فرستادم رفیقم هم 100 ثانیه یک بار مجبور بود بلوتوس رو روشن کنه تا فایل رو بگیره یه همچین چیزی شما فرض کنید مثل سیستم عامل های دیگه نیست

میدونم اینجا جاش نبود بگم ولی ببخشید
    Last edited by vahidsport; 29-07-2011 at 09:31.

14. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ناف اصفهان!

14

X10 فیلم برداریش زیاد جالب نیستالبته از نظر من با اینکه 720 میگیره ولی فریم ریت ش پاییه 24 نیست و زیاد خوشم نیومد مثل این میمونه که داری رو حالت نایت مود فیلم میگیری با اینکه فیلم برداریش فوکوس داره ولی تو این زمینه خیلی بد عمل میکنه خیلی کند انجام میده و خیلی مونده تا تو فیلم برداری و فوکوس فیلم برداری به ویواز برسه وکلا تو فوکوس کردن چه تو فیلم برداری و چه عکس برداری سرعت فوکوس کردن ش پایینه

عکاسی ش خوب بنظرم من چیز خاصی توش ندیدم که بد باشه نویز ش تو شب کمه

چون سیستم عامل اندروید هست و سی پی یو 1 گیگ داره تو پخش فیلم زیاد مشکل نداره ولی فیلم های رزولوشن 720 رو خوب پخش نمیکنه لگ داره ولی Dvix رو مثل هلو پخش میکنه من یه فیلم 1280*528 با حجم 450 مگ با کدک H.246 و پروفایل High@L4.0 با پسوند MKV ریختم زور زد تو پخشش لگ داشت ولی مثل اینکه تو اپدیت اندوریت 2.3 پرفورمنس ش بالا میره اینو مطمئن نیستم تحقیق کن ولی MKV روزولوشن پایین ریختم راحت پخش کرد

چون اندازه ال سی دی ش 4 اینچ هست کار کردن باهاش وحشتناک راحته و رزولوشن ش هم بالاست تو اینترنت خوبه راحته تایپ کردن ش راحته ولی از تاچ ش خوشم نیومد مثل C7 حساس نیست بعد ال سی دی ش چون 65 کیلو رنگ هست مثل ال سی دی W700 میمنونه هیچ تو ش نیست هیچ جذابتی نداری رنگ هاش بر خلاف 16 میلیون رنگ و AMOLED ها....

صداش زیاد تعریف نداره ولی از ویواز بهتره ویبرش مثل ویواز ضعیفه مثل اینکه صدای Earphone ش هم ضعیف تو تاپیک ش بپرسی کمک ت میکنند

ولی دارای سیستم عامل اندروید هست که قرار به 2.3 رسمی براش بیاد و سی پی یو ی 1 گیگا هرتز و 354 مگ رم که تو بهترین حالت نزدیک 190-200 مگ خالی داره که مشکلی از این لحاظ بنظرم نداری

باطریش زود خالی میکنه تقریبا و نزدیک به 3-3.5 ساعت طول میکشه تا پر بشه

تو بلوتوس کلا اندروید ها یکم خیلی کم مشکل دارن که نم نم داره درست میشه مثلا من یه فایل 20 مگ رو به X10 فرستادم رفیقم هم 100 ثانیه یک بار مجبور بود بلوتوس رو روشن کنه تا فایل رو بگیره یه همچین چیزی شما فرض کنید مثل سیستم عامل های دیگه نیست

میدونم اینجا جاش نبود بگم ولی ببخشید
    دوست عزیز

آپدیت x10 حدود 6 ماهه که اومده و خیلی از ایراداتش بر طرف شده. ال سی دیش هم بعد از آپدیت 16 میلیون رنگ شده
    CPU و رم هم بهینه شده
    فیلم برداری بهتر شده

کلا خیلی آپدیت توپی بود

فکر کنم الان (بعد از آپدیت) سیستم عاملش 2.1 شده. پس جای نگرانی نیست

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

دوست عزیز

آپدیت x10 حدود 6 ماهه که اومده و خیلی از ایراداتش بر طرف شده. ال سی دیش هم بعد از آپدیت 16 میلیون رنگ شده
    CPU و رم هم بهینه شده
    فیلم برداری بهتر شده

کلا خیلی آپدیت توپی بود

فکر کنم الان (بعد از آپدیت) سیستم عاملش 2.1 شده. پس جای نگرانی نیست
    گوشی رفیقم ورژن ش 2.1 هست و رسمی من بر اساس اون اینا رو گفتم و 2.3 هم تا چند روز دیگه به صورت رسمی خود سونی میده بیرون و تا اونجایی هم که میدونم 16 میلیون رنگ نمیشه میتونی تو کلوپ ش سر بزنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان راهی برای برگردوندن اس ام اس های پاک شده وجود داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •